Uhhhh!!

Håller på med en opponering. Eller jag skriver en opponering åt min opponent, eller är jag opponenten?? Minns tyvärr inte. Kul ord btw. Det är skitsvårt att skriva en opponering på en superbra tenta. Har ni några tips på HIT ME!
Och den lelle bajstentan jag suttit o sugit på i en evighet nurå! Var ganska nöjd över det jag snott ihop och så läste jag min opponents tenta som var så himla bra och strukturerad och jag ba "nääää.. min e bara ren skit!!! VAD STÅR DET ENS??" Snyft. Får hoppas att hen som opponerar mig ger mig lite bra feedback. 

På lördag ska jag till Götelabööörrrj!! Ser emot en heldag med Smoofie i skimrande ljus. Vi ska nog gå på Lisebergs julmarknad, hoppas det går fort så jag kan smita in på sephora oxå. Finns ett fantastiskt bra lunchställe på Liseberg som har enbart veganskt krubb. Rekommenderar! 

Annars har det inte hänt särskilt mycket sen senast. Mitt spikhuvud mår bra. Jag mår helt ok. Jonas var så hes så jag fick gissa mig till vad han sa i morse. "Va, ska du luncha i hallen?" (=vart e skohornet?).




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0