Ny mobil!!!

Ja det stämmer, jag har en ny mobil. Eftersom jag vill vara cool så blev det den dyraste mobilen på marknaden, en iPhone x. Den är faktiskt fantastisk. Tar asbra bilder. Kan absolut tänka mig att använda den här resten av mitt liv. Tyvärr så verkar inte dagens mobiler fungera längre än ca 2 år. Det är en del av konsumtionssamhället vi lever i, även om vi har en fungerande mobil vill vi ändå ha en ny. 
Läste för ganska längesen om en slags mobil som var återvunnen ur gamla mobiler, vad hände med den?? Tror att det vore fantastiskt för miljön, frågan är om det skulle fungera, alltså folk vill ändå ha en ny mobil, typ iPhone, eftersom man känner till den och iPhone drar ju folk. Det bästa vore väl om alla nuvarande mobiltillverkare börjar använda återvunnet material. Och att de inte tillverkar 3 nya fräna modeller i halvåret. 

Oj slut på rant, men teknik är sämst ur miljösyn. Och nej, jag är såklart inte bättre än någon annan, däremot är medvetenhet bra. 
På tal om medvetenhet så skrev whinar ett superbra inlägg om medvetenhet för ett tag sen, in o läs! 
(null)
Gillar selfiekameran!! Blurrig bakgrund! Och vilken skärpa ändå. Alltså detta blev ett konstigt inlägg. 

Kommentarer
Postat av: Angelika

Jag har faktiskt två splitter nya iphones i garderoben, inte uppackade från kartongen dom skickades i... jag får en ny vart annat år. så har inte bytt på över 4år nu... och den jag har kommer nog fungera ett tag till :)

Svar: What? Har ALDRIG träffat någon som haft en iPhone i fyra år. Alltså samma telefon, tillochmed mamma som knappt använder sin börjar klaga på dåligt batteri nu (den är 2 år). Vad har du för magiskt knep?? Använder du den inte alls? Är det feltillverkning av telefonen så att den blev svinbra? Har du bytt batteri?
din apa i etern.

2018-02-28 @ 12:56:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0