Allt e relativt.

Jag är rätt nöjd över helgen ändå! I fredags åkte jag till biblioteket för att läsa lite till skolan. Jag tänkte att jag skulle få lugn och ro eftersom Jonas o vide var hemma. Unnade mig redbull och iskaffe från Coop. Som jag drack med fem minuters intervaller. Piggar upp sinnet tänkte jag, men blev helt sinnessjukt stirrig. Lägger till det på nyårslistan, inte dricka kaffe och redbull i kombination något mer.

Åt lite lunch med Madde på ett libanesiskt ställe och sen storhandlade jag.

I lördags så körde vi oss en unn-dag utan barn och drog runt på Ikea och bergvik (stort köpcentrum). Det var gött och lugnt, ingen unge som drog i mig eller var sjövild. Gick in på kicks och the bodyshop och tjötade med butiksbiträdena där. Så himla gulliga och snälla. Köpte en ögonskugga och så fick jag prov på en svindyr foundation. Tror inte man blir snyggare med den bara för att den är dyr. Skulle bara vara kul o smeta in fejset med en hudfärgad kräm för 500 spänn. Heh.

På Ikea köpte vi nödvändiga grejer, bland annat en kontorsstol och en lampa till kontoret. Så jävla gött. Trodde jag köpte en papperskorg oxå, men tydligen bara locket. 

Idag har jag o vide varit i skogen hos pappa o Åsa. När vi kom hem försökte vi med pottan. Gick inge vidare. 

Snart ska vi sova. 
Hejdå!
(null)
Montera stol. Kanske borde ta ner granen oxå, eller så får den stå kvar som ljuskälla.

(null)
Testade fingerfärg. Kul men kladdigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0