Frisk glad jag.

Idag har det varit en bra dag! Började dagen som vanligt i ottan. Tog bussen te Kallsta och gick till ett stort konferenscenter. Konstigt att det alltid funnits men jag aldrig vart inne där. Såg ut som en galleria utan affärer. Det var föreläsning klockan 08.00.

Jag har ju gett mig fan på att inte göra bort mig. Träffade en tjej som jag pratade med. Hon frågade ifall jag oxå var ny, säkert eftersom jag såg vilsen ut. Men jag ser bara ut sån, vilsen och förvirrad lixom. När jag blir lite nervös så springer jag runt och flaxar lite. Tappar saker eller gör enkla grejer på ett svårt sätt. Hehe! Gav henne tips på hur hon skulle plugga effektivt. Måste sluta ge folk tips på grejer hela tiden, särskilt när dom inte ber om det. Har en inre barbamama som ser hela världens invånare som hennes barbabarn. 

Det var en väldigt bra föreläsning! Handlade om socialisationer tror jag. Minns inte, men skrev ner allt. Spillde ut en flaska vatten oxå, men löste det väldigt elegant. Inget flaxande utan gick bara o hämtade papper. Kanske börjar det ordna upp sig för mig med. 

Jo, på tal om rubriken så har jag mått bra i kroppen idag. Jag lider ju av någon slags ischias så jag har ont väldigt ofta. Men idag hade jag inte ont och det var skönt. Det är så skönt att kunna röra på sig utan att ha ont, då känner jag mig fri! Och glad! 
(null)
Bild från vides föris. Han ser så stor ut här! Och lik mig! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0