Det växer

Jag har ju börjat odla (hehe) ett starkt intresse för växter. Insåg idag när jag planterade om ett gäng att jag nästan inte får plats med dem längre! Känns mysigt med växter, man får en slags relation med dem, lär sig vad de gillar, ljus, vattenmängd eller om de vill bli kliade bakom öronen ibland. 
Känner mig alltid lite löjligt harmonisk när jag grejer med dem, och när de växer känner jag mig lite stolt. Hehe! Börjar likna lite av en djungel här hemma och det är mysigt. Har alltid velat haft mycket grönt men har nästan alltid haft ihjäl dem på något sätt. Tycker även att luften känns fräschare med. 

Den enklaste och tacksammaste växten måste vara palettbladet! Jävlar vad de växer! Plus så snygga och gillar o stå i sol! Det hatar typ alla andra. :((( 
(null)
Senaste inköpet var en amazonsköld, längst till vänster! 

(null)
Och palettis, china rose som jag toppat nu. 

Så nu har jag skrivit ett inlägg om växter. 


Kommentarer
Postat av: Malin

Va, är det sant att palettblad gillar att stå i sol?? Jag blir så lycklig! De är ju jättesnygga och vi har enbart paradisträd pga de tål att stå i fönstren.

Svar: Ja! Har två i söderläge och de växer o mår gott! Enda nackdelen är väl att man inte får glömma bort o vattna dem varje dag typ...
din apa i etern.

2018-06-17 @ 19:59:19
URL: http://malinsvedjeholm.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0