Möhippa för Madde!

Igår var jag på maddes möhippa! Madde är ju en av mina bästa vänner och det var en ynnest att få vara med på möhippan! Vet ej om jag använde "ynnest" korrekt där, men orkar inte googla ordet. :) 
Iallafall, vi började dagen med en supergod brunch hos Madde. Madde blev ju iväglurad till maxi för att köpa gummihandskar, och då passade vi på att göra i ordning brunchen. Det var så himla gött, massa kakor och gött bröd i magen, och kaffe på mig, bildligt talat då Karin spillde ut en halv köpp på mig, men det gick bra. 
(null)
Kolla myset!

Sen gjorde vi lite lekar, Madde fick öppna presenter och skulle gissa vem det var ifrån. Jag hade köpt cigg och en ansiktsmask, eftersom vi brukade lägga ansiktsmasker och röka som borstbindare. Haha!! Fattar inte att jag rökt ens.
Ok. Efter brunchen drog vi iväg på LINEDANCE!!!! Jävlar vad svårt det var. Och kul. Men mest svårt. Trodde jag skulle bryta benen men alla delar överlevde. Höhö.
(null)
Efter linedancen drog vi till en relaxavdelning med två bubbelpooler, hade med snacks, fika och asmycket skumpa. Runt två var jag rätt full alltså. Haha. 
När vi badat klart åkte vi till en tapasrestaurang och käkade lite. Sen avslutades kvällen hemma hos en av tjejerna med lite lekar och skitsnack. Åkte hem runt 23.30, var helt slut och full. Haha, är så gammal. Är så glad över att ha Madde i mitt liv, och så glad över att hon ska gifta sig! 

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0