Våffelproblem.

Vill påstå att hela veckan gått i hormonernas tecken. Eller ja, lite jag med såklart. Kan vara världens längsta bakfylla oxå. Inte säker. Var på fest i lördags, var i säng halv fyra???? Är jag Sveriges äldsta partydjur kanske. Men det var kul! Luftade hälften av alla mina åsikter, tjafsade lite med någon och dansade i hundra timmar. Älskar att dansa. Jag kan verkligen bara sugas in i någon gammal e-type låt och bli helt borta, det är anledningen till varför jag verkligen gillar att gå ut på krogen, jag får dansa! Var iofs inte på krogen utan i Maddes vardagsrum. Var egentligen tänkt att Sveriges äldsta partydjur skulle ut på krogen imorrn med, men min dansante discopartner blev sjuk. :((((

Hade tenta i onsdags oxå, det fick fan inte bra. Alltså räknade på de svar jag kunde och det är två poäng från G, så näe, blir def omtenta. 

En anledning till varför jag känt mig sur i veckan var för att Jonas åt upp våfflorna. Otrolig skitsak egentligen, men ni vet det där naggande våffelsuget som smyger sig på ibland - DET hade jag. Och efter tentan så ville jag verkligen ha en våffla. Men det fanns inga!!! Och så tänkte jag göra nya, men då var margarinet slut. Otroligt barnsligt att bli sur, MEN JAG FICK INGA VÅFFLOR. Mvh dagens jävla i-landsproblem. 

(P.s, vill inte ens ha våfflor nu.)
(null)
Cool brud -85.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0