Vecka 17

Herre. Treåringar är ju grejen nu alltså. Vide bär på så mycket känslor och jag bär på så mycket örkerrrr inteeee kom o sätt däääääjjjj. Det är fullt ös ända från morgon till kväll, jag fattar inte vad som hände, vide var ju världens lugnaste unge?
 Bröt ju ihop häromdagen, det var känslor av otillräcklighet och ett utbrott på vide som kändes fruktansvärt, fattar lixom inte hur jag ska klara av ett barn till? Klarar knappt av vide nu? Ja det ordnar sig nog såklart, det är bara jag som är hormonstinn. 

Gick in i vecka 17 häromdagen! Det känns bra! Jag mår väldigt bra. Inget illamående eller något sånt, bara bra bra. Har glömt bort att jag varit gravid den senaste veckan o tänkt att en öl vore ju gött och sen ba ahhhh just det ja. 
Förutom det är jag sjuk. Är så glad att farmor e pensionär som kan hämta vide när jag inte orkar med. 

Kram o hejdå! 

Pluss!

Just det ja, jag smygbloggade faktiskt lite de första veckorna, sånt är så kul att minnas för jag minns knappt något hur det kändes i början av de andra graviditeterna.

27/10 
Jag plussade i torsdags! (22/10) Blev rätt förvånad, men där var det! Ett plus! Vi blev ju glada såklart. Men hade förväntat mig att jag skulle känna mer, alltså typ mensvärk eller något sånt "tecken". Men noll procent känsla. Minns inte om jag känt något speciellt innan de andra gångerna heller. Har känsligare pupper förresten! Det hade jag inte sist! Eller det känns ju mer eftersom det är en liten person som konstant klänger o boxas på mig. Är förresten rätt trött oxå, men vet inte om det beror på preggers eller bara allmänt trött lixom.
Kul! Ovant o va preggo, hoppas det blir en trevligare graviditet än de andra gångerna.  Gissar på stt jag är i vecka 5 nu. Borde ringa till barnmorskan snart men inte riktigt än. 

29/11
Alltså har ett så förjävla hormonpåslag. Är extremt arg över skitsaker. Det tar energi känner jag. Ringde till mvc idag o skrev in mig. Grinade lite o kände att orkar jag verkligen gå igenom en graviditet till? Gör jag det? Pallar kroppen? Psyket??? 

2/12
Fryser. Så. Mycket. Kom på att det varit exakt så i början av mina andra graviditeter, jag är ju väldigt varm annars lixom. Annan grej som anlände häromdagen, restless legs, kliar lixom inuti kroppen nåt så förfärligt. Kmr mera skit lovar!!!

18/12
Tror jag är i vecka 8 nu. Fryset har börjat ge med sig faktiskt, har frusit och mått brutalt illa de senaste veckorna. Spytt som fan har jag gjort. Minns inte att jag spytt så mycket de andra graviditeterna? Har fått tre kallelser till spec-mvc, känner stor suck inför detta. Lixom nu drar det igååååång igeeeeen. 
Förresten! Jag var på inskrivning på mvc för någon vecka sen, fick en så himla bra barnmorska!

29/12
Var på VUL häromdagen, för att kolla så att hjärtat slog. Det gjorde det! Ett litet fladdrande hjärta såg jag! Doktorn sa att statistiskt sett så har fostret stor chans stt klara sig efter att man sett ett hjärta slå efter vecka sju. Och det var bara en bebis. Trodde nästan två med tanke på hur jävla illa jag mått? Idag har jag mått bra förresten! Väldigt skönt! 

(null)
Lergigan comp! Vilken hjälte!!!!

(null)
Första ultraljudet! 

(null)
Svagt svagt pluuuss!


Hej igen!

Jo ja jag vet att jag sa hejdå, men jag har ju en jättesköjj nyhet!!! Är ju preggers igen! Har precis gått in i vecka 15 och börjar väl äntligen må litte bättre. Har mått apekatt sen vecka 6-7 typ? Kändes på riktigt som en lååång magsjuka. Tror jag föredrar hemorrojder isåfall. 
Har mått rätt kasst psykiskt med. Jag var inte beredd riktigt på hur hemskt det skulle bli att vara gravid. Jag går ju hos specialistmödravården plus vanliga mvc och det gör att man känner sig en aning ägd. Som om alla har tillgång till ens kropp helt plötsligt. Det var många möten och två ultraljud har jag redan hunnit med. 
Men ska inte klaga för mycket, jag känner mig väldigt omhändertagen och trygg, fick en ny fantastisk läkare som jag verkligen gillade. Sist träffade jag olika läkare varje gång och det var inte skitkul att höra dom gå igenom journaler och ba "jaha vad ska vi göra idag då?". 
Jag mådde såpass dåligt att jag hoppade av skolan med. Så nu är jag arbetslös. Kul. :( 

För övrigt vettefan vad som hänt. Är mest bara trött o vill sova. 
(null)
En liten liten körv!! 


RSS 2.0