Hej igen!

Jo ja jag vet att jag sa hejdå, men jag har ju en jättesköjj nyhet!!! Är ju preggers igen! Har precis gått in i vecka 15 och börjar väl äntligen må litte bättre. Har mått apekatt sen vecka 6-7 typ? Kändes på riktigt som en lååång magsjuka. Tror jag föredrar hemorrojder isåfall. 
Har mått rätt kasst psykiskt med. Jag var inte beredd riktigt på hur hemskt det skulle bli att vara gravid. Jag går ju hos specialistmödravården plus vanliga mvc och det gör att man känner sig en aning ägd. Som om alla har tillgång till ens kropp helt plötsligt. Det var många möten och två ultraljud har jag redan hunnit med. 
Men ska inte klaga för mycket, jag känner mig väldigt omhändertagen och trygg, fick en ny fantastisk läkare som jag verkligen gillade. Sist träffade jag olika läkare varje gång och det var inte skitkul att höra dom gå igenom journaler och ba "jaha vad ska vi göra idag då?". 
Jag mådde såpass dåligt att jag hoppade av skolan med. Så nu är jag arbetslös. Kul. :( 

För övrigt vettefan vad som hänt. Är mest bara trött o vill sova. 
(null)
En liten liten körv!! 


Kommentarer
Postat av: Malin

Åh vad roligt med bebis och att du bloggar igen! Jag har saknat din blogg. Hoppas du ska må bättre snart på alla vis. Graviditet är ett tufft jobb.

Svar: Tack! Jag har oxå saknat den!
din apa i etern.

2019-02-07 @ 21:43:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0