löve me tänder.

Jag är kärlekskrank. Först trodde jag att det bara var nåt jäkla påhitt från min mörka sida, eller att kroppen ställt in sig på "vår" igen. Så är inte fallet, mina damer och herrar, jag erkänner, jag vill ha en karl. Jag funderar allvarligt på att låsa in mig tills mina erotiska fantasier om en anständig karl går över.
Tyvärr är jag även extremt kräsen. Det gör saken ännu svårare. Var hittar man en karl som inte är krogen-krank? Jag vet inte.

Eller så kanske jag bara ska skaffa ett lämpligt djur. Det är nog enklare.
.....

Jag var på staden förut, blev snål i vanlig ordning, men kom hem med ett par rediga strumpbyxor och en dyr mascara. Jag smetade på som fan, och nu ser jag nästan (nästan) ut som victoria silvstedt på crack.
Gick till ett häftigt mat-ställe oxå. Hon i kassan frågade om jag ville göra min egen sallad. Det ville jag. Dumt val. Det blev sallad med två olika ostsorter och kräftor. Jag trodde att parmesan var en skink-sort, men det var ost. Vilket egentligen bara hade gjort saken ännu värre, sallad med skinka och kräftor! haha! Föreställ dig det du!

//kjamiz.

Kommentarer
Postat av: tekopp

Pengar!!
För det första
vilket dumt ord! PENG AR undra vem som hitta på de?Den kan inte varit riktigt frisk,låter mer som ett skjutvapen.borde heta typ spender,grubbel eller problem.Pengar är roten till allt ont!
Öh jag såg att du fick dom,de var det jag skulle skriva och kolla. Kram far!

2007-09-29 @ 09:34:52
Postat av: undertecknad

tekopp:
Man tackar! ja, pengar gör bara folk olyckliga. Fast en miljon pengar hade inte varit fel. Då ska du få lite isfall. Lite grubbel. haha

2007-09-29 @ 12:21:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0