party on wayne

Idag var jag på "bibblan". Besöket var inte direkt något jag såg fram emot, jag har faktiskt undvikit det stället på flera år eftersom jag har en förseningsavgift på 75 kr som jag absolut inte tänker betala tillbaka. Men idag tog jag tjuren i hornen och gick dit av ren desperation, jag var helt enkelt tvungen att skriva ut lite papper, och inte ens min snåltarm fick stoppa mig.
Dom nämnde inte ens förseningsavgiften, och så fick jag ett helt nytt lånekort. Jag blev så lycklig att jag lånade en bok och en film.

I lördags var det fest hela dagen, med betoning på dagen. Pappa fyllde 50 bast, och jag hade med mig kristin och sudden till partajet som firades i faggan. Klockan var ungefär tre när vi upptäckte gratis öl + sprit + vin. Trots försiktighetsåtergärder med drickandet (drick sakta...saaaakta)slutade det ändå med att alla blev drängfulla, precis som det ska vara på födelsedagskalas.
Hela festen inleddes med en tipspromenad med helt sjuka frågor typ "vem suger bäst?" "vem har längst?", och sen fick man alltså gissa på flera av gästernas namn.
Sen blev det lekar, då tipspromenaden faktiskt var inblandad, man skulle helt enkelt gissa vem som vann.
På min fråga stod det "Vem är mest glupsk?" Jag gissade på migsjälv. Sen skulle jag tävla i hur många marshmallows man fick in i käften. Jag fick in 15, sen började jag halvspy och dregla. Jag vann inte.
Det hände massa mer, men det tar vi en annan gång.


//Lihna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0