tjöta.

Igår var undertecknad på bröllop! Superfint var det, läppen darrade lite gött när man såg Peter och Anna i sina finaste skrudar glida till altaret och tacka ja till varandra. Fint.
Synd var det dock att det var brutalvarmt i kyrkan och vi svettades som isbjörnar på Mallis. Gah!

På kvällen begav det sig av till ankdammen för lite tjöta och en lagom svalkande bärs. Sen hittade jag emmy och vi drog till ankan för svettig discodans. Jävligt kul! Blev svettig och nöjd, tillslut blev det dock så trångt att jag bara kunde se mina fötter. Bråkade väl i vanlig ordning med någon full gubbe någonstans. Liten och grinig iller är jag. haha! Kvällen avslutades med en hamburgare och pommes på lokala grillen med sudden och erik. Najs bajs. Sen var jag dryg som vanligt, och precis innan jag skulle sova fick jag ett trevligt telefonsamtal som jag bara minns hälften av, tror jag pratade jävligt högt och lågt om precis ingenting (som glocalnet, fast lägre?).

Idag åker jag till sommarstugan i Faggan med fader, har längtat till Faggan hela sommaren, så det känns jävligt bra, jävligt otur med vädret bara, men nu ska jag bannemig bada!


//Pez

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0