fucking grejt ey!

Idag har jag en riktigt jävla dejlig dag! Det verkar ordna upp sig på minst två plan! Jag har fått två mail ang. lägenheten och ett bud tillochmed! ye-haw!
 Och så slipper jag bli skyldig staten 10 papp, så jag har lite att leva på ett tag jag med. Känns absolut skitbra. Jag vill hjula på minst tre sätt! Jag vill ha en stor minkpäls med tillhörande minkhatt med broderade diamantögon som lyser i mörkret, och ett litet jetplan, samt en tam leopard som kan göra volter på tyska kommandon. Pimp my azz niggaz!

Den här veckan känns bra. Allt känns bra. Jag är bra. Gud hör bön!


Igår fick jag ett litet fnatt och fick för mig att jag skulle klippa av hela barret, det gjorde jag inte, men jag frigjorde mig och rev ut allt löshår. Det gjorde skitont och resulterade i diverse flintskallighet på utvalda ställen. Aj. Men jag märkte att håret växt lite iallafall, får bli löshårsfritt ett tag, och eventuellt någon fräck klippning + ny färg + slingor eller något i det. Ballt ey?

På fredag ska jag åka till kära mor! Ska bli jättetrevligt faktiskt. Får jag pengar kanske jag tillochmed tjackar lite ostar eller något annat ätbart. Och på lördag ska jag till sudden och hjälpa henne att städa ut lägenheten, sen ska vi flöta oss med ansiktsmasker och bleka barret på sudden. Vi påbörjade projekt "blonderaida" igår, och fick till en läcker senapsgul färg. hett!

see you later alligator!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0