romantiska komedier

Jag har en liten anonym "böjelse", jag helst inte pratar om.  Alla har väl sina "crawings" (jag har hört att det är hippt att använda engelska ord nuförtiden?), och jag älskar i smyg romantiska komedier.
 Det är totalt helt opretto, inga jävla djupa filmer, ingen förbannad skräck så man inte kan sova, och absolut inte Bergman, utan samma gamla handling fast olika filmer, romantiskt dravel:
 Kille möter tjej - kille gör något dumt - tjej blir grinig - kille gör något skitgulligt - tjej blir glad - och så lever dom lyckliga i alla sina dagar!
Jag har sett alla, och jag älskar nästan varenda en, och är det inte ett lyckligt slut blir jag förbannad i smyg. Igår såg jag en svensk romantisk komedi, den kunde ha varit skitbra om det inte hade slutat med att killen drog till Thailand och dumpade bruden. Är det lyckliga slut brukar jag klappa i händerna och grina av lycka.
Underbart, men säg det inte till någon, det kan förstöra min image som hård och cynisk.

Och snart är det alla hjärtans bajsdag igen, men det tar vi en annan dag.

Kommentarer
Postat av: Palle

Haha, jag är tvärtom, jag hatar när filmer slutar lyckligt. Jag vill att alla ska dö eller bli olyckliga, misär misär! Men så är jag ett jävla emobarn med.

2008-02-07 @ 17:04:22
Postat av: Kajsa

lyckliga slut ska det självklart vara! annars kan det ju kvitta. hatar att se en film i 2 timmar och så slutar det skitsorgligt. man ska ju må bättre av film, bli lycklig och hoppfull o allt det där. filmen du såg igår, hette den nina frisk?

men skräckisar
är bra! och vanliga hederliga actions är väl alltid underhållande?
men en fin film som slutar fint är shawshank redemption! nyckeln till frihet på svenska. den har du väl sett? annars, se den!!! den är brabra!

idag är jag ledsen som fan och önskar att lina bodde kvar i östersund så jag hade en tjej att gråta ut hos. alternativt äta massa fika med. om det nu inte varit så att du var nyttig som fan och jag haft pengar. hehe

2008-02-07 @ 17:20:23
Postat av: apan

palle: hahaha! du är eviiiil!

kajsa: jaförfan, lyckligt och sliskigt, det är grejen. Jo! det var faktiskt nina frisk. höhö.
neeeej, inte actions, usch, det är det värsta jag vet. nyckeln till frihet...känner igen namnet men kan inte placera riktigt. får kolla in!

men åh, stackars sate. :( du får flytta till västerås så kan vi fika och snacka skit!

2008-02-08 @ 13:41:52
URL: http://sugarmonkey.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0