tröttapa.

Igår när jag kom hem så grinade jag halva kvällen. Egentligen är jag väl inte så värst blödig av mig, men när jag attackgrinar sådär betyder det alltid samma sak - trött. Jag var så trött att jag snyftade runt ett bra tag, tyckte lite synd om mig, klämde i mig en halv påse chips, grinade, somnade.

Ja herregud. Tur att jag tackade nej till jobb idag, hade inte orkat alls faktiskt.
Har tänkt göra något vettigt idag, eller inte. Sova, slöa. gah. Götta mig.

Peace.

sorry.haha, förlåt, jag har försökt och kämpat emot (i smyg), men vafan, Björn Gustavsson är ju ändå en käck pöjk!

Idag.

Idag har jag:
- druckit upp allt snabbkaffe, så jag kunde inte bjuda kunderna.
- bråkat med en hysteriskt konstig tant.
- stressad som en bäver
- sagt nej till 10 klippningar.
- sagt att "christer sjögren - dä ä karl dä" minst 10 gånger.

Idag borde jag:

- städa
- betala räkningarna.
- gå ut och festa med emma o c/o
- eventuellt duscha.

Idag ska jag:
- ligga ner.

han ligger i.

13316-174
fy arne!

karlstad

13316-169

karlstad är skiten! superskojj helg! tack ska ni ha!

visitkort

13316-168

Vågar du?

10.38, 20/3

10.38, tiden jag minns allra bäst på dagen. Jag vet inte varför, men tiden sitter kvar som ett klistermärke varje dag.

20/3, 10.38
Trummar på fikabordet. Dagens kaffe borde hällas in. Tittar djupt ner i kaffekoppen, fan just det, jag drack ju thé idag. Skulle ju ta det lite lugnt med kaffet idag. Igår drack jag...åtta koppar kaffe? Fan vad trött jag är, en kaffe vore ju inte fel alltså... Nej, thé idag, en kaffe efter maten. Kanske ska jag fira med lite ledigt och köpa kaffebröd? Typ fredagsfika (fast det är torsdag). Men hur patetiskt är inte det då, sitta med fredagsfika (på en torsdag) ensam arbetare i denna enorma salong.
Fan, palljävel, går ju inte att sitta på. Drar in en enorm fotölj in i fikarummet, slår mig ner. Känns inte alls bekvämt. Man kanske skulle haft en fotpall med? Hm. Ställer palljäveln precis vid fötterna, slår mig ner, känner efter ordentligt. Nehe, inte bekvämt det heller. Hämtar lite kuddar och lägger på pallen. Prövar igen, sätter mig ner.
Sådär! riktigt trevligt det här. Tar en digistive och gnager på kanterna. Fan vad skönt jag sitter! Blundar.
Hör att det ringer på klockan, jahaja, dagens första kund.


Kul igår.

image167
som vanligt alltså.

håriga ben

Ex-grannen har riktigt håriga ben, inga mesfjun där inte, utan råbarkade stenhåriga ben. Hon berättade en gång om när hon och hennes tjejpolare hade suttit och softat någonstans och tjejpolarna började klaga och jämra sig över sina "orakade och håriga ben". Grannen tyckte dom var skitfjantiga och drog upp sitt ena byxben och visade brudarna vad håriga ben hette. Det blev skittyst.

image166
(det är inte grannes ben)


lite mystisk.

Ikväll gäller det. Tänkte vara lite mystisk ikväll. Sånt gillas ju har jag hört.
Jag ska alltså inte:
- utmana okänd karl på armbrytning.
- dansa bugg med okänd karl.
- skryta om mitt yrke.

- sjunga snapsvisor ashögt.
- skratta hysteriskt.
- tro att jag är angelina jolie efter tre öl.
- berätta skitäckliga historier om "den gången jag hade en cysta i röven."


eller...ja vafan, mystisk suger, hej discodans!

image165

 


vykort till Hannill.

image164

karlstad über!

tjenixen!
ursäkta avbrottet, internet där hemma har visst fått spuck, men nu är jag tillbaka in charlestown (karlstad alltså).
Och jag är ledig i hela fyra dagar! känns fett.
Ska dock klippa fyra personer idag så det blir väl lite o göra ändå dock.

nejvafan, jag har inget vettigt att komma med nu. Återkommer.

onger

Gah. Vi såg läskig film. Spansk film, ännu värre. Och onger som rännde runt i mask. ujuj, ja möe ska en se innan öge triller av.

image163

(fan ja sakner värmlan litt, kommer på torsdagkväll, görgött)

Jag har inte tystnadsplikt.

Vissa människor är ju helt fantastiskt idiotiska. Jag har ju ett jobb där det krävs ett stomatolleende och nördiga ordvitsar i princip hela tiden så vet jag inte riktigt hur jag ska bete mig när folk är otrevliga. Är jag otrevlig tillbaka kan jag få ett dåligt rykte (=mindre pengar till mig) och är jag inte otrevlig tillbaka lyser mitt ansikte rött och någon liten skitkommentar slinker ut ändå (=mindre pengar till mig).

Idag hade jag en skitkund, hon var så djävulskt otrevlig och nedvärderande att jag ville slå kärringen med en hammare ett par gånger. Men eftersom jag är from som ett lamm blev jag bara stående och log lite fånigt
Men vet ni vad, jag har inte tystnadsplikt.
Skit ner dig Rita.

image162

flyt

image161

hah, har förresten gått ner typ tre kilo eller nåt sen jag flyttat hit. Känns fett.

full i fan.

En sak jag har märkt med västeråsare är att dom är väldigt hjälpsamma. Igår hjälpte en taxichafför mig hela vägen hem helt gratis. Och för ett par dar sen hjälpte en gubbe mig med en stege. schysst.

Gårdagen var trevlig, nästan hela kvällen tills jag skulle gå hem. Emma var snäll och bjöd på nån drink (eller två? eller fem??) och jag blev askalas, jag besitter ingen förmåga alls att säga "nej tack det är bra" när jag fått i mig några bärs, utan blir en mänsklig container - allt går ner.
När jag väl skulle hem var jag klappfull och dyngtrött. Min kropp pallar tydligen inte 3 veckors helgjobb så jag började böla som en 17-åring som just tappat bort  sin 3,5:a.
Och så hade jag bara 40 spänn och det räckte inte till taxifan, men då kom den där snälla taxigubben och jag fick åka hem gratis. Han undrade varför jag var så ledsen, kände mig lite dum, "för trött" kändes som en sleten ursäkt, så jag ljög och sa att det tagit slut med min kille. haha. Tror jag lovade att jag skulle klippa hans 3-åriga unge gratis. Hoppas inte.Kenny vs Spenny

Kenny vs. Spenny är helt klart bästa söndagsunderhållningen!
 Här är absolut bästa avsnittet där dom tävlar om vem som kan ha en död bläckfisk längst på huvudet och Kenny drogar Spenny. haha.


geografi

Kund: ja jo jag kommer från USA.
apan: jasså? fan va ballt! Jag har en polare som bor där. Vart bor du?
Kund: New orleans.
apan: jahaja, ja det ligger väl precis utanför New york va?
Kund: va? öh..nej, det ligger långt ner, typ..Florida, Mexico. (nåt sånt).
apan: jahaja..ehehe...

Tur att man hittar hem iallafall.


Apan rules!

image160

amenvafan, komigennurå! så tar vi och dänger den där jäkla VF-bruden. Skittråkig blogg. Lina rules.

(P.S jag gjorde lite hjärtan med, har hört att tjejerna gillar sånt.)

fredagh.

Idag har jag jobbat som en liten japan. Jag är så jäkla trött och har ont precis överallt. Har klippt totalt 11 personer, varav ungefär 9 hade ovanligt tjockt och hår. halleluja.
Det första jag gjorde när jag klev innanför dörren var att - stryka kläder. Jo, det är sant. Party on Wayne.
Ska trycka i mig lite nudlar sen ska jag bada.

Trööööööööttt.

Haha, jo, jag råkade spruta balsam i mitt ena öga förut när jag skulle schamponera en kund. Jag skrattade helt hysteriskt, sen fick jag tvätta bort sminket på ena ögat, då var det inte lika kul, såg ut som en halvblind pundare.

who I am? I´m spiderman!

Kände mig inte alls särskilt levande imorse, så jag gjorde en färgkupp, har ju hört att man ska bli gladare av färgglada kläder, så jag drog på mig en kycklinggul tunika och ett spygrönt halsband. Vilken blåsning, kände mig inte gladare alls och önskade hela dagen att jag valt något lite bittert och färglöst.

När jag kom till jobbet imorse och just hade satt mitt gula arsle på en stol för att intubera dagens första kafferanson slog det mig en kort sekund, gick jag hem igår? Sov jag? Vad hände med gårdagen egentligen? Fanns den överhuvudtaget? Är det fortfarande onsdag? Det var torsdag. Vilken tur. Imorgon är det visst fredag har jag hört.

Chefen klippte till mig idag med. Blev skitsnyggt, känner mig som en rockstjärna, eller nån i Kiss.

image159

PS, det blir tävling iallafall, jag vet bara inte när.

Fixa/trixa

Katten gråter. Det låter iallafall så, han går omkring och skriker helt hysteriskt mycket hela tiden. Är han olycklig? Kärlekskrank? Bajsnödig? Ja, vad vet jag, jag är ju ingen katt.

Det har varit sjukt lugnt i salongen den här veckan, knappt några kunder alls. Och jag är ensam och extremt rastlös. Jag lär ha druckit minst 20 koppar kaffe om dagen - så blir du glad i magen.
Jag har dock försökt sysselsätta mig in i det sista, jag har läst alla skvallertidningar (tro mig, det finns mååånga skvallertidningar) och skulle lätt kunna bli chefredaktör för "Se och Hör". Och så har jag provat alla produkter i produkthyllan, igår testade jag olika glanssprayer, såg ut som jag doppat huvudet i smör ungefär. Idag har jag rensat bland alla produkter, slängt saker som borde slängas, och snott med mig lite grejer som ändå skulle slängas.
Funderar starkt på en tävling på några av dom produkterna faktiskt, hårvårdskit från Wella SP med solskyddsprodukter för håret (värt runt 500-lappen). Vad tror ni? Är ni på´t isåfall?

Greenpeace

Idag kom en kille från Greenpeace fram till mig och frågade om jag ville bli hans vän. Han såg rätt trevlig ut så jag svarade ja. Tyvärr hade vänskapen ett pris med, han ville att jag skulle ge honom pengar så han kunde rädda regnskogen. Jag trodde honom inte, "rädda regnskogen, min röv" tänkte jag. Sen berättade han om isbjörnar som drunknade och skövlande träd i massor, jag frågade om han brukade åka dit, och det gjorde "vi" sa han, han sa aldrig att "han" varit där, utan "vi". Sist blev tydligen en Greenpeacebåt nerskjuten. Tjena.
Jag vägrade ge honom pengar, "för fattig" var mitt svar. Det är sant, för fattig. Han ryckte på axlarna och sa att han tillochmed hade fått med uteliggare. Då blev jag sur och gick in.

Jag har vänner som jag slipper betala, och dom vill inte rädda regnskogen, det räcker för mig.

svart/orange

Jag vet att ni längtat. Här kommer det.

image158

inte så jävla illa va? från kolsvart till orange! Jag känner mig hemskt tam i min nya färg. Nästan lite hippie, det är en fin tanke.

(P.S, jo jag vet att jag ser lite bajsnödig ut på den orangea (?) bilden, jag hamnade lite i ett chocktillstånd när bilden togs, jag hängde inte riktigt med)

Tanten inom mig.

På sistone har jag tänkt mycket på det här med "alter-egon" (= "mitt andra jag", "någons andra jag"). Som till expempel såna där populärartister, vi säger...Lordi, hårda killar med mask som ser ut att ha käkat bajs och småbarn till frukost, jag gissar vilt på att dom inte går runt sådär hemma, utan väljer säkerligen en lite tamare stil; hästsvans, foppatofflor och förkläde.
När jag går till jobbet kopplar jag upp mitt alter-ego, jag kallar henne "Olga". Min inre tant. Lite folkkär sådär, vänlig och tam och kan diskutera vadsomhelst i en timme.
I fredags pratade jag om massa olika ämnen, bland annat Greenpeace (i vanliga fall hatar jag greenpeace, det gör inte Olga), miljöförstöring (tjena jag äter tre hårsprayburkar till frukost), Christer Sjögren och skilsmässostatistik. Olga skrattar glatt åt torra skämt "haha, hoho", drar parareller mellan olika miljövänliga bilar och tycker att allt är allmänt helfestligt.
Jag behöver mitt alter-ego, det räddar vardagen lite från cynikern inom mig.

Har ni något alter-ego?

image157

men tjena!

tjeniz!

Ursäkta mig för min avhållsamhet, jag har inte haft intranätet, men nu har vi tydligen fått ett nytt och fräscht med 100 mb, det går lika fort som räserbilarna.

Idag fick jag ett nytt hett barr, jag ville självklart ha något märkvärdigt och hippt, så jag valde skrikorange (gråter du mor?). Det är så orange att man med lätthet kan ta miste på mig och det mellersta stoppljuset. Bild kommer säkert.
Har jobbat som en råtta i veckan, och lite idag. Jag känner mig som en överkörd grävling, och som den snälla tanten jag är tackade jag ja (JAMENABSOLUUUUTVIIISSSTVETTUINGAPROBLEMALLS!) till att knega nästa helg med. Men vafan, jag får väl några kronor för det, så jag klagar inte (eller jo, det gör jag ju faktiskt).

Nej, nu blire tävän. piz and löv.

Vuxet värre.

En gång i gymnasiet sa jag till en tjej i klassen att hon hade "mogna" skor. Hon blev skitsur och jag fattar fortfarande inte riktigt varför. Jag skulle gärna vilja att någon sa att jag hade mogna skor.

Skitsamma, idag gjorde jag något moget, jag var och tog ett par öl efter jobbet med Emma och Jim. Och med "ett par" öl menar jag inte sju bärs och fem tequila, utan ett par öl. Hör ni hur moget det låter? "ett par öl". Jag låg inte och spydde i en buske eller sjöng finsk schlager i karaokebaren, utan ett par öl bara. Sen gick jag hem.
Känner mig ball och mogen, som ett blåbär.

Bygglov.

image156

Imorrn är fader med på Bygglov. Dock får har ingen ombyggt, däremot byggar han.
Ska bli spännande att se, jag gissar på att far byter ansiktfärg minst fem gånger under programmet. Hejja pappa!


(P.S GRATTIS MAMMA 51 BAST IDAG!
)

snoop dogg.

Ni vet ju hur mycket jag gillar disco! Jag tycker Snoop Dogg gör det jävligt bra i den här videon, dessutom är han så gött pimpig att jag nästan skäms lite.


Nej nu jävl...

Helgen har varit lagom trevlig. I lördags jobbade 10.30-14.30, det var lagom, sen var det förfest här och sen gallej på blue moon bar, det var trevligt. Jag blev nervös och sög i mig massa öl skitfort, sen blev jag sniken och krävde öl av en kille som jag klippte (i fyllan hej vilt!). Haha.
Det var jag, Emma (hustomten) och fem miljoner killar. Jag trivdes minst sagt.
En kille var tydligen skitstark och stod på bordet på händerna, imponerande, en annan hade glasögon på sig hela kvällen, mindre imponerande. Jag fattar inte riktigt grejen solglas inne, ska det se ballt ut?
Sen drog vi i taxi till BMB, det var trångt men vi smet före i en kö som värsta V.I.P gästerna, jag kände mig lite som snoop dogg. BMB var rätt kul, västeråsarna är ena riktiga jävlar på att festa och spottar inte i glaset direkt.
Sen bestämde jag mig för att smygragga på en karl, testa västerås-köttet (nejnejintesnuskigtmenat) lite, trofan att karln kom från Karlstad. attans.
Trevligt som satan, tack ska ni ha!


Idag fick jag "jobba" på den andra salongen (chefen äger två), det var...dött. Jag satt på arslet i ungefär 5 timmar, och åt ungefär 15 klubbor, läste ungefär 10 skallerblaskor och bet ner ungefär sju naglar, däremot klippte jag inte en jävel. Kul.
Chefen sa att om jag sköter mig bra så kanske jag blir "personalansvarig". Jag funderade i tystnad på vilken personal hon menade, men sa inget. Hon kanske menade att dom skulle anställa fler. Haha! Kan ni tänka er det? Jag, personalansvarig. Jag skulle alltså sköta hela salongen + personal. haha! Jag kan inte ens sköta migsjälv, plus att jag garanterat skulle få universums Gudskomplex. Jag kanske borde skaffa en läderpiska och ridstövlar... Det vore ju något.


image155
Jag och Emma var glada tomtar i lördags.

Bengan ringde.

Inatt ringde Bengan. Full och jävlig, jag sov som en gammal pensionär.

Bengan: heeeeej!!! SOVER DU???
apan: mmm...
Bengan: åh nej!!! FÖRLÅT FÖRLÅT.
apan: det är lugnt...
Bengan: nej men ursäkta. Förlåt förlåt.
apan: jag ska jobba imorrn..
Bengan: åhhhhh förlåååååååt. ursäkta.ursäkta..

Mycket kan man säga om Bengan, men hon är en jävel på att be om ursäkt.


fullkorn.

Fullkornsprodukter är en bluff! Vi är lurade att tro att det är skitnyttigt, men vet ni vad (ben)? Fullkorn är egentligen inte alls nyttigare, man ska bara bli mätt längre. Och det tror jag inte på.
Fuck you fullkorn!

RSS 2.0