så får du snyggaste klippningen!

Tänkte tipsa lite om hur man får ut det mesta av en klippning. Det finns lite knep och knåp.

1, var så tydlig du kan mot din frisör. Måtta med fingrarna hur mycket du tycker att tre centimeter är, tro mig det kan skilja jättemycket från vad olika tycker. En kille sa en gång att han ville klippa två decimeter, egentligen han menade en decimeter när det väl kom till kritan. Vill du inte ha en snorkort lugg be dom ta pyttelite i taget. Luggar är otroligt känsligt. Ta gärna med en bild så länge du inte tror att du kan få "exakt" en sån frisyr.

2, bli "polare" med din frisör. Du behöver inte bjuda ut henne på fika direkt, men att skapa en relation och får du henne att tycka om dig kommer hon garanterat att lägga ner lite extra tid. Man kommer långt på fjäsk, tro mig.

3, Pruta. Det går, men inte på alla grejer, en klippning kommer du inte att få billigare, och inte heller några hårprodukter, däremot kan du säga att du hade tänkt dig t.ex slingor för tusen spänn. Så kan du säkert få ett fint prisförslag. Men då gäller det även att du ska ha gått till samma frisör ett tag, plus att det är trixigare att få rabatt om du går till någon kedja.

4, inte och klipp dig på "drop in" klockan halv sex en fredag. Frisören är säkerligen snortrött och vill hem som alla andra. Det betyder inte att hon kommer att vara slarvig, utan snarare att hon inte kommer att sprudla av kreativitet.
Dom bästa tiderna är helt klart efter lunch (runt ett nångång) på en onsdag eller tisdag.

5, är du tjej, aldrig aldrig och klipp dig hos en herrsalong. Det finns många herrfrisörer som tror att dom kan klippa tjejhår eftersom dom varit med ett tag i svängen. Det kan dom inte.


//Peace!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0