partypants

Va, nu förstår jag inte riktigt, majoriteten som smygläser min blogg vill alltså läsa om skvaller, skvaller och funderingar låg i topp. Någon stackare vill att jag ska skriva mer om musik. Tur att inte den hamnade i topp, för jag är totalt värdelös på musik egentligen, jag giller bara blippetiblapp, plingplong musik. Frågan är ju egentligen vilket skvaller ni vill höra om? Typ kändisskvaller? Det kan jag massor om! Onödigt mycket om. haha. Jag vet tillexempel att Angelina Jolie gärna vill ha fler barn, och att Anton Körberg har på sig vita kläder ibland.

Men jag skall göra mitt bästa. Allt för er, trogna fans!

Ni kan få lite skvaller om mig, det är ju det jag gillar bäst, mig alltså.
- jag ber till Gud varje natt. Har gjort det så länge jag kan minnas, känner mig dock inte så religös övrigt, men jag tycker det känns fint att ha något att tro på. Typ såhär; "käre gode gud, gör så att jag får ett asbra jävla jobb snart och att jag får asmycket pengar och kan köpa nya skor. Amen. P.S ursäkta att jag svor".
- jag sög tummen tills jag blev femton. Pinigt.
- när jag var 18-19 bast prövade jag att ragga brudar på krogen, jag tyckte det var för lätt att ragga på killar, blev lixom en lite större utmaning, dock funkade det aldrig. Brudar är förjävla svårflörtade alltså.
- mina fötter liknar Kalle-ankas (fötter alltså), platta och breda. Läckert.
- Är fortfarande helt övertygad om att tomten finns, han bor i finland har jag hört.
- När jag går till jobbet brukar jag peppa migsjälv genom att lyssna på überglad musik, och så brukar jag fantisera ihop en slags drömsekvens där jag slår någon (exempelvis chefen) i takt till musiken.
- Jag är väldens minst långsökta människa. Blir jag förbannad på någon går det oftast över på en timme.
- jag är kär i spindelmannen på riktigt. Än.
- Hade en sida på lunarstorm när det var "hippt" som hette "jagvillvarasomLina", där fick folk bli medlemmar så skickade jag ut ett veckobrev varje vecka till alla. Snacka om hybris redan då.


Så? det var väl trevligt.
 Gick lite bättre på jobbet idag förresten, jag har börjat att behandla chefen som hon behandlar mig, då vet hon inte riktigt hur hon ska handskas med mig och blir lite förvirrad.
 Ljuger som ett fanskap gör hon med. En kund frågade vart en av hennes tidigare anställda hade tagit vägen, då sa chefen att hon (den f.d anställde) hade åkt för att hälsa på sin mamma i katrineholm. Jävla lögn, hon åkte aldrig till katrineholm, hon åkte typ till uppsala för hon fick ett mycket bättre och välbetalt jobb.
Sen påstod hon att jag klippte en kund i timme, jävla rålögn, jag kan väl klockan själv förfan, klippte på 45 minuter.
"en klippning ska ta 30 minuter" sa hon.
"Jaha? jag älskar att lägga ner tid på mina kunder, alla jobbar ju olika" sa jag. Och så klagade hon lite på att jag stojjade för mycket igår, hon hade en kund som var "grevinna". Då asflabbade jag och sa att det var skitlöjligt, grevinna! haha! "folk som folk, hon hade nog humor".

Åh, en sista grej bara , klippte en polis igår som berättade att västerås typ är sveriges mest kriminella stad. jaha, det känns ju tryggt. Har blivit ännu mer paranoid efter det. nu finns dom överallt, tjyvarna! överallt!

//Peace.

Kommentarer
Postat av: Sara Hell

haha du ÄR så jävla rolig! flytta hit och bli min kompis :D

2009-02-03 @ 23:15:22
Postat av: apan

sara h: hahaha, javisst! eller så får du flytta till karlstad igen!

2009-02-04 @ 09:36:59
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Kaka

Långsökt/långsint..mja inte så noga.

2009-02-04 @ 21:30:50
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: apan

haha, det roliga var ju att jag satt och funderade på vad det hette, så långsökt var det närmaste jag hittade, haha, en vild chansning.

2009-02-06 @ 08:58:03
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0