apan testar.

Jag vet, jag uppdaterar överdrivet mycket idag. Det är bara för att jag är rastlös och sjuk. Sen gör jag rastlösa grejer i min sjukdom. T.ex testar nya hippa ungdomspåhitt som jag sedan kan recensera, till eran stora lycka. En annan gång limmade jag ihop mina öron med superlim, men det är en annan historia.

Idag har jag återupptäckt en gammal klassiker som används utav dagens ungdom! Förr i tiden användes det till eksem och klåda. Och ni kan ju bara gissa vad det var?! Idominsalva! Och ni kan ju aldrig i livet gissa vart ungdomen använder det, PÅ LÄPPARNA! Jo det är sant. Och jag tror inte dom använder idominsalva för att dom har extremt mycket munherpes, utan det används kort och gott i rent skönhetssyfte.


Tja, och som vanligt när jag gör någonting går det alltid lite i överstyr, därav den flådiga photoshopbakgrunden.

När jag ändå höll på med idominsalvan passade jag på att testa klassiska plutbilder med lyckat resultat. lägg även märke till min fräcka frisyr som jag inte tvättat sedan Gustaf Wasabröd var konung.

Idominsalva är dock inget jag kan rekommendera, det är svårt att få jämnt och kletar som fan, och vill man ha det lika fint som Kissie har så krävs antagligen mycket träning. På min ungdomstid använde vi läppglans som köptes i burk, väldigt svårt att använda och bakteriehärden lär varit enorm, så på det sättet är det väl kanske ett litet plus att idominsalva finns i tub.

Idominsalva får 3/5 apor av mig. Tack för ordet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0