ansiktsminnet.

Jag tycker att jag har ett exellent ansiktsminne. Värdelös på namn - skitbra på ansikten. Har dock insett på senaste att så är det ju inte alls. Jag är faktiskt lika dålig på bådeoch.
 Kan ju berätta om den där festen jag var på för x antal veckor sen. Eftersom jag bara kände min polare som skulle dit så var jag oxå helt inställd på att inte känna några fler än henne. Och döm om min förvåning när snubben som hade festen kom fram och tjenade på mig, kramade mig och frågade hur läget var, vad jag gjort på sistone och så vidare. Och där stod jag som en idiot och hjärnan gick i högvarv "vartihelveteharjagträffathonomförut?" Det värsta var ju att jag inte kom ihåg honom alls. Högg tag i min polare och väste i örat "känner jag honom?", varav hon nickade och jag försökte spela med så gott det gick.
Och sen mindes jag, jävlar ja! Hade ju tillochmed träffat honom i nyktert tillstånd. Fan vad jag skämdes.

En annan gång så skakade jag hand med en kille ungefär fem gånger under en kväll och frågade "är det du som bor här eller?", dock var det väl ett par öl på det, men ändå.

alla känner apan, men apan känner fan inte igen någon.

Kommentarer
Postat av: Sandiza Hotpants

Hahah, usch ja väcker minnen.



Minns en dag i tvåan på gymnasiet då jag var på väg ensam över skolgården. En snubbe korsar min väg och han säger "hej sandra!" och jag tänkerinte, nåja, inte mer än "åh snygg kille!" i alla fall. Utbrister "heej!" och kramar så hjärtligt om den-lite-äldre-men-snygga-killen och han ser ut som ett frågetecken så jag känner mig tvungen att undra "vart är det nu jag känner igen dig från!?" och han svarar att jo, han va ju studievägledare på min förra skola.



Heh, 'key, thanks, goodbye, typ ^^

2009-07-24 @ 03:26:28
URL: http://brunettsandy.blogg.se/
Postat av: apan



HAHAHAHA! jag dör! Och när man var sjutton bast var ju allt så förbannat pinamt oxå. haha!

2009-07-27 @ 08:42:23
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0