plastik-botanik.

Härligt med fylle-inlägg va? Underligt, drack bara fyra öl och två vinglas, så jag var precis lagom. Och som jag skrev inatt, träffade på ett gäng glada lökar som ville att jag skulle följa med till ankan och sen på efterfest. Haha. Och jävlar vad dom ville kramas, allihopa, är fortfarande lite paranoid, vad hade dom för baktanke med kramandet? Hade dom svininfluensan? SARS?
Och jag som tyckte att dom såg så små ut, och så var dom lika gamla som mig. Måste fan ge mig med att tro att alla är 19 bast, och säga "haha, ni är nog liite för unga". Haha.

Jag, sudden, erik o magnus satt o tjötade på ballen och hade det skittrevligt! Magnus hade tagit med sin portfolio över reklamgrejer han gjort, jävla duktig är han!

Idag ska jag städa upp lite här, ser inteförjävligt ut som det brukar göra när jag bor ensam någonstans. Mamma borde vara stolt över mig. Igår ringde hon och frågade om jag vattnat blommorna. Det hade jag. Jävlar vad många blommor kvinnan har! Lite som en botanisk trädgård utspritt i hela lägenheten. Jag ska fan skaffa plastblommor när jag får egen lya.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0