gammal och visdomständer


När man kommer upp sig lite i åldern kan man helt plötsligt känna att saker som hade varit totalt ointressanta för 5 år sen plötsligt kan resultera i geniun lycka.

1. OMG! kassler för 39 kronor kilot på Ica! Ska vi köpa två när det ändå är så billigt? (för fem år sen hade jag lagt dom kronorna på en ny mascara och käkat pasta i två veckor istället)

2. EN öl på kvällen. Alltså bara EN öl. Inte 7 bärs som slutar med att man sitter på någon halvpissig efterfest och funderar på hur fasen man tog sig dit. En öl framför teven tillsammans med en trivsam korvmacka. Uh va trevligt.

3. När man börjar småprata lite lättsamt med tanten på konsum. Eller med alla andra oxå förresten, "UH VA KALLT DÄ Ä RÅ, ÄRE RYSSKYLAN MÅ TRO??"

4. Helt plötsligt har hela ens spotify-lista blivit omodern, låtar med sven-ingvars har helt plötsligt börjat få övertaget och man förstår inte alls vem den där "Lady... Gagge" är.

5. När man läser artiklar ur "allers" och gråter lite för dä va ju så synn om den dära tanta som fick ett hjärta i julklapp av ett enbent barn.

Kommentarer
Postat av: Sara H

HAHAHAH love ya!

2011-01-28 @ 18:02:52
Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

HAHAHAHAHA så bra. Å ja, jag får fan full pott.

2011-01-29 @ 08:37:17
URL: http://ninaruthstrom.se
Postat av: apan

dä ä jobbigt när man blir gammal för då blir allt så...uppenbart att man är det.

2011-01-30 @ 11:09:46
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0