"nej till gratis körkort för invandrare!!"

OK. Ibland ser jag att vissa av mina fejjsbok-"kompisar" gillar såna där sidor, "nej till gratis körkort för invandrare". Och jag är helt säker på att ALLA som gillar såna sidor är dumma i huvudet. 
 
Jo, helt säker är jag. Eller ok, vi kan kalla dom "lågbildade människor som kommer ifrån små orter och inte vet bättre". 
 
Såhär då, jag hoppas att ALLA som gillar dom där sidorna hamnar i någon konstig situation, måste fly sitt land för att bo i ett land där dom inte kan språket/traditioner/kulturen att dom inte får någon slags hjälp till att få något jobb (vilket gör att dom kommer få skitsvårt att få något jobb överhuvudtaget). 
 
Sen kan dom stå där och fäktas med armarna och ba "JAG ÄR INTE RASIST, MEN....."
 
 
 
(era jävla puckon)

Kommentarer
Postat av: hogie

Precis vad jag tänkt senaste två veckorna! Igår satt jag och tänkte "JAG MÅSTE BLOGGA OM DETTA!". De vet ju inte ens vad det handlar om. Ser antagligen bara rubriken. Vilket är ÄNNU mer störande. Hatar verkligen att jag har "vänner" som gillar dreten.

Svar: Ja! sjukt irriterande!
din apa i etern.

2012-08-24 @ 11:50:09
URL: http://hogieskill.blogg.se
Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Dom blockas. Direkt.

2012-08-24 @ 22:25:32
URL: http://ninaruthstrom.se
Postat av: BARSINE

What? Är det ens sant?

Folk är märkliga. "Klart vi inte ska hjälpa till för vi är bortskämda jävla svenskar, vi har det så bra så vi börjar lipa om någon annan ska få känna hur det är att ha det så bra!". Idioter.

För övrigt borde körkort subventioneras i ett så stor och otillgängligt land som vi bor i nu när jag tänker på det. Det är ju alldeles för jävla dyrt att ta körkort.

Svar: Ja vafan, det är ju orättvist hur man än gör!!
din apa i etern.

2012-09-18 @ 18:24:46
URL: http://barsine.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0