Döden och ikea

I lördags gick jag hemifrån 11.00 och kom hem 17.30. 
Började dagen med en välbehövlig massage hos Peter som är typ bäst!! Sen åkte jag och Smoofie på loppisen. Hittade en väska. 

Efter mycket om och men bestämde vi oss för att ta en tur till mordor, eller "ikea" i folkmun. Vi har ju pratat om en ny säng ända sen vi flyttade ihop. Att köpa säng är kanske det absolut tråkigaste som man kan göra. Dyrt och tråkigt. Häromveckan vaknade jag med Jonas armbåge rakt i fejset så ja, det är nog "dags" ändå. Vi har en liten skitsäng. 
Anywayz, vi hittade en!! Och vi har typ bestämt oss för madrass och hela köret!! WOHO! Så nu är det i princip bara o köpa den. 

Igår var jag mer död än levande efter lördagens strapatser. Lyckades dock att städa och sätta dekorplast i köket på bänkarna. Blev skitsnyggt!! 


Innan var det någon slags 90-tals ek-aktig historia. Skitfult. Så det här ska alltså se ut som svart trä. 

:)))


Kommentarer
Postat av: Jonas

Det blev riktigt bra med plasten! Ett riktigt lyft :))

Svar: Ja eller hur!!
din apa i etern.

2014-03-17 @ 18:23:05
Postat av: hogie

Vi köpte också ny säng, när jag var ganska exakt lika gravid som du. Valde medium-madrass. Sen vet jag inte om det var för att jag blev tung eller för att det är skitkvalitet... Men min madrass är bara en enda stor grop nu! Så jävla störande. Efter lite googlande så verkar det vara ett vanligt ikea-fenomen. Ska kolla om det går på garantin men... Bara så ni veeet! ss

Svar: Men blä!!! Har haft sån där ribbbottenmadrass förut (eller va heter det??) från ikea och den blev oxå skit efter ett tag. Men jag tänkte satsa på en fast madrass och sån där madrass med memory-foam och hoppas det blir hyffsat bra!
din apa i etern.

2014-03-17 @ 18:57:02
Postat av: Elin

Kul blogg du har! :-) Här kommer ett tips från mig: En alldeles rykande färsk podcast ute på Itunes är: Elin och Jessicas podcast. Två tjejer från Värmland som snackar strunt och mycket annat. Senaste avsnittet: Det stora avsnittet om Karlstad.

2014-03-19 @ 09:27:56
URL: http://elinarnehed.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0