Fritt gnäll!

Jag var ju hos barnmorskan idag. Någon slags plan skall ju göras. Jag ville ha kub-test endast för att jag är helt jävla icke-säker på att hen lever i magen. Dock så var det försent. Men hon erbjöd mig fostervattensprov, då blev jag kallsvettig och tackade nej, det var väl lite "fel" anledning till att vilja göra kub-test... Men hon sa att hon kunde nästan lova att hen levde eftersom jag fortfarande mår illa. Det var tydligen ett slags tecken. 

Ska gå på nån slags mini-kurs om foglossning som en sjukgymnast skulle ha. "Konstigt" att det inte finns så många hjälpmedel mot foglossning, men det är väl en typisk kvinnosjukdom som ej prioriteras. 

Gjorde pizzasallad som smakar som äkta pizzasallad!! Blev så glad att jag nästan grinade, det var det godaste jag någonsin ätit. 
Kaffe dricker jag än, väldigt lite men ändå. Konstigaste grejen är att jag inte kan dricka coka Cola längre, det smakar skit. Men pepsi går bra (???) 

Kommentarer
Postat av: tildabu

Märkligt att inte bara kunna erbjuda ultraljud istället för fostervattensprov!? Vi gjorde fostervattensprov pga kända riskfaktorer i arvsmassan men fick kika in via ultraljud flera gånger innan dess på de undersökningar vi var in på till specialistmödravården. Om du är orolig efter det som hände sist (med all rätt!) Så tycker jag att de borde låta dig få extra kollar för att stilla den oron!?

Svar: Ja eller hur?! Däremot vet jag att min bm är rätt negativt inställd till kub-tester överlag, det lyser igenom lite, men jag var ju rätt tydlig med vad jag egentligen ville och det var ju att se om hen levde.
Kommer att få extrakollar sen, efter RUL så kommer jag hänga mer på spec-mödravården och få fler ul!
din apa i etern.

2015-04-10 @ 21:08:29
Postat av: Therese

Ett litet tips som du kanske redan vet om. Det finns typ hemmaultraljud som gör att du kan lyssna på hjärtljuden hemmavid. Det använde jag mycket under min graviditet. Finns att köpa på Tekmikmagasinet typ.
Kram

Svar: Thänx bra att veta att det finns! 👍
din apa i etern.

2015-04-10 @ 21:10:06
Postat av: hogie

Säger samma som Matilda, verkar skitkonstigt att du inte blev erbjuden ett vanligt ultraljud?! Det fick vi gå på ett par gånger extra pga av missfallet. Fast då ringde jag iofs själv direkt till gyn på sjukan? Gick alltså inte via bm. Var också hos sjukgymnast för foglossning. Det var ju hjälpsamt. Inte. Men vill framför allt hälsa dig VÄLKOMMEN till Pepsisidan! Cola har alltid smakat skit, du har bara inte fattat det förrän nu.

2015-04-13 @ 16:33:04
URL: http://hogieskill.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0