Fuktskador o fog.

Har haft en suuupah hälj. Med några dippar då. 
I lördags åkte vi till stewgan i faggan med pappa. Det var lite fuktskador i ena sovrummet som han hjälpte oss att fixa. Så nu ser det ut som fan där och vi ska fortsätta en annan dag. Uhhh va gött o få det gjort! 
Jag gav mig in i rabatten och rensade lite. Hatar rabatter, så rensade bara en. Funderar på att låta naturen ta över dom andra rabatterna. Hehe. 
Grillade marinerad seitan, alla blev imponerade. 

Åkte dit igår med och målade färdigt ett tak. Jonas klippte gräs. Kom fram till att vi nog ska köpa en till gräsklippare. Det är en stor och backig tomt så en åkgräsklippare känns inte optimalt på alla ställen. 

Så dipparna: fick svinont i gammelhöft i lördags. Kunde inte röra mig alls tillslut. Låg på gräset och skrek som en säl. Lovade att ta det lugnt på söndagen, fick ont ändå. Stannar hemma idag pga ej rörbar. Är för rastlös för att ej kunna röra mig.

"Katt på maskin"

Kommentarer
Postat av: S

Vad märkligt de känns att man bara dippar in sådär och kommenterar, men du skulle kanske börja sticka? Min bror har pysslat med det en del. Tror det ger rätt så bra stimulans å så. Tror inte man brukar röra sig så mycket när man stickar.

Svar: Haha tack för tips! Synd att mitt tålamod är ungefär lika med noll. Blir förbannad bara jag tänker på att typ lösa korsord. Men det vore ju superhäftigt att kunna sticka!! Gillar det mer i tanken än praktiken!
din apa i etern.

2015-05-27 @ 12:06:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0