Vargen kommer!! Eller inte.

Känner mig som i den där sagan där någon ropar om en varg (eller räv?) som håller på o anfalla, men det kommer lixom aldrig någon varg. Och tillslut så är det ingen som tror på räven, men då kommer den o dödar alla!!! Eller jag minns inte exakt sagan, men ni kanske fattar ändå. 

Så nej ingen bebis den här veckan heller. Har varit hos mvc och dom kände på tappen som var omogen och grinig, dessutom var jag endast öppen 1,5 cm och dom vill väl helst att man ska vara öppen 2-3 cm innan igångsättning. Dom tyckte att vi väntar en vecka till. Alltså jag hade säker kunna tjata mig till en igångsättning nu oxå, men jag är lite nervös över att det finns risk för snitt eller att det kanske blir för jävla jobbigt om kroppen vägrar. 
Fick en hinnsvepning oxå. Får se om det gör någon verkan. 

Och så gjorde dom en ctg och ungen verkar ju trivas SKITBRA där inne. Gött o veta! Hade dessutom lågt blodtryck. Inte undra på att jag är så jävla trött och förvirrad då. Får väl äta lakrits. 

Men!!! Nu har jag fått ett datum som läkaren lovade att jag definitivt skulle få igångsättning oavsett hur sur o grinig tappen är. Då är jag väl förhoppningsvis helt snorfri oxå. Men den här väntan är ju förjävla skittråkig...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0