Griiiiiin

Svårt stressad just nu. Har grinat öga ur mig dom senaste dagarna pga kan ej hantera stress alls just nu. Haha och :( 
Orkar inte riktigt avslöja vad det handlar om ÄN men jag lovar att säga snart. 

Men skit i det nu, idag fick jag ett andningslarm som jag köpte på blocket häromdagen. Det är antagligen en rätt onödig pryl men jag är så himla paranoid att något ska hända lille bebisen att jag tänker att det kanske kan hjälpa om något skulle hända. Alltså Andningslarm piper om bebis har andningsuppehåll i ca 20 sekunder. 

Övrigt så händer inte mycket. Har halsbränna och sover oroligt. Börjat fundera en del på förlossningen, det börjar ju verkligen närma sig nu!!!! Tre veckor kvar om jag får bestämma. Många frågar om vi fått ett datum (om igångsättningen) men det har vi alltså inte, och OM vi får ett datum så lovar jag att hålla det hemligt. Folk lär nog märka ändå. 
Är lite orolig oxå såklart. Att det verkar ha gått lite för bra än så länge?! Tänk om allt skiter sig vid förlossningen lixom? 
På fredag ska jag till barnmorskan och nästa vecka på ultraljud och specialist-mvc. 

Igår hade jag fancy smink!!! 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag tänker på dig och bebisen ofta. Stå på dig med att få bli igångsatt så du slipper gå över tiden för länge. Du är ett specialfall och jag tycker de borde kunna ge dig den tryggheten. Bebisen är fö klar nu och ligger bara att puttrar på där inne och växer till sig. Skulle bebisen komma på att den vill ut nunununu är lungorna färdigutvecklade. Rätt häftigt! Håller tummarna för att allt går vägen den här gången så att du snart får hålla din älskade efterlängtade bebis i armarna!

Svar: Jo jag kommer att få bli igångsatt, det har dom lovat mig! Jag tror inte ens att jag får gå över tiden den här gången, men dom vill att kroppen ska vara "redo" så det är därför dom drygar sig med ett datum.
din apa i etern.

2015-10-01 @ 09:59:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0