2017!???

Tja!

Har ni några nyårslöften?? Jag tänkte fortsätta att vara awesome och blogga mer, det tjatar jag ju jämt om. Inte awesomenessen utan bloggandet. 

2016 var ju speciellt. Mestadels eller nästan bara - har det ju handlat om livet med bebis. Vilken jävla världsomruskare det har varit då. Det är som dom säger, att man har verkligen inte en aaaaning om hur det är att ha barn om man inte har kids själv. Men älskar att vara med i föräldraklubben, hundrafyrtio gånger bättre än preggoklubben. 

Sen vill jag äta bättre, alltså bra mat och ej hamna i fil och smörgåsträsket igen. Känner att matsedel is the shit! Idag köpte jag jordärtskocka! Va i helvete är det och hur smakar det? Gissar på kyckling. 

Ska ha ett jävla jobb og!

Måste få utlopp för min artistiska ådra oxå. Är ju en estet i själen och nu gör min icke-kreativa sida ont. Ska jag börja måla igen? Försöka ta fina foton? Frisera katterna? 

Träffa mina vänner mer!! Boka in lite middagar eller häng typ, mer sånt! Är jävligt lätt att isolera sig när man har barn pga ständig tröttma har jag märkt. 

Något i den stilen tror jag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0