Kattskydd???

Okej, behöver lite åsikter i denna frågan *harkel*, är det ok att köpa kattnät till spjälsängen?

Såhär är läget; när vi bodde i lägenhet då låste vi ut katterna på natten pga klumpiga kattdjur. Jo dom är på Vide och förstår inte att han är lite mer ömtålig än vi vuxna. I huset så har vi tre sovrum, ett är pyttigt och skall så småningom bli vides rum, det andra är pyttigt och ska bli datarum, det tredje är egentligen ett allrum och har ingen dörr eller vägg (än, vi ska bygga ett när vi har ekonomin, men det lär dröja...). Och det ska bli vårat rum för det är störst. 

Vi prövade att sova i allrummet först men när ena kattjäveln hoppade 1cm från hans huvud blev jag så orolig att vi inte kunde sova där utan flyttade in i vides pytterum och sov där på madrasser. Men snart ska vi sätta ihop sängen o flytta ut i allrummet igen. Är orolig plus orkar inte sova på madrasser längre pga ryggstackarn. 
Den enda lösningen jag kan komma på är:
1, låta honom sova brevid oss fast i sin spjälsäng *grinemoji*. Och sätta över kattnät. Alltså får man det? Är det ok att göra så??? Åsikter???
2, att jag fortsätter o sover i vides rum på madrass. *grinemoji*. 

Vill ju helst samsova pga skitmysigt men kan ej sova alls om katterna härjar. 

Ja vafan ska jag göra? 


Det här är väl skitmärkligt? Eller??? 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi stänger in våra katter i ett rum på natten. Där har dom en soffa att sova i, låda, mat och vatten. Det är de helt chill med!

2016-01-31 @ 13:10:35
Postat av: Tildabu

Vi stänger in våra katter i ett rum på natten. Där har dom en soffa att sova i, låda, mat och vatten. Det är de helt chill med!

Svar: Oh, dom blir inte helt galna o slår sönder rummet?? Eller varandra??
din apa i etern.

2016-01-31 @ 13:11:09
Postat av: Becka

Kan inte katterna va ute på natten? Kanske finns altan med tak eller garage ni kan fixa nåt mysigt till dem?

Svar: Mja, tror inte Jonas skulle nappa på den idén, "dom fryser" kommer han att säga, haha!
din apa i etern.

2016-01-31 @ 13:22:27
Postat av: Willes mamma

Vi körde på kattnät. Helt ok. Gjorde mig lugnare iaf.

Svar: Gött! Jag har redan köpt ett faktiskt! ;)
din apa i etern.

2016-01-31 @ 19:15:20
Postat av: Sandra

Har faktiskt också redan börjat tänka och oroa mig lite över detta. Den största av våra katter brukar sova hos oss i sängen och man kan vakna med honom lite överallt hos sig, ibland nästan uppe i ansiktet. Är så orolig att han ska lägga sig på vår lilla bebis sen när den dagen kommer. Men det är väl dumt att oroa sig innan det är dags egentligen. Ska i alla flal minnas att det här alternativet finns om det skulle behövas :)

Svar: Ja dom är så olika! Ena katten bryr sig inte alls faktiskt, men den andra är så himla klantig (men världens snällaste), hon fattar lixom inte att det är en bebis, så hon har väl trillat på honom några gånger, samt försökt att lägga sig i knät. Men det är nog vanligare att dom inte bryr sig än att dom försöker sova på bebisen typ!
din apa i etern.

2016-02-01 @ 07:40:00
URL: http://atilio.metromode.se
Postat av: Therese

Kör med kattnät om du blir lugnare. Kommer bli drygt sen när man ska ge dom nappen 15 gånger per natt att först ta bort nätet, men då är han större och då kommer du kanske känna dig lugnare. Min ena katt sov ibland i spjälsängen och jag var lite orolig, men trots att han var nära hoppade han aldrig på bebis :) sen när bebis är 4-5 månader klarar dom av själva att putta bort närgångna katter 😃

Svar: Haha ja! True! Kanske "tur" att han inte gillar nappen alls. Jag tror inte alls att dom kommer bry sig om honom sen, han börjar lixom greppa grejer nu, så katternas päls ligger lite risigt till! Hehe!
din apa i etern.

2016-02-01 @ 12:34:40
Postat av: Tildabu

Hade Ivan vart ensam så hade det inte varit möjligt... Men nu har de ju varandra att mysa med. Och they know the drill och att det är deras rum. Bättre lösning med kattrum än att låta dem hänga runt i hemmet och bara stänga sovrumsdörren iaf, för då krafsar de bara på dörren och vill in till oss.

2016-02-02 @ 10:18:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0