Blod och bröd

Har haft en hyfsad göddig dag! Eller ja, förutom blodet då.


Åsa kom o hämtade undertecknad med avkomma klockan 8 imorse. Vi åkte hem till Åsa och far, där avnjöts frukost. Älskar att äta frukost hos andra/ute det känns alltid lite lyxigare även om det är samma som man alltid äter. 
Efter frukost vet jag inte riktigt vad som hände men helt plötsligt var klockan elva och vi satt i bilen på väg mot Filipstad. Alla vet att det det bara finns en bra sak i Filipstad och det är knäckebröd så vi åkte till deras knäckebrödsmuseeum/knäckeoutlet.Nej jag skojjar inte, det finns på riktigt. 
Min far är en storkonsument av knäckebröd och jag är ganska säker på att han köpte 40% av Filipstads knäckebröd idag. 

Sååå sen åkte vi faktiskt till dollarstore och testade glasögon. Vide blev rädd. Köpte skrubbhandskar så jag kanske blir ren. 

Åkte tillbaka till pappa och Åsa för lite käk. Vide satt på gölvet och undersökte lite grejer, helt plötsligt ser jag att han plockar upp något, alltså han hann knappt hålla i det innan jag plockade bort en trasig porslinsskiva. Ser att det är blod, överallt. Trodde först att det var jag innan jag förstod att Vide blödde!!!!! Alltså det droppade blod och jag blir ju helt dum i huvudet i såna situationer så pappa och Åsa tog över medans jag grät lite o flaxade med armarna. Tror jag. Jag var väldigt orolig och skämdes över min extremt dåliga hjärna som inte verkar fungera i paniksituationer. Det var så mycket blod!!! Så mycket!!!!! Trodde han skulle försvinna av blodförlust. 

Men jo det gick såklart bra. Han fick plåster och käkade typ 12 plättar och var supernöjd. 

Åkte hem runt tre eller nåt tror jag. 
Nu har jag massa knäckebröd och en nervös mammasjäl. 
Tack för idag!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0