huja.

Okej, jag fick sån ångest över tävlingsgrejen så jag bad helt enkelt min "roomie" Emma att säga ett nummer mellan 1-8. Hon valde åtta, så vinnaren blev Anneli (http://miniego.blogg.se). Grattis! Hör av dig så fåru lite solskyddsprodukter till håret!


Imorrn åker jag till karlstad! Jag längtar som en apa i djungeln, ska bli übergött! Saknar Karlstad och alla bandidos där. Karlstad is the shit!
Förut klippte jag en kille som var snygg som snor, jag blev helt hysteriskt nervös och började babbla om helt oväsentliga grejer. Stackars karl, han måste fått skavsår i öronen. Jag vet inte när jag ska anamma den där "mystisk och svår" looken. Blir svårt, jag är för tjötig helt enkelt.
 Blev även hårt inspanad av en man i sina bästa år på Konsum förut. Han såg lite ut som Bill Clinton tyckte jag, och glodde som om han sett ett spöke. Även då blev jag skitnervös, såg jag konstig ut? Hade jag snor i näsan? Hade kjolen fastnat i tröjan? Såg jag ut som en holländsk knarkare? Ja skitsamma, det är rätt otrevligt när folk glor. Men tänk om han var blind! Vad hemsk jag känner mig nu, stackarn. Ja så måste det vara.

Usch, jag har så mycket att göra. Jag hinner ju inte alls sitta här.

Kommentarer
Postat av: hanna

tjabah=)
skoj i wunderbara karlstad? saknar er allihopa som bara den!! men , what the fuck, bara 7 manader kvar nu ju! wohey.
massa kramsar=)

2008-05-01 @ 01:44:27
Postat av: Anneli

Men oj :) det trodde jag aldrig! Tackar tackar, känns som det kan
behövas för att just ta hand om håret nu när det börjar bli sol ute :) Kunde ju inte blivit med lägligt. Skickar med min mail adress till dig

2008-05-01 @ 14:51:37
URL: http://miniego.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0