attack of the dammråttor.

Chefen är på semester för tillfället och jag trodde att jag skulle vara helt "in charge" så att säga, dessvärre är det hennes farsa som bossar runt och tror att han är storfräsarn. Tre gånger per dag har han varit inne i salongen och husat! Tre jävla gånger! Chefen kanske är i min salong en gång i månaden om jag har tur. Om chefen är Stalin så är hennes pappa Hitler.
Jag blir så förbannad.
 Igår gled han in runt elva och skulle visa mig något spännande vid fönstret, jag trodde det var något häftigt som hände på torget, men så lyfte han på gardinen och pekade hysteriskt  på en fläck "ser du, ser du!!" sa han. "Ser vaddå?" sa jag och försökte kolla noggrannt. "Där, dääär, damm, damm!" sa han. Jag kisade och såg ett par fjuttiga dammråttor. "Herrejävlar!!" skrek jag som ett försök till att skojja till det lite. Men han stirrade bara surt på mig och jag blev lika röd som en kommunist. "Tänk om kunderna ser! va? va? Vad ska dom tänka?" sa han. "Ehehe...eh?" skrattade jag. För jag tror ju verkligen att kunderna lyfter på gardinsnutten som hänger på andra sidan i rummet och letar dammråttor.
Sen började han husera om att det var stökigt i fikarummet, jag sa att jag inte hade hunnit diska, vilket såklart var sant, men vafan, det är ju bara jag som är i fikarummet, så spelar roll.
Gubbskrälle.

Kommentarer
Postat av: Anonym

gubbskrälle!

2008-10-15 @ 21:17:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0