ett, två, disco!

Igår var det discodans med stort D!!
 
Tjejerna kom hit, det var jag, sudden, emmy och hannill! Vi började kvällen genom att prata i 120 om ungefär allt. Ändå kändes det inte som att vi sagt tillräckligt? Körde lite "just dance" på wii. Har ni testat? Om ej, GÖR DET! det är så att säga - "skitkul". 
 
Klockan var ca 23.10 då vi bestämde oss för att göra stan. Jag är en kvinna av tradition och håller helst till i vattenhål som man väl känner till. Men vi chockerade oss alla och gick på ett ungt, hippt discoställe som kallas för "jaguar".
Jag hade väl inga direkta förhoppningar då jag tycker att dom flesta stora discoställen är tråkiga, men tji fick jag, jaguar fick VG, ej MVG pga lite för många snorungar (men vi börjar bli rävar, så det är nästan givet ändå). På en bar spelade dom nästan enbart 90-talsdisco. Med andra ord - det bästa av alla discon (90-tal!). Så vi dansade, sen dansade vi och dansade lite till. 
Blev även skändad lite av en kille som av någon anledning dansade väldigt nära. Då flyttade jag mig, och han följde efter. Tillslut så försökte han lägga handen på mig och då blev jag sur och sa "du, jag känner mig jävligt obekväm när du är så nära". Då gick han och körde exakt samma moves på en annan tjej. Hon såg heller inte så intresserad ut. 
Konstigt det där, varför raggar folk så? Om någon går ifrån någon så är det säkerligen ett tecken på att en inte är intresserad, så nej, man går EJ efter då. 
 
Och just det, vi hittade en soffsäng!!! Mitt i discot!!! Både jag och sudden trodde att vi dött och hamnat i himlen. Tänk er att halvligga i en soffsäng på ett stort disco??? Asgött.
 
kolla här lixom!! jag, sudden och hannill pöser. 
 
naaaaw! titta va snuttig tjej! Hade en jätteskön tunika på mig från kappahl! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0