kasslergratäng med fetaost

400-500 g kassler
½ röd paprika
½ rödlök
1 bukett färsk broccoli
1 litten burk skivade champinjoner
½ pkt fetaost (jag hade apetina, vill du ha mer fetaostsmak så kör ner hela paketet!)
ca 3 dl creme fraiché, (paprika och chilismak hade jag, men funkar lika bra med vanlig)
½ litet paket keso
sätt ugnen på 200 grader. stek upp kasslern och paprikan, koka broccolin.
rör ner paprikan, kasslern, champinjonerna och kasslern i en ungsform.
Blanda fetaosten, creme fraichén, keson och rödlöken och häll över.
Låt stå i ugnen i ca 10-15 minuter eller tills det fått lite färg!
gött!
Kommentarer
Postat av: Ida
gjorde typ den här ikväll, fifan så gött det blev!! Jade tomat och zuccihini ist för paprika å svamp dock
Trackback