Nej nu jävl...

Helgen har varit lagom trevlig. I lördags jobbade 10.30-14.30, det var lagom, sen var det förfest här och sen gallej på blue moon bar, det var trevligt. Jag blev nervös och sög i mig massa öl skitfort, sen blev jag sniken och krävde öl av en kille som jag klippte (i fyllan hej vilt!). Haha.
Det var jag, Emma (hustomten) och fem miljoner killar. Jag trivdes minst sagt.
En kille var tydligen skitstark och stod på bordet på händerna, imponerande, en annan hade glasögon på sig hela kvällen, mindre imponerande. Jag fattar inte riktigt grejen solglas inne, ska det se ballt ut?
Sen drog vi i taxi till BMB, det var trångt men vi smet före i en kö som värsta V.I.P gästerna, jag kände mig lite som snoop dogg. BMB var rätt kul, västeråsarna är ena riktiga jävlar på att festa och spottar inte i glaset direkt.
Sen bestämde jag mig för att smygragga på en karl, testa västerås-köttet (nejnejintesnuskigtmenat) lite, trofan att karln kom från Karlstad. attans.
Trevligt som satan, tack ska ni ha!


Idag fick jag "jobba" på den andra salongen (chefen äger två), det var...dött. Jag satt på arslet i ungefär 5 timmar, och åt ungefär 15 klubbor, läste ungefär 10 skallerblaskor och bet ner ungefär sju naglar, däremot klippte jag inte en jävel. Kul.
Chefen sa att om jag sköter mig bra så kanske jag blir "personalansvarig". Jag funderade i tystnad på vilken personal hon menade, men sa inget. Hon kanske menade att dom skulle anställa fler. Haha! Kan ni tänka er det? Jag, personalansvarig. Jag skulle alltså sköta hela salongen + personal. haha! Jag kan inte ens sköta migsjälv, plus att jag garanterat skulle få universums Gudskomplex. Jag kanske borde skaffa en läderpiska och ridstövlar... Det vore ju något.


image155
Jag och Emma var glada tomtar i lördags.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0