Äntlig röv-friad!

Se på fan. Imorse var jag hos distriktssköterskan o skulle lägga om röven som vanligt varje vecka dom senaste tio månaderna (!!!). Men vet ni. Hon hittade inget o lägga om. Hôlet var borta. Jag ba "what?" o hon ba "jo", och ja ba "what?". Det har mirakulöst läkt. På två veckor. Det är helt sjukt. Kommer ej sakna det.
Skulle aldrig i helvetet göra om den där jävla operationen med tio månaders jävla läketid. Har varit ett renborstat helvete.

Skitsamma. Var på kneget idag. Dock blev Madde sjuk, jag fick stå själv i två timmar, stängde ner klockan fyra och drog till stan o firade rövfriheten med Hannill och god mat på Tempel!! Min första reaktion på ölen var "åhfyffan, det är nåt fel på den här!!", Servitören bytte ölen och den andra var lika äcklig. Måste varit mina smaklökar det var fel på, för den blev rätt god efter några klunkar.


Dä va så fint i träna imorse!!!


Här är en bild på handbörjaren. Tror att jag skulle kunna gjort det bättre, men dressingen var god!

veckans outfitt!!!

Veckan som gått har varit riktigt astölig. Har varit lika trött och förvirrad som en finsk norrman. Kan faktiskt säga att jag "längtar" efter jobbet!!!! Idag tvättar jag bort sjukheten och jobbar på att bli av med dövheten.


Pjamasmundering veckan lång. Luktade fett med svett.

(älskar förresten den där kamera-appen som gör att alla bilder nästan ser proffsiga ut, trots mitt skrala intresse för fototekniken)

lär känna apan!!

Gjorde en videoblogg med sudden för längesen (2009 tror jag) som jag faktiskt inte tror att jag publicerat.


29 poäng! mamma mogen!!

OJ!! Bäbis!

Nu har sudden äntligen fött sitt lille barn! Grattis till mamma sudden o pappa Martin! All kärlek o lycka till er!

Ska bli spännande att höra om förlossningen. Hoppas hon slapp den ljumma saften.


Här är sudden för nåra veckor sen! puss

varsegoda, en flygande korv!

Elli säger att hon saknat mitt kladdande!! Det gjorde mig glad. Mitt uteblivna ritande beror på två saker;
1. Har ej fixat photoshop efter att datan blev formaterad!
2. Har inte haft lust.

Hittade dock ett annat program som hörde till ritplattan. Rätt dåligt, men whatthefudge, bättre än itna!!
Så jag ritade en flygande körv!!!


Ni ser ju själva hur glad man är om man är en flygande körv!
Vad ska jag måla nästa gång? En självmordsbenägen säl? Gråtande titanic? Självförsörjande själar? Möjligheterna är oändliga!

kola osv

Hej bloggen.

Efter att ha bråkat på Vårdis i typ en timme idag (fick riktig medicin! woho! Nu jävlar ska jag bli fisk!) så tyckte jag att jag var värd nåt "gött". "Gött" i min värd brukar oftast bestå av kakor eller glass. Det är gött. Råkade chocka migsjälv genom att köpa plockgodis.
Vet inte varför. Hatar plockgodis. Ohygieniskt och äckligt. Tänkte bara på snoriga barn och alla basilusker som frotterade sig i nedersta hyllan. UÄH. Köpte ändå.

Öh. Berättade jag om att min käke jävlades med mig? Kan ej öppna den ordentligt (munnen alltså), gör svinont.
Dom här godisarna köpte jag;
- seg kola
- sega råttor
- dumle
- ferarribilar


Ser ni mönstret då? Allt är stenhårt och skitsegt. Fattade inte hur jag tänkte. Kan ju inte tugga ordentligt. Men jävlar vad jag har kämpat!!!! Kämpade så himla mycket med godiset idag att lunch och middag bestod av fyra ostmackor totalt. Glömde lixom bort maten i allt tuggande. Ej smart.
Nu mår jag illa och har ont i käken. Blä.


Försökte illustrera hur en gråtande godis ser ut.

Men va i helvete?

Igårkväll mådde jag lite bättre, såg ljuset i tunneln osv. Men idag kan jag fan inte öppna käften!! Skojjar ej. Måste ha fått infektionen från helvetet alltså. Blir fan vansinnig. Orkar inte vara sjuk mer!!
Ska ringa till vårdis sen o höra om dom har något knark eller så så att jag kan bli frisk nån jävla gång.

(Obs, väl medveten om att det är skittråkig att höra mig gnälla om det här, men det händer ju inget annat. såg sjutton teveserier igår typ)

Gotta catch ´em all!!

Ok. Nu har jag lyckats googla upp mitt sjukdomstillstånd, och det pekar rätt tydligt på bihåleinflammation! Igår trodde jag att det var streptokocker, och bokade tid för halsprov, men imorse var streptokockerkänslan borta, och jag tror stenhårt på bihålegrejen asså, allt stämmer överdrivet bra.
1. ont i bihålera. (ze pain!!!)
2. ont i ena käken.
3. döv.
4. andingssvårigheter
5. hosta


Såeeeh.... Vad gör man åt bihåleinflammation da? Måste man gå till läkarn med det, eller kan jag bota det själv? Några huskurer?

sjuk o jävlig.




Här är ett bevis på att jag fortfarande lever. Med pampig bakgrundsmusik!

Och när man trodde att det inte kunde bli värre...


... så blev det ju det. Är faktiskt om möjligt ÄNNU sjukare än vad jag var för ett par dagar sen. Oftast funkar det ju såhär; lite sjuk-sjukare-sjukast-friskare-frisk.
Men just nu ser det ut såhär; sjuk-sjukare-lite friskare-ännu sjukare...???? vafan.

Har fått en fet kisse på bröstet. Känns så när jag andas iaf. Blir andfådd av allt. Näsan rinner som ett såll och jag har en fräck rethosta. Håller på o dö av rastlöshet oxå.

*griner*

(P.S, har druckit hostmeducin med innehållet "etanol" i, samt lite morfin. Rock´n´roll eller?)

ynk ynk gnäll!!

Det värsta med att vara singel är när man är sjuk och INGEN tycker synd om en. Jag är en gnällare utav rang (kanske finns en anledning till singellivet..), bajsar ut lite statusuppdateringar på fejjan "buhuuu, sjuk". Och inte en jävel gillar eller skriver "åh snuttis, va synn om däj!!".
VILL HA MEDLIDANDE!! Vill att alla ska förstå att det inte finns någon som någonsin känt sig såhär sjuk som MIG!! (skojjar hon eller...?)

Och det värste med att vara hemma är ju fan rastlösheten. Trots att jag inte orkar så jävla mycket blir jag kroniskt rastlös. Min själ vill så mycket men min kropp vill ligga ner och sörpla champinjonsoppa i kopp!!

Har dock gjort två saker som jag tagit kort på i mitt vrålsjuka tillstånd;


baka kakor te pappa som fyllde år igår!! HÄR är receptet, snorgött! Tur att jag inte har några smaklökar, hade väl käkat upp alla annars.


Diskade!! Fick såna russinfingrar att dom gick sönder på vissa ställen. Mycket disk. :(

Hejdå!

wäääää

Så synn om mig nu. Sickmonkey!! Har legat i soffan o såsat större delen av dagen.

Gjorde ett tappert försök till att gå te Konsum förut (köpte champinjonsoppa, det är obligatorisk sjukmat) och the svett! Jävlar vad det rann. Tanten i kassan kollade lite suspekt på mig när jag flåsade mig fram till kassan. När jag kom hem förstod jag varför.
Mina ögon var rödare än en gammel sovjetflagga.

how do you make gifs
wääää buhu. Hostade upp en slemboll lika stor som en tennisboll förut. usch!!

yran

Jävlar vad feber jag har. Vaknade imorse av att jag grinade eftersom jag var helt tvärsäker att det stod en skinnflådd björn i lägenheten.

Har alltid extrema feberdrömmar och yrar som en tok så fort febern smyger sig på. Oftast brukar det vara om djur eller olika äckelmatrial, typ ull eller nylon. Någon annan som är likadan?

går o lägger mig igen.

Kompostjävel

På tal om provocerande grejer;

Fick ju en matkompost installerad för nån vecka sen. Eller tja, matkompost o matkompost, en brun påse där jag kan slänga mat i. Det är väl säkert jättebra av någon miljövänlig anledning. MEN, det mina kära hyresvärdar glömde att skriva var ju vart man ska slänga matpåsen. VART? Har fan varit runt överallt här på gården och snokat efter den där jävla komposten. Njet. Inget, Nada.
Känns ju jävligt nödvändigt att ha en matpåse men ingen matkompost. Ska man slänga det på marken då eller? Låta naturen ha sin gång?
Vafan.

Folk blir provocerade över så konstiga grejer.

Plötsligt händer det!! Jag har fått min första negativa kommentar (ok, någon har väl gnällt lite ibland, men inte så farligt).
Jag blev så glad att jag övervägde att skriva ut kommenteraren, rama in den och hänga den över sängen så jag har något att titta på innan jag lägger mig på kvällen.
HÄR kan ni läsa surkommentaren!

Och ptja, håller väl med. Var ju inte så duktig när jag bodde i Västerås. Var livrädd inför varenda klippning. Var ju fan helt färsk. Inte så konstigt!
MEN, det jag tycker var konstigt att personen i fråga tyckte var negativt var att alla frisörer var självgoda "apor" (hehe). Det är väl bra? Att vi är självgoda as som älskar våra yrken och tycker att vi är bättre än Edward scissorhands?
Hade väl varit pisstråkigt att gå till en frisör som typ hatade sitt yrke och bara ryckte på axlarna.

Här finns lite annat att bli provocerad över ifall ni har tråkigt;
- En gång hittade jag en plånbok med typ 400 spänn i på krogtoan. Tog hälften av pengarna och lät plånboken ligga kvar. Sen ångrade jag mig (varför tog jag inte alla pengarna för?:( ) Men då var plånboken borta.
- När jag jobbade som städerska brukade jag sno Bliw-tvålar.
- Fuskade på ganska många prov i högstadiet.
- Tappade en bebis i golvet en gång (obs; det gick bra för alla inblandade)
- Brukar ställa mig före folk i köer.
- Har en ölmage.
- Skrattade så jag grinade åt det HÄR
- Har små små fyrkantiga fötter.

Osv osv. Pöss.

frukozt

Gissagissagissa vad jag ska göra på lördag? nej det vet ni ju inte!!! Ska på Kaviar. En frukostrestaurang!
Är ju helt skogstokig i frukost. Ni ska se mina helgfrukostar, bygger frukostberg lika höga som en frikostig katt. GÖTT.

Hade inget mer o säga om det. Tack och hej.

Gårdagens discolördag!!

Var ju på Asta Kask igår. Förfesten var awsome! Dock så rökte jag som en borstbindare och blev jävligt illamående när vi väl kom ut, så jag stannade inte så värst länge. Satt och surade i ett hörn eftersom en jävla brudjävel tryckt upp mitt vattenglas rakt i ögat så jag såg lite ut som Alex i clockwork orange. :(

Här kommer lite pics dock!!


Skräll att jag gick vilse när jag var påväg till festen. Fick fråga mig fram och hittade rätt tillslut.


Madde klippte skägg på ballen.


Annika har en apa i sitt glas!!!


glada partytjejer! ;)


toffeln.



fniss va busigt!!!


och sen ba, vart fan tog alla vägen? och så hittade jag dom här. I en hög i sängen. haha




köttfärssoppa!

Idag har jag gjort en vrålgod köttfärssoppa! Jag brukar aldrig gå efter recept när jag lagat mat utan höftar mest hela tiden, det är då det blir godast tycker jag.

Här är höftrecept på min supergoda köttfärssoppa (LCHF)

1 morot, grovriven (jaja, om du är superstrikt lchf-are så skippa moroten da!!!)
ca 8 dl vatten
1½ buljongtärning, hade med köttsmak
en halv lök, grovhackad
lite senap
en halv burk creme fraiché
2 msk cremé bonjour med tomatsmak
1 burk krossade tomater
sambal oelek efter smak. Tror min är rätt svag så jag slaskade på rätt rejält.
kryddor (vitlök,paprika,basilika,svartpeppar)
1 msk smör

stek löken, sen köttfärsen, häll i resterande ingredienser och låt koka tills det lukter gött!!

Finns en grej jag är jävligt bra på iaf!!

Råkade däcka i soffan halv tio igår. Vrålsomnade. Vaknade nio!!! Jävlar vad sömn.

Lite allmänna grejer bara

Bra saker jag gjort helt själv på egen hand idag;

1. Vispat grädde. Inte med elvisp utan med en vanlig visp!! Spartanskt värre!
2. Bränt en mp3-skiva te jobbet!!!!!!!!!! ÅHHH va gött med ny musik. Madde gjorde sista skivan och den innehöll typ dödsrock och skrik. Inte coolt. Hämnades med synthmusik.
3. Vispat grädde. Oh wait... Ok. Har inte gjort så värst mycket alltså. Va på bolaget oxå.

Nu sitter ni o suger på kakan, spända, nervösa och lite bajsnödiga kanske. VAD SKA HO GÖRE I HELGA DA?
Jo, det skall jag säga er mina små lusekoftor, jag ska till Krillehôla (skräll) och se på Asta Kask! Gammel trallpunk näre är som bäst. Har iofs inte lyssnat så mycket på asta... Men jag vill ej missa ett tillfälle där jag får klä ut mig till Sid Vicious och dricka punkbärs. Juh.

Har överdrivit LCHF lite tror jag. Har mäkta halsbränna. Kanske inte ska gå för hårt in på fettet ändå, är lätt rädd för den där magkatarren igen. Men sådär gör jag alltid, överdriver grejer. "jasså, mycket fett var det?" Och sen smälter jag ett paket bregott och dricker det som juice.


Hittade ingen bild som passade inlägget, så här kommer Hannill som en zombie-kvinna!! HEHEHE


Ett inlägg om endast smör.

Läste i tidningen imorse att smöret var slut i affärerna pga alla "fettdieter". Ungefär halvvägs in på dagen hade jag utvecklat svår smörångest. Var mitt smör slut hemma? Behöver jag smör? Vad kommer hända ifall jag INTE har smör? Frågorna snurrade i skallen och ångesten var total.

När jag klev av bussen rusade jag in på Konsum och hetsade snabbt mot smörhyllan. Tackolov! Smörsmörsmöööör i mängder. Övervägde att köpa på mig ett par kilo inför framtida smörbrister. Men köpte bara det största smörpaketet jag hittade. Det fick duga.
När jag äntligen kom hem insåg jag att jag redan hade ett skitstort smörpaket. Och i mitt sinnesförvirrade tillstånd slängde jag det. En timme senare insåg jag vad jag gjort, förbrukat ett fullt användbart smörpaket.

Och nu är det försent. Smöret är borta. fan.


Avdelning SARA

Sara är en gölli tjej jag jobba(de??)r med ibland! Hon är en sån där människa som ordbajsar hela tiden. Hon tänker högt alltså, hela tiden!! Underbart med såna människor. Tillslut tog jag fram citatboken och writtlade ner allt (nästan) smart hon spottade ur sig.
Här kommer lite Sara-klassiker:

"Den har legat någonstans hela tiden va?"

"Har du rökt banan någon gång?"

Apan: Det ser ut som en blandning mellan en gris och en lama?
Sara: Får?

"Det var mat och fläskfilé"


Saknar Sara! :(

Åsiktsmaskinen :(

Jag undrar ibland vart 18-åriga Apan tog vägen. 18-åriga Apan sprutade åsikter om allt och skrev om fan och hans moster. Allt som mosades runt inom pannloben skulle fan ut!!
Men när jag blev äldre blev jag även fegare (i skriftlig form alltså), paranoian har lagt sig runt min gamle pannlob och jag vågar inte.
Skriver faktiskt massa inlägg som jag aldrig postar eftersom jag sitter o överanalyserar det. Och sen vet jag inte om jag ORKAR att ta diskussionen. Vafan, man är ju inte 18 längre. Dessutom är jag bättre på att diskutera IRL än vad jag är i skrift. Är en jobbig liten besserwisser som aldrig ger mig.

Här är lite grejer som jag skulle vilja skriva om, men ej orkar;
- Amerikanska presidenter.
- Varför jag hatar Greenpeace och alla miljöaktivister.
- Vad jag tycker om porrindustrin
- Religion
- Korvdebatten!!!
- Min syn på feminism
- Varför jag tror att miljöhetsen är en konspirationsteori.
- Ätstörningar
- Politik
- Danska kungar


Dom två sista var ett skämt. Kanske det om feminism oxå. Vet ej riktigt.
Men den som lever den får se. Kanske sitter här o skriver skit om Göteborgs innebandylag, eller sågar en gammel Kent-skiva en vacker dag!!

fettar på till vintern!

Jaja. Har ätit som en liten minigris under hela sommarn. La LCHF på hyllan eftersom;
1. Jag fick magkatarr
2. Jag hade semester.
3. Överdrivet korvintag.

Har dock hållit mig borta en aning från kollisarna. Men nu blire lchf igen da. Finns både för och nackdelar med den dieten. LCHF är dock som en jävla sekt. Och ALLA bryr sig om vad man äter. "OMG, äter du en potatis? DET FÅR DU INTE, DET ÄR INTE LCHF!!" Sen blir det ett jävla tjat och kanske en uppläxning om vad som är lchf o inte. Blir grinig och tar en potatis till.

Dock så är det en ganska bra diet för mig som älskar fett, och så behöver jag ha något slags kontroll på maten eftersom jag har haft ätstörningar i 11 år. Och så är jag en sockerjunkie av hög rang. Typ kakor. Kan äta minst 17 olika kakor på 15 minuter. Ej skämt!!

Så ja. Hey hoe, let´s go. Och nej, ni kommer inte få höra ifall jag gått ner i vikt osv, eftersom jag inte väger mig (ätstörningar ni vet). Äter LCHF för jag vill må bra!! (ok, kanske bli lite mindre fläskig oxå)

puss

tour de Glenn.

Hemkommen i frid från Götelaborget!! Har haft det asbra! Jag o Hannill har gått. Och gått. Jävlar vad vi har gått. Tror vi har gått ungefär 5 maraton typ. En gång blev jag sur o vägrade gå. Skulle ta pendeltåget. Dock var det försenat i helvetet och jag skrek "JÄVLAJÄVLASKITSTAD!!" Till slut kom det. Åkte en bit men fick gå ändå.

I fredags satt vi på en utservering. Det blåste och var skitkallt. Men ölen kostade bara 35 spänn. Helvärt! Sen gick vi hem o la oss i kristlig tid.
I lördags var vi ute på en turné på stan. Köpte rouge FACE och ett par billiga skor (100 spänn). Sen gick vi till Saluhallen och åt vegansoppa.
Har även testat på Göteborgs korvfestligheter. Vet ni vad dom hade??? Korv i bröd med extremt mycket mos på. Korven låg lixom gömd bakom moset. coolt och gott. Dom sålde även hamburgare med västkustsallad på. Lät äckligt.

Har även varit på Universeum! Det var skitkul. Vi lekte med djuren (nä), och jag blev självklart påbajsad av en fågel. Vad är det med mig o fågelbajs egentligen? Bajsar alltid på mig.
När vi härjat röven av oss på Universeum gick vi till vandrarhemmet och gjorde oss i ordning. Sen letade vi upp något ställe som vi blev tipsade om (Yaki-Da). Sorry Kirre, men jävlar vilket dickhead-ställe! bartendern tipsade oss om att övervåningen var bäst för där hade dom "livemusik". Livemusiken var alltså en snubbe som spelade stillsam piano-jazz. Varav det satt tusen killar i skjortor, smal slips och glasögon utan styrka och smuttade rödvin. Hahaha. Gav upp och gick hem o la oss istället.
Idag har jag ätit soppa.


söthanna på tåget dit.

'
...and I sure did!


snötta


Ja, vi testade ju såna där "macarons" som man har hört ska vara så fräcka. Hannills smakade hö och min hallon. Tyckte inte det var nåt speciellt alls förutom att dom va gulliga.


Undertecknad på Universeum (har snus i hela käften, därför ja ser cp ut). Sa fel hela tiden, har kallat "universeum" för "colosseum", varenda jävla gång.


Tog ju en miljard bilder på fiskarna. Här är fisk och en manet. Fisken såg ej IRL ut.


En haj med strut!! Visst ser han ut som en sur gammel kines?


Under the seaaaaa!!


Och så ormera. Understa bilden äre faktiskt två ormar som kramas. Såg mysigt och gulligt ut!!





det är faktiskt en apa någonstans där på bilderna!!


Puss!





huuuuuuuuuuh

Imorgon åker vi, jag o Hannill, te götelabörg. Är lite nervös. Mest över att något ska skita sig och gå fel. Typ som att det börjar spöregna och vi inte har några paraplyer och sen glömmer vi bort vad vi heter och får spendera resten av våra liv vilsna i Göteborg.
typ såna grejer!!

Men det går nog bra. I värsta fall kanske man blir spöad av någon som heter Glenn, men det är smällar man får ta.
Ska passa på o träffa min äldsta internetkompis oxå!!! Tony! Vi har varit chatt-vänner since 2001 typ. Var skitlängesen vi sågs, ska bli sköjj! Dock ville han åka karusell, det vill inte mina tarmar.


Här är en skitfin bild på mig o tony från 2006. haha

(tack för tipsen förresten! lovar att testa minst ett om jag inte går vilse)

Ej PK :(

Apan: Det var ett riktigt cp!
Apan: Nejvafan, fy, så säger man ju inte. Det var ett retard.
Madde: Ja det lät ju mycket bättre.


Hehehe!!! Har ej något emot retards eller cepen, det blev fel i språkcentrum lixom. Nu ska jag bajsa och föna håret.
puzz

shitlist

Här kommer en lista på grejer jag hatar;

  • Alexander Bard. Klarar knappt av att kolla Idol pga hans närvaro. Tycker han är osympatisk och har ett fult skägg!!!
  • studenter. Alltså inte själva studenten i sig, men svinerierna runt studenterna. Bor ju mitt i studentgettot och fyfan vad dom håller på. Skriker o härjar, grisar ner och så går dom runt i sina jävla overaller o ser kaxiga ut.
  • Facebook-hurtigheten. Folk är så jävla bra på fejjan. Alla är så lyckliga. Alla älskar att träna och att sippra ett glas vin i solen på balkongen, vafan, är jag onormal som sitter o surar i ett hörn eller?
  • Folk som säger att sommaren var dålig. NEJ DET VAR DEN INTE, DEN VAR SKITFIN!!! KÄFT.
  • Föräldrar som daltar med sina ungar.
  • Alexander Bard.
  • Kaffe utan mjölk. Smakar ju skitäckligt.
Osv osv. Just nu längtar jag bara till helgen!!

GUTTELABÖRG!!!11

Justdetja!! På fredag blire turné igen med bäste Hannill!!! Vi ska till Göteborg och checka läget litte rå. Mest frottera oss med gräddan och eliten, kasta sten på alla som heter Glenn och äta räkor tills vi spyr.

1. Tips på bra uteställen? (alltså krogar,pubar,osv)
2. Vad gör man i GBG rå? Förutom Liseberg?

Tips mottages av alla slag, bäst tips belönas med varmkorv och senap!!

purple love hair girl <3 <3

Igår var jag en pöse. Satt och såsade hela dagen och funderade starkt på "den eviga frågan", skall jag stanna inne eller gå ut??
Stannade INNE!!! Hade en riktigt mogen anledning oxå "om jag stannar hemma idag så orkar jag städa imorrn". Vuxet tänk!! Var asgött. Gick o la mig klockan tio, grandma-style!

Fick även chansen att testa en ny app på mobilen oxå, ett slags larm som läser av hur man sover och som väcker en när man sover som lättast. Den spelade även in nattliga aktiviteter, typ om jag börjar prata eller fisa osv. Kollade imorse, och den hade spelat in klockan 03.00 i ca 1 timme där jag klickar oavbrutet. Som en delfin. Kanske var en i mitt förra liv. Delfin alltså.

OCH så har jag ju hållt på o krånglat som fan med håret. Det blev lila. Mitt orginal-hår blev endast lätt rödfärgat, däremot sög sig löshåret åt sig allt det lila och jag ser lätt emo ut. Tror dock det blev snyggt ändå. Kallar färgen "lila höst-kärlek".

Idag har jag äntligen gjort en god ädelostsås. Förstår inte varför jag ej lyckats med det förut. Behövdes ju bara en ädelost+grädde och litte vitlök.

(mycket random grejer idag alltså!!)


Ok. här ser det ju inte så lila ut eller??


Syns mer här eller? Gött att ja sitter i behå å äter jordnötssmör o ler konstlat da. (VARMT)


töntigt

Har haft så värdelösa drömmar på sistone. Alltså RIKTIGT tråkiga.


drömde;
- att jag ringde till pappa o frågade ifall han hade svart färg.
- att jag o mamma var på Kicks o provade röda nagellack. Vi hittade ett jättefint som båda köpte. Blev lite sur.


Ok, glömde bort resten, men dom var oxå tråkiga!!!1

fancy pantz

Hejsan svejsan!! Idag är det lördag. Lördag är lite bättre än fredag och samtliga dagar i veckan.

Insåg att jag inte färgat håret sedan medeltiden (tror det var i juni sist..), så jag passar på att göra en liten renovering!!!

såhär snygg är jag just nu:::


Ba "what??" Har färgen på halsen oxå!!! MOAHAHA.

helgen i västerås!

Nu har jag fått tummen ur arslet och tömt kameran med bilderna från i helgen!!


I fredags satt vi o chillepillade lite på emmas balkong!! Hennes balkong är lika stor som min lägenhet. :(


Attack of the cat!!!


I lördags rejvade vi på!! Började klockan NIO på möran med champagnefrulle. (Halv tolv var jag rätt dragen...)


Emma korkade öpp!!


Lina nr 2 med champagnen!!!


Sen kom det massa vitt fölk (tja, temar var ju "white party" såatte...


fancy


Emma - "se evil ut och klappa katten mothårs!!!" vilket hon gjorde.


och det var så himla fint på kvälla!!


birthday-kid var fantastiskt vacker!


Man kan nästan tro att vi är syskon.


Kom fram en tjej o ba "ja läser din blogg!!" Hade storhetsvansinne resten av kvällen. Riktigt trevligt folk!!!


Och som sagt, hade en fantastisk helg! Tack emma!

RSS 2.0