fredagsfeber!

Tja!
 
Va har ni gjort för spännande grejer i veckan rå? Jag har jobbat. I onsdags fikade jag med en gammal internetkåmpis som jag inte sett på fem år! Vi träffades på internet när jag var 17 bast, då man fortfarande hade respekt för internet och hade lätt paranoia över internetpolisen. Hehe!
Han hade bott i japan skitlänge och kan nästan japanska. Rätt coolt!
 
Igår gick jag på den s.k "tjejkvällen" som mitticity ordnade. Vilken skit. Förra året bojkottade jag totalt när det visade sig att dom skulle ha "klackrejs". Ungefär som det låter, man springer ett rejs i högklackat och hoppas att man inte bryter något ben. I år hade dom skippat klackrejset men var inte så mycket bättre ändå. 
Men som jag skrev på fejjan, det är väl jättekul att dom anordnar något event i karlstad, sen att det just måste vara inriktat på "tjejer" fattar jag inte grejen med. 
Men dom hade ju bra erbjudanden o rabatter...såatte...
 
Idag gick jag ju till h&m som bjöd på jättegod frukost och 20%!!! Köpte ju jackan o skor. sen åkte jag till jobbet, fick feber, och åkte hem. :(
 
Imorrn ska jag på "smaka på värmland", en matmässa! Lär ju bli asbra. Mat är gött.
 
och här med två hövven!!

Morgonshoppa!

En av dom bra grejerna med att bo i centrala staden är ju att man fan kan göra grejer utan att känna den där jävla busstressen!

Imorse gick jag upp litte tidigare och gick till h&m som erbjöd både frulle och 20% på allt. Köpte en jacka och åt en macka! (det rimmer!!)


Färsen girl

Ok ok, råkade eventuellt gå in på Monki förut. Råkade eventuellt köpa lite grejer oxå.. Men vafan, man vill väl inte se helt otrendig ut nu när hösten är här eller?? Nä!!

Skjorter o fladdrigt skare va! Luftigt o gött, bästa modet evah!!

(obs; försökte göra s.k modeposer utan vidare resultat)


Foxy lady!!!

Asså typ köpte ba fiiinaste armbandet förut!!!

Dä ä så fiint att ja ba "OMG"!! Djurmotiv skare va!!


blommer!!

Igår var jag o Jownas o shoppade blomster!! Eller tja, jag shoppade blomster medans Jonas såg ut som en vilsen räv. Slutsumman blev 500 riksdaler, min plånbok grinade, men fönstrena blev glada!! 
 
Sen åkte vi till ÖoB och köpte JULMUSTSMAK till sodastreamern. Helt fantastiskt. Julmust är den enda läsken jag älskar, alla andra kan dra åt helvete!! Nu blir det julsmak ända tills midsommar! 
 
På tal om nåt helt annat så blev det litte spontankalas i lördags. Vi råkade åka till krillehöla för lite gallej, och gallej blev det! Iallafall för undertecknads del, då jonas fick vara bitter chaufför. Gjorde lyxgrogg och blev kalasfull. Dansade i 225 timmar i sträck. Tror att jag var en lasertomte i mitt förra liv. Men kul var det! Inte lika kul i söndags dock...
 
Orkideér blev!
 
Karin och jag i lördags. discodisco untz untz!!

lördagsdisco?

Idag är det lördag! Bjuder upp på lite disco här på bloggen.
 
 
Hur fan har jag missat den här plattan? Hela plattan är ju helt sjukt svinbra! Och den här låten spelade jag tills öra blödde igår. Motorsågar i en låt!! Det kan fan inte bli bättre.
 
 
 
Gillaru Ladytron? Då lär du gilla det här. Tycker att hon låter som en light-version av ladytron. Asbra!

Gv-nytt

Gv-nytt, Grums och vålbergs blaska!! Mycket kan di vålbergarna, men reklam är inte en av dom sakerna...

Mmm, sugen på fredagskycklingen? Nä



då testar vi!

instagrammtest. Ni får en exklusiv sneek-peek om vad som finns i apans väska!!
 
//MVH Hälsan själv

gardintillverkare

Nämen! vilken överrasking! Instagram på blogg.se! 
 
Igår satte jag upp gardinerna from hell. 6½ meter tyg i min röv. Strykte först. Sen blev det skrynkligt. Strykte igen - skrynkligt. Blev vansinnig och sket i skrynkligheten och satte upp dom ändå. Då var dom för långa. Blev vansinnig igen och tog saxen och ba "chopchop". Då blev dom lite för korta istället. 
 
Ja vafan. 
 
Men visst blev det cozy? Funderar eventuellt på att införskaffa något rep o få bort dom lite. blev väldigt mycket gardin.

skit ska ha skit.

Träffar mycket folk i jobbet. Ju. Alla möjliga typer. Vilket har gjort att man mer eller mindre en rätt bra människokännare. Dom flesta vädrar sina åsikter till höger och vänster, och det är helt OK! Alla åsikter är välkomna. Jag gillar att lyssna och ibland diskutera (brukar dock försöka hålla tillbaka mina åsikter lite). Man behöver inte tycka samma som mig (även om jag har rätt!! hähä närrå). 
Det enda jag inte pallar är åsikter av rasistisk typ. Slängde ut en kärring en gång för att hon...tja, var så jävla rasistisk. Sa att hon "inte behövde komma tillbaka mer". 
 
Och så en grej till. Såna där jävla sexistiska åsikter. Eller sexistiska anspelningar. Det kan ni hålla för er själva. Träffade en sån gubbe igår, som var så jävla äcklig. Han försökte få mig att bli generad genom att kasta ut sig nåt äckligt "skämt". Pratade bort det och tänkte att om han skulle fortsätta skulle han fan UT. 
Det här är mitt jobb lixom. Känner jag mig obkväm eller otrygg i min arbetssituation slänger jag ut dig. Ingen ska behöva ta skit på jobbet (eller nån annanstans heller).
 
 

Lejonungen

Justfan!! Min finfina barndomspolare Bengan födde ju ett hen-barn av kvinnlig karaktär igår!!
Grattis till henne och pappan!


Fääärdiiiig

Nu slipper jag äntligen fucka med lägenheten i kronoparken!! Idag lämnade jag in nycklarna!!
Bort med skiten lixom! Woho! Fick även en finfin faktura på 2600 spänn för tapetsering och borttappad nyckel. Mindre woho.

Läcker bild på min stjärt när jag städade lägenheten, den bjur jag på!! Det är ju helg!


"helt ok men ändå inte"

Om han gillade ärtsoppan? En bild säger mer än tusen ord;


Kulinariska läckerheter

Ikväll bjuds det på en exotisk matfröjd här i Karlsson-leo.leu..loo...Jonas residenset!!
 
Det är faktiskt väldigt uppskattat och roligt att laga krubb till den här mannen. Jag har bjudit in honom till en helt ny värld av matfest. Jag har tillexempel låtit honom smaka på någon nymodighet som kallas för "avokado", vilket han senare kallade för "aubergine". Även det fick han smaka. 
 
Det bästa av allt var nog när jag bjöd honom på den förbluffande nyheten "senap", vilket han tyckte var rätt gott. 
 
Och ikväll blir det en ny överraskning för smaklökarna att fresta på, nämligen;
 
Ta-daa! Ärtsoppa. Kommer han att gilla det? Kommer han att ha senapen på? fortsättning följer....

En liten ponny tack!

Har ju skrutit förut om min extravaganta förmåga att köpa grejer.
Och igår var jag på't igen!

Hade bokat ett möte med en säljare från Matrix, mest för att jag var nyfiken. Innan mötet klargjorde jag för min kollega "nej ska inte köpa! Vill nog inte ha Matrix". Hon nickade förstående.

Efter 10 minuters möte med säljaren hade hon totalt lyckats köra över mig. Och när hon började prata om en "sodastreamer på köpet", var jag i den rätta bemärkelsen helt såld. En SODASTREAMER lixom!! Ska sodastreama allt. Kaffe, the, kattmat - you name it!
Nåväl, fick det för en frestande billig pengpung, så nej kunde inte motstå. Ju.

"släng med lite av den där fantastiska blekningen oxå", hörde jag migsjälv säga. Värre än så blev det dock inte. Tyvärr lyckades försäljaren boka in ett nytt möte med mig, så det lär väl bli ett gediget "fortsättning följer...." på den här historien.


blogga lite bara

Tjaba kompisar!
 
Har ni haft en bra helg? Gött. Det har inte jag. Eller tja, lördags var helt ok. Jobbade några timmar, gick hem, käkade göddig mat och hade lördagsmys. Helt ok.
Igår då?  Jo, jag Jonas hyrde en jävla släpkärra och åkte runt i fem miljarder timmar. Åkte till tippen, till lägenheten o lastade ur litte skit, även till Jonas lägenhet i krillehöla. Fyfan. Hann även med en sväng ut i skogen och träffade Jonas paranteser! Det var nervigt. Men rätt trevligt. 
Sen åkte vi tillbaka till krp och flyttstädade lite. Blev ej färdig så jag ska dit sen igen. woho! 
 
Sådärja, då har jag gnällt färdigt för idag. Men när veckan är slut så slipper jag bry mig om lägenheten på kronoparken iaf!! gött!!
 
 
sitter i sängen o blogga litte ba. sur oxå.

ett littet tips

 
kund; du får helt fria händer! gör vad du vill!
apan: ok! vad kul! Ska vi ta av en bra bit på längden då?
kund: näee... alltså jag sparar ju ut det..
apan: ok, ska vi klippa upp det rejält istället då?
kund: nej! det blir så stort då. Men liiiite går bra.
apan: jasså... ja, men göra nån slags lugg då?
kund: passar ju inte så bra i lugg, hade det när jag var 5 år. 
apan: en "lätt" snelugg då? som knappt syns? och så klipper jag 1 cm på längden och klipper upp det med två cm? 
kund: låter jättebra.
 
Det här är faktiskt ett jättevanligt scenario. Eller "vad skulle du göra om du fick fria händer...?". 
jag är ingen tankeläsare. Tyvärr. Jag känner inte dig. Jag vet inte vad du har för stil. Det ÄR skitkul att få helt fria händer, men då får du dras med konsekvenserna oxå. Discofrilla anno -86 kanske inte alls passar dig egentligen, även fast jag tycker att det är dretsnyggt.
 
Gör såhär istället om du är sugen på något nytt, tag med några tidningsurklipp på frillor du gillar och säg "nåt sånt här, i den här stilen", så får man ett slags hum om vad du har för slags stil. 
Det är ju det som är så bra med stammisar, man har klippt dom ett tag, vet vad dom går för och då funkar det att göra nåt helt nytt!! 
 
pözz. Nu ska jag till kneget!
 
 
 

SER DIG EJ

Glajjer del 1+2;
den här bilden kallar jag; "kom närmare mitt barn"
 
Och den här; "ÖHHHH... NEJ?"

fartfart!

Testar ett par glösögon. Inte för att jag har synfel, utan för att se hur länge jag pallar. Känns ungefär som att man snurrat runt 13 varv.
 
Så! Jag o min blogg har börjat hamna i en slags jämn fas med varandra. Det har börjat att bli iallafall halvkul att blogga lite igen. Dä händer grejer!! Snart kanske jag tillochmed tar fram ritplattan och börjar rita apor igen. Eller bananer!! Minns ni banan i bikini? Inte?
 
HAHAHA!! Fantastiskt! Gjorde även en man i bikini av någon anledning.

Apan phone home

Fan! Stod o stre i 15 minuter med en telefonförsäljare!! På lunchen. Värt.

Iallafall, han ba "Äru mellan 18-26?" o ja ba "ja!" han ba "hur gammal är du då?" ja ba "27" (chuchu!).
Sen började han skratta och jag började oxå skratta även fast jag inte fattade allt skrattande föränns jag gick därifrån. Doh.

Dock lyckades han inte sälja nåt till mig, Trots att jag är störste köptorsken i stan. :((


mjaumjau lilla mu

fan vad ena kattjäveln skriker!!! Imorse vaknade jag av suspekta ko-läten. Trodde i några nanosekunder att en ilsk ungtjur brytit sig in och löpte amok. Men näpp, bara kattfan. 
Hon löper och fäller nåt så förbannat med hår!! vilket har avlat två (2) ideér. 
 
1. raka katten. det är dock inte jonas så förtjust i.
2. kastering. 
 
Hon löper alltså, därav eviga jamandet. Ljudet alltså!! Fyfan.
 
kf!!

grodor gråter

Idag äre måndag, o snart äre söndag igen. Och sen måndag igen. 
 
Tycker lite synd om Jonas. I 7 av 10 fall av det jag pratar om är någon slags inredning. Förut kom jag hem, kastade mig lite romantiskt på datan o ba "JOWNAS, HAR HITTAT SCHNÖGGESTE TYGET!!". Och då får han den där BLICKEN. Ungefär som "oh no.." plus att han ser jämt litte orolig ut. 
 
Men jag kan fan inte ge mig. Det är så jävla kul!! Det som är mindre kul är min plånbok som grinar. 
Så nu vet ni ju på ett ungefär vad den här jävla bloggen kommer att handla om härefter.
 
alltså älskar föggeltyget!!! Ska köpa, spänna upp på väggen o ha bakom sängen.
 
köksgardiner?? eller ja vet inte. fint vare iaf. HÄRIFRÅN kommer dom!!
 
 

Lars from Mars

Var ju ute på krogen i lördags. Hade nästan glömt bort alla idioter.

Gubbe: hello!! My name is Lars.
Apan: ok! Vart är du ifrån?
*gubbe glor frågande*
Apan: VART ÄR DU IFRÅN?
Gubbe: gothenburg.

Alltså, du kan ju inte fejka att vara utländsk och kalla dig för "Lars" pucko.


PV-FRITT

Tja bloggish!
 
Här sitter jag med otvättat hår och ögonen fyllda med morgongrus. Idag har jag pojkvänsfri lägenhet!!
Så jag tänkte passa på att göra sånt man ej kan göra med en PV. Tillexempel glo på massa värdelösa high-school filmer, fisa fritt, raka katterna samt dricka 7 köpper kaffe och maratonsnusa.
 
Justdetja, får ju besök av bra tjejor!!! Och ikväll ska jag ut på krogen o härja fritt. Har ej varit på krogen sen medeltiden ungefär. Ska bli sköjj!!
 
Igår var jag o Jonas ute på shopptingturné. Vi åkte runt i typ fem timmar, och det enda vi köpte var en lampa, 10 ljushållare och en gungstol. Sen var vi så trötta att vi ba blömlöööö.
 
 


det börjar ta sig!! sakta men säkert. Ser fortfarande lite fattigt ut dock. Ena soffan ska vi ersätta med fotölj oxå!

RSS 2.0