Little poo!

Men far åt helvetet, JAG HAR SÖKT IN TILL SKOLAN. Hipp hipp hurra hurra! 

Jag har även fått ett slutbetyg. Vilket betyder att jag tar studenten idag!!! Hurra hurra hurra! Eller ja... 

Tänkte mig på den västerländska drömmen - att få ett jobb inom landstinget. Har sökt/ska söka läkarsekreterare eller "vårdadministratör" som det så fint heter. Ska bli ultraspännande! Och så förbannat gött att ha ett slutbetyg! 





Grilljävelns expert.

Jo vi skulle ju köpa ny grill till sommarstewgan, gick in på maxi och glodde runt. Jag vill ha en slags kolgrill med galler som är höj och sänkbart. Vad Jonas vill ha är oklart. 
Dagen till ära fanns en så kallad "grillexpert" där, en till synes manlig expert som genast flög över oss. Och så började han prata, "vad var vi ute efter?" Jag förklarade sakligt och säkert. 
Han började genast visa Jonas dom senaste grillarna och tillbehör och att vi (=Jonas) kanske skulle lägga några extra slantar på en hållbar grilljävel. 

Och här någonstans blev jag ju dretförbannad. Det här händer ju rätt ofta om en säger så, så fort det ska handla om stereotypiskt "manliga" grejer så blir en (=jag) genast åsidosatt för att det verkar fan så viktigare med MANNENS ÅSIKT!!! 
Jaja, det som händer i såna här situationer är att jag typ alltid ställer mig framför Jonas och börjar raljera hårt och länge om grillar, grillmodeller, hur länge är eventuell hållbarhet på grilljäveln????!!! Även om jag egentligen kanske inte kan så mycket om just grillar så kan fan inte Jonas mer pga penis. 

Vi köpte ingen grill. 



7 grejer.

1. Det KLIAR i benen. Blir tokig. Tror det är någon slags restless-legs-grej

2. Gjorde en helt fantastisk ratatouille för ett tag sen. Åt tillsammans med bön-pasta och alltså så gott. Vill äta igen!!! 

3. Köpte en ny behå igår! Sist jag köpte en behå var nog Bush president. Närå, men det var längesen. Behån var svindyr och jätteskön. 

4. Min läkartid blev inställd idag, tydligen vabbade läkaren. Jaha. :( 

5. I lördags vad jag på fest hos Emmy! Det var helt fantastiskt. Tills jag fick ont i örat då. Men annars - fantastiskt. 

6. Blir stugpremiär i veckan tror jag! 

7. Blir JÄTTEKONSTIG i magen av jävla järntabletter. Dricker linfrö i vatten och då blir det ännu konstigare. Hm. 

Fint gäng i emmys fine kök! 

Jag och mamma!  Hon e så gullig, vi såg en fågel och mamma var jätteförundrad över hur fågeln kunde stå pga smala ben. 
Är för övrigt världens morsgris. Hade jag kunnat hade jag varit hos mamma varje dag!!! Hon kommer bli en göllig mormor. 

Halvt bra dag.

Har haft en jättebra dag egentligen! Hade fantastiska kunder som jag hade djupa samtal med. Ibland är mitt yrke typ världsbäst! <3
Och en kund som jag fick klippa om ca 3 ggr för att det inte var "tillräckligt kort". Men alltså om ni vill ha en speciell längd på frisyren eller en speciell frisyr övht så säg INTE ATT FRISÖREN FÅR FRIA HÄNDER FÖR DÅ ÄR DET INTE FRIA HÄNDER. Ok? Tack.
 
Blev helt vansinnig på en bunt feminister som beter sig som rövar och utövar mobbning och drev mot en specifik feminist med stor plattform. Brukar i vanliga fall inte bry mig speciellt när folk internettjafsar, men det jag sett utav det här är fan ren mobbning och jag ser inte problematiken eller förstår ens varför eller vad som skulle kunna gynna någon av sånt här. Att ingå i en förtryckt eller utsatt grupp ger en automatiskt inte rätt att bete sig som ett jävla as heller. Ok. 




V.15!

Herrejävlar vad veckorna går snabbt. Tyckte att jag nyss fick reda på att jag var preggo. 
Var på ul idag! Äntligen! Jag var dretnervös innan, samtidigt som jag längtat ihjäl mig. Det var en tysk manlig dretgammal göbbe som var läkare. Han verkade trevlig, trots att jag knappt fattade vad han sa. Är värdelös på brytningar, ibland fattar jag knappt vad vissa värmlänningar säger. 

Han sa att allt såg bra och normalt ut, och att "hen verkade vara en livlig krabat". Kul med äldre människor som anammar nya ord.
Men nu känns det som att jag kan pusta ut och slappna av lite. 



Vet inte vad som är vad, men det är en ultraljudsbild iaf. 

Bäjlkursen

Cha! 
Idag fick jag ett foglossningsbälte! Lyckan och peppen till att det eventuellt blir lite bättre känns ju typ ASBRA. 

Var även på handledarkurs med Smoofie på körskolan. I 3,5 timmar, det ni!!! Men jag överraskade migsjälv genom att faktiskt lyssna relativt bra och inte tänka på typ bakad potatis eller smurfarna. Vi fick smörgås! Det var det bästa med hela kursen. Blev orimligt glad för smörgåsen. 

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorrn ska jag på ultraljud! 
God natt. 


Mitt drömhus!

Igår var vi och kollade på hus. Ett fint litet (nyrenoverat)sekelskifteshus på landet med utsikt över en åker, fantastiskt kök med vedspis och ett soldäck runt hela huset. Tillhörande lada och fin friggebod. JA vad fint det var.

Dock så blir man kräsen, för vi har ju krav på drömhuset. Det huset vi kollade på igår hade endast tre rum, en pytteliten toa och asdåligt vardagsrum. Plus att det låg alltså låååångt låååångt ute i skogen. Herrejeflar. 
 
Men nä. Fan vad svårt det är att hitta något som man blir kär i. 
Jag vill ha ett sekelskifteshus. 
Helst vedspis.
Gärna punchveranda, 
TVÅ VÅNINGAR. Det tycker jag är asviktigt. 
Gärna lite skabbigt. 
Landet, avskiljt men gärna med granne. 
Minst fyra rum
Bastu
Två badrum
Källare.
Garage
Putsad fasad (eller rött och vitt trä) 
Stora jävla fönster. 
Högt i tak. 

Typ så!!

Huset vi kollade på igår. Gulligt va!!

Dä ordner säj...

Ja nu börjar det ordna upp sig lite. Lyssnar på duvan men ligger kvar i sängen. Det är tyst och gött. 

Såg på en dokumentär som heter "foodies" och som handlar om rika människor som åker runt i världen och äter svindyr mat som dom sedan skriver om. Fantastiskt vad folk är redo att lägga dyyyyra dyyra pengar på äcklig och konstig mat. Dom ba "här är kalvhjärta och benmärg" och dom ba *slurp*, "det blir 4000 dollar tack". 
Ew. 

Har för övrigt fantastisk ångest. Det är svårt att ta hänsyn till sigsjälv och sina egna behov, svårare än vad jag trodde. Längtar tills på tisdag när jag får göra ultraljud. Ska bli skönt, för då kan jag lägga det åt sidan, kanske bli lite lugnare om jag ser att det verkligen verkligen finns liv där inuti.


P.s Drömmer JÄTTEOFTA att jag klipper tånaglarna. Tror att mitt undermedvetna försöker säga mig något. 
Kjam

Gnällig

Närå men den här dagen funkade ej enligt planering. 
1. Tog bussen till stan. Var asnära att spy på bussen. Alltså ASNÄRA!!! 
2. Gick till mvc. Då slutade mina ben att halvt fungera. Gulligt med foglossning. KUL. Bm bokade in mig hos en läkare. Vad ska läkaren göra åt min foglossning? Typ konstatera att det gör ont? Kanske får sjukskrivas. Vet ej. 
3. Sen fick jag migrän. 

Har sedan dess legat i mörkt rum och nynnat på satanistiska högtidssånger. Tillslut gjorde det så ont att jag somnade. 

Innan jag blev preggo igen så tänkte jag att OM jag blir preggo igen så ska jag vara glad, tacksam och inte klaga. Bara vara glad. 
Men haha.. Man glömmer för jävla fort hur dåligt man mår, och hur jobbigt det är. Så jorå, kommer fortsätta klaga. 

Känns helt kasst att sjukskriva mig ifrån dom få dagarna jag jobbar oxå. Känner mig värdelös och dålig. Och som att jag sviker mina arbetskompisar som litar på att jag skulle komma. Har lixom alltid jobbat, nu känner jag mig bara som en belastning. 
:( 

Chips på däj! 

Lite allmän info

Idag har jag haft en spa-dag. Eller nja, jag badade och gjorde en ansiktsmask, så nästan. Gick till Konsum och köpte svintunga grejer. Sen gjorde jag fruktsallad. Det smakade blandad frukt, men det var gött. 

Fick en ny tid till ultraljud. Bra. Nu lär jag ju inte gå fel heller. Imorgon ska jag till bm och sen jobba. På lördag ska vi titta på hus och sen ska jag till Sudden. 

Slut på information. Kjam

"Goda råd"

Här kommer lite tips på vad ni inte ska säga till någon som vill bli/försöker bli gravid. 

1. "Det är för att du stressar." Skitkul när folk säger till en hur man mår. Om jag är stressad så kommer jag antagligen säga det. Att man vill bli gravid är inte ett tecken på stress. Och förresten, det föds barn i krig oxå, det om något vore ju lite stressande.

2. "Du vill för mycket!!" Den här fick jag höra jättemånga gånger och det gjorde mig vrinsur. Klart man vill ha barn om man försöker? Livmodern är alltså inte en person som gör som den vill, utan ett organ. Väldigt mycket skuldbeläggande i det här oxå, att kvinnor skulle kunna påverka sin fertilitet genom att bara "vilja" bli gravida. När jag var som mest uppgiven så köpte jag fertilitetsglidmedel, drack grapejuice, tog hysteriskt många ägglossningstester, åt en jävla massa spenat och ja, det var oxå den månaden som jag blev preggo. Så i teorin kan man alltså "vilja för mycket", och bli preggo ändå. Pffts

3. "Slappna av". Nej men på riktigt, håll käften. 

4. "Jag måste vara superfertil för jag blev gravid på 1:a-2:a försöket". Sånt är inte kul att höra. Det är bara frustrerande, plus att man känner sig rätt jävla kass. 

Nej men vi blev ju gravida relativt snabbt ändå, men jag var ju helt jävla besatt och det var fan det enda jag tänkte på. Det kändes som en evighet och det var sjukt tärande. Om du känner någon som berättar att hen försöker bli gravid, så ge alltså INTE tips eller "välmenande" råd om hen inte bett om dom. Håll käften, lyssna, stötta och var en god vän istället. 

Fel väg

Dret!! Skulle ju gjort ultraljud idag, men gött att vi gick fel och satt och väntade i enåenhalvtimme rå!! När vi tillslut hade kommit rätt så blev jag så jävla stressad (jobbet?!) att jag freakade ur totalt och dom fick boka en ny tid.  Min hjärna fungerar inte alls under stress. Blir ashetsig och jobbig och om någon hetsar på mig blir det lixom ännu värre. 

Känner mig som världens as, särskilt mot dom stackarna som försökte hjälpa mig "det går jättefort" och jag ba "AGHHH NÄÄÄÄJ!!!!!" 
Jaja....

PIZZASALLAD!!! <3

Det finns ett par grejer jag gillar med att vara gravid, hysteriska cravings är en sak. Att vara skitsugen på något och att sen få äta det är som att små små änglar bajsar kärlekströssel på en, DET ÄR FANTASTISKT!!! Påminner starkt om bakishungern, fast det är skitsamma om man är hungrig eller ej. 

Min ultracraving just nu är pizzasallad. Jag tänker onaturligt mycket på pizzasallad och när jag kan äta det, hur jag kan äta det, samt syrligheten i den. Häromdagen slevade jag i mig hela bunken och frustade "mööööh" medans jag åt, så gött var det. 

Förresten!! Har börjar bli lite småsugen på kål + ananas (eller var det apelsin??) det fick man ju alltid i skolan! Kål e grejen känner jag. 

Här är förresten receptet, ät o grin!! (Sorry, ej klickbar länk, är lat)
http://lindasmat.blogspot.se/2009/11/pizzasallad.html?m=1  




Leggy leggy bye

Nä, winter is not coming pga att mina ben slutat fungera helt. Asså FOGLOSSNING E KUL! (Obs ironisk). Sitter även på kneget vilket gör det väldigt spännande. Kommer alltså ej hem för att jag kan alltså inte gå, stapplar fram som en trasig mandarin. 
Jävla helvete!!!!! Är svinsur. 

Men å andra sidan är jag glad över att min gulliga bm ringde imorse och ba "har fixat ultraljud till dig på onsdag". För att jag är orolig och vill vara säker på att it's alive. Fan jag hoppas det är tvillingar. Isåfall tänker jag aldrig mer vara gravid!! Vilken dröm. 
Har fått för mig att jag kan känna sparkar oxå, i vecka 14? Är det möjligt??? Eller så är jag bars risig i kistan.

Puss

Skönt!

Det är skönt att graviditeten är ute nu. När vi försökte bli preggo längtade jag så jag höll på att dö till att få vara med i klubben igen. Att veta att någon växer och lever i en, och att det kanske går bra den här gången. 

Men sen finns det saker som är asjobbiga;
- det är skitjobbigt att vara gravid. Det är ännu mer skitjobbigt att vara gravid i ca 2 år. Om en är sugen på att förstöra kroppen så är det här något jag kan rekommendera, för jag känner mig som ett vrak. 

- längtet. Längtan försvann aldrig sen sist. I slutet av en graviditet så går man bara o längtar och längtar. Och det är jobbigt, för det är ju en bit kvar om man säger så, heh.

- kommer det bara o kännas som en enda lång graviditet? Alltså en elefantgraviditet som pågår i två år? Är det samma barn?  Nä. Jonas har lovat att vi ska bestämma namn relativt snabbt efter RUL så att jag slipper blanda ihop graviditeterna och för att få det att kännas mer "verkligt". 

- Jag är rätt orolig för att jag kommer att få anknytningsproblem, iaf under graviditeten, kanske sen oxå. Har lovat migsjälv att försöka lugna ner mig. Läste i psykologin att hur mamman mår psykiskt påverkar även barnet, både i framtiden och miljön i magen. 

- sen äre jobbigt att vara gravid för man lever ju verkligen i en graviditet, både psykiskt och fysiskt så finns det med en hela tiden. Man (iaf jag) vill prata om det och ja. Det blir oxå påfrestande på något sätt. 



Kjam!!




Fritt gnäll!

Jag var ju hos barnmorskan idag. Någon slags plan skall ju göras. Jag ville ha kub-test endast för att jag är helt jävla icke-säker på att hen lever i magen. Dock så var det försent. Men hon erbjöd mig fostervattensprov, då blev jag kallsvettig och tackade nej, det var väl lite "fel" anledning till att vilja göra kub-test... Men hon sa att hon kunde nästan lova att hen levde eftersom jag fortfarande mår illa. Det var tydligen ett slags tecken. 

Ska gå på nån slags mini-kurs om foglossning som en sjukgymnast skulle ha. "Konstigt" att det inte finns så många hjälpmedel mot foglossning, men det är väl en typisk kvinnosjukdom som ej prioriteras. 

Gjorde pizzasallad som smakar som äkta pizzasallad!! Blev så glad att jag nästan grinade, det var det godaste jag någonsin ätit. 
Kaffe dricker jag än, väldigt lite men ändå. Konstigaste grejen är att jag inte kan dricka coka Cola längre, det smakar skit. Men pepsi går bra (???) 

Grattis! :)

Jag la ut den här bilden på instagram;

Väldigt roligt tyckte jag. Sen kom jag på att det var ett rätt dumt sätt att outa en graviditet, folk vågar ju inte skriva typ "grattis" för OM jag inte var preggo så kanske jag hade blivit ledsen. 
Men jaja, jag är preggo alltså. I vecka 13. Har nästan slutat googla missfall nu. Tog säkert 6 gravidtester för jag fattade inte. 
Och jag mår ju fruuuuktansvärt. Har (och gör) mått illa och spytt, FOGLOSSNINGEN!! migrän, fryser, trött som ett helvete, och hormonerna är uppe i taket. Har varit skitjobbig, särskilt mot Smoofie. :( 

Har även varit på specialistmödravården och träffat en läkare, jag ska ju få extrakoll sen och extra UL för att kolla så att allt stämmer med blodflöde osv. 

Jaja! Nu äre ute iaf, kan väl inte göra så mycket mer än hålla tummarna! :)





Schu

Nä, jag tog faktiskt bort gårdagens inlägg, jag fick lite dåligt samvete. Folk menar oftast väl och jag vill inte skuldbelägga någon för att den ställer fel frågor. Vi är ju bara mänskliga. 

Jag skriver inte så ofta om det längre, jag vet. Men det finns alltid med mig och jag märker hur jag försöker distansera mig ifrån hela händelsen. Det kanske är dumt, det kanske är en naturlig reaktion, en slags försvarsmekanism, jag vet inte riktigt. Men ofta benämner jag Jonna som "den" och "det" istället för att prata om hon eller Jonna. 
Jag grinar rätt ofta på bussen. För några veckor sen råkade grinkalaset spåra ut totalt och jag grinade och snörvlade högt och ogenerat hela vägen till jobbet. Det är helt omöjligt att hålla inne när jag väl börjat, och jag skäms inte, det örker jag inte med. Det är ok att grina, det är ok att inte vara en s.k "stark" människa ibland. 
Har stört mig på att vi fortfarande inte fått något svar på vad som hänt. Sist jag träffade läkaren sa han att han trodde att det berodde på att jag gick över tiden. Idag är det nästan exakt sju månader sen jag var hos barnmorskan och lyssnade på hjärtljuden och det lät bra. Två dagar senare var dom borta. 

Ibland tänker jag att jag ska ta upp kontakten med kuratorn igen, det kanske behövs ältas lite mer för att det ska bli bättre. Men det känns redan som jag har sagt allt. 


Tjör ba tjör

Jag tänkte ta körkort snart. Asså ja måste ju, åmajgad, jag är fan 30 bast. Det är dags att komma över rädslan för kollektivtrafiken. Eller trafiken överlag. Så! Tänkte köra bäjlen (=bil på kristinehamnsmål) med Jonas som handledare och så boka in en intensivkurs då borde det väl gå relativt smärtfritt. 
Någon som tagit intensivkurs??? Hur funkar det? Eller funkar det? Bra eller bajs?


Vet ni, jag fick ju körkortet betalt åt mig när jag var 18. Jag skulle tillochmed få en liten fjärtbil om jag tog det. Men eftersom jag blev "sur" för att alla tjatade på mig så sket jag i det. Smart unge. *grinar* 

Kul liv.

Har fortfarande foglossning. Skitkul. Är på jobbet och det känns som att benet ska gå av. Är även jättekissnödig så jag vettefan hur jag ska ta mig till toan. Rätt knivigt. 

Dagens problem av lina Karlsson. 

En helig helg.

Menåh. Skulle ba färga mitt hår lite och så bah "röd hårbotten" wtf? Har klagat förut på Matrixfärgerna, ibland är dom skitsnygga och ibland spårar det ur totalt... Nä. Får slaska i nån annan färg någon dag. Om jag örker. 

Hat haft en fet påsk. Åt påskmat i fredags och idag. Drack även påskmust. Har hört flera människor som påstår att påskmust och julmust är samma sak, vägrar tro dom!!! 
I fredags var det sol ute. Det var rätt gött. Brorsan och pappa bygger ett gym i en lada. Ganska kallt, men då kanske man tränar bättre? Vad vet jag. Pappa hade köpt en bil av en granne som Jonas råkade känna. I väse känner alla alla. Jonas är ifrån väse, eller ja, landsbygden lixom. Det finns varg och vildsvin där. Vi vill flytta till väse, men inte pga varg eller vildsvin, utan för att man slipper grannar. 

Igår var vi ute hos Jonas mamma, hon pratade lite om en bondgård. Jonas mamma har även två katter som är gulliga, dom heter bläsen och fräsen, rätt rimligt. 

Idag åt vi lunch hos min mamma. Det var oxå bra, mamma är en fena på potatisgratäng. Sen åkte vi (jag o smoofie) och handlade. Glömde vitkål. Ska absolut göra pizzasallad nån dag. 

Just det, träffade Hannill, Bengan och Emmy en sväng igår oxå. Det var mysigt tyckte alla.

Slut på helginformation. Är skitsur över min hårfärg. Mest sur för att jag måste färga igen. 

Godnatt. Eller kväll. 


Back in black!!

Mjååååh. Är i Vålberg och jobbar idag. Dör gullighetsdöden!!! Har varit fett nervig över detta men det verkar ju gå bra... Kom tillochmed ihåg hur kassan fungerade. Flera kunder har ringt och jag är nästintill fullbokad idag. Känner mig lixom berörd och glad över att folk kommer ihåg mig. (Eller ja, klart dom gör, jag är ju bäst!!!) 

För övrigt så har jag ju gjort färdigt psykologi-kursen. Har inte fått några betyg på mina två senaste arbeten dock? JAJA DÄ SPÖRS. 

Ha en göttig onsdag så ska jag oxå ha det. Pözz 

(P.s kommer infinna mig på snobben i Vålberg onsdagar framöver!) 

RSS 2.0