ha ha! Nördigast! Ni fattar va?

0-377f51dc73e6589f1fbcd9b8c237df74.png

Kolla varifrån!

ha ha! Nördigast! Ni fattar va?


Jag har alltså inte klätt ut mig ä

0-146f16680393ea3068d71e610c6bfb83.png

Kolla varifrån!

Jag har alltså inte klätt ut mig än. Är så här läckert blek naturligt


Om jag vore 17 igen...

Hade jag dött av lycka av den här videon!


Typ marilyn manson och Nightmare before christmas tillsammans!!!! Hade grinat av lycka och tyckt det var så vackert och häftigt, som det lilla emo jag var.



Har har vi förresten emo-lina i egen hög person. Fantastisk bild förresten. Mittbena, läppiercing, öl på tröjan och två hånglandes tonåringar i bakgrunden. HAHA.


en till rå. Titt! Jädrer va cool jag var då. Gav mig helhjärtat in för "ultrarock-stilen" ett tag. Hela kitet, leopardtröja, döskalle-tisha och PILOTBRILLOR! COOLING!


GLAD HALLOWEEN, SKITUNGAR!

Fuckface del 2.

Elli tyckte att jag skulle gå till botten med "fuckface". Anledningen till att jag tvivlar på er ungdomar och era svordomar är för att jag antagligen börjar bli en gammal nucka som aldrig använder svordomar där kön är inblandade. Tycker det är tråkiga och fantasilösa svordomar, "helvetes jävla hattmakare" låter mycket roligare än t.ex "f***a".

En gång var det en kille som sa till mig att jag hade "k*ksugarläppar", det var fan det äckligaste jag hört. Så säger man väl inte till någon? Och vet ni vad det värsta är? Det var en KOMPLIMANG, och han fattade inte varför jag blev så förbannad.
Stryk skulle han haft, ungjäveln.

Jo just det ja, jag tänkte mig att "fuckface" var lite i samma benämning som "milf"-grejen. Face I´d like to fuck? Alltså att man har en snygg nuna. Inte att man skulle vilja...ja..öh. Ni fattar?
Eller är "MILF" en svordom? Eller en komplimang? Förvirrande.

Minns i högstadiet där tjejerna stolt kallade sig för BITCH eftersom dom hade hittat en helt ny innebörd för det ordet "Babe in total control of Herself", eller nåt sånt. Men Bitch är ju fortfarande...bitch (=hundmannens tjej = hynda)

Konstigt.

Apan hjärta Calle

Åh såg Idol igår, och är ju lite småkär i Calle. Han är snygg som smör. Och lite sådär halvmystisk, samt småfet, och det giller vi!

Hittade den här bilden på Mariettes blogg. Haha!!




Och tur som fan att Erika åkte ut. Jävligt tråkig brud. Nu ska bara eddie och packet ut. Hejjar på Reza!!


Fuckface?

Nu är jag kanske lite ute och cyklar, lite för gammal för att förstå mig på nya svordomar. Men, "Fuckface", är det en förolämpning eller komplimang?

Kanske kanske kanske?

Har annons ute idag på väl vald tidning. Och än så länge har faktiskt en ringt!!
YEY! Håller tummarna på att nån fler ringer!!!

Ge mäj jobb!!

halloween-klär.

Haha! Jag har försökt övertala sudden till att klä ut sig till en playboy-bunny så att jag ska få vara hugh hefner på halloween. Känns som en skitbra utklädnad, mysa omkring i morgonrock och röka pipa, och så skulle sudden få sitta i mitt knä och fnissa åt allt jag säger.
MEN, så blir det inte.

Igår var vi och inhandlade "kostym", blir lätt tacky och lagom fjantigt, i vanlig ordning. Och det bästa är ju att jag o sudden kommer klä ut oss (nästan) likadant. Blir exakt som på gymnasiet när vi råkade klä oss i samma randiga emo-tröjor och palestinasjalar. HÄHÄ.

Ska försöka lära mig mobil-bloggning, så får ni se hur fjantigt det blir imorrn.

Idag är inte en vanlig dag...

För idag är det en dag fylld utav skittråkiga bajsgrejer som måste göras.

1. städa.
2. betala räkningar.
3. maila tråkiga grejer.
4. tvätta.
5. hitta eventuella knarklangare i skattkärr så att jag kan skojja lite med sudden imorrn.

Har bokat bille (=häftigare ord för "biljett") till västerås nästa vecka oxå. Men först ska jag baka in mig i täcket och se på Desperate housewives.

Jämt så att ni vet.




dööööööööööööö

Jag är så trött att jag haltar. Vill sovaaaahh....

Västerås!

Justdetja! Jag åker till västerås nästa vecka! Ska bli skitkul att träffa emma-pemma! Har gått allt för lång tid, och jag har börjat lägga in emma i varannan mening. "emma sa..." "I västerås..."



det här är den första bilden på emma och mig!


jag o emma i somras. Visst är vi lika? ;)

Ska bli sviiiiiinkuuuuul!

Hejhej!!

Ska ringa till sudden snart. Hon lovade (nästan) att hänga med till evelina sen som jag ska färga o klippa håret på. Sätter nästan hundra spänn på att sudden ligger halvdäckad med överdriven träkeps. Sudden blir bakis på typ inget. En gång blev hon bakfull på två öl. Lite impad är jag.

Ska kolla efter halloween-grejer på stan sen. Vi ska förhoppningsvis köpa en pumpa som vi ska göra ett tappert försök att karva i. Och lite spindelväv. Förhoppningsvis lyckas jag även övertala sudden att köpa en "bunny"-dräkt så att jag får vara Hugh Hefner. hähä

Peace!!

två misslyckade ragg.

Alltså igår. Var överallt i hela stan, pratade med en miljon människor och så var jag på den absolut meningslösaste "kurs" jag någonsin varit på. Till råga på allt så var kursen FRIVILLIG. "Vafan gör jag här då?" Kläckte jag och insåg att jag just tänkt högt. Haha.

Sen drog jag till sudden och vi tog lite onsdagsbärs Bunkern. Alltid soft på Bunkern, soffor överallt och dryga studenter. Gött. Två karlar slog sig ner och var trevliga. Först. Sen blev det jobbigt, då ena karln gjorde ett tappert försök till att kyssa sudden, sudden viftade hysteriskt med ringen åt honom.
Och sen försökte han göra samma sak med mig.

apan: men vafan. du kan ju inte försöka kyssa mig när just försökt på sudden!
kille: varför inte?
apan: Men det fattar du väl? INGEN vill väl vara andrahandsval. Jävligt osmidigt du.
kille: men varför då?

DOH! Tror han lyckades tvångspussa mig på kinden ändå. Och så mässade han hela tiden att jag såg ut som en goth, och sudden som en punkrockare. Pfft, jag var ju görträndig, helt svart dock. Den andra killen tyckte att jag såg ut som en spanjorska. Konstigt. Jag är ju bara kvartsnorsk.

Och sen började den andra karln hårdragga. På ett jävligt dåligt sätt. Frågade hela tiden om han fick kyssa mig och försökte tafsa och..ja fyfan.  Då blev det för mycket och vi drog.

Herregud. Nåväl, var rätt trevligt innan det.



Ni ser väl själva hur jävla trändig jag var. Köpte värste mjukiskavajen igår. GÖTT!!




Köpte en ny behå oxå. Mina behåar är numera såpass stora att jag kan använda dom som läckra hattar!


Justdetja. Åt en flötig hambörjare på Bunkern. 35 spänn, GÖTT!

läkarn

Idag har jag tagit mig i kragen och ringt runt till diverse läkare för undersökning. Jäkla svårt att få tag i en doktor nuförtiden.
Har iallafall tre grejer jag vill kolla upp. Ufo grejer.

1. har haft ett blåmärke på låret i ett år. stor jävel oxå. Sätter hundra spänn på att doktorn kommer klappa mig på huvudet och säga att det inte går att göra nåt åt.

2. cystan vid svanskotan. Den har växt. Och gör skitont. Har stora problem med att sitta ner. Kul om dom snittar upp skiten igen. Gör förjävla ont. Kan dom inte söva ner mig och operera bort skiten istället?

3. blodsockret. Under ett år har det blivit betydligt sämre och jag får fan blodsockerfall hela tiden. Jävligt töligt.

Och varför är doktorer alltid bortresta? Varenda gång jag ringer till läkarn finns han inte där, tror inte jag sett honom ens. Han heter Trygg i efternam, så det känns ju...tryggt iallafall.


Idag ska jag göra något så tråkigt som att leta (och köpa!) en behå. Hatar att leta behå, alla snygga är för små och alla som passar ser ut som värsta kärringbehåarna. Får jag ett par tusenlappar över nån gång ska jag fan fixa tuttarna i mindre storlek.

efter det ska jag till arbetsförmedlingen och gå på bajskursen. Och sen en sväng till Glenne för att klippa till karln.
Yada yada.

Puss!


Café au tant

Jävlar vad kaffe jag druckit idag! Är helt hysteriskt hyperaktiv. Färgade just utväxten oxå, och GISSA VAD, jag tror jag hittade ett grått hårstrå!! HAHA. Underbart. Ännu ett steg mot att bli tant de lyx.

Ska bli räsertant när jag blir gammal. Gå runt med en död mink på en axeln och sippa te likt en engelsk härtiginna. Skryta som fan ska jag oxå göra. Vore fan nåt det.

ÅHHH! Glenne har fått en ny lägenhet herrhagen. Varav han förhoppningsvis måste göra sig av med sin gamla. Det gör ont i knäna när jag tänker på det.

1. jag får en lägenhet I STAN för en relativt billig peng.

2. jag dör av svält eftersom jag bara lär få 1000 spänn över efter hyran är betald.

men å andra sidan kan jag fan inte bo hos pappa längre. Håller på att dö inbords här. *grinar*

bra skit!

Har suttit i en timme och såsat igenom roligaprylar.se jävlar vad vad mycket skit det finns! Och jag vill ha allt!


en rökande apa!!!!!!!!!


baconplånbok!!!!!! Fan vad fett!


världens fränaste ölglas!


HAHA! ketchp o senap pickadoll!


bacontuggummi! låter helt fantastiskt.



Jag som är så jävla rastlös! Perfa!

orkar inte...



orkar inte se sånt här på morgonen! grinar bara. *uhuuuu uuuh va göllit*

På tal om "free hugs" så körde dom nåt liknande i västerås. Ett helt gäng med tonåringar stod som en mur framför en gata och tvångskramade folk. Jag fick panik eftersom det enda jag såg framför mig var en bacillcirkus och fick gå en jävligt lång omväg för att slippa eventuella smittor och bakterier.
Usch!!
Tonåringar och barn bär på dom värsta bacillerna! Kom ihåg det!

sjukt hungrig!!!!!!!!!!

Har varit hungrig o stissig hela dagen. Mer stissig än hungrig. Eller tvärtom. Minns inte riktigt.
Dålig kombination.

På onsdag ska jag på skitkurs arbetsförmedlingen. Vill INTE. Fattar inte hur jag ska orka sitta still i två timmar och lyssna på en gubbe som pratar om hur man söker ett jobb bäst. Som om man inte hört det förut lixom.
Ska fråga om hemmafru räknas som ett riktigt jobb, och hur man lättast hittar en rik man som tar hand om en.

En film jag måste se:

Måste se DENNA film! Bara måste!

phoenix. Igen.



älskar den här låten. Har fullt upp med att spela sönder den.

sliskiga kärleksförklaringar.

Såg på Love actually igår. Har kärleksförklarat mig till sjaskiga romantiska komedier förr. Fantastiskt bra.

Igår blev det väl lite väl mycket kärlek och slisk i rutan, lägg till ett sjok med söndagsångest på det och ni fattar vad jag menar. Två minuter in i filmen satt jag o hulkade, bölade som en grekisk bohem och tyckte att "det va så vackert, buhuuu".

Blir alltid sjukt sentimental av såna där filmer, och har kommit fram till att jag inte alls är särskilt romantisk lagd alls. Jävligt synd. Hade jättegärna sett på folk med ett rosa skimmer framför ögonen. Går inte riktigt, folk är bara folk.
Ett av mina mest romantiska minnen borde ha varit detta:

Det var en pojkvän för många många år sen som jag var sjukt kär i. Vi låg i kolsvart mörker i hans rum och lyssnade på djup och svår musik som han gillade. Och han vände sig mot mig (tror jag, det var skitmörkt), och viskade ömt i mitt öra"vad du är vacker". Varav jag svarade "Va? det är ju kolsvart? du ser mig ju inte ens??"

Skräll lixom.

min favoritmat.


Det här är min favoritmat. Vet ni vad det är?

gratis är gott.

Jisses vilket liv det blev om fläskfilén vi snodde Willys. Men det är bra. Antagligen hade ni gått bananas om jag hade skrivit "snodde en tröja på H&M idag".

Men såhär, det var fan willys fel att vi blev tvugna att sno en fläskfilé. Krossa patriarkatet!
Ni vet såna där blipp-grejer som man kan scanna in egna varor och bara lägga i påsar? Skitfiffigt! tyvärr gick det inte att scanna in den där jävla fläskfilén, så den kom med ändå, av bara farten.

Om den var god? Jotack.


Hest på fest.

Haha! Hittade lite bilder från Kristins o Figges inflyttningsferra för ett par helger sen.


Kritan, jag o emmy, i våra bästa vinklar.




Jag var i farten och spacklade Kristin.


Emmy = söt!


Och jag var stöllig snusketant.


fölk i söffa.


Snodda från Martina Andersson @ Facebook.

master thief.

Snodde en fläskfilé på willys idag.

Kul vare!

Jävlar i min lille låda va sköjj det var igår! Helt vilt!

Såg Idolkillen med någon ful jävla brudjävel. Tror inte hon var frisk i hövvet.

Gick fram till en tidningsredaktör och tackade för bra musik. Han fattade inte alls vem jag är. Eller hur fan jag visste vem han var. HAHA.

Lämnade ut mitt telefonnummer till en kille. Eller jag tvingade på honom det. haha.

Dansade överallt. Verkligen överallt.

Säkert massa mer. Pratade oändligt mycket, hela kvällen, med allt och alla. Doh. KUUUUUL!!!!!!!!!!

sommartid, nej...justdetja.

Just helvete, inatt slår det ju om till vintertid. Och jag ska ut o slira. Vafalls?

1. Går bussarna en timme senare alltså?

och det viktigaste:

2. Har krogarna öppet en timme längre?

Måste bara...

Åh! Har fått en ny favoritskiva! Måste bara tipsa lite.



Phoenix har gjort en ny skiva som är fett med dretbra! Älskar den! Var längesen Phoenix gjorde något halvbra tycker jag, men vafan, älskert!
Electronica/pop, för er som gillert som mig. typ.

Fredag.

Igår var jag fan på stan HELA dan (det rimmar!hihihi!). Åkte in elva, klippte fölk, fick universums blodsockerfall och höll på att attacksvimma, fick köpa en halv baguette, mina händer skakade som värste tjackpundaren. Haha.

Sen hängde jag runt med Kristin på stan. Vi åt hela tiden. Först nachotallrik, sen helvetes dyr fika. Vafan, 60 spänn för en jävla kaka och kaffe? SKANDAL!!!!!!! Ska sluta äta kaka. (nerrå!!)
När klockan var runt halv åtta drog vi till emelie och damian och åt chips och såg på idol. Riktig brudkväll blev det, Damian satt med hörlurar vid datorn när vi andra satt och babblade om brudgrejer. hehe.
Asmysigt!!

Nu ska jag snart duscha, sen till moder, och vidare till stan, klippa+färga (jädrer va ja håller på!) och sen blir det väl nåt lattjo ikväll. Ska nog köpa nån öl ändå, eftersom jag var nykter igår.

Jävla töligt inlägg. Men skitsamma. Ha en göttig lördag ungdomar!

hår klipp färg priser.

Tänkte bara basunera ut till nära och kära att jag ändrat priser lite ang. klipp o dret. Så here we goes:

Klippning 1 person 200 spänn

klippning 2 eller flera pers på samma ställe 170 spänn (per person alltså!)

klipp+färg+sling 500 spänn. INKLUSIVE TVÅ färger. 100 spänn extra om du vill ha en tredje färg (annars tjänar jag typ bara 50 spänn)

klipp+utväxt eller 1 toning/färg (inkl. färg/toning) 350 pix.

Vill även att ni tar hänsyn till att det är ett JOBB jag gör, och jag har höjt priserna för att jag bara tjänar 90 spänn per klippning om jag tar 150 spänn, eftersom buss kostar skjortan av mig (typ 60 spänn!!).

Har ni några frågor eller funderingar får ni gärna maila! [email protected]

Kjamiz.



Snygg-fredag!

Var ju skitlängesen jag slängde ut ett par bilder där jag INTE ser ut som en dansk uteliggare, så vi kör på lite vattenbaserade snygg-kort, såhär te hälja!




är jag vinögd eller äre luggen? Vi säger luggen!


"hejjagförsökerle,mendetgårvälsådärhalvbratyp"


foki-you! HAHA



gomorron!

Hola bandidos!

Habla espanol? Si claro. Me gustas el gato. Uno, dos tres. Una cerveza por favor.

Det är ungefär det enda jag minns från spanskan. Bortsett från "bandidos". tvivlar starkt på att det är ett spanskt ord, eller ett ord överhuvudtaget. Suger på alla språk utom svenska. I gymnasiet läste jag teckenspråk, därifrån minns jag bara halva alfabetet och "hora". Tur att jag varken är döv eller spansk, eller döv och spansk.

Är uppe med le tupp idag. Känns det som, men det är jag nog varje dag. Har inget vettigt att skriva, är bara tölsjuk (=pratsjuk).

Kramiz.

Le helgplaner:

Okej. Egentligen skulle hela högen gått på bio imorrn, men eftersom det bara fanns skitplatser kvar så skiter vi i det. Jävligt synd, hade verkligen velat sett filmskrället. Film på värmländska är bra skit. Det vet alla coola.

Så here we go:

fredag: klippteklapp, ska klippa på förmiddagen, ta en turné på stan och sen gå hem och såsa lite hos moder jord. Sen ska jag träffa Kritan, blir sköjj! var längesen jag fick lite kristin-tid.
Gissar att jag sveper en flaska rosé och somnar gråtandes till Idol på kvällen. (hehe, närrå, men idol blire väl)

Lördag: Ställer mig på torget klockan 13.00 med en tub hårgelé och glidmedel samt en stol och fixar till frillor. Kom i GOD TID om du vill få DIN frilla fixad. Hehe.
Sen går jag till emmy och fixar hennes hårfärg.
Blir lagom lugn kväll med hannill och kanske Emmy (OM NÅGON KOMPIS VILL HÄNGA PÅ ÄRE BARE O SÄGE TILL!!). Vet inte alls vad vi ska göra. Kanske går till lokala puben och bråkar med ungdomar? Vem vet. Spelar bille?


Justdetja, tog en sån där konstnärlig bild imorse där jag visar upp mig vighet och konstnärliga svårhet.
Väldigt vackert blev det.
(PS. INTE SKALLIG, BARA UTVÄXT!!!)


Apan tjuvlyssnar



Ja! Äntligen kom nåt med på tjuvlyssnat.se som jag tjuvlyssnade!!!!! Känner mig som en hemlig kändis nästan.

snusen?

Orkar inte gå till konsum o köpa snuuuuus. det är aslångt jue. Snusade två dosor igår. HELVETE!
Tur att man har skitlångt hår som kan kompensera upp evenetuella okvinnlighets-drag. (hähä..)

första intrycket.

Jag är rätt ironisk. Kan gå fel ibland med nya människor.

tjej: hej jag heter XXXX
apan (sur): hej, lina. Jasså det är DIG jag suttit och väntat på hela dagen eller?

Jag skulle ha klippt henne alltså, men hon var för bakis. Gjorde ju inget.
Men man kan inte vara ironisk mot en människa man aldrig träffat förut. Haha! Jag är bäst på första intryck.

Killar går endast ut på krogen för att...?

På krogen i skövde stod sudden och pratade med en kille som enligt henne var "endast trevlig".
Yeah right, tänkte jag och såg hur killen intog alfa-hane position, sträckte lite med armen över henne och lutade sig mot en stolpe. Då väste jag i suddens öra "han vill ligga med dig".
Sudden tyckte jag var fjantig och fördomsfull. En halv sekund senare sa karln till sudden att hon var söt.
HAHA. Precis, sånt säger man ju inte endast för att vara trevlig. right?

Jag är inte fördomsfull! Jag är helt övertygad om att ungefär 90% av karlarna är ute på krogen av två anledningar.
1. dom vill ligga.
2. dom är ute efter potentiell flickvän/fru.

Resterande 10% är killar som blivit ditdragna av flickvän, eller är ute med jobbet. Och dom får man aldrig kontakt med. Dom sitter i grupper och är bara intresserade av varandra.

Jag har ALDRIG hört en kille som säger att han skulle vilja gå ut på krogen och "dansa" eller bara ha "kul" (Om inte kul betyder ligga förstås).
Så är det bara. Ni kan diskutera ihjäl er om att den där "trevliga killen" bara var en "trevlig" kille som inte var ute efter något. Så är det inte. LOVAR.

Tro inte att jag är dryg i helvetet! Älskar att prata med random folk, och raggar dom på en är det väl bara att tacka nej (eller ja). Men jag orkar inte vara naiv, är för mycket singel för det.



När jag ändå håller på och plitar ska jag passa på att ge er karlar ett VÄLDIGT bra tips. Okej, du ser en skitsnygg brud, hon står med en kompis. När du går fram till bruden ska du prata med BÅDA TVÅ, trots att du bara är intresserad av ena tjejen. Ignorerar du kompisen kommer kompisen antagligen blir skitförbannad och tycka att du är en arrogant skitstövel och dra iväg med snygga bruden snabbare än blixten.
Ja, vafan förväntade du dig egentligen? Att snygga bruden bara skulle skita i kompisen för en random kille på krogen? Njäe, skulle inte tro det va. Får du kompisen att gilla dig har du redan halva inne hos snygge bruden. Lovar! Idiotsäkert!

Gissa vad jag gjorde igår?

Haha, vilken fjant jag är. Igår var jag hos sudden och klippte lite folk. Sudden och jag var extremt tonåriga och fnissade som värste högstadiebrudarna. Och alltid med exakt samma dåliga kommunikation.

apan: haha, va?
sudden: va?
apan: vad pratar du om?
sudden: icas reklamfilmer. vad pratar DU om?
apan: Olivträd?

Och sådär håller det på, i all oändlighet och evighet, amen.

Nåväl, jag sa ju att jag var extremt osugen på öl, och att jag inte ville dricka i helg? Sant! Kommer inte att dricka i helg, så jag passade på igår istället. HAHA. Ibland äger jag migsjälv.

Vi gick till Bunkern (studentställe) och drack öl samt spelade kort med ett gäng trevliga killar. Jag förlorade hela tiden. Fattar inte varför det heter "otur i spel - tur i kärlek", har varken ena eller andra.

Var riktigt trevlig, trots att jag råkade missförstå dåliga budskap ang. ölen. Tyckte dom hade ett jättebra erbjudande "50 cl öl + sejdel 50 kr" stod det, och jag trodde jag skulle få en sejdel med öl + 50 cl extra öl. Så var det inte, fick en sejdel med 50 cl öl. Alltså jag köpte sejdeln. HAHA. Gick tillbaka och reklamerade och fick bara betala för ölen. Kassapersonalen slet sig i håret och suckade högt. Krångelapa.


apan hjärta discovery.

Älskar discovery-channel.


favoriter i discovery:

- survivorman. Han är ju hur ball som helst. Springer runt helt själv med en kamera o härjar. Lite läskigt nästan. Måste bli jobbigt med kameran.

-mythbusters. Men vem gillert inte? ärligt? Jamie med muschen är min favorit. Han är stenball.

- extrem överlevnad. Bear Grylls är min husgud! Helt jävla vild. En gång campade han i ett träsk fullt med krokodiler. En annan gång snodde han honung från bin och fick värste uppsvullnade ansiktet. Ibland dricker han sitt kiss ur ormar. HAHA.
Kan inte låta bli att bli lite fundersam ifall dom fuskar ibland? Vart sover kameramannen egentligen? Får kameramannen hjälpa till någon gång? Ska googla det.

- time warp. Nu minns jag inte vad det handlade om. Men det är bra har jag för mig.

- dödlig fångst. ett gäng med svettige sjömän som är ute och fiskar gigantiska krabbor. helt fantastiskt. Särskilt eftersom jag hatar krabbor.


Just jävlar, måste hinna med bussen nu! Peace!

No drinks 4 me.

Okej. Jag är sjukt osugen på att dricka (alkohol alltså, vatten lär jag väl behöva) i helgen. Brukar i vanliga fall snida mina helgplaner redan på tisdagen (LÄS; bli sugen på öl), men för tillfället känner jag mig sjukt opepp på fest och dylikt. Men i vanliga fall lär jag få krupp om jag sitter inne en hel helg.

Har lite förslag på grejer jag gärna hade gjort istället i helgen:
  • Gå på museum och leka kulturell (fast alla vet ju att barndelen är roligast!)
  • Gå på bio. skulle vilja se den där bröllopsfotografen. Verkar inte så jävla lång heller.
  • Bowla? Suger väl som vanligt på alla bajssporter som finns. Så låt mig vinna, okej?
  • Dvärgkast? som sagt, suger på alla sporter, men det låter kul.
  • Starta ett garageband. Men då spelar vi bara dödsmetall, för då kommer ingen höra hur kassa vi är.
  • Tuppfight. Vi samlar in två tuppar och låter dom slåss till döds. Den vinnande tuppen tillagar vi sedan. (Coq au vin?HAHA)
  • Snusmaraton. Snusar oss igenom helgen i äkta norrlands-anda!
  • Paintball. Eller nej förresten, jag skulle bara börja grina om jag blev träffad.
  • Fejkad solsemester. Vi tömmer ett rum och häller massa sand på golvet, sätter upp ett par växter o solarielampor och voilá! Nästan Canarieöarna.
  • "Kulturkrock", varför inte pröva en dag som utländsk? Lite skokräm och biffen är fixad!
  • Starta ett eget parti/religion. Iofs rätt mycket jobb. Annars kan vi alltid ställa oss mitt på torget och gorma om att "UNDERGÅNGEN ÄR NÄRA!"

Ser ni?! Det finns MASSA grejer att göra nykter. Vem är på? KOMIGENRÅ!


glade jänter!



här är vi! i skövde! röde ögon o pressade leenden. Men snygge är vi!!

Pasta-sexy.





Har sett lite för mycket på top-model på sistone. Har ni försökt se snygga ut medans ni trycker i er pasta? Går inte.



Ont i röven.

Har extrema smärtor i arslet idag. Eller nej förresten, det var inte sant, inte I arslet utan vid svanskotan. Har knappt kunnat ligga på rygg eftersom jag kände mig som prinsessan på ärten, det låg något jävligt och klämde. aj aj.

Tror jag varit på sjukan och slajsat i arslet tre gånger nu. Sist fick en sjuksyster komma hem till mig och plåstra om mig varje dag i en månad. AJ. Tror att barnafödandet kommer bli en piece of cake jämfört med det.
Sist så dränerade dom skiten eftersom jag hade en aslång fistel-gång (tistel är en växt va?) ett par centimeter in i köttet. Jävla äckligt. Men det som är bra är att varje gång jag får ont i röven nuförtiden så dränerar det sig själv. Tror jag. Gör asont, klickar till och sen forsar det mängder med blod ut.
Var hos doktorn för nåt år sen o kollade skiten, men dom sa att dom inte kunde göra något. Kul att få vrålont i röven varannan månad i resten av sitt liv.

Oj. Hoppas inte ni äter frukost nu förresten.


jag blev arg på...

I lördags blev jag helt bananas, är fortfarande lite grinig på migsjälv över att jag blev så jävla sur. Onödigt.

Minns att jag gormade om:
* folk som har såna där jäääävla adidasskor som var inne 97. Hallå??? JÄVLA IDIOTER.
* Skitäckliga studenter som inte tvättar sina jääävla äckliga dräkter. Hallå??? JÄVLA IDIOTER.
* Jävla avskum till människor som finns vafan överallt. Hallå??? JÄVLA IDIOTER.

Ungefär sådär höll jag på. Stod säkert och gormade över massa annat orelevant oxå för den delen. Inte vet jag, förbannad var jag iallafall. Tror det var min inre tonåring som fick utlopp på något vänster. Tonårs-Lina med prestationsångest och avundsjuka. Usch och fy.

Idag är jag smågrinig över helt andra grejer. Typ gamla ex som försöker jävlas med en, kompisar som känner att man försummar dom, trots att man själv känner sig försummad.
Typ såna grejer.

Pez.

This is what I do today.



Lapat kaffe hela dagen.

jag vet var du bor!!!



Gött å veta när man är lagom paranoid.

humor-eliten.

Jag har rätt så törr humor IRL. Tillexempel försökte jag imponera på en kille med extremkass historia:


- Ja... haha.. det är en rätt så rolig historia faktiskt... haha. Eh.. Jo, jag gillar ju verkligen korv. Och förra veckan gick jag på stan, och blev sugen på korv, så jag gick till Sibylla. Ville lixom bara ha en vanlig kokt mä brö, du vet. Gissa vad korven kostade??
- vet inte?
- 17 kronor! för en kokt med bröd! Men jag tyckte ändå att det var värt det. Vet du varför?
- nä?
- dom hade ROSTAT brödet! Alltså brödet var rostat!! HAHA. Jätte-jättegott.

Men jag tycker faktiskt fortfarande att det är en skitbra historia. Rostat bröd! Och så var det vågigt. Våfflat, fast på fel sätt.

Dessutom är jag helt besatt av katt-humor. Sitter på youtube och söker på "funny cats", "angry cats" osv. och så skrattar jag så jag grinar.

skiövde.

Helgen i skövde har varit görfin! När jag anlände i torsdags så skämde Bengan bort mig på värsta farmors-vis, och i fredags satt vi och göttade oss med idol och mat. Awesome!

Lördagen var trevlig, fast jag blev skitsur, verkligen skitförbannad och tvingade hem alla från Kåren. Trevligt av mig. Var inget speciellt jag blev sur på heller, utan bara allmänt grinig.


haha! hittade ett litterärt mästerverk som jag skrev i åttan. "Jag själv älskar ju att skriva så det blir intressant att läsa." haha, whatthefudge?


Bengo!


kvinnliga muffins sa dom. "varrå kvinnliga?"
"det är ju hål i dom!"



jag försökte ta ett kort på migsjälv. Brune ögon o prickig klänning. Göllit vettu.


Emmy och Hannill hade...kul?


"bonna öhl" kostade 15 kronor. Gillas!!


försökte ta kort på mora träsk, gick väl sådär. Haha, emmy förvandlades förresten till en fyra-åring under tiden och gjorde "snuskiga" obesceniteter med handen. HAHA.

Får tacke Bengan så mycket för kanonhelg! tack!

Bajsinternet!!!

Internet här är för tillfället extremt drygt. alltså... extreeeemt.
Tar ungefär fem minuter att ladda en sida. Känns lite som på den gamla goda modem-tiden.

diskho ikväll.

Blir värste discot ikväll på kåren, ska bli kul. Gillar kuliga grejer. Roliga grejer oxå. Korv är en annan sak somkul, och gott.
här är värste bra discolåten! älskade den när jag var ung och dum!
timo maas - shifter

ett skämt.

Ni fattade att jag skämtade HÄR va? DET VAR ETT SKÄMT LOVAR!!!111

LOL

Bengan hade köpt snyggaste vinet till min ära!! HAHAHA. gott vare oxå.
javisst, igår var vi ju ute en svängom. Vi var på något ställe som hette "husaren", sist jag var där var det mogna män och ett gäng synthare som vi följde med hem. Vi lyssnade på musik och jag sa till ena syntharen att han hade ful frisyr! Lovar! haha.
Skitsamma, igår var det...tja. Överexponerat utav vilda tonåringar. Alltså ALLA var 18. Skojjar inte. En liten pöjk på 18 halvhängde efter mig halva kvällen och gissade min ålder hela tiden.
-eh...men äru typ född 89?
- HAHA, nej!
- okej...88?
- HAHAHA nej.
- 87?
-nej...
-86?
- men lille pöjk...nej!
- okej....öh... 83?
- HAHA, nej!
Sen klappade jag pojkstackarn på kinden och sa att han var snäppet för ung och flaxade iväg.
Jisses. Jo men det var trevligt.
I skrivande stund ligger Bengan halvdäckad, och jag är allmänt lortig. Som vanligt allså. Sov brevid Bengan inatt, vaknade upp av att hon smekte mig ömt på kinden. Låtsades att det var en svettig karl istället.
Nej nu ska jag duscha eller nåt. Bengan hälsar!

en öl bara.

Haha. Jag o Bengan har druckit en öl. En öl alltså. Och så klippte jag lite folk.
efter det så har vi haft en väldigt givande diskussion om korv. Korv är gott, det vet vi ju alla.
Nu är jag kissnödig och borde för allas bästa dra på mig lite smink.
Have it gött ikväll blire gallej fölk!

apan säger.

Bengan: varje gång jag umgås med dig tänker jag på om du kommer skriva nåt i bloggen om det...
apan: jasså?
Bengan: ja, att det står typ "apan säger", "bengan säger."
apan: hähä. nä det är ingen fara! Jag brukar inte minnas så många konversationer...

WHY WHY WHY????!!

Undertecknad åker till skövde imorrn.

Men VARFÖR i hela helvetet var jag tvungen att åka klockan åtta? Jag måste gå upp klockan sex.
Varför tog jag inte en buss som gick 12 istället? Jävla pisskasst!!!!!!!!!!!!!

Apans hårskola del 1

Heeeeye kiiidz, har gjort en film hur jag lär er att tupera håret regelrätt i äkta Edward Scissorhands-stil! Enjoy. ^_^





får som vanligt be om ursäkt för vrinpissig kvalité, har fortfarande inte lärt mig det där redigeringsprogrammet och lyckas alltid komma åt knappar o dret.

Se mer filmer med mig? Finnes HÄR.

2 skumma grejer.

1. När jag var ute o gick förut började jag gå i sidled utan att jag märkte det. Gick nästan rakt in i ett staket. Snacka om taskigt balanssinne.

2. Igår fick jag ett samtal till min mobil. Från min mobil. Jättekonstigt. Svarade, men ingen sa något. Undrar om det var mitt framtids-jag som ville säga något vettigt, eller ovettigt.

EN TJEJ!

Tycker det är jättehäftigt att det är en tjej som är här o drar el. EN TJEJ! Fatta den.
Trodde bara tjejer var bra på att laga mat o städa typ.

Moget.

Hotade alla med att jag skulle bli sjuk igår. Hotade Bengan, sudden och pappa. Blev inte sjuk igår, mår jättebra idag!!! WIN!!

Har varit överkänslig på sistone. Kristin ska ju snart få unge, och senaste veckan har jag gått runt och snorat/snyftat/hulkat lite i tid o otid över att Erik friade till Sudden nyligen.
"UUUH VA VACKERT DÄ Ä", tänker jag och snörvlar som en treåring.

Känns som att alla har gått ett steg framåt i livet och jag har halkat bak minst fem. Folk gifter sig o skaffer onger till höger o vänster, själv bor jag hos pappa, är singel och fyller fan 25 om ett halvår. Helvete.

Oj nu blir ja nog sjuk.

Tror att jag har varit på väg att bli sjuk i typ två månader utan resultat. Har fördrivit sjukdomen precis vid dess avgrund när den varit nära på att blossa ut (nej ibland förstår inte jag heller riktigt vad jag skriver).

Gick till Konsum idag med en lite för kall tröja och utan vinterbehå. Alltså en vadderad behå. Kände mig skitfjantig som kämpade med att försöka slänga håret över tuttarna så att inte tuttfräset skulle synas. Fick låtsas att jag värmde händerna istället.

Nåväl, trodde ändå att jag blev sjuk förut, köpte blåbär och actimel öste i med vitlök i maten. Somnade efter maten. Piggare och inte sjuk. Konstigt! Tror kroppen skojjar med mig. Typ: "AHA...oj nu blir du litte sjuk här skaru se! Du lär bli vrååålsjuk imorrn! Svininfluensan!! hähä näeee, ja skojjar med dig". Och sen mår jag bra efter en tupplur. Jag kanske bara är ett väldigt stort fjantigt barn?

Och haha, har ni tänkt på att när man är sjuk så ska alla typ bota en? ALLA har den ultimata lösningen.
Om man är förkyld så är det alltid någon som har en dunderkur som består av juice och fågelbajs?
Det är ju iofs snällt att folk tänker på en. En fin tanke. Jag gör oxå så.
-jassåru är sjuk?! stackars, haru prövat att hiva i dig femton bananer och limesaft? lovar att du blir frisk! särskilt om du pressar i vitlök oxå!

OBS: ny tandborste!!



Köpte ny tandborste idag. Känns nästan som att jag bytt ut en gammal Ford mot en Merca, så häftig är den.

Note to myself:

Sluta säga till folk att dom är lika Johan Palm. Ingen tar det som en komplimang.

totally looks like...

hahaha! Hittade en ägig sida imorse, totallylookslike.com, asbra! Kolla här:













HAHAHAHA!!!

gamla internet.

Internet har segat i en vecka här, och ska tydligen sega ännu längre. Vilka jävla problem va? haha! Jag minns modemet. Minns ni? Det ringde o ryckte, pep o skrek och det tog ungefär fem minuter varje gång man skulle in på en sida. Och Mirc! Halva ens kontaktnät fanns där, bland alla botar eller varehette.

Bengan hade internet minns jag. Vi brukade sitta på kvällarna och chatta med killar och fnissa så vi höll på att dö av pinighet. En gång när vi var...14-15 så fixade vi tillochmed nyårsfest via Mirc! Det var en okänd kille som var 19 och var jättekär i Bengan. Haha.
Att vi vågade åka dit. En full fest med massor av 19-20bastare och lille bengan o jag. Jag blev skitfull på två öl och folk skrek "fjortisfylla" efter mig.

Ja jäklar.


på tal om ingenting hittade jag en skitrolig bild som är rätt gammal på kristin o mig. Haha!
Kristin ser akut bajsnödig ut och jag springer som i värste baywatch-avsnittet. höhöh!!

snurriz

Nu har jag blodsockerfall igen. Jävla röven. Åt lite överbliven pizza från igår nyss, men det hjälpte inte alls. Jävla skitsocker!

Men nu har jag äntligen fattat exakt vad det är jag ska göra i helgen, ska på alltså på Bonnaphesten i skövde. Inte älghälga.
Hehe...Bonnaphesten.. Hur uttalar man det? Bonna-phesten? Bonnap-hesten?



Lär bli hur jävla bra som helst! Längtar som en liten gris.

(P.S, det har inget med kor att göra, eller hästar, det är något slags studentgrejs)

idolkillen forts.

Ni minns idolkillen va? trodde ni jag gett upp va? Aldrig! Jag är en ju "Karlsson", vi ger oss inte i första taget lixom.



fattar inte vad han menar? vi är helt klart som gjorda för varandra.
(läs nerifrån o upp!!)


vad är viktigast?

Står på stan, i akut dödsläge. Å ena sidan står bussen och väntar snällt, Å andra sidan har jag glömt köpa snus.
Buss. snus. buss. snus?!!

Haha, gissa vad jag valde? vad är viktigast?! Missa bussen eller vara snusfri i tre timmar?

hypoglykemi

Har under en längre tid haft problem med överdrivet mycket blodsockerfall. Dock har det blivit snäppet sämre under det senaste året. Äter jag inte regelbundet blir jag helt vansinnig.

Idag var jag hos mormor och tog blodprov (mormor är diabetiker), vilket visade att jag hade en lägre blodsockernivå än normalt. Inte särskilt oväntat. En normal människa ska ha ett blodsocker på ungefär 2,7-2,9 jag hade 2,2. Skräll.

Och självdiagnoserar jag migsjälv enligt google har jag hypoglykemi.

symptom:

  • Blekhet
  • Darrningar
  • Svettningar
  • Svaghetskänsla
  • Hjärtklappning
  • Hunger
  • Oro
  • Koncentrationssvårigheter
  • Irritation
  • Trötthet
  • Synstörningar
  • Nedsatt närvarokänsla
  • Kramper
  • Koma.
Samtliga stämmer precis! Utom koma.


Jävla drettöligt. Nu måste jag väl till doktorn. hatar sjukhus.

Och idag igen...

Ska till stan snart. en timme fram och tillbaka, dretfort! Hinner högst 40 minuter på stan + 30 minuters bussåkning. Lite som en söndagsutflykt. Fast det är måndag...

Är skittrött efter helgens härj. Hade ju helst gått o lagt mig igen. Jaja, vafan, ska till mormor sen och klippa o dona i vanlig ordning sen efter stan. Och på stan ska jag till arbetsförmedlingen o krångla igen. Herregud.

PÅ TORSDAG SKA JAG TILL SKÖVDE!!! SKÖVDE SKÖVDE HELA DAN, SKÖVDE ÄR KUL SOM FAN!

dagens fundering.

Hur söker man jobb på arbetsförmedlingen? Om arbetsförmedlingen söker arbetskraft sätter dom då ut en annons på platsbanken?

vimmelapa.

SKRÄLL att jag slänger mig på vimmelfotografen och halvskriker "MÄN TA KORT PÅ MÄJRÅ?"


Tummarna var med, självklart! Glad kristin i bakgrunden.


kristin var fin! Hår o mäjk av mäj.



gallej hos kristin först!


emmy och martina (?)


Markus!! Med öppna ögon! han brukar alltid blunda på kort annars.


Och så hittade jag det här. skräll nr2 med toakort och fylleblick.


ibland minns jag.

halv tre. står utanför sibylla i en relativt lång kö och velar.

apan: men gu...jag känner igen dig!!
okändkille: jasså?
apan: ja... öh.. heter du nåt på G?
okändkille: ja?
apan: G****?
okändkille: ja?
apan: haha! vet du! vi hånglade en gång för...8 år sen på gubbholmen!
okändkille: jäklar! är du vesp-tjejen?
apan: hahaha!! jaaa.

Imponerande att jag minns sånt där, särskilt med tanke på att jag kan skaka hand med en människa jag träffat fem gånger och fortfarande inte minnas att jag hälsat på dom förut, men ibland överträffar jag fan migsjälv!

het på stan.

Idag var jag så het på stan att jag fick köpa en piggelin.

tröttsomfan.



*grinar*

E.TAJP PHONE HOME.

LYSSNAR PÅ E-TYPE O SKRIVER MED CAPS. BÖRJAR BLI RÄTT AVDOMNAD I JÄRNAN TYP. DRICKER EN ÖL MED.

Idol whore!

Glor på idol. Mariette och Reza är överlägset bra än så länge. Gillar även den där lille killen som ser ut som en liten mops (fast han sjunger störtbra!).

Har jävla massa träningsvärk. haha. Fan till att man har noll kondition. Gått från stan - gått till stan - gått från stan.
Klippte Jonas och fixade slingor och klippte till sandra. Jonas sa skämtsamt att han funderade starkt på att börja med sidbena "haha, ja du har inget val nu" sa jag, eftersom jag klippte honom i snedbena. Jag blev väldigt förtjust! Stiligt sa vi. Hoppas han oxå var nöjd.

Sandra fick jag inte riktigt se slutresultatet från eftersom det knövlade sig med färgen, men jag tror det blev fett bra (klart det blev, jag är bäst.).

//pez

Kristin är fet o fin.

Kristin är min äldsta kompis, hon är lite som lillasystern jag aldrig hade. Och nu ska hon ha barn om två månader, och jag ska få bli gudmor! Blir så glad att jag grinar när jag ser bilder på hennes tjocke mage!


Sådär ser jag ut när jag inte vart på toa på ett par dar. ;)

HÄR är kritans blogg!


NU - ÖL + IDOL = SANT!

Kaos på arbetsförnedringen.

Helvete helvete vad det gick åt helvete på arbetsförmedlingen!!!

Jag har ju berättat förut om min extrema rastlöshet. Okej, tänk dig mig i ett rum fullt med svettigt folk utan sysselsättning i EN TIMME. Gick igenom samtliga stadium:

1. Sjukt nervös av anblick människor i för litet rum. Skitvarmt.
2. stirrar i bordet i en kvart. Lite lugnare.
3. Tar upp mobilen o lirar Lumines block, tio minuter.
4. bengan ringer, ännu nervösare eftersom ALLA lyssnar på mig. hhehhee...
5. Lugn. Nu är jag lugn. Men rastlös. RASTLÖS. Orka spela mer.
6. 40 minuter. HELVETEHELVETE? vafan ska jag göra?? Måste.göra.nåt.nu.
7. benen börjar frenetiskt skaka, händerna vet inte vart dom ska ta vägen och jag blir snurrig.
8. Tidning? jaaa!!! slökollar i fem minuter. Orkar. inte.mer
9. reser mig, suckar hela tiden, promenerar runt i rummet som en gammal gubbe.
10. sätter mig längst fram bland borden och smiter iväg med en handläggare.

JA! äntligen. Men självklart, en timme i limbo har gjort mig totalt vansinnig i huvudet. Jag svamlar, skrattar nervöst och funderar på vafan jag sitter o säger? Inte en aning. Oftast brukar jag vara rapp i käften och säga rätt saker, men inte idag. Och hör här:
handläggaren skäller på mig! För att jag ställer för många frågor.

Var nära på bristningsgränsen därifrån, vill iofs alltid grina när jag varit på arbetsförmedlingen, men idag var det fan nära.
Köpte två tröjor som tröst. Ingen halsduk.

Hatar arbetsförmedlingen.

Möra!

Upp i ottan idag minsann. Inte för att jag vill, utan för att jag måste. Blir nog jävligt dåligt med bloggning idag hörrni!

  • arbetsförnedringen tio nångång. Gillert inte.
  • rundgång på stan. Det är alltid nåt jag glömt köpa, minns inte nu heller. Eller jo! Halsduk! (lär väl sluta med att jag går till apoteket o köper tre påsar storpack med tamponger och glömmer halsduken.)
  • klippa jonas 14.00. Bra att jag skrev upp det, annars lär jag väl glömma det med.
  • gå på stan igen med emmy och hennes syrra, välja hårfärg till emmys syrra.
  • klippa+färga+slinga emmys syrra.
  • OBS; GLÖM EJ KÖPA ÖL!!



(hahaha!!)

Yvonne i hjärtat!

Försöker febrilt städa. Lyckades rengöra kylskåpet, och sen övertalade jag brorsan till att städa resten av lägenheten.
Nejrå, han dammtorkade bara lite, ska dammsuge snart.

Lyssnar på Yvonne medans jag håller på och huserar. Älskar Yvonne! Tänker tillbaka på när jag var 16-17 och härjade omkring överallt, var kär stup i kvarten och hade tonårshormoner över öronen. Vilka tider.

Synd att dom splittrades! Sångaren (vetintevadhanheter) har en röst att dö för. Och det är lite (ursäkta sentimentaliteten) magiskt. Sådär. Önskar jag hade en bärs med.






Yvonne - bad dream

detta är lätt den bästa låten dom gjort (sjukt snygg är han oxå! vill ligga med honom!) Och känner ni inte igen dom därifrån så gissar jag på att ni lär känna igen den HÄR låten.

apan testar: STÄDNING



kallar det "hög på hög-metoden", perfekt om man försöker få lite extra utrymme!


(p.s, är det nåt ni vill att jag testar? Säg till!)

musik jag nästan glömt.



Åh!! älskade den låten när den kom! Gillert än! Bra skit!

Hur gör djur

Ojoj. Jag har funderat hårt på hur killar gör när dom kissar i pissoarer. Särskilt om dom är hiphopare med skitstora baggypants, går dom på vanlig toalett då? För om dom har baggypants så lär ju byxorna åka ner på golvet där allt kiss ligger. Eller kissar dom ur gylfen?

Brukar killar hiva ner gylfen när dom kissar? Eller knäpper dom upp byxorna? Och funkar det med större byxor, eller bara på tajta? För man ser aldrig någon röv på pissoarer (får jag chansen så glor jag såklart!!!)

Det här bevisar ju om något hur jävla lost jag är när det gäller karlar.


rap cat!

Sitter o slösurfar runt lite såhär på förmiddagen. Brukar egentligen gå ut och gå runt den här tiden, men idag hade jag för lortigt hår för att ens våga visa mig publikt.

Lortigt hår i all ära, men det är fan FÖR skabbigt tillochmed för skattkärr. Och då är det illa.
Får väl hurta ut när håret torkat.



hahaha!! hittade världens bästa gangsta-video! Rap-cat! Underbart.

win/fail.

Åhmajgash vad snorig av lycka jag blev när jag kollade besöksstatistiken idag.
"Oj vad folk måste vilja att jag skriver mer, så mycket som dom går in på min sida! hähä..."



Och sen mindes jag att ja...just det ja, det är väl jag som har vart inne o härjat massor eftersom jag disajnade om bloggskrället. FAIL!

fyra apornas armé.




Här är dom! fyra apornas armé. Och eftersom jag är så himla rolig och käck lade jag även till "hålla-för-näsan-apan". Hehe..

färdigfipplat.

Nu jävlar är mina ögon mer eller mindre fyrkantiga. Helvetesblogg!

Och ni valde fel!!! :((((((((((((( Ni skulle ju sagt ettan, den enda som svarade rätt var Sara Hell. Ni andra suger!!

Haha, Nerrå. Men jag giller färger, och jag kände att jag ville ha lite mer klet o kladd på bloggskrället, färg är kul!



Klockan tolv hade jag bestämt mig för att duscha, precis efter promenaden, men nu är ju klockan fan fem.
Lika bra att vara lortig medans man ändå håller på.




hjälpmäjnurå.

Okej nu har jag suttit halva morgonen och pillat på den där förbenade headern.

Nu får ni fan ta o hjälpe te!!!



This one? (klicka för större bild)



eller denna?



Sen är jag ju inte färdig på långa vägar, ska klippa o klistra med andre grejer oxå.

Nåt jag ska ändra? Förslag? You name it!

försöka duger.

På Ikea idag:

apan: det vore ju faktiskt skitsmart att köpa möbler o grejer som kanske inte är moderna nu, men om fem år? Då behöver man ju inte köpa nytt förräns om...tio år?
bengan: mmm...
apan: haha?

Helt värdelös information:

varsågoda.

I förrgår fick jag hårdille. Tänkte att jag kunde limma i lite "extra" hår eftersom mitt dåvarande löshår såg lite sorgset ut. Hehe.

Det slutade i att jag hade total hår-orgie med limflaskan (jag limmar håret, därav limflaskan). Och jag limmade. Och limmade.
Med ett slutresultat som innebär att jag vid det här laget borde räknas syster till Cousin It.

Jag har (grovt räknat) ungefär 2 meter hår i skallen (inte på längden, på bredden dummer!). En meter brukar räknas till en vanlig hårförlängning.

Mitt "normala" hår som är kvar är väl luggen då.



nu blir ja sjuk.

Piss!!! Nu blir jag väl redigt sjuk. Känner hur sjukdomen ligger latent och penetrerar mina bihålor, armhålor, knäveck..oj. Hade jag haft sämre fantasi hade det här kunnat blivit en riktigt dålig porrfilm.

Tur då.

Eh... Jo, just det ja. Jag tror jag blir sjuk. Känner det på riktigt alltså. Inte alls bra.

Hundra spänn på att jag kommer ligga som en däckad klubbsäl på fredag?

Sveriges riksmongon.

Idag har jag stått i. Minsann. Rännt på Ikea, rännt på bergvik plus att jag klippte + blonderade bengan. Jädrer va blond hon blev. Blond-brud. hehe.


Riksmongo nr 1.



riksmongo nr 2. (INNAN KLIPP!!)


riksmongo nr 2 igen, (EFTER BLEK O KLIPP!!)



Blev även ett riksmongo nr 4 (i form av mig), men jag ser mer ut som en riks-dvärg, vilket inte kändes godtagbart i skrivande stund.
Hoppas på förståelse.

Kram.

Omänskligt.

Lovade att följa med en polare till Ikea idag. Klockan tio.

Jag trodde på allvar att det var en myt att folk faktiskt åker till Ikea klockan tio. Vem fan åker till Ikea klockan tio?!!!!

förtjänar minst fem korvar, eller en liter glass. (grinig)

värste idén!

Var ju som sagt hos sudden förut, tvingade henne att ta lite käcke bilder så jag kan göra om min "header" till något häftigt.


här får ni en bild!!! Gisse vad jag ska göra för nåt? VAVAVA?

Hähä. lär bli awesome.




Okej, men den här bjur jag verkligen på. HAHAHA.
"Men sudden, om jag ställer mig på stolen och ser lite sådär...skönt avslappnad ut du vet?"

bullfest bullfest...

Idag har jag varit hos sudden och lekt!! Handlade ett pkt öronproppar, i pkt rostad majs.

Sudden bjöd på bôller. Goe bôller.


Det här är Sudden. Hon äter en bulle.


Det här är jag med en blå kaffekopp.

"I röven"

Går det bara skit på teven? Tölige filmer?

Okej, det är är bulletproof (är det bara jag som glömmer bort svenska ord och ersätter med engelska ibland?), och kommer garanterat att få varenda film att bli jävligt rolig.

Lägg till "i röven" i slutet av varje mening.




HAHA!

(kände att jag var tvungen att väga upp föregående inlägg på något sätt.)

Bekvämlighet först!


Emmy: Jag har nya skor!
apan: Jo jag ser det!
Emmy: Dom kanske inte är så snygga... Men dom är jävligt bekväma!




Första tecknet på att ålderdomen slagit rot alltså.

Kardborreband. Regression!

Bulljävel!!

Jag har bestämt mig! Jag ska bli en bullmamma. Baka bullar jämt och ständigt, stå med huckle o förkläde, snitta ett pkt Blend om dagen, dessutom skall jag svära mellan varje ord. Tjock som fan ska jag oxå vara.

"Förbannade bullmamman" kommer jag att kallas för av barnen, och mina barns kompis lär bli skiträdda för mig och vågar sig aldrig hem till oss.

Jo, hör och häpna, idag har jag uträttat underverk! Jag har bakat 40 bullar för första gången i mitt liv, och jag är skitstolt. Fick lite hjälp av pappa bara.

Och nu till det mest häpnadsväckande - dom var helt ätbara. Lite...torra, och aningen osöta. Men skitsamma! En bulle är en bulle är en bulle...right?



först råkade bullarna bli skitsmå.


sen blev dom skitstora!!

Kärleksbrev.



Tänkte skicka det till idolkillen. Men jag vet inte om det blev lite för mycket med kortet kanske?

Lite mysigt.

Jag har det faktiskt rätt mysigt här i bonnhöla. Har käkat en påse ostbågar med chilismak och har relativt dåligt samvete, men vafan, får väl gå ut i skogen o ränna i veckan.

Har lite rolige grejer o se fram emot i veckan oxå!!!

1. träffa bengan - åka till ikea, fixa bengan i håret. På Ikea kan man äta köttbullar.

2. klippa jonas i valfri frisyr. ska nog raka in ett fotbollsmönster i skallen på honom (eller natzi-krysset, hehe)

3. söka jobb. Inte roligt iofs, men ja ska görat!!

4. klippa + färga emmys syrra. längter efter färg! (jädrer va värmländska ja strir på nu)

5. Fixa till bloggdesignen. Hatar den nu. det är så vitt o sterilt. Kanske ska slaska på med asmycket färg?

Ja, ungefär det. Och så ska jag försöka övertala sudden till att ta några snygge bilder på mig som jag kan maila till idolkillen. Känner att mina stalker-gener börjar ta ett ordentligt grepp om det här.


lite kändiskåt bara.

Ni vet hur jag är. Jag har funderat som fan på vem den där idol-killen var som Emmy försökte ragga upp  åt mig förra veckan (och som endast slutade i en jävla pinsam dans). Han hade ju varit med i idol, så det lär ju räknas som...lite kändis iallafall.

Nu har jag googlat fram honom!!!!
Han sjunger ju skitbra. Och är dretsnygg.





det här är från förra året! Och så var han med i år oxå. Ballt. Tänk om vi skulle bli ihop? Stackarn, han hade väl aldrig fått vara med i singstar. Och jag skulle väl sjungit karaoke dretfull på diverse barer och han hade skämts ihjäl...så...
näe. kanske inte.

hungry hungry!!!

Jävlar i helvetet vad hungrig jag är! Var på Konsum förut o köpte grillkrydda. Inte för att ja ska grilla nåt...men ändå.
Tillagar hasselbackspotatis och fläskkotletter! Värste lyxen.

"syns inte det?"

Men vafan. Ska jag verkligen sitta inne idag? Det är ju ändå lördag...Kanske ska ringa till morsan?

Någon påpekade att jag såg ut som en "Foki-wannabe" med mitt ultralånga löshår. Vet inte om jag håller med riktigt.



foki?


apan?



Haha, på tal om att va lik folk har jag dom senaste dagarna klagat för random människor att det är så jääävla jobbigt att vara lik en kändis. Folk tar fel hela tiden.

randomkille: jaha..öh... vem är du lik då?
apan: Pamela Anderson.

"Jag gillar inte barn."

Exakt den meningen klämde jag för ett par månader sen bland ett gäng tjejer. Inte populärt. Man kunde trott att jag just sagt att Hitler var en fin kille. Eller att jag var kusin med Beyoncé.

Det blev knäpptyst och jävligt obekvämt.

Men nej, jag gillar inte barn. Sant. Barn jag inte känner. Jag vet inte riktigt hur jag ska uppföra mig runt dom, jag har inte bra hand om ungar.
Gick barn o fritid på gymnasiet. Jobbat som dagisfröken, jobbat som barngympa-ledare, varit på en massa massa skolor och praktiserat.
Barn är jobbiga. Dom skriker, slåss, snorar, ramlar.

Nu menar jag inte att jag ogillar alla ungar, självklart lär jag ju gilla mina egna ungar, och mina vänners. Såklart. Men det är konstigt egentligen att det är så KONSTIGT för en tjej att tycka så. Hade en karl yttrat sig om det, lär ju ingen höjt på ögonbrynen direkt.

Men så äre. Ogillar barn. Japp.

le lördagsångest.

Det är lördag idag! Jädrer va gött.
Igår var jag på dejt ju, och spelade biljard och tog nån öl, trevligt, fast jag förlorade båda gångerna. Jävla skitspel!!
Efter biljardspel träffade jag Emmy och vi gick till Leprechaun och tog ett par öl och satt o stre med en gubbe om underhåll och männens rätt i samhället. Rätt intressant, men sen berättade gubben samma historia fem gånger till, då var det inte lika roligt. Och så pussade han mig på handen massa gånger, rätt äckligt.

När gubben gått kom det ett gäng tonårspöjker o satte sig hos oss. Jag kände mig lite som den "vise" storasystern och delade glatt med mig av all min lärdom.
Övertalade en av ungarna att gå o köpa en öl till mig, och dum som jag är gav jag honom KORTET. LÄMNA ALDRIG THE CARD TILL NÅGON ANNAN. Jävla osmart. Gissa vad han kom tillbaka med? Rom och cola. Och så hade han nån liten shot till sigsjälv som han påstod att han betalat för (det visade dock inte kontoutraget för idag). Jävla karljävel. Rom och cola är fan det äckligaste som finns och jag vägrade dricka skiten så han fick köpa en öl till mig och göra byteshandel. Öl skare va!

När vi skulle dra var det en av tonåringarna som högg tag i mig och sa:
- vad synd att ni ska gå, det känns som vi har så mycket gemensamt!

Och där började jag fundera eftersom jag faktiskt knappt sagt ett ord till honom.
- HAHA, VARRÅ FÖRSÖKER DU FÅ LIGGA ELLER? HAHAHAHAHAHA.

Och jag skrattade så jag grinade medans lille tonåringen skruvade på sig.

Värd kväll! Men jag tror nog att jag ska sitta inne idag. Kanske går till Konsum o tjackar lite ostbågizar.
Kjam

Jag lär ju vara...

rätt dragen i skrivande stund. HAHA. men ärligt, NI MÅSTE KOLLA DETTA, jag skrattar så jag grinar (på riktigt alltså.)
Apan full men lycklig. dricker samarin.


Biljardz.

Ikväll ska jag spela biljard med en kille. Ska bli kul, även fast jag redan är lite bitter eftersom jag vet att jag kommer att förlora. Men jag pallar biljard mer än minigolf. Minigolf är fan det värsta helvetessporten som finns.
Skitsmå banor och skitsmå hål, helt jävla omöjligt. Blir förbannad bara jag tänker på det.

Duschade nyss och slaskade på en ansiktsmask (en sån som man drar av, monstermask!!), råkade klanta mig och glömde ta bort håret från fejjan, så nu har jag ansiktsmask i hela jävla håret. Fan!!!


Ibland är det kul!

Haha! Gårdagen. Justja, klockan sex träffades jag o sudden på stan för att göra "tjejkvällen" osäker. Vi började med att plundra ett par tält på gratis choklad o coca cola. Sen gick vi snabbt till Koriander o värmde upp med ett par öl (25 spänn för en öl!! Lycka), sen kom Hannill och härjade med oss.
Jävlar vad folk det var. Överallt. Vi sprang runt på någon tipspromenad i olika affärer o jagade frågor, slogs med tanter och utbytte svar. Haha, ja jävlar.
Det var väldigt mycket erbjudanden o rabatter precis överallt, det enda jag köpte var tamponger och öl. Moget.

Klockan nio stängde affärerna och vi gick till Harrys. Tog en öl. Sen gick vi till Ankan och tog ett par öl till.
Fyfan alltså, ibland är det skitkul att vara singel! Folk är lite mer villiga att prata med en då. Av någon konstig anledning?
Satt o tjötade med någon snubbe från Uddevalla, haha! Han var skitrolig, tror jag tackade ja till giftemål? Fan. Och så skröt jag om att jag hade en väldigt välkänd blogg här i Karlstad ("Du kanske känner igen mig?") Och jag tror jag nöp någon kille i arslet ungefär fem gånger. Han blev rätt sur.


Modevisning på mitticity, jävlar va fölk!!


snygg-sudden.




snygg-apan.


"ställ er med djuren o se glada ut!!"


kvällens raggningsblick.


det här roade vi oss med halva kvällen. HAHA. Kolla på stekarna som hänger runt bordet. Jag hade lagt min påse på en stol, och ingen vågade sätta sig där. Just då var det jävligt kul.


Äh, nu örker ja inte lägga upp mer bilder, kolla bilddagboken istället!


värmer upp.

Sitter o "värmer upp" lite med en skål flinger. Ikväll har karlstad centrum ordnat nåt som kallas "tjejkväll" på stan. Blir säkert kul. Den största grejen är väl att affärerna stänger 21.

Gissa tre gånger varför jag är så lyrisk över detta (egentligen) vrålfjantiga spektakel? Dom säljer ASBILLIG ÖL på välsorterade krogar.
Hehe, ja, vafan trodde ni egentligen?

doz and dontz.

Vid det här laget borde dom flesta (hängivna) fansen veta allt om vilken singelolycka jag är. Eller "singelkatastrof" passar väl bättre. I februari firar jag fyra år som singel! Det ni.
Och jag tycker att jag är relativt "rutinerad" inom det här området. Inte på min egna front (eftersom jag alltid gör bort mig så förbannat mycket), däremot på karlfronten!

Och det passar ju skitbra att jag har såpass många karlar som läser bloggfan att jag faktiskt kan dela med mig.

Karlar, gör inte såhär:

  • Vad du än gör, BÖRJA aldrig en mening med "Men Anna Anka sa..."
  • Gympaskor användes ENDAST i sportsammanhang, likaså instoppade byxor i strumpor. Skiter i hur trendigt det skulle bli - det är fortfarande SKITFULT
  • Okej, det går bra att snacka om sitt ex, till viss del, vi vill antagligen ha reda på varför det tog slut, men inte hela jävla förhållandet.
  • Skryta. Kul med bra självförtroende, men jag skiter rätt mycket i hur extremt välbefodrad du blev i våras. Eller hur snygg du är när du gör situps.
  • viktsnack. Ska du någonsin prata vikt med en tjej, alltså, nej, gör det inte! det är en jävligt idiotiskt!! Pratar tjejen vikt med dig så ska du alltid lägga till "neeej, du ska inte gå ned i vikt, du är ju skitsnygg som du är!" Och sen avslutar du ämnet fortsomfan.
  • Tafsa. Klänga. Springer bort, fortsomfan skyller på att jag måste tvätta håret snarast.
  • ja-sägare. "javisst, det tycker jag med", "nehej?! du med?" funkar inte.
  • säg inte att du älskar mig första gången vi ses. "kärlek vid första ögonkastet" funkar inte i teorin. Och detta har faktiskt hänt mig ett par gånger. Vafalls! Vad är det för fel på folk? (eller så är det jag som är så jävla fantastisk att det inte går att undvika??)


Och sen började jag skriva en lista på vad du som kille bör göra. Men jag tänkte att, äh, så länge ni inte gör något av ovanstående går det väl oftast rätt bra.

//Pez


RSS 2.0