"rubber"

Såg en riktigt störd film förra veckan som heter "rubber". Och tja, den handlar om ett däck. Ett däck som åker runt och mörder fölk med telepatisk förmåga.
Sjukt bra film, och ännu bättre filmmusik (av Mr. Oizo).

får 5 av 5 möjliga apor! rekommenderas starkt!

saru sary?

Jag har väl sagt att jag har dyskalkyli va? Jag kan inte räkna alltså.

Apan: hur längesen vare du klippte dig då?
Kund: tror det var efter nyår.
Apan: Okej, ungefär två månader sen då.

hårrår!

Idag färgade jag utväxten. Såg ett grått hårstrå häromdagen och tänkte "DESTROOOOY".

Här kommer två bilder på mitt hår!!!!!!!


mmm. så fint att man ser att det är slitet!!


fem millliarderr olika färger i det!!!

Det är faktiskt en av anledningarna till att jag blev frisör, mitt hår! det är skitbra! Lagom tjockt, glansigt och lockigt (iofs plattar jag alltid, men ändå!).

När jag färgar använder jag en mörkbrun toning och kör sedan i en röd färgbomb så att det ska bli lite djup i det! Ofta kan helbruna färger se lite matta och tråkiga ut, därför tycker jag färgbomb är skitbra!

Anonyma komiker!

På lördag skall jag, Hannill och Emmy gå på den nya trenden "stand up-komedi". Man sitter ner, medans komikern står upp och berättar s.k "skämt".

Tror det kommer bli en hit!! Och bra komiker vare ju oxå.
På nöjesfabriken!

justdetja

Jag har gjort en matblogg. Det första receptet jag gjorde blev asdåligt. Med andra ord skall du INTE lita på smaklökarna när du är förkyld som en uv.
Nåväl, ni får ta del utav den när jag gjort fler recept som inte smakar skit.
Puss.

sicki sicki!

Tjaba.

Idag är jag hemma och är sjuk. Vaknade av att det kändes som om jag hade massa ris i halsen, så jag tyckte det var bäst att stanna hemma. Hade ju självklart litte feber oxå. Får fan feber för allt.

Och när jag får feber blir jag paranoid(are). När jag vaknade lyckades jag övertyga migsjälv om att grannarna höll på att plantera ut bomber i trappuppgången, blev ledsen och grät lite febertears. Lever dock än, så jag håller tummarna på att planerade bombdåd i trapphuset inte är aktuellt.

Om man är sjuk och paranoid kan man kolla på JFK och skapa ytterligare illusioner om huruvida USAs regering är ute efter en. done and done.


Lugn o fin lilla gris!

Igår kammade jag håret, slaskade på litte smink och begav mig till sherwood-skogen, (skoghall) för litte mys med Kristin, min äldste vän! Vi satt o snackade i köket och hängde litte med grabbarna osv. Mycket göddig kväll!


äppeltjejen!






kristin o jag ritade!


kåberg, rickard o kritan!!

Fredagsdejt!!

Igår hade jag en romantisk dejt med Sudden! Jag lagade tacopastagratäng (low carb pasta da!!) och hade fixat en göddig sallad, tända ljus och litte romantisk bakgrundsmusik.
Var ju skitlängesen jag träffade sudden, och det var vrålmysigt! Vi satt och pratade barnuppfostran i två timmar, sen åkte hon hem *snyft*.

När sudden åkt hem råsomnade jag i soffan runt elva. Vaknade även runt elva idag, så jag borde väl vara hyffsat utsövd iallafall.


sömn/drömmar

Jävlar i helvetet vad veckjäveln har gått fort! (hur många svordomar fick jag in där?) Det var ju nyss måndag?

Inatt vaknade jag prick klockan 03.00, jag blev skiträdd över det exakta klockslaget och att 03.00 är väl djävulens timme? Blev så jävla rädd att jag tvärsomnade. Måste varit en pungråtta i mitt förra liv. Eller en struts.

På tal om att sova så har jag drömt riktigt soppiga drömmar på senaste.
1; drömde att jag klippte mammas lugg för kort.
2; att jag glömde måla mina ögonbryn för en dag.
3; gick ut med soporna.


Är det här ett betingat ålderstecken? Är det såhär man blir gammal? Först kan man inte dansa discodans för att man får allvarliga höftproblem, sen börjar man drömma om diskberg och analklåda.



fun-day!

Idag har jag gjort en cp-spännande grej! Har varit och kollat på en frisörsalong! Yeps-keps. Nu har jag litte o fundera på!!


(seru nåe näshår eller??)



Äntligen lördag!!

JAAA! Lördag! Har känt mig som ett barn som väntar på tomten hela veckan!! Har ju fått låna en sån jävla fin klänning av Madde, och jag tycker att den är så fiiiiiiin att jag har hängt upp den på garderobsdörren så att jag kan titta på den hela tiden o ba "åhhhhh, pretty!!"

Har man inga jävla karlar i sitt liv får man lixom prioritera annat i sitt liv (sigsjälv alltså).



Snöttesnött!! Små sovande rävar på!!

Nu ska jag städa, sen kommer mamma o jag ska bjussa på krubb, och födelsedagsgallej i krillehöla ikväll!! woho!

freda den trettonde, OMG!!


Idag är det ju freda den trettonde!!!

Här är en lista på grejer som inte har hänt på fredag den trettonde 2012;


- slukats av sughål. eller sugits av slukhål. Hur vare nu igen?
- ramlat o fått skrubbsår.
- gråtit till en Lars winnerbäck-låt.
- sågat ben av suggor
- jonglerat med fem äpplen
- skjutit en nära hare
- klippt av mig fem fingrar med saxen.
- hoppat bungyjump från ett skithögt ställe och slagit mig ashårt i hövvet.

Inget av det har hänt! Håller däremot i skrivande stund på med något mycket värre, tvätter, tvätter på en fredagskväll!!!
usch.

balleknuten

Idag gjorde jag en sån där skitpopulär "ballerinaknut". Och fan vad enkelt det var! Om tillochmed jag (som är helt absolut asvärdelös på allt som har med alla slags "uppsättningar" o göra) fixar det så kan ni!!
Så det får bli dagens tips, balleknut, även kallad "hair donut" (vill ni veta hur man gör, googla, örker inte förklara)


gulligt o töntigt på samma gång - vi gillert!

skvalpande havskärlek.

Hade fan fortfarande panikångest igår. Ont o andas o tryck över bröstet. Sen ångrade jag mig, det kanske inte var panikångest? Fick den briljanta idén att självdiagnostisera mig. Googla fram en lämplig sjukdom lixom. Hittade ingen som kändes "lämplig", hittade däremot jävliga många olämpliga, och slutdiagnosen löd "kärlkramp", en slags föregångare till hjärtinfarkt.

Fick ju fan panik. Trycket över bröstet ökade ännu mer och det började lixom gnissla i lungorna. Ringde till mamma och bad om råd, hon tyckte att jag var rätt dålig på att stressa ner och sa att jag borde lyssna på en sån där avslappningsskiva.

Sagt o gjort. När jag skulle gå och lägga mig satte jag på "relaxing ocean sounds". Ett skvalpande hav. Försökte föreställa migsjälv sittandes i en litten polsk fiskebåt sugandes på en pipa. Fan vad det skvalpade. Blev akut kissnödig istället. Kissade. Fortsatte att lyssna. Havet igen, polska fiskebåten, pipan, en körv kanske? Lugna lugna, var luuuugn. Hur fan spelade dom in skivan? Riggade dom upp en mikrofon under en brygga? Vilket jävla hav är det då? Har dom lyssnat på skivan eller somnade dom? Tänk om man somnar till skvalpande havsljud och dom i smyg spelat in nazistiska budskap. Vafan, tänk om jag vaknar och är nazist?

Skvalpande havsljud får 1 av 5 apor. Inte coolt.




Manic Panic måndag

Har massiv panikångest. Började när jag slutade jobbet genom att jag blev hetsig och stressad. Jag tål fan ingen stress alls, får alltid panikångest eller blir mentalt sinnesförvirrad och går in i dörrar, kylskåp o dyl.

Tjocka katten på bröstet och andingssvårigheter. Fick nästan vansinnesutbrott på en tant på vägen hem som gjorde en grimas åt mig. Ville vända mig om och skrika att hon var en jävla cp-kärring och att jag hatade henne!! Sen blev jag förvirrad och hallucinogen och funderade på hurvida jag faktiskt skrikit åt henne eller inte. Gick in på Konsum och klämde lite på tomaterna, köpte fel fil och gick hem.

När jag kom hem rullade jag in mig (starkt bacondoftandes) i täcket o pyjamasen och försökte lugna ner mig med dinosaurie-serien som är skitäcklig. Hatar dinosaurier och jag blir maniskt stressad av dom. Tog typ fem år innan jag klarade av att se hela Jurassic Park lixom. Känner mig inte lugnare utan har nu utvecklat halsbränna istället.
Men nu kan jag inte sluta titta ju, är så spännande.

Om ni inte hatar dinosaurier lika mycket som mig så kan jag rekommendera serien, Terra Nova heter den. Som en blandning mellan jurassic park, Lost och Avatar.

Tror ej att det blir så mycket sömn inatt alltså.



Lite cp, men okej ändå.

Oj vilken ångest jag hade igår!
var ju i krillehöla i fredags, och som vanligt som blev det ett jävla sjöslag. Men kul var det! Ända tills mitt inre cp trädde i kraft och all slags självbehärskning ba försvann.
Har ju gillat en kille ett tag. Trodde ju att det hade gått över. Men i samma stund som karlsloken kommer in i rummet så sitter jag klistrad på honom som en riktig discoturk. Och värre blev det, försökte tvångla karln och viskade obscena saker i örat.
Herregud. Vad är det för fel på mig.

Imorse skrattade jag åt det, käkade frulle och drog till Bergvik med Hanna.
Skitsamma egentligen. Jag är lite störd, men folk brukar gilla mig ändå. Gör dom inte det så äre väl töligt för dom eftersom jag är en fantastisk människa!

Justdetja,  Bergvik. Köpte stjärtsalva och två trepack med lösögonfransar. Åt en handbörjare oxå. den smakade peppar!!


träffade tomten på bergvik. Han såg lite stel ut.


ze drezz!

ÅHHH blev ju helt "dret"kär i fredags!! Madde hade en klänning som jag fick massiv kärlekslusta till, fick låna och ska ha nästa lördag då jag ska på födelsedagsgallej i höla!! Underbart.


Här kommer en litten "sneek-peek" (som en del säger!!), ser ni?? rävar!! SOVANDE RÄVAR!! Måste ju vara bezt klänning ever.

årsresumé 2011

Ja, vi gör väl en årsresumé som börs när man är en bloggare!!!!!!1 Hoppas 2012 blir bättre än 2011, för det har varit ett ganska söppigt år, dock så hittade jag på massa roliga grejer och hängde med asbra folk!

Om jag ska summera året med ETT ord så får det bli "VÅRDCENTRALEN!" jeez. Åtta månader var jag fan där konstant.

Januari:
- Var sambo med sudden!
- Opererade röven



-hittade dom förste gråe stråna!!! BUHU, gammal!!
- sjukskriven i tre veckor!
- blev ihop med busskillen. Jättewierd, har typ förträngt det.

Februari:
- sudden grävde i såret och konstaterade att det såg ut som tonfisk
- Var med i radion och gjorde bort mig.


- flyttade ut från sudden. :(
- en psykiskt störd kund slängde löshår i ansiktet på mig och frågade ifall jag klippt hennes hår på natten. Jättekonstigt!!
- fyllde 26 bast.

Mars:
- började med LCHF.
- ritade masser med ritplattan!!
- gjorde slut med busskillen.
- var sur i ett hörn


April;
- var på Danko Jones med Hannill! Eller tja, såg inte så mycket, blev sur för att folk trängdes och hällde öl på en tjej.
- prövade en Jumpsuit!! HAHAHAHA


- åkte till stugan i Faggan och förstörde nästan slymaskinen genom att tappa sekatören i den. fail!!

Maj:
- Usama dödde. Hade iofs inget med mig o göra, men ändå.
- min mobil (jävla sonyericsson!!!) tog kollektivt självmord.
- såg två (2) älgar!!
- krubbade palt hos mormor!!


- var på cellprov
- gjorde ett tappert försök till att ha temavecka, temat blev hår. Gick väl sådär.

Juni:

- blev allergisk som vanligt!!
- satt i gräset o göttade mig mycket ändå!


- åkte till stugan i faggan o firade midsommar med fint fölk!


- gick av på 3 veckors semester!!

Juli;
- härjade röva på semestern
- köpte ny mobil
- åkte till skövde o hälsade på bengan!
- råkade köpa en eltandborste
- klippte den Fulaste frisyren ever.

Augusti:
- såg bengt alsterlind på VC!!
- åkte ut i skogen o plockade svamp!


- Åkte o hälsade på Emma i västerås för hon fyllde 30 bast o hade en kick-ass fest!



September;
- åkte till guttelabörg med Hannill!!


- blev sjuk. fick väl bihåleinflammation typ. skittöligt.
- Sudden födde bäste Tuva!!
- röven verkade vara läkt!

Oktober;
- råkade göra en skitstor sats körvgryta
- upptäckte wordfeud
- åkte till Linköping o hälsade på Emmy!



- stannade hemma en helg för att måla lite grejer. Gick väl sådär.

november;
- Var på halloweenferra med Madde o sudden! Var skitkul!

- Min stackars kollega svimmade och ambulansen kom te jobbet!
- Fick en jävla ugn och började tillaga allt i ugn!!
- satte upp granjäveln.




December:
- Fick vinterkräksjukan. Var ej kul. Fast det brukar det väl inte vara...
- Åkte Cinderella med Madde! Jävlar vad kul det var! Helt sjukt!!

- var på julbord på BMB. var sköjj!
- Ritade saker i bikini
- tog långhälja!
- skottlossning på kronoparken... Igen. vafan.
- firade jul o nyår med bästa folket!




blobbblobb

Hej hej hej.

Jag är skitstressad utan anledning. Har kastat mig runt frekvent i lägenheten i ca 62 minuter!! Nu sitter jag ner o ba "phew".
Har varit och storhandlat, blev dyrt, men det var fan rätt nödvändigt alltså. Glömde dock bort att jag enbart äger ett frysfack och köpte för mycket frysmat. Får väl hetslaga mat i helgen.
Och så håller jag på med en "årsresumé", men i mitt stressade tillstånd äre nog bäst att jag låter den vara tills imorrn.

Vet ni! Det känns rätt okej i röven alltså! Gör fortfarande lite ont när jag sitter helrakt och blöder när jag går på toan, men ändå, det känns okej!!! Fantastiskt! Överväger att fira rövhelandet och åka till krillehöla på fredag o fira lite med disco unt tanzen.

pözz

matomatomat.

Idag köpte jag en gurka som var så stor att jag nästan blev generad.

Hehe.
Idag ska vi prata om mat! Jag älskar mat. Jag har en slags störd kärleksrelation till mat. Ibland när jag pratar om mat så börjar jag dreggla (på riktigt alltså!). 70% av dagen så tänker jag på mat, vad jag ska köpa för mat, vad jag ska äta för mat, och om det går att laga nåt spännande till matlådan!! Mat mat mat mat.

Och det här är en slags förbannelse som hänger kvar från ätstörningstiden, mathysterin. Älskar som sagt mat, men jag har ingen som helst självbehärskning när det kommer till kritan. Och jag kan fortfarande känna mig smutsig om jag äter kakor, eller få ångest om jag äter s.k "middag" på kvällen (äter på kvällen, men aldrig en "måltid").
Ibland kan jag få riktiga cp-ryck och typ köpa en daimtårta och äta upp. Eller blanda ihop asmycket kaksmet och ba "MÖMMAH!". Sen känner jag mig smutsig i en vecka och får gå med svansen mellan bena o skämmes som en hund!!

Så, det enda som funkar för mig är fan fasta rutiner. Och jag kan ej ha socker hemma, eller kollisar, då går det åt helvetet.

Nu ska det fan bli litte ordning på julmagen, har fläskat på mig rätt rejält. Men som sagt, det är gött med mat.

matmatmat! puss.





Nyår!!

Nu skriver alla om vilka fräcka o fläshiga grejer dom gjorde på nyår!! Och jag vill väl inte vara sämre lixom.

Antibiotikan gör mig ju vråltrött, och jag har fortfarande ont i röven, så planen var ju att stanna hemma. Men som den rastlösa röva jag är så åkte jag till mina fina vänner Hannill o Emmy och och myste med dom istället. Vi käkade ost o kex, drack några bärs och pratade hela kvällen!
Kvart i tolv gick vi till torget o kollade raketerna, efter det tog jag bussen hem och sov som en gris!
Perfekt o lugnt kväll i fina vänners säl-skap. Örke med nyårshetsen lixom.

Har dessutom klarat mig helt från bakfyllan, och har spenderat dagen med tända ljus liggandes på mage invirad i täcket. MYYS.

pözz

RSS 2.0