apan was in västerås!!

Ja i helgen var jag och gjorde västerås osäkert!!!
Ankomst på fredag, satt och gnölade o rökte (försökte röka en cigg, men det är fan inte så gött längre...) och tog ikapp litte av den tiden vi inte setts på! 
Det gladde mig att emma oxå har blivit lite gammel och trött. Så vi gick och la oss sviintidigt och sov som kantareller.
 
I lördags hände det grejor minsann! Vi drog till Vässan innercitty och käkade en god lurre, dock lite snuvad på personalens okunninghet och otrevligheter. Illa!! Laxen var helt ok dock. 
Sen gick vi på manifestation, västerås mot droger och drack litte kaffe. Efter en svängelänga på stada så drog vi återigen till emma. Jag fick värmeslag och mådde skitilla eftersom Emma tände 625 ljus i lägenheten. Blev dock bättre när hon öppnade fönstrena...
Sen till emmas kille och förpartaja littagranna o sen te krog!! Och se på fan, i västerås har dom krogar med 25-årsgräns!!!! Fantastisk bra blanding med folk, och inte så många snorungar. Kände mig som 26 igen. 
JO!! Träffade Loorens lillasyrra! Hur coolt!? Svinlika var dom oxå!
 
well well, värd helg som gick apfort!! Tyvärr. Var så himla kul att träffa Emma igen! Zoon to be againz!
 
 
cyklar i västerås!!
 
Lina, emma, Larsa och johan!!
 
kröka o röka under fläkten!!
 
och en bild på Törley, vilket oxå var den sista bilden. (P.S, törley smakar skit!!!)

Hej Västerås!

Tja!

Bussreisan till Västerås gick asbra! Satte mig brevid den smalaste tjejen jag hittade och slapp knö!

Igår drack vi ett par bärs och försökte snacka ikapp året som gått! Astrevligt!

Sen ska vi ner på stan och käka lurre och efter det ska vi tydligen på någon slags manifestation(???!!) mot droger i Västerås. Låter ju rätt spännande!

Har många minnen till den här fläkten! Här satt vi jämt och rökte oss hesa!


Packade Perra

Vi ska ju ut och resa, packade Pär och jag. Pär är alltså min extremt överpackade resväska. Jag får alltid svinmycket ångest varenda jävla gång när jag ska packa grejer. Så istället för att "packa lätt", så packar jag allt jag ser istället.
Packade Pär är idag så överpackad att jag fick komplettera med en påse. I påsen ligger en bodylotion, skor och en parfym. Borde nöjt mig med ett par skor och noll bodylotion. Lär ju inte torka ut på en helg lixom. Och parfym??? När fan använde jag det senast?? 2003?

En annan grej jag oroar mig lite för är resan dit. Bussen lär säkert vara skitfull, då gäller det att välja rätt plats!!! En gång satte jag mig bredvid en extremt överviktig hen som säkert inte duschat på 1 vecka. Och eftersom jag själv är tjock så blev det ju skittrångt för armarna. Jag har dessutom svårt för alla dofter. Syntetiska som kroppslukt.

Jaja, vilka jävla lyxproblem! Blir säkert bra!!


Vässan!

Imorrn ska jag till Västerås och hälsa på Emma som jag bodde hos i ett år! Ska bli så frekkin sköjj! Har nog inte sett Emma på typ ett år!??!

Tyckte att Emma summerade vårt år relativt bra på fejjan



ÖHH!!!

Trodde att föregående inlägg postades för typ... två dar sen? men nähä. Bloggpunktesse sköjjer mä mig!! 
 
Är frisk idag iallafall. Sitter i mina nyinköpta "sport"kläder som jag tänker använda som "slö"kläder. Hehe. Närrå. Eller jorrå, eller ja vettefan. Ska komplettera upp min sport-look med ett par kompletterande sport-skor, och sen kan jag kaaaanske komma undan med att jag fejk-sportar.  
En gång gick jag på gym enbart för att kunna rada upp det som fritidsintresse. Folk ba "jamen va gör du på fritiden??" och jag ba; "GYMMAR". Och med "gymma", menade jag, slöcykla på den där jävla motionscykeln i ca 15 minuter. Sen blev det ju skittråkigt, då gick vi till fiket och käkade kakor och kaffe i typ fem timmar istället. haha.
 
 
 
FYFAN VA SPORTIGT!!!
 
 
 

Kan Jang så kan du!

Jag är sjuk. Inte vrålsjuk, utan knappt halvsjuk. Varje gång man skriver att man är sjuk och tycker lite synn om sigsjälv så brukar man alltid få massa husmorstips av alla. 
folk ba "AMEN STOPPA VITLÖK I ÖRAT O DRICK VARM ÖL MÄ HONUNG I SÅ BLIRU FRISK!!". 
Tycker sånt är lite gulligt. Man vet bäst lixom!!
 
Eftersom jag inte har råd att bli sjuk så hinkar jag Kan Jang i vansinniga mängder (dock ej mer än rekommenderat), snortar juice och pressar vitlök i ögonen. Haha. skojja om det sista!!
Det värsta med att vara egen företagare är att det är 14 (!!!!!!!!!!!!!!) dagar i karens. Nej du har inte en fluga i ögat, det stod FJORTON. Bli jag sjuk blir jag nästan bakrutt med andra ord. 
 
När jag är sjuk blir jag alltid skithungrig. Oftast av tristess skulle jag tro. Vill laga slabbiga röror av allt som finns i kylen, mixa ihop det och dricka det!!! 
 
'
talk to the hand...eh.. näerå. 
 
 

stjärt igen

Ni som har följt mig ett tag är ju väl informerade om mina stjärtproblem. Röven. Den jävla röven. Den hare varit tyst om ett tag nu!! Den höll sig lugn och fin och i god form fan i flera månader. Och ni vet hur det är, man minns bara dom soliga dagarna på sommaren! Jag var in stjärt-heaven!
 
Tills för ett par veckor sen. Då brakade rövjäveln loss igen. Såret har gått upp, och med råge oxå. Det läcker vätska/blöder och min sittförmåga är återigen begränsad. Helvete. Fick brev av stjärtdoktor som ska ringa 9:e november, och tills dess måste jag bestämma mig för hurvida jag vill genomgå operation nr.2. 
 
Eftersom operation nr 1 var ett rent helvete så får jag rysningar bara jag tänker på att gå igenom det igen. Läkningstid; 9 månader. Var på vårdcentralen varenda jävla dag i 9 månader i sträck. Det var oxå kul. 
 
SÅ!!!! gå med blödande röv resten av livet, eller göra en operation till som "kanske" fungerar???
 
Vill ni läsa mer om min röv, VARSEGODA

stjärtstjärtstjärt!

Tja. 
 
Idag blev det oväntat stressigt på jobbet. Folket öste in efter klockan fyra och jag ba hetsklippte alla (närå). sen hade jag gjort en felbokning, då jag trodde att jag skulle klippa, men det var en flerfärgning. Stressen x2000? 
Gick bra iallfall och kunder och frisör var nöjda och glada, och gick på helg i fridofröjd!!
 
Nästan, ska jobba imorrn oxå, sen får jag helg ända till tisdag! 
Har i övrig ingen spännande information att ge er. Mitt liv är som en stor ostbricka, ibland blir det grevé, någon gång en gammel brieost och emmelanåt en exotisk mögelost!
 
Jonas lagade vegan-low-carb idag. spännande. Blomkålsmoset hade han skojjat till det ordentligt med, genom att köpa LILA blomkål.

Jul i djur!

Sjukt sugen på julafton asså!!! Vill äta ett riktigt maffigt julbord!! Men så tycker jag så synd om min vegetariske sambo som inte får uppleva julfröjden på samma sätt lixom (potatis lixom?!)

MEN så Googlade jag "vegetariskt julbord" och det finns ju skitmånga bra recept. Så nu blir det en syltig julsylta utan kött!


hemma hos apan!!

Ikväll äre inflyttningsferra! Fixade och donade så gott som det gick igår. Här får ni en litten titt hure ser ut hemma hos oss!!
 
ze toilet!
 
master bedroom! Nu har jag ju tagit med panorama... blev lite sådär va.
 
vardagsrummet.!!
 
och kök. alltså... rummet är ju fyrkantigt egentligen...

"blåtofsen"

Hade en kund för längesen som var så jävla ball! Det var en gubbe (tänk helt vanlig gubbe i kostym typ) som brukade färga sin lugg blå och kallades för "blåtofsen".

Och jag vill ju inte vara sämre än blåtofsen! Har i flera dagar nu försökt få till en schysst blå nyans i barret, om det är svårt, ja!
Men det börjar bli rätt snyggt!


projekt "slöhet"

Fan, dä tar sig bloggen! Efter ökensommaren och hysteriflytt så har jag småbörjat ta mänsklig form igen. 
Försöker även lära mig att slappna av litte. Alltså, när man ligger ner så ska man endast LIGGA ner och tycka att det är gött och inte börja tänka på typ kitlers eller olika såstillbehör. 
 
Började bra i måndags då jag var på massage. Eller tja, massage och massage, han petade lite på min stenhårda (ej muskler :() rygg och ba "eh, du får en iprenkur för din rygg är fett inflammerad". Så jag fick ligga i  VIBRASAUNA i 35 minuter. Och se på fan, JAG SOMNADE. Rastlöshetens urmoder somnade! Hurra! 
 
Testa med solariumet idag. Då somnade jag inte. Tänkte på såstillbehör och kitlers. Blev så rastlös att jag började trycka på alla knappar som fanns. Inget hände då heller. 
 
 
hysterisk rastlös apa. Och nej, det är fan inte lätt att göra folieslingor på sigsjälv!!
 
 
 

skamlös gratisreklam!

Suddens karl Martin har öppnat sin fina stilshop och säljer massa fräcka flugor och slipsar av råbra kvalité till vrakpris! Mycket värt att kolla på!!
 
 
 
 
(klicka på bilden för att komma till sidan!)
 
(kolla även in facebooksidan!)

Hemmagjord sänggavel!

Igår gjorde jag slag i saken och gjorde färdigt sänggaveln!! Skitenkelt, häftpistol, gammel madrass och tyg! Tog 10 minuter!


fan tack!

förresten! tack för att ni är så fina och stöttade ang. dretkärringen
Vissa tror att hon kan ha satt det i system, att hon åker till olika frisörer (eller vadsomhelst) och smiter utan att betala. 
Och det är faktiskt mycket möjligt. Har varit med om det förut. Hade en kund för längesen som var känd (inte för mig dock) att åka runt till olika frisörer, göra en behandling för att sedan klaga för att få hur många gratisbehandlingar som helst sen för att "återställa" håret. Fick dock reda på det här av chefen senare, och nästa gång hon ringde var jag jävligt fullbokad. 
 
Förstå mig rätt dock, om man inte är nöjd med sin frisyr eller färg så ska man ALLTID gå tillbaka och klaga, det kommer kännas bättre för både frisören och kunden. Och det här gäller dock inom högst två veckor. Du kan inte klaga efter två månader, eller begära en helt ny färg än den man kommit överens om från början. Då blire fel!
 
Have it!
 

Lina <3 Jonas

OKEJ!!
 
Alla gillar ju kärlekshistorier. Och få vet hur det gick till när jag o Jonas träffades, och hur fan vi blev ihop. 
 
Det var en solig (?) vårkväll för cirka 1½ år sen. Jag var på fest hos en bekant och hennes kille. Var där med min arbetspolare Madde. Jonas var ju kompis med bekantskapens kille. Och jag märkte på direkten när han kom in i rummet att han glodde rätt odiskret. Sen eskalerade det och karln satte sig brevid mig och började stri och var lite väl påflugen. 
Jag gillar ju inte när folk är påflugna eller raggar uppenbart då jag är ett kontrollfreak av rang och vill fan alltid känna att det är jag som styr. Så vanligast är det ju jag som raggar. Så nej, jag var inte imponerad. Tyckte mest att han var störig och jobbig. Rätt söt dock. 
 
Sen träffades vi på nån fest och tja.... eh, jag fick ragga på honom, och...eh ja. hehe. ni fattar... Sen vart det inget mer på ett tag. Tappade intresset. Tyckte att han verkade lite blyg och svår. MEN någonstans i vintras sa jag till min kollega (madde) att ba "nej, fyfan, jag ska pröva o dejta honom!!". Så jag bjöd ut karln på en IKEA dejt. hehe. Köttbullar osv. 
Och sen var det på den vägen lixom. Jonas är så jävla bra. På alla sätt. är superglad över att ha honom i mitt liv!
 
 
här är alltså från den kvällen för 1½ år sen. Ni ser ju vad taggad jag är.
 

Fortsättning följer...

Fyfan. Ringde ju upp henne (hon som inte betalade igår), och ba "hej ja heter lina o ringer från snobben..." o sen ba "klick".
HON LA FUCKING PÅ LUREN I ÖRAT PÅ MIG.

Blev så jävla arg att jag skakade. Nu funderar jag på att polisanmäla.
Okej det är inte mycket pengar, MEN
MAN GÖR FAN INTE SÅ!!

//upprörd tjej -85


Lessen!!

Tack för tipsen hörrni! Ska köpa lite Eeze så att jag är förberedd inför nästa gång!! Idag känner jag mig nästan bakfull. Eller som att jag har grinat hela natten. Wierd.

Igår hade jag en kund som kom 17.50, trots att avtalad tid var 17.30. Höll just på att stänga. Jag var ju skitsnäll och klippte henne ändå, trots huvudvärken from hell plus att jag missade bussen. Ringde Jonas som snällt kom och hämtade mig. Hon skulle bara gå o hämta pengar så hon kunde betala! Kvart över sju och hon hade fortfarande inte dykt upp, eller ringt.

Blir ju skitlessen. När man är snäll och ställer upp ändå lixom. Idag har hon heller inte ringt.
Hoppas verkligen att hon dyker upp sen!

;(


insane in the membrane!!

Tja bloggen.
 
Idag har jag lärt mig vad migrän är för nåt. Hade ont i huvudet redan imorse, samt illamående. Blir så ibland!! Men värre blev det under dagen. Orkade fan inte ens lyssna på min dunka dunka musik imorse. Då äre fan illa. 
 
Har nåt så förbannat jävla skitont i skallen. Inga tabletter funkar. Mina ögon är sprängröda! 
 
Fan, nån som har migrän och kan ge litte tips o råd? Är ju en s.k noob inom området. :((((

mörrnmörrn å sånt där!!

Jag har ont i ögonen. Typ som huvudvärk i ögonen? 
 
Jaja. Ska strax iväg te jobbet!!! Har inget att skriva?? Snyft. 
Imorrn är det fredag. Ska jobba då med. Fniss.
hejdå.
 
 
(P.S ska försöka ta mig iväg till IKEA snart o köpa lister så att jag kan sätta upp gardinerna!!)

Jag är ju skitjobbig!!

Många lägger huvudet på sne och frågar lite lätt "men HUR går det o bo ihop da?". 
 
Jofan! Det går rätt bra tycker jag. Har dock lagt märke till en grej, och det är ju att jag är ju skitjobbig! Jag har svårt att låta någon annan komma in i mitt liv som vill göra på sitt sätt, medans jag är ju van på mitt sätt. Och på mitt sätt är det ju alltid rätt. Det vet ju alla. 
 
Och så är jag överpedagogisk som fan. Frågar du mig hur man hänger upp en hylljävel så får du ett föredrag. Eller hur man viker handdukar på rätt sätt. Dom ska vara snyggt vikta!!!! INTE SKRYNKLIGA. så här viker man korrekt!!! 
 
Jag är även jävligt jobbig att se på film med. I vanliga fall brukar jag (dansa) pausa filmen för att jag kom på att jag måste ju vattna blommerna/vika tvätten/gråta i fosterställning osv. Ibland tar det ca 5 dagar för mig att se färdigt en film. (Obs; ej skämt!!). 
 
 Och pausar gör jag fortfarande, medans Jonas sitter o väntar "förjaskabarahämtanagellacket,osenskajabaraduschalitteosminkaavmigogörakvällsmacka?"
Han ska fan ha en eloge för sitt tålamod!
 
en bild på tummen??
 
 
 
 
 

RSS 2.0