klippeti klapp?

Behöver stålex, blir den fattigaste månaden sen jag stämplade småpengar på fullotid, så tja, va tror ni, slitet risigt hår? VI FIXERT!!
Har tid på lördag mellan 12-18, säg till om tid snarast eftersom det brukat bli fullsmockat med folk. Bjur eventuellt på kakor om jag inte vräker i mig alla.

puss!

dålig apa!!!

Hello suckers!

Här sitter jag o götter mig i min lille lille baconstinna lägenhet. Baconstinn eftersom jag stekte bacon. Har fått för mig att jag ska börja med LCHF, dock har jag inte hunnit handla än, så jag har blandat vilt, vilket bara resulterar i ännu mer barbapappa-form.

Ska åka till Linköping i helgen med brudarna och hälsa på Emmy!! Hon har fått något slags flashig CSI-jobb och flyttade dit. Jävla svikare.
Men det ska bli kul.

Har för övrigt inget annat intressant att komma med, så ni får ursäkta.


jag må jag leva!!

Har fyllt 26 hela dagen mest. grattis till mig!!! 26 bast, ett år närmare döden.
Har haft finbesök från klockan två tills nu.
fick dessutom spontanryck imorse att jag skulle tvätta. Valde den dåliga tvättstugan. Den var riktigt jävla dålig oxå, eftersom helvetet totalsvämmade över totalt, stod och skurade i en timme ungefär, sen gav jag upp. Men det  blev ju rent iallafall.


Tack för alla grattis! pözz

bitch-slap

Idag blev jag bitchslappad av en kund. Dock inte med handflatan, utan tantfan slängde löshår i ansiktet på mig rätt "hårt". HAHA. Det slår nog det mesta jag har varit med om i mitt yrke.

Själv blev jag helst ställd. ba "what?". Sen kom hon tillbaka och berättade varför hon slappat mig, tydligen var jag rätt lik en kvinna som hade klippt hennes hår på natten. "klipper du hår på natten?" "eh...nej.."
Askonstigt. Sen förstod jag ju att hon var mentalt störd, på riktigt alltså.

Krillehôla alltså...

kul med fyllebloggz.

Får sånadära flashbacks från att jag var 20 bast och blev sur+mensig och stängde in mig i en vecka och halsade smultronvin och vägrade prata med någon.
Och där satt jag, ensam och jävlig med mitt smultronvin, full som ett spån och hatade livet och allmänheten (orkade  i en vecka). Det är så jävla gött att vara bitter och förbannad ibland.
Ungefär som nu. Mest bitter och ensam då, har dock lärt mig att smultronvin inte gör mig gladare. Öl däremot... ehhehe. nä.

Sitter inne på min femte öl (ok, sen klockan fem då, så det är väl inte så illa pinkat egentligen), har ringt ungefär 75% av kompislistan, samt skickat endast ett "needy" sms till busskillen .

Timmen är slagen, och här sitter man alltså, och sjunger robbie williams, gråtandes, naken, och fylld av kärleksbrus som gör att tantfan vill slå sine gråe i taket och skaka litte röv.
Har målat mina naglar röda och mina kärleksnjurar tjuter av ensamhet. Men jag gillar migsjälv. Det tvivlar jag på att jag kommer göra imorrn när jag upptäcker "postade inlägg". Hehe.

Nu skall jag öva på sär-skrivning och salta pinnar.

kjam

HEMMA! <3

Vafan gör ni ikväll onger? det ser ju helt tomt ut på bloggen. Förstår inte varför folk ska ut o fjanta sig på lördagar för.

Undertecknad har spenderat kvällen och dagen med att städa + flytta. Nu lever jag alltså officiellt ensam igen alltså.
Och herrejävlar vad lortigt det var. Jag har sett ondskan, och den bor under diskbänken. Men nu är det ett rent helvete här. Luktar citron och öl. Öl för att jag fick för mig att det skulle bli mycket roligare att städa, och det blev det. Gick halvfull till Konsum klockan sex och hade en allvarlig diskussion med ett fyllo i kassa-kön om hur dyrt snuset har blivit.

Resterande kväll ska spenderas med öl och diverse skitprogram.

Puss!

last night of sudden (death)

16 oktober flyttade jag tillfälligt ihop med sudden för att hon och hennes kille gick isär, och som det helgonliknande fåret jag är flyttade jag in till Camp Ida tills hon hittat en egen lägenhet.

Det har varit kul men samtidigt påfrestande att bo ihop med sin bästa polare. Mest kul faktiskt, trots att sudden har morsat lite över mig på sistone. "Ställ in disken, torka bakom handfatet, släng tomma förpackningar, slå inte ner asiater osv"
Den sista veckan har jag tydligen undermedvetet varit medveten om att slutet är nära och sparkat sudden vid flera tillfällen i sömntillstånd. Stackars sate.
Men allt har gått MYCKET bättre än vad vi trott. Ingen har ju dött, och båda har överlevt.

Nu längtar jag dock som fan efter min egen ungkarlslya, jeezes vad jag har saknat min pyttelille soffa, crazy cat lady, och mitt icke-befintliga kokskåp. Gissar dock på att jag kommer att gråta mig till sömns den första tiden då jag kommer sakna någon att fotbrottas med på nätterna. Lätt separationsångest. Tur att vi bara kommer bo 100 meter ifrån varandra sen.


jag o sudden <3!

(foto; evelina eklund)

Pms-apa

Har haft lätt pms-hysteri idag.

1. Bråkade med vårdcentralen imorse, SOM INTE GÖR SOM JAG VILL!!!!

2. Drog i hövvet i badrumsskåpet (den vassa delen ofcårse). Grinade inombords.

3. Hade så ont i arslet att jag började känna mig lätt martyrig.

4. Skällde ut Helge Skog. Fattar inte att sudden tittar på "halv åtta hos mig". Jävla skitprogram.

5. Astrött på min spellista på mobilen. Är för lat för att göra om den.

Nu lättar vi upp stämningen med en skämtsam vits:
- Är du trött på fullkorn?
- Nej, det är ett helvete.









tant-alert

Igår klippte jag en tonåring och halkade in på gammal musik:

ungdom: Jag växte upp med spice girls typ. Vad växte du upp med då?? BLONDIE??
apan: men... det var ju typ på 70-80 talet. ser jag så gammal ut?
*tystnad*
ungdom: hur gammal är du då?
apan: JAG FYLLER 26 NÄSTA VECKA!!

(!!!!!!!!!!!!!!!!)


Radiointervjun!!



OK! Nu kan ni lyssna på intervjun, har inte lyssnat själv än, är för nervös. Klicka HÄR!

Önskelista 2011!!

Den 22:e februari fyller jag år. 26 jävla år. Nu är det lixom kört. Närmare 30 än 20. Ska jag vara helt ärlig är jag faktiskt lite förvånad, trodde på allvar inte att jag skulle bli äldre än 23. Inte att jag skulle dö, utan att jag helt enkelt skulle sluta åldras, bara sådär.
Jaja, ålder är bara en siffra, och så länge jag fortsätter att tvinga på alla mitt leg överallt så ser jag ju inte äldre ut än 18. (säger vi...)

OK, här kommer min officiella önskelista;

Spegel. Typ den HÄR, det ska va litte läderaktigt i kanterna. öh... Brun eller svart. mörkbrun då.
Satinsängkläder. INTE SIDEN FÖR GUDS SKULL, SATIN!! Har jävla dille på satin.
nya krukväxter, lite sådär hängiga. mina har dött av okänd anledning.
mascara (maxfactor masterpiece, den svarta)
tvättkorg. En fin. helst i korg, inte brun korg bara. vit eller svart. Eller i tyg. Jag vettefan.
en ny stol som man lixom kan pumpa upp och ner. Ja ni kan ju gissa vad jag ska ha den till.
ögonbrynspuder, eller vafan säger man, ögonbrynsskugga? som man fyller i ögonbrynen med, finns på H&M.
stekpanna, teflon.
UGN.
en litten frys.
Halsband. Långa med nåt som dingler på.
pengar. en miljon räcker.
Något slags transportmedel. en moped. eller en cykel. Har slarvat bort två cyklar nu. Kanske en ponny.
tops.
en hel röv.
bodylotion, eller bodybutter.
ett bord och stolar, det HÄR vill jag asgärna ha.
En mördarhund/katt som kan skydda mig från allt läskigt på kronoparken.
ett tandläkarbesök. Har inte varit hos tandis sen jag var 19, kanske är dags snart.
Bättre ölsinne.
Kött i alla former.
Kaffekokare, en sån som sudden har. Helst DEN som sudden har.
Ritplatta så att jag kan rita häfftiga grejer på datorn.
Löshår
hårspray



Och så vidare. Kan hålla på hela dagen. Lovar.


Här är jag och den sovjetiska fanan som fladdrar i vårat stillsamma hem. Kommer sakna den. Överväger att köpa en egen och klistra upp på ytterdörren.



7 saker du inte visste om mig.

Blev utmanad av Kristin för ett tag sen att göra en sån där lista. Har funderat som fan, vad har jag INTE skrivit om? Vid det här laget borde ni ju veta i princip 79% om mig. Nåväl, vi ger det ett försök.

1. jag sög på tummen tills jag var 15 år. Det var skitpinsamt, särskilt på klassresor, var fan vaken hela natten så att jag inte skulle snutta på tummen. Provade allt, stoppoväx, vantar, tandställning osv. Men det slutade bara med att jag vaknade med en skitäcklig andedräkt istället.

2. Jag har världens frisörskräck. Eller tja, jag är livrädd för frisörsalonger. Har aldrig någonsin bokat en tid hos en frisör och blivit klippt (nu på senare har jag dock blivit klippt av mina frisörpolare!). Ironiskt va?

3. Jag hatar parfymer. Iallafall på mig. Blir illamående. Överdoserar bodylotion med lukta-gott istället.

4. ÄLSKAR den HÄR låten. Kan fan inte sluta spela den. Ursäkta.

5. Gillar INTE att köpa skor. Tycker det är skittråkigt och ett nödvändigt ont, hade det varit möjligt hade jag släpat runt i ballerinapjucks året runt. Samma sak med väskor. Köper en ny om den jag har skulle gå sönder.

6. Rakade bort halva mina ögonbryn tills jag var typ 23. Det var skitfult och det var ju bara en litten tuss kvar längst fram. sen fyllde jag i resten med ett välformat streck. Svor varje morgon över dom där ögonbrynen.

ögonbrynslös. :(

7. Efter x antal öl förvandlas jag till Travolta. Det finns INGEN som är så bra på att dansa som mig. Men det visste ni säkert redan.


jazz

Helvete!!! Har helt glömt bort att skriva om mitt förakt för alla hjärtans dag. Det gör jag ju varje år, har ju börjat bli en rätt trevlig tradition. Men nu äre så att jag fryser som en enarmad enuck så jag tänker vägra gå ur soffan förräns det blir läggdags.

Råkade jazza till kassörskan på konsum förut. Skulle säga "yessss" men tyckte det lät lite svennigt så jag försökte byta ut det mot  ett simpelt "ja", slutresultatet blev att jag vrålade "JAZZ" istället. doh.


discolördag!

Brukar sällan lägga in musikvideos här eftersom all annan musiksmak än ens egen är totalt ointressant.
Men whattefudge, här kommer lite disco lagom till lördagskaffet!!


Ugress - Manhattan sapphire.
Fantastisk video! Önskar mitt liv var som i en bollywoodrulle.



do the hustle! Även med en utförlig guide till hur man faktiskt gör the hustle. asbra!


Ok go - end love.
Har ni inte sett videon har ni fan missat nåt alltså.


Bloodhound gang - foxtrot uniform charlie kilo
Har rådille på den här låten och har vägrat spela nåt annat i flera veckor.


aavikko - rosinante
Finnar goes SMK!! Här med en ninja som kickar djur.

puss

breakless on work

(=rastlös på jobbet)


Madde blir manövrerad av sin hand.


Vi har antagligen världens minsta fikarum. Skojjar inte. På bilden ca 90% av själva ytan.


Som sagt, är man rastlös så är man. blink blink.

skainteklagaaaaaaaaa

Ok, varenda jävel med tillgång till intranätet har klagat på vädret idag. Och jag tänker inte vara sämre. Jävla jävla skitväder! Är moddigt som fan, tar hundra år att ta sig fram, och bussen sladdade runt som fan förut, var som vanligt helt säker på att jag skulle . Men det gör jag iochförsig alltid när jag åker buss. Hatar kollektivtrafiken. Och snö.

Tyckte så synd om migsjälv att jag tröstköpte en semla. Eller två semlor. Övervägde att köpa trepack, men där satte jag minsann stopp. höhö. Ska tjocka upp mig lite tills nästa vecka då jag flyttar till mitt ungkarlsnäste igen. Då blire väl nudlar o snabbkaffe i vanlig ordning.




Radio 2

Angående radiogrejen igår så kan jag inte säga ifall det gick bra eller dåligt, för jag minns inget. INGENTING. Skojjar inte. Eller jo, jag minns att jag inte kunde stava till konsumtion. Haha.

Tror jag svamlade mig igenom hela intervjun. Brukar vara rätt bra på det, svamla och prata emot migsjälv, två säkra kort. Jaja, vi får väl se när det kommer upp, och om det kommer upp. Lovar att meddela er då!

Nu ska jag ringa och bråka med alfakassan.

radio



Hej! här sitter jag och blir intervjuad av ann från p4 värmland.
Är rätt lagom nervös och har lätt hybris, kan även bero på överdriven kaffekonsumtion.

Is tuna chicken?

Igår fick sudden äran att gräva lite i hålet efter saknad av servett. Ingen servett hittades dock, men sudden lät som en orolig gräsklippare, gnydde och "eeewww-ade" om vartannat.

sudden: ewwwwwwwwwww.
apan: va??
sudden: det ser ut som tonfisk!!

Sen bildgooglade hon en bild och påpekade att det "ser exakt ut såhär;"



Så, nu vet ni. Jag ville inte veta. Kommer aldrig mer kunna äta tonfisk igen.






(kan tänkas att jag måste be om ursäkt för detta inlägget, så jag gör det på förhand, förlåt mig!)

favorit i repris

I mars förra året blev jag ju "niad" av en tonåring. Idag hände samma sak. Blev niad igen. NIAD. Smaka på ordet.

- Tror NI att ni hinner färdigt tills klockan fem?
- Ja, det tror JAG.


Jisses. Kände mig som hundra bast. Letade även fram ett kritvitt hårstrå och slet av det i ren agression.


På tal om att bli gammal så vill jag ju självklart upplysa alla om att JAG FYLLER ÅR 22 FEBRUARI!!!!!! Skriv det i kalendern, lossa kanonerna och ta en extra skvätt mjölk till kaffet.

Kommer självklart att skriva en önskelista vid senare tillfälle där jag sammanställer önskemål vid eventuella gåvoregn. Eftersom jag tydligen fyller 25 år iår igen (Lovade migsjälv förra året att fortsätta fylla 25 år eftersom det gick så bra då) tänker jag bara önska mig vuxna och tråkiga grejer. Som en fin tvättkorg. Eller en stekpanna.


casper vs. apan


Här är en litten film där ni kan skåda hur pedagogisk och bra jag är med barn.
Köpte ett sånt där verktygsbälte (obs; i tyg då..) till ongen så att han kan lära sig att snickra grejer till mig när jag blir gammal och inte orkar nåt själv.

CHEEEZYYY

Drog i mig en hel mozarellarulle till frulle imorse. Madde åt up halva gouda-osten igårkväll.

Jävul i helvetet vad kul det var igår. Var rätt halvfull och härjade mest runt hela kvällen. Drog dreadsare i håret och pillade nån stackare i skägget. haha. Gjorde även stor succé som synth-dansare.

Nu ska jag till vårdcentralen och härja. ska bli kul. nej.

rövuppdatering

Nu tänkte jag dra en rövare och uppdatera er om hur det går med arslet.

1. Det går tydligen att få ner en hel servett i "hålet" (som distriktssköterskan fint uttryckte det)

2. Jag har varit på vårdcentralen varje dag i tre veckor nu. Börjar bli tjenis med halva personalen.

3. Har tjatat mig fördärvad för att slippa gå dit varje dag.

4. Igår sprutade det blod över hela toalettgolvet. Ungefär som i en rätt dålig zombiefilm.

5. Det gör inte ont längre och jag går inte som en pingvin.

6. Har slutat helt med tablettmissbruket.

Sådärja.

Och nu till nåt helt annat, ikväll skall brudarna tre gå på tioårsjubileumet of club radium! Det är alltså en synthklubb för er oinsatta. Har hängt där sen jag var 18 bast, och det ska bli sketakul! Hoppas att det kommer massa fölk man känner igen.


18-bast-apan. Jävul vad jag såg ut.

Multitasking!!

När jag klev innanför dörren förut kändes det som om jag smygsmuttat av Bamses honung (lät det där lite snuskigt, eller har jag störd fantasi?). Fick världens superkrafter och slängde mig in i köket och hets-lagade en smaklig måltid of kassler.
Samtidigt som jag lagade kassler renbäddade jag, tvättade strumpbyxorna samt diskade lite. Allt inom loppet av 30 minuter. Dä ä fan multitasking det! Sen blev jag skitstressad.

Har fem miljarder människor som står på kö och vill bli klippta. Fattar inte riktigt hur jag ska hinna med dom. Vårdcentralen kräver min dagliga visit, jag är hemma klockan SJU på kvällarna och helt plötsligt har jag fått en pojkvän som jag vill träffa oxå. Plus att jag är så jävla snäll att jag aldrig säger nej.
Bajs.


Tar en semla och sopar mattan.

sambo united

Om man bor ihop med en polare så förvandlas så småningom ens kompisrelation till ett halvt äktenskap.

Apan: åhhhh filmjölken är gammal.
sudden: slängde du den?
apan: nej...
sudden: ställde du tillbaka den i kylskåpet?
apan: ja...
sudden: varför slängde du den inte för?
apan: MEN JA VEEEEET INTE. SKA BÄTTRA MIG, LOVAR!



sudden och jag i sexy posé!


RSS 2.0