handlat!


Jaja. Har kanske världens minsta kylskåp, men om man är bra på tetris funkar det rätt bra ändå.
Har varit med moder och handlat krubb på willys. Äter fortfarande lchf, går väl hyfsat, har dock inte en aning ifall jag gått ner eftersom jag varken väger mig eller mäter mig (hade ätstörningar i sju år, that´s why). '

Men jag mår jävligt bra iallafall!! Min tarm har inte krånglat det minsta sen jag började. Fantastiskt.
Köpte fläsksvål noll kollisar i, så ikväll blire grisfest här.

lilla lockbryn

När jag vaknade imorse var mitt ena ögonbryn lockigt.


höhö. Tog bilden ungefär 3 sekunder efter uppstigning, därav den arga looken och blodöga.

puss

Inge kaviar

Värdelös dröm inatt;
drömde att jag hade kaviar i kylskåpet. Blev besviken när jag vaknade. Och det värsta är att det här är mina andra kaviardröm på en vecka.

Får nog köpa kaviar.

laughing out loud

Jävla morgonpasset!! Lyssnar varje morgon, iallafall när dom har skojjiga gäster. Imorse var Anders Jansson med (han i hipp-hipp ni vet).

Och på väg till bussen höll jag på att bryta ihop. Och värre blev det fan, I BUSSEN, började skratta. Först lite kvävt, sen fnissa, och sen skratta, kunde inte hålla emot. Sen kom tårarna, tears of joy.
Skämdes nåt så förbannat, eftersom jag antog att jag verkade helt störd. I ett rent desperat försök till att döda skrattet åtminstone för mina medresenärer virade jag halsduken hela vägen runt skallen. Satt där och fnissade i en halsduk som en flygande holländare. Gjorde säkert saken bättre lixom.


Men vafan pratade dom om lixom? Chase without a face. ASKUL. Någon som lyssnade?

innan man blir snygg.


Varsegoda, en idolbild att skriva ut och eventuellt hänga upp i fikarummet/toan.

skatta som en kvinna.

Kände mig som en vuxen och mogen kvinna som deklarerade i tid för en gångs skull. 22mars tillochmed!! Knappade in på skatteverket och skrev under och skickade in. Kände mig nöjd i flera dagar innan jag insåg att jag hörde att man kunde dra av på resor till jobbet. HELVETTI.
Men insåg idag att man kunde ändra. YEZZ. drog av 9350 riksdaler. Fick tillbaka typ 50 spänn. Jävla dretskatt.

Har inget roligt att skriva, och då kan det bli så, att man skriver om skatteavdrag istället. förlåt.

Danko Jones!!

Igår gjorde jag o Hannill upp att vi ska se på Danko Jones på fredag!! Ska bli skitkul. Älskade Danko Jones i mina yngre år, så det blir litte av en nostagligrej.
Fick ju chansen o se Danko 2004 på hultsfred, fast då fick jag salmonella och låg och spydde i tältet istället. töligt.


asbra!

lite dans, lite disco osv,

Igår var jag trött som en gammel skogshuggarsfru, trots det så fejkade jag lite energi och klippte till Pubis i en snitsig modefrisyr. Sen drog jag in till le stada och härjade vilt på bolaget. Och sen direkt till mamsen. Mamma bjussade på mat och jag tackade genom att sova i tre timmar, precis lagom tills jag skulle till Hannill. Fick väl ungefär 10 minuter kvalitetstid med mor. :((((

Både jag o Hannill tyckte att det kändes onödigt att gå på krogen eftersom ingen av oss var speciellt sugna. En vinflarra och fyra öl senare hade vi ändrat oss och tyckte att det var en skitbra idé. Blev jävligt förvånad då vi tydligen skulle haft klassfest samma dag, och halva högstadie+gymnasiet var där. SKITKUL! En gammal klasskompis tyckte "mycket bättre om den stilen jag har nu, istället för alla nitar". Ganska roligt eftersom jag aldrig använt nitar.

Sen träffade vi suddens karl som trollade för oss. Han trollade bort en näsduk, och trollade fram öl.

Det första jag beställde när vi kom till Ankan var en kaffe. Min kärleksrelation till kaffet har alltså nått nya höjder.


Här är Pubis i sin nya modefrisyr. glömde ta en förebild.


Här står ja o poser i min nya blus som är prickig o görsöt. Synd att jag förstörde hela outfitten med skitfula skor.


springtime shoes.

Eftersom våren har avgett tydliga signaler tänkte jag ta detta på allvar och ännu en gång trä på mig mina nya vårskor. Har försökt att använda dom förut, dock så fick jag skavsår i två veckor och läckra ärr, men vafan, skam den som ger sig.

och helvete vad snygga dom är!! Dom låter som klackskor fast utan klackar, och så ärom i äkte skinn! Känner mig så CLASSY, STATUS, POWERWOMAN, HE-MAN! INGET KAN STOPPA MIG NU. ända tills jag börjar halta som en störd giraff och skavsåret är ett faktum, återigen.



Här ärom, classy shoes på vårdcentralen. Gilla vinkeln oxå, megavad!!!

tuesday off!

Har ju mina tisdagar lediga vettni. Sjukt rövgött. Behöver mina tisdagar till att göra skit som jag inte hinner göra på helgerna.
Idag hade jag dock inget inplanerat utan tog en jävla lång sovmorgon. Blev lite förvånad själv över att jag inte sprätte upp som en albansk tiger klockan sju. vaknade runt nio, och snoozade i en timme typ. Fan va gött.

Ska ge mig på tvättstugan idag igen, om ingen jävel snor tiden igen. Och så kanske en promenix i det göddiga vädret.


Upptäckte igår att jag kan slå knut på mitt hår. fancy.

litten o dretsur.

Har en förmåga att fastna på bilder där jag ser skitsur ut i hörn.


Ok, det var ju den från förut. Sur i ett hörn


Och här har vi alltså "inklämd i ett hörn".


Skitfull och skitsur i ett hörn. classic-09.

jävla dagjävel.

  1. Dagen började harmoniskt med att det var snöstorm deluxe ute. VAFAN.
  2. Skulle slänga sopor. Halkade. Eller nej, halkade inte, la mig ner i ofrivillig rörelse. Blev ett snömonster.
  3. Dagens distriktssköterska tejpade mig i röven. TEJPADE. Rakt i såret. Fan va ont det gjorde.
  4. Bussen. Vafan bussen. Helt oväntat körde bussen rakt in i skogen, in i ett litet spår till oändligheten och vidare. Och där satt jag och funderade på vad som väntade. Skulle han släppa av oss mitt ute i ingenstans och jaga oss med gevär, just for fun? Det gjorde han inte, utan skojjade till det med en liten genväg som tog 10 minuter extra.
  5. Helt dött på jobbet.
  6. Skulle ägna kvällen åt lite hederlig fylle-tvättning, då jag upptäcker att någon jävel snodde min tvättid. Blev helt vansinnig. Jävla fölk. Nu kommer jag ju bara vara full.

Puss.

mjöl i pösen

Dom senaste dagarna har jag varit rätt snygg. Eller ja, jag har inbillat mig det iallafall. Igår stod jag en kvart framför spegeln och beundrade min trofaste röv. Min stackars röv.

Har fått en finne på ett underligt ställe, precis ovanför läppen, i gropen ni vet. Skitskumt, fattar inte vad den gör där.

Gillar min snelugg. Förutom när det blåser, då ser jag ut som Alice Cooper.

alla känner apan.

Händer rätt ofta att folk kommer fram till mig på krogen och ba "ja känner igen diiiig". Varav jag alltid börjar dränera om min blogg. "hehehe, joooo, ja har ju en blogg...???" Och dom ba "va? nä... inte läst".
Och sen så håller det på i en halvtimme, tjatandes om vem jag är, och vartifrån dom känner igen mig. Ingen vet varifrån. En gåta alltså.

Vettefan om det är ett dåligt tecken alltså. Att folk känner igen mig. Min halvparanoida sida grinar, medans mitt storhetsvansinne överväger att kandidera till Kung nästa val.
1. Jag har hängt på krogen på tok för länge. Sen jag var 18.
2. Jag har ett allmänt ansikte som gör att jag ser ut som diverse löst folk när folk är fulla.
3. Jag har ett anlete med karaktärsdrag från valfri kändis.

OSV...

Funderar på att frottera mig i gräddan i Värmlands storkök i helgen, ta en tripp till KRILLEHÔLA för att kolla utbudet av manliga muslimer. Grina på pressbyrån och bli sextrakasserad av taxichaffisar. Sist men inte minst, besöka Krillehôlas mest exklusiva klubb - Mastis. Har vart där en gång förut. Då satt jag på toa med en random brud och pratade om hennes läppar, samt blev uppbjuden på tryckare.
höhö.

3 from 1

Minns ni gamle MTV? På den tiden dom spelade musik alltså. Mitt humör har varit mer föränderligt än ett elektrolux-kylskåp på senaste tiden, men det finns ett par grejer som gör mig ap-glad! Kaffe och musik. Blir verkligen genuint lycklig när mitt norra öga skådar det bruna guldet. Hittade en kaffebryggare på krogen i lördags, lyckades diskret smygsnika en hink och bälja i mig. Happiness in a box.

Nej nu vare ju musik vi skulle töla om. Har lagt in litte nya plattor i min mobil som jag håller på och lyssnar igenom. Brukar ta aslång tid innan jag lyssnat igenom en skiva och bestämt mig ifall jag gillar eller hatar. Nåväl!! Skitsamma. Jävlar vad jag hamnar på sidospår hela tiden. Kaffe och mtv, jisses. Fuskade lite idag förresten och käkar choklad som en kränkt same. GÖTT.

Musik vare. The dandy warhols har gjort mycket bra vilket jag märkte typ igår. Så vi kör en gammel klassiker a´la MTV old styyyyle,
3 from 1 med The dandy warhols


get off


Good morning


we used to be friends

klippa sudden!!

Idag har jag klippt och färgat käre sudden.
Eftersom jag råkade färga sudden gröndassig i julas så gjorde vi slag i saken och fixade en lite o-grönare färg, champagne-blont med ljusa slingor. Blev asbra. Och så klippte jag av skiten och gjorde en preppy popp-page. awsesomness!!


SUDDEN FÖRE


OCH EFTER!

tjusigt va! Hennes blogg finnes HÄR.

Jag är bäst ingen protes.

hårrår!

Blev ju lätt fylleklippt av frisörkompis Madde i lördags, här har vi resultatet!!


ehhh. ok, skitdålig bildkvalle, men klippte ju sneidlugg den här gången, plus att jag klippte upp det en bra bit oxå. är sketanöjd, thanx madde!!

upside-down.



Ibland känns allt bara uppochner.

madde gör stan!!

Idag kommer Madde från mitt kneg på visit!!!! Vi ska ha en heldag i stan, och sen ut o härja oss litte på kvälla. Blir göttigt dä.
Och eftersom jag har en frisör på hemmaplan så passar jag självklart på att få en klippning + färgning. Fan va bra. Och nu jävlar ryker hel-luggen onger! Ser ut som en shetlandsponny just nu.


madde o jag på radium!!

willkommen frau, krankhous

Kan ej tyska.
Här är dock min boning!! Drack vin, grinade, och städade hela kvällen igår. Fint o gött blev det.

25.6 kvadratmeter!!


FRÅN SÖFFA. JA DET ÄR SANT, HAR EN TJOCK-TV!!



SÖFFA. GILLER GRÖNT.


SÖFFA + SÄNG


MIN TUR-KO.


NÄR JA KOLLADE PÅ LÄGENHETEN GLÖMDE JAG KOLLA IFALL DET FANNS SPIS. DET FANNS DET INTE. HÖHÖ.


MEN TOA Ä JU FRÄSCH IALLEFALL.

Långhälj!

Har fixat så att jag får långhelg nu i hälja. UUUUUUUUUUUUUUUUUUU va gött. Är ledig både freitag och måndag. Ska ägna mig åt mogna saker som är stimulerande och givande, så som att rensa litte, städa litte, dansa litte.

Fan vad duktig jag är med snusen! Men jag saknar det dock lite. Och så är jag förjävligt hungrig hela tiden. Nån annan som upplevt det? Hungern? THE HUNGER!

så här ser jag ut idag. lätt kisande ögon, rosa läppar o plutmun. Pözz.

en apa!


Idag har jag ritat en apa i leopardkallingar! Gick hårt ut på kohlet och kladdade te det rätt rejält. apa i mitt hjärta!!!!

ögon del 2


Fortsatte litte på ögonen, smudgade ut allt, tyckte det blev litte bättre, ända tills jag gav mig på att försöka rita hår. Är helt värdelös på hår, och det ser förjävligt ut. Snubben/snubban, fick även världens minsta panna oxå. höhö.

ögon.

Jävlar vad svårt det är med ritplattan. Men det är rätt kul. Har saknat att rita lite. Dock så känner jag väl att det inte riktigt är samma grej som med att sitta och bläcka och kladda med blyerts.

Har börjat kladda lite på ögon. Gillar att det ser kladdigt ut!! Öväger dock ifall jag ska smudga ut alla linjer, eller...äh.. vettefan.


kladd kladd.

däckade genom halva big-brother igår. störigt. Fick Nicky ligga eller?

vuxet!!


Titta på kvinnan på bilden (Ok, bortse från att det ser ut som jag just sett ett spöke och bajsat på mig).
Här sitter hon, sippande ett glas vin årgång-10. Nöjd med livet. Har tänt lite ljus, lagat lite krubb, slagit dövörat till. Osv.
trevlig helg onger.

Människor, people, humanz.

På jobbet igår;

sur gubbe: fan vad jag HATAR när folk ringer från dolt nummer, man ser ju förfan inte vem det är, vill inte svara då.
apan: hehe, jo... Hur gjorde man förr i tiden då?
sur gubbe: Vad menar du?
apan: Ja, på den tiden det inte fanns nummerpresentatör?
sur gubbe: Man svarade väl?
apan: ok..


Diggande unge;

Unge; Han är så bra! Michael Jackson!!! Jätte-jättebra!
apan: ja eller hur?!
unge: Vet du vad "andyoke" betyder?
apan: nä?
unge: Hjälp. det betyder hjälp mig.

( På riktigt sjunger han  "Annie are you OK", inte "andyoke", haha.)

nu jävlar ska ja rita.

































lchf-monkey.

Har börjar lchf-a. Lowcarbhighfatta. höhö. Det går ju ut på att man ska äta pyttelitte kolhydrater och mängder med fett. Känns ju egentligen ganska naturligt att jag skulle hoppa på det eftersom min mage är ett levande cp. Gör litte som den vill, när den vill.

Fick ju salmonella -04 och sen dess har den fan aldrig varit sig lik. (självklart har jag haft salmonella oxå, you name it, I got it!). SÅ, i tisdags drog jag och Le sudd till Willys och jag köpte krubb för 800 riksdaler. Känner mig helt lyrisk. Älskar ju flötig mat. Och det har faktiskt gått riktigt bra! Magen mår som en  spänstig marskatt, och jag har inte haft ett enda blodsockerfall (vilket oxå hör till vanligheterna, har sveriges sämsta blodsocker).
Men så har ju min kropp blivit helt till sig efter omställningarna. Inget socker? OH NO!! Har varit jävligt övertrött, förvirrad och talat i tungor, samt lätt halsbränna. Men det lär väl ge med sig.

Det här har jag ätit idag:

Frukost: turkisk yougurt blandat med fjällfil + paranötter. Kaffe med grädde.
Lunch: blomkålskalas med ostsås + bacon. Jävlar vad det luktade i salongen.
Middag: fetaostbiffar med squash och champinjåner och så en jävla massa sås. GÖTT.

Känner mig nyttig, präktig och praktisk.

puss.




Praktikanternas revanch

Japp. Jag är fortfarande kvar på vårdcentralen. Vecka åtta! Dock så har jag lyckats tjata till mig varannan-dag-omläggning och helgfritt. Dock så har jag märkt en spännande sak, praktikanterna. Nej förlåt, studenterna.

Det började för någon vecka sedan, då en distriktssköterska var handledare för två småtjejer (högst nitton bast!). Småtjejerna fick följa med in på omläggningen eftersom jag tyckte att "vafan, jag har ju redan visat röven för så många..." Dom stackarna stod och tryckte i ett hörn som livrädda rådjur medans distriktssköterskan orerade om att "det var lika bra att dom vande sig vid stora sår, ja, det är ju lite äckligt, och ja, visst har man själv tuppat av ett par gånger, men HAHA!!"
Typ.

Sen dess har det rullat på. Studenterna är överallt. Och dom ska med överallt. Imorse var det tillochmed en lyrisk student som fick göra omläggningen. Jävlar vad glad hon blev.
Det gör mig faktiskt inget. Glad att gläjda andra lixom. Men kan inte låta bli att känna mig lite som ett medicinskt under. En fascination inom sjukvården. Happy-ass-monkey!


gör världen lite bättre.

Har varit och handlat. Köpte mat för 800 spänn. Nu lär jag klara dom finska vintrarna bra framöver.

Var vrålsugen på blomkål. Har haft världens blomkålscravings i flera veckor nu, så idag skred jag till verket och kokade blomkål till helvetet. Jävlar vad blomkål det blev. Och jävlar vad det luktar! Luktar som stora enso, nästan värre faktiskt. Känner hur skoghallspatrioten inom mig glöder.

Är lätt aggressiv oxå, håller på att sluta snusa. Jobbigt som fan är det, men känner att det är nog nu, 1½ dosa om dagen blir jävligt dyrt i längden. Kan ju lägga dom pengarna på något mycket vettigare, typ blomkål.

RSS 2.0