Som ett lejon...

...som smyger sig på sitt byte kastar sig likt alla försäljare över mig varje gång jag sätter en fot utanför salongen. Värst är Greenpeace, och dom är inte nådiga någonstans. Mitt i gatan står dom med sina gröna jackor och man försöker att undvika ögonkontakt så gott det går, och det funkar aldrig, dom ser allt.
Idag var det en karl med en enorm kulmage som stoppade mig mitt på gatan och halvskrek "HEEEEJ" Åh nej, tänkte jag, inte nu igen. "Vet du vart jag kommer ifrån?" jag gissade vilt på hans kulmage (det stod massa grejer på hans t-shirt) att han kom från vattenfall. det gjorde han inte och uppmanade mig att läsa längre ner, där stod det, med bajsgröna bokstäver "greenpeace". "Åh nej" sa jag, "inte nu igen!! Jag vet allt om er, jag vill inte, tackohej" sa jag och haltade iväg.
Förra veckan var det en Greenpeacare som nästan tvingade mig att skriva på ett papper, och när jag vägrade blev han sur och ältade med sina tarmgamla ursäkter "amenvi har ju faktiskt fått med uteliggare!!" I min röv. Jag är ingen uteliggare, och jag vill inte skänka pengar till drunknande isbjörnar.
Dom är jävligt fräcka dom där försäljarna, en annan kille ville ge mig 20% rabatt på hemtelefoni, trots att jag inte ens har en hemtelefon, "vad heter du?" säger dom och viftar med pennan i fejjan. Demokratiskt, eller inte alls. usch!



Förutom klåpande greenpeacare så har det varit enorm folkhets på min salong idag, jag blev ju lagom kändis sen jag var med i västeråsarn (en tidning) i söndags. Känns kul att ha något att göra för en gångs skull. Och ju fler kunder jag har, desto mer pengar till Lina.  Gött.

baconöga.

Gah, det går en skitkass film på teve som handlar om en tjej som ligger med folk. Örke. Och så sprätte det in en liten bit bacon i mitt öga förut som jag inte kan få ut, svider rätt gött ska ni veta.
Så här sitter jag och dregglar över klänningar, och ja, jag lovar att det här inte ska utvecklas till någon slags modeblogg på något sätt, men nu kan jag inte hejda mig.



Älskar klänningar! Vill ha någon söt historia tills nästa helg, någon med en liten rosett på med lite fluff. Aw. Och så gillar jag tunikan längst ner, fett med snygg! Alla kommer från asos.com förutom den längst ner som är ifrån ellos.se
Ge mig pengar i överflöd, eller en kofångare.

the awakening

Vaknade klockan tolv imorse. Fattar ni? Tolv! Det är ju ett smärre världsrekord för min del, särskilt eftersom jag tillbringade gårkvällen med att se på "Kung Fu Panda" (se den! skitsöt) och knapra på skruvar. Jag sov tretton timmar. Men det är bra, då är jag väl förberedd tills nästa veckas hålligång. ûber!

Ja som ni ser har jag även pillat med bloggen igen, jag är kanske världens största narcissist som smackade upp en bakgrund med inte en, utan två Linor. Men lite coolt blev det väl?


klara artister

Klara artister för nästa veckas program på Power meet veckan är alltså följande;


Tina - kort kvinna från Umeå, rapp i käften och ständigt glad.


Kristin? fortfarande oklart, sudden, kvinna från hooden med riv i.


Bengan
? ej klart.


Emmy
- god och glad, kexchoklad!

Ja skitsamma, jävligt kul blire iallafall! längtar massa-riner!

glammigt

Mitt jobb är inte alltid sådär skitglammig som ni säkert tror. Innan jag blev frisör trodde jag att mina hårproblem skulle lösas automatiskt så fort jag blev en hårklippare. Jag skulle alltid vara skitsnygg i håret. Det blev faktiskt tvärtom, jag hatar att fixa mig i håret (om det inte är fest, då kan det vara okej), och enda anledningen till att jag ens kammar håret är för att jag måste. Brukar fixa håret på jobbet, föna lite, spraya, locka, klart. Missförstå mig rätt nu, det är skitkul att fixa andra i håret - bara inte migsjälv.
Fan vad trött jag är, svammlar jag?

fotografi.

Idag är jag lite gladare faktiskt. Har varit en bra dag som påmint mig om vad jag gillar bäst - klippa. Har klippt en fantastisk skara människor som blev glada och jättefina.
Min chef frågade mig för ett tag sen varför kunderna skulle gå tillbaka till mig, vad jag hade för något "speciellt"? (alltså det var bara en fråga, inget påhopp), jag har funderat länge på svaret, och det är antagligen inte för att jag har käkat uppåttjack och är speedad som en duracellkanin eller för att jag har smetat vaselin i käften, utan för att jag är en pissbra frisör. Yepp. Så är det. Jag är skitbra.
Förlåt, ni måste bli skitförvirrade av mina känslosvängar, det är hormonerna tror jag (eller väldigt sen pubertet?). Fast jag är fortfarande pissbajsarg för att jag inte har några pengar till semester, funderar på att sälja min själ på Tradera för en femhundring. Vad tror ni? bra idé?

Kom förresten en fotograf till salongen och fotade mig idag. Jag har aldrig skämts så mycket i hela mitt liv, och bilden blev verkligen jättedålig (fast jag sa att den var "jääätteebraaaa", ser skitond ut, inte alls trevlig). Bilden ska vara med i en annons till salongen som ska kavlas ut i en gratisblaska i hela västerås på lördag.
Kommer aldrig mer gå ut.

I spy, in my little eye...

Fick lönebeskedet idag och gick raka vägen hem och spydde. Spydde och bölade, bölade och spydde, jag vet inte vad ni gör när ni är ledsna eller förbannade, vissa äter kakor har jag hört, jag spyr som en myrslok. Sen känner man sig lite lätt tom och skön. Och jävligt hungrig.
Lönebeskedet skrattade mig i ansiktet, slog mig i magen och sparkade mig i huvudet. Pissig lön visste jag om från början, men nu är den såpass pissig att jag inte kommer att ha råd att ta ut semester. Känns bajs, jag hade verkligen längtat att få åtminstone en vecka semester i Karlstad, käka lite glass vid Pråmen, dansa lite polka på nöjesfabriken, sola på landet.
Har jag tur kanske jag har 500 spänn kvar när allt är betalat och klart. Skitkul, verkligen.
Vart är dom där oljemiljardärerna när man behöver dom?

:´(

Ångest de luxe

Har en fantastisk ångest. Extremt besvärande dagar faktiskt, ni vet, indianer i vassen, Det röda havet, Röd flagg, ryssen kommer, ja ni fattar.
Har gått runt halvt död hela dagen med ett stort åskmoln över mig, sådana här dagar borde jag definitivt stanna hemma, jag är en fara för allmänheten. Ge mig en skvallerblaska och jag gråter som ett barn åt precis vilken blaskig historia som helst (idag; tsunami offren berättar - "så fann vi kärleken igen"). Var skitkul att få in två helt omöjliga kunder, en tvååring som skulle ha sitt första klipp (han tjöt som en ångbåt), och en tant som inte ville ha det ljusare, och inte mörkare. Skitkul.
Ungen fick dock en "skejtar-frisyr" haha, skitballt. Tanten fick som hon ville, det var inte ljusare, och inte mörkare, hon var ändå inte nöjd. Jäkla tanter.
Har mest haft ångest för helgen faktiskt. Ångest ångest, jäkla mens. ska nog dricka ett kilo margarin. Eller inte.



Bjuder på en idolbild, så kanske jag mår bättre.

helgrapport

Ja, jag har pysslat hela dagen med bloggen, man hamnar lixåm lite i trans, helt plötsligt var klockan på tok för mycket och jag fick ont i magen. Dessutom är jag inte ens helfärdig, kanske nästa vecka. Åsikter av alla slag är hemskt välkommna.

Här kommer helgrapporten som utlovat;
Helgen råkade av misstag faktiskt börja redan i torsdags för dom lyckliga jävlarna som faktiskt hade ledigt på fredagen (det hade inte jag, skulle absolut stanna hemma), jag hade varken öl eller kläder, men sällskapade lite lätt med församligen som trillade in för att "ha förfest till midsommar."
 Helt plötsligt satt jag med ett vinglas i handen och skrockade lite lätt, och utan att jag visste ordet av det så stod jag utanför sjökrogen och spydde och härjade som en fjortonåring. Vakten vägrade släppa in mig, men på något konstigt vänster så kom jag in ändå, jävligt suddigt minne, dock minns jag att jag tappade bort min favorittröja som jag haft i ägorna i fem sex år och det bölade jag järnet för, Fia var snäll och tröstade mig lite

apan: brööööl, jag har tappat bort min favorittröja!! har haft den typ i fem sex år...
 fia: ja men det går nog säkert att fixa imorrn, ring och kolla då.
apan: (hulkandes) men det är ju inte deeet dä handlar om...
fia: nehe? vad är det då?
 Lina: det kanske är dags att köpa en ny tröja om jag haft den i fem sex år...

Sen träffade jag även på chefens bror och drev järnet med honom, han hatade mig lite. Inte sådär skitsmart kanske, men förhoppningsvis var karln fullare än mig.

På själva midsommarafton var jag lätt bakfull, sket i att duscha, och sminkade mig på två minuter, sen bar det iväg till jobbet. Blodsprängda ögon är tydligen inne igen har jag hört.
Gjorde dock mitt bästa försök till att se så pigg och glad ut som möjligt ("jagärintebakfull,jagärintebakfull"). Efter två minuters ankomst drog chefen in mig på kontoret, rotade i sin väska och väste "lina, du luktar sprit, här har du två tuggummin."
Jag har nog aldrig skämts så mycket i hela mitt liv. Skäms än. Aldrig mer ut på jobbdag.
Skämdes så mycket att jag ville ligga inne i sängen och läsa Bamsetidningar hela kvällen istället för att äta sill.
Så blev icke fallet, däremot åt vi massa god mat , drack lite bärs (var dock väldigt måttligt den här gången) och hade en liten hemmafest tills vi drog vidare på andra äventyr. Mycket hjärtligt kul!

//peace!


k-kallt.

Jag fryser som en lemur. Har funderat på att sätta på mig kläder, men det har jag gjort i två dagar nu.
Har meckat lite med bloggen med, är väl inte sådär skitnöjd, blev totalt skittjejigt igen. ja vi får väl se hur det blir.

helgrapport kommer senare.

ny film



yes, blev dock ett fel i den som jag inte lyckades fixa till, annars äre bara å åk.

klassiker

Jag är en slusk,
 jag är ett svin,
 Jag gillar snusk,
men du är fin.
 Du dricker öl för njutnings skull,
 men jag gillar öl,
 för då blir jag full.
 Sånna som jag borde sättas i bur,
 eller hur


skojjaru?

Min chef ringde halv sex precis innan jag skulle gå hem och tjötade lite. Hon frågade vad jag gjorde och jag sa att jag "plockade lite grejer och gjorde mig redo för att gå hem."  Då sa hon "jahaja, du har inte lust att komma hit och plocka lite då?" Varpå jag skrockade "höhö, nejru, inte en chans!" Skojjade hon inte? Blev lite tyst i andra änden. Pinsamt.
det kanske var därför hon ringde? Eller?
äsch, får kolla upp det imorrn...

fimpad.

Idag har jag fimpat min sista cigg. Gött! Kommer att bli spara fett med pengar, och det känns inte ens jobbigt.
Rekommenderar starkt "Äntligen icke-rökare" av Allen Carr. Läs!


Råkade somna på jobbet idag. Det var inte ens meningen, la mig och "vilade" på soffan en sekund, och helt plötsligt hade jag sovit en bra stund. haha. Trots att jag hade värmt upp med två red bull och femton koppar kaffe.
Nu har jag ont i magen istället.

arosfestivalen!

I helgen var det något som hette "arosfestivalen", det var fett med folk och jag hann tillochmed spotta några kändisar, kändiskåt som jag är. Desto värre blev det när jag såg nordman och knödde mig fram igenom en stor folkhop och gallskrek "nooordmaaaaan, ta kort med mig!!" det gjorde han...och ja, ni ser ju själva hur jävla glad jag är.



sketakul helg vare iallafall!

happla happla!

Jag är sjukt überspeedad just nu. Känns som jag svalt en kaffebryggare ungefär.
ye-haw! och imorrn ska jag tjäna lite pengs, gött mos det med!
arosfestivalen ikväll tydligen,. jag fatter itna, men dä blir nog görbra.


grattis till lillebror som blir 21 bast idag!!

en pipa, en hatt och...

Skum-gubbar i västerås alltså, dom suger sig till mig som socker (jag är fyrkantig och söt), idag kom ytterligare en skum-gubbe fram när jag stod utanför salongen och rökte.

gubbe: hej! Är det gott?
apan: nejfyfan. jag ska sluta.
gubbe: aha, jag köpte dom här (drar fram ett paket Level - extra långa), och dom tar slut på tre bloss! Skitdåliga!
apan: ja...joo... det bästa är väl att inte röka alls kanske?
gubbe: alla cigg är dyra, men man kan köpa dom där nere (pekar) för 34 spänn!
apan: jassåja... ("gah, kan han inte gå!")
gubbe: (ser skitglad ut helt plötsligt) vet du vad?
apan: nej?
gubbe: man skulle röka pipa vettu...
apan: nejfyfan vad äckligt!
gubbe: jag ska köpa en pipa åt dig så får du se!
apan: nejtack... det behövs inte...

sen vinkade han glatt och gick. Tänk vad kul det vore om han faktiskt köpte en pipa åt mig. haha! vad förvånad jag skulle bli.
Men det är faktiskt sant, jag ska sluta röka, kommer att bli fantastiskt! Läser en sluta-röka bok som är kalasbra ("äntligen icke-rökare"), varje cigg blir faktiskt lite äckligare.


Annars sitter jag för tillfället och färgar håret (igen..), denna gången känner jag mig lite "wild and crazy" och färgar det lila och rosa. Blir säkert spännande på alla sätt.

kram på er.

ap-trött

Varje morgon går jag till jobbet. Det tar ungefär 30 minuter, och under dom här 30 minutrarna hamnar jag i någon slags trans, jag varken finns, syns eller hörs (förutom musiken i mp3-spelaren) I´m superman!
Nåväl, i mitt morgontrötta translynne gick jag i min egen värld imorse som vanligt till kneget, när någon helt plötsligt knackar mig på axeln, jag tar av mig hörlurarna och vänder mig om, där står en gubbe i lagom ålder, helt flint och med två stora kanintänder, såg lite ut som en seriefigur tillochmed, och säger "Hej!" jag blev helt paff. "Hej på dig du" sa jag tillbaka och tänkte innerst inne att nu, nu blir jag mördad. Då säger gubben "Jo jag ville bara fråga om du lyssnade på bra musik?" jag nickade, han log nöjt, och sen gick han.
Fan vad skumt. Eller tycker jag det är skumt för att det är osvenskt? Eller är det bara skitkonstigt?

Blekte en kille ultrablond idag. Han ville bli is-vit sa han. Han blev kycklinggul. Såg förjävligt ut, men han var asnöjd. Konstigt det med.


borta bra, men?

Jag vet att min blogg har torkat lite i venerna på sistone, ska absolut ändras!

Nu ska jag berätta om varför jag valde att dra ifrån Karlstad (ännu en gång till).
Man blir fryst.
Det är sant. Bor man på samma ställe för länge blir det mittpunkten i världen. Man har sitt på det torra, polare, pizza och pajaser. Allt som ligger längre bort är helt enkelt...för långt borta.
Jag saknar Karlstad jättemycket såklart, men när jag bodde där sist i ett halvår kändes allt helt plötsligt mycket jobbigare, jag blev lite deppigare faktiskt. När jag inte bor där känner jag mig fri, fri som en liten apa. Karlstad förvandlas till min hemlige älskare, det ligger lite åt andra hållet och jag har något att sakna, längta till.
Allt är närmare när man inte bor där. Skitkonstigt.

Man blir så hemmablind, därför uppmanar jag er alla att ta er i kragen och dra iväg ett tag, semester i en kåta i lappland, en isbjörnsutflykt på Gotland, välta kor i grannkommunen, ja vadsomhelst egentligen. Det är skitnyttigt och ni kommer garanterat att längta hem mer.



Peace and ärtor.

härjhelg!

superhelg, farligt kul! fyra toasters!

I torsdags åkte vi till Irstad och badade bubbelpool, drack vin och tjötade hela kvällen.


i fredags var vi på värsta slottet och kollade på pållar!




hoppla pålle!

och i lördags var vi ute på något gallej på något härjigt ställe. åkte värsta bilen!



fett med kul helg var det iallafall!
Tack ska ni ha (särskilt emma!), ni är bäst!
Kärlek till er! kjam

Vill ni spana mer pics så har jag även en bilddagbok till förfogande!


svettigt värre.

Jag är så sjukt allergisk. Känner mig febrig, svettas som en kölhalad ål, näsan ska vi inte ens snacka om, astma-light. Åh vad det är synd om mig!

apan v.s tant

Haha, Idag kom det in en übertant  (70+ kanske) och ville låna toaletten. Hon var jättevimsig och flamsig och fnittrade åt allt. Hon var som mig och sudden som tonåringar ungefär. Det roliga var att hon inte förstod ett ord av vad jag sa, trots att jag försökte prata högt och tyyydligt.

tant: tack för lånet av toaletten!
apan: ja varsegod, ha en trevlig helg med!
tant: va? vadsadunu?
apan: ha en trevlig helg!
tant: jag förstår inte alls vad du säger, vart är du ifrån?
apan: (Högt och tydligt) KARRLSTAD.
tant: nej nu vet jag inte alls, va?
apan: KARLSSTAAD, VÄRMLAAND!

hon skakade på huvudet och gick därifrån, fnittrandes. Konstigt, så jäkla otydligt snackar jag väl inte ändå? Och sån brutalt grov värmländska tycker jag heller inte att jag har.
Tanter alltså...

hälja!

Jaaaah!! imorrn äre hälja! Långhälj! söve!
Ska eventuellt på någon slags tripp med emma till strömsholm på fredag, något slott, och lite pållar. gnägg!

image224
inte helt omöjligt...

"mystisk sjukdom"

Har ni märkt att fler kändisar har börjat lida av s.k "mystiska sjukdomar"? Förra veckan var det visst Tilde de Paula som hade råkat ut för något jävligt, och idag hade tydligen Gert Fylking råkat ut för något mystiskt.
Skumt, jag undrar om dom verkligen lider av något mystiskt eller om dom bara är allmänt "mystiska"?
Min ena lilltå är lite "mystisk sjukdom" just nu, den har intagit en spetsig form och gör dretont.
Jag borde fanimejen ha pantent på "mystiska sjukdomar".

"gråter du?"

Jaha, efter en mycket blöt helg i skövde är jag åter tillbaka på banan i västerås. Hej och hå.
Det var mycket spännande att åka tåg till - och från skövde märkte jag, hade inte bokat någon specifik plats så jag chansade hejvilt. På ditvägen gick det bra, fick sittplats och var allmänt nöjd. När jag åkte hem kändes det som jag hamnat på en lastfartyg från sovjet, det var tokvarmt och det fanns inte en enda plats, så jag satte mig i ett skåp brevid en tjej som grät hysteriskt. Rätt trevligt skåp. Sov hela vägen hem.

I skövde drack vi öl och hade snorkul, det var jag, bengan, emmy, sudden, kristin och svante, nästan hela gänget alltså, bara hannill som saknades. Jag fick även äran att vara äldst för en gångs skull med. Fett med ballt.

Nej hörni, nu är jag helslut.
hörs!

(P.S, jag är gräsallergisk, därav rubriken)

RSS 2.0