En lista


Såg att jag hade många besökare igår??? Blev nervös. Så jag gör genast en lista som jag hittade på internet!!!

NÄR GRÄT DU SENAST? 
Läste ett blogginlägg om ett barn som hade cancer och fick ont i hjärtat, då grät jag. 

TRE SAKER DU AVSKYR
1. Dammsuga. Hatar det starkt. Så jävla tråkigt. 2.,När folk påpekar saker som borde göras här hemma. Alltså vet ju redan själv eftersom jag bor här? 3. Män som håller på med det där "inte alla män" tjafset. Alltså blir kränkta på riktigt och ba "men JAG har aldrig gjort något!!! Varför hatar du alla män?!!" Vill bita av mig fejset då.

HUR VAR DU I SKOLAN? 
Lite blyg och märklig. Jag och sudden höll väl oss ganska utanför resten av klassen. Hade väldigt starka känslor för allt, hormoner. Medelmåttiga betyg, var rätt skoltrött. 

VAD BLIR DU STRESSAD AV?
När saker o ting inte är välplanerat. Hatar o ha en oplanerad helg t ex. Eller tenta som inte blir som jag tänkt. Vill ha ordning o reda i hemmet, men det går ej pga barn, blir stressad av det med.

TRE SAKER DU ÄLSKAR:
När tvätthögen är tom och tvätten vikt  (har hänt en gång). När vide skrattar. Nybäddad säng. 

HUR TROR DU ANDRA UPPFATTAR DIG?
Vimsig och nervös tror jag. Är rädd för att uppfattas som dryg så kanske försöker för mycket ibland. Annars hoppas jag på att folk tycker att jag är trevlig och snäll.

HUR UPPFATTAR DU DIGSJÄLV?
Vimsig och nervös. Haha nej, men vimsig är jag ju. Annars tycker jag att jag är rolig och har smarta åsikter.

EN SITUATION SOM DU TYCKER ÄR PINSAM/JOBBIG?
Tycker det är asjobbigt när man ska betala o aldrig hittar plånbok eller kort. Och det händer fan alltid!! Pinsamt när folk pratar med en och man inte hör vad dom säger och man måste säga "va?" Hela tiden.

NÄR KÄNNER DU DIG SOM VACKRAST?
Med läppstift och fixat hår. Yeah!

VAD SKRATTADE DU SENAST ÅT?
Jonas, vide eller katten. Minns ej.

NÅGOT DU FUNDERAT MYCKET ÖVER?
Ifall jag vill ha ett till barn eller ej. Vet att jag inte måste bestämma mig nu,
men tänker ändå mycket på det. 

TRE SAKER DU ÄR RÄDD FÖR?
1. Män. 2.Husspindlar. 3.Älgar.

ETT YRKE DU TROR DU SKULLE VARA DÅLIG PÅ?
Kock. Får panik bara jag tänker på’t. Stå i ett trångt kök med massa folk lixom!!!

ETT YRKE DU TROR DU SKULLE VARA BRA PÅ?
Sminkbloggare säger Jonas. Jag tänker att jag borde äga något och vara chef. Hade nog varit en bra chef. 
Skulle nog passa i kassa oxå, tjöta med folk hela dagarna, jag gillar småprat till skillnad från alla andra. :) 

(null)


Blodet droppar

Ja! Idag var jag hos doktorn. Jag ringde för 1,5 månad sen och fick tid idag (daah!). Hade ett födelsemärke som var lite svajigt, men det var då det. Idag hade jag nästan glömt bort det. Doktorn tittade i microskåp, sa att det såg fint ut och att han ej rekommenderade o ta bort det eftersom jag var så ung (???) och riskerade fult ärr. Jaha. Han rekommenderade solkräm till mitt bleka fejs oxå. "Det har jag varje dag!!" Sa jag stolt. Nästan helt sant, kanske varannan. 
Men iallafall, det tog ca 3 minuter. Sen åkte vi hem. 

Häromdagen blödde jag massivt med snokblod. Det var oxå en spännande grej. Jag plockade i köket och kände mig akut snorig och såg massa röda prickar på golvet. Tog nog 3 sekunder innan jag fattade att det var snoken som blödde. Stoppade papper i näsan.

Ja jävlar vilket spännande liv en har ibland. Köpte smör idag. Eller som Jonas säger "bordsmargarin". Det är en diskussion som aldrig dör. "Köp smör!" "Va? Menar du bordsmargarin?" "SMÖR!!!" "Bords-margariiin". Och sådär hålls det på, kommer tjafsa om det där tills vi dör tror jag. 
(null)
Söt bild. Använder inte så mycket smink nuförtin. Men jag gillar läppstift. Längtar tills jag är 55 år och kan ha en asymmetrisk page, lila läppstift och Gudrun Sjödén kläder.
(null)
Mamma var här idag o myste med mitt lille sorkbarn.

Sockerapa 10 år!

Fan! Jag har haft bloggen i 10 år! Det är länge! Har tänkt att byta bloggportal x antal gånger men jag fattar ju inte hur man gör, plus orkar inte lära mig nya saker så jag blir väl kvar här. 
Här är mitt första inlägg på bloggis, skriven av apan 22 år. 

(null)
Var inte teknisk på den tiden heller. 

Åh hej å hå.

Hej satan! Vide fyllde ju år i lördags! Två år!! Två! Alltså mellan 1-2 så har det gått så jävla fort, beror nog delvis på att han går på föris og. Men ändå, herregud! 
Senaste ordet i samlingen är "tack". Han tackar när han ger saker och ibland när han tar emot. 

På lördagen handlade vi lite, och i söndags hade vi kalas. Det var fruktansvärt. Tyckte det var en bra idé att slå ihop två kalas (Jonas släkt och vår), men det var så mycket folk och så  mycket onger överallt. Blir helt svett när jag tänker på det. 
Men men, vide var nöjd, lite överväldigad kanske, men nöjd. Han fick en mjukiskorv som skriker "hot dog" när man kastar den. Haha. Lite kläder, ett flygplan som lät som ett riktigt flygplan och ritplattor. Ritplattorna var stor succé. Jävlar vad han ritat. Jo! Han fick lera av mig o Jonas. Svinbra o ha när han är rastlös. Igår satt han säkert en timme - helt paralyserad och pillade i leran. 

I måndags var vi på kyrkogården o satte ett ljus för Jonna. Jag tänkte att det vore mysigt nu när vide är lite äldre, försökte krama honom och berätta att Jonna låg där. Han försökte blåsa ut alla ljus han såg. Well Well..
(null)


Bulle!

Måste vara min mest använda rubrik, bulle. Det säger så mycket och fyller ut texten på ett sätt som bara ett bakverk kan göra. Bulle!

Igår var jag vaken så jävla tidigt. Vabbade med ungen eller vad man ska säga. Skippade en föreläsning. Hade en rastlös energi som kommer ungefär 1 gång i halvåret, och då är det bäst att använda den. 05.30 satte jag igång projekt "frosta av frysen". Klockan sju hade jag frostat av frysen, rensat kökslådorna, plus städat dom och min energi var borta och jag ville sova. Det ville ju inte mitt barn då, så det var bara o härja på. 

Idag har jag städat kylen. Usch. Och färgat håret! Äntligen blev det mörkbrunt!  (null)
Vilket bös. 

RSS 2.0