dyr vecka

Har varit ovanligt (?) klumpig den här veckan. Har nämligen lyckats sabba två (2) av mina saxar.

sax nr 1; flög i golvet.
sax nr 2; flög i golvet.

Blir hack i eggen. Hack i eggen (bladen) gör det omöjligt att klippa med dom. Och OM man försöker så förstör man saxen ännu mer.
Är fan inte helt säker på att det går att slipa bort hacket, och går inte det blire ju dyrt.
Hur mycket en skaplig frisörsax kostar? En bra (som min är, helt fantastisk!) sax kostar runt 3000 papp och uppåt. En halvbra ca 1000-1500.
Röv.

Glädjes dock åt helgen, då jag ska åka på den där jävla cinderella-båten igen!!! Med Madde. Blir svinskojj!

8 saker

Här är en lista på grejer ni inte visste (eller visste) om mig!!!

- Jag hatar fan havet. Eller tja, inte havet i sig, utan allt som finns i. Är cp-rädd för alla äckeldjur som lever i saltvatten. Maniskt rädd för typ krabbor och maneter.

- Läste teckenspråk i gymnasiet. Synd att jag är skitkass på alla sorters språk, så det enda jag minns är bara alfabetet och tecknet för hora/läder.

- Jobbade på Mcdonald´s i tre år. Var sjukt äckligt och folk betedde som som grisar. En gång var det en kille som ollade typ allt där inne. Och så serverade vi gamla hamburgare. Därför beställer jag alltid krångliga grejer som dom måste göra på nytt, då vet man att det inte är skitäckligt. Om dom inte ollar den dvs.

- Får jättelätt ångest. Oftast över skitsaker. Nu har jag tillexempel vrålångest över att min gardin inte är struken. Kunde fan knappt sova inatt för att jag tänkte så på den stackars skrynkliga stackarn som fladdrade ledsamt vid sängen. ska nog stryka den sen.

- Är jävligt dålig på att ta konflikter. Börjar oftast grina eller så går jag därifrån och tycker synd om migsjälv.

- Har varit frisör i fem år nu!

- Gick barn och fritid i gymnasiet, hatar dock barn (utom mina vänners då!) . Är även sjukt genusintressad och vill alltid prata barnuppfostran.

- Älskar korv men hatar hot-dogs. ew!

Måndag morgon - crapcrapcrap

När det händer tre (3) jävliga saker på morgonen inom loppet av en timme så vet man att man borde aldrig stigit upp ur sängen. Det hade varit bäst för allmänheten/mänskligheten att jag stannat hemma. Typ så.

1. Började morgonen lite graciöst och elegant med lite näsblod. Jag har ett litet tics när det gäller min näsa, jag har en stark rädsla för att ha snor i näsan vilket generar ett starkt överanvändande av alla slags näsdukar, vilket i sin tur genererar ett jävla petande - och slutligen näsblod.

2. När jag skulle sminka mig råkade jag peta ut min finaste glitterögonskugga. Den är så fin och überglittrig att valfri twilight-vampyr skulle gråta av avund. DEN petade jag ut, spillde över HELA mig, hela badrummet, och halva i håret. Glittrade vackert hela dagen. Vill ej gå in i badrummet något mer.

3. Fastnade i elementet. Tappade ner mitt puder bakom elementet. Svor som en skotte och försökte tappert att fånga upp jävla pudret med en jävla galge. Gick ej. Prövade med mina gångstavar. Gick ej. Prövade med handen, fastnade, svor ännu mer. Fick ut handen, OCH pudret, som i sin tur bestod av smulor.

Vafan, crap-day! Blev lite gladare när jag kom hem och såg att jag har ett paket att hämta ut på posten!! Fan vad spännande. Hoppas att det inte är en bomb eller glidmedel. Det vore ju konstigt och oväntat.

krillehöla är gay


(wtf?)

pancake-day!

Igår hade jag en heldag med Hannill, och även lite med Emmy!! Började dagen med en turné på le stada, köpte en skjorta, läppenna (i fel färg, doh!!) och hörlurar.

Sen köpte jag en korv. gött.

Efter det drog vi hem till Hannill, som var väldigt klämkäck och hurtig, vi skulle äta pannkakor, så hon gjorde egen sylt. Överkurs! Sen kom emmy och åt pannkakor med oss. Och så sjöng dom för mig, plus att jag fick skitfina presenter!! Bäst! Fick en grytlapp i form av en apa, termos och potatisskalare!

När vi ätit oss till pannkaks-koma drack vi vin och tjötade, emmy åkte hem, och jag o Hannill drog ner till stan, gick till ett ställe som heter "båten", vilket är passande, då det är på en båt. Blev ej sjösjuk.

Båten gjorde mig rätt klaustrofobisk, det var så jävla mycket folk att jag blev skitnervig. Träffade även en tjej vars blogg jag läser! Det var kul!
Något band spelade oxå. Tyckte det var sådär. Gillar inte live-spelningar. Åkte hem och var döv.

pannkakstjejor!!

pakeeet!!

apgrytlapp!

hanna-banana och jag!


nej jag vet.


en hink snus tack.

Eftersom jag fyllt år och snusar som en hel karl, eller en halv kalv så bestämde jag mig för att beställa lite "götta", dvs, FNUUUUUS!!!

Köpte en hink med snusprillor, smakar asbra! Billigt vare oxå! HÄRIFRÅN! rekommenderas starkt.
NOMNOM!

Nya saker/birthday

Idag testar jag ett nytt recept. Varje gång jag gör något nytt i matväg råkar jag alltid överdriva. Som nu, det stod "en gnutta kanel", varav jag tappade locket och det flappade kanel överallt. I köttfärsen!! Om ni har tur så kommer det spännande exotiska receptet upp på matbloggen senare!!

Igår fyllde ju undertecknad 27 bast (måste fan ta bort det som står på min presentation här brevid nu, ser fan inte alls ut som 18 längre, hoppas jag).
Vaknade som ett barn på julafton - astidigt. Tyvärr fick jag ju ingen frukost på sängen eftersom jag inte har någon butler än, så jag fick snällt göra min egen jävla frukost.
Knallade till jobbet och kände mig väldigt högfärdig och mogen, min ålder till trots. Även fast mamma kallat mig för "27" sen ett halvår tillbaka.

När jag kom in i fikarummet stod det presenter på bordet!!!!!!!!!!!! Jag dog av lycka! Älskar presenter. Fick jättefina röda saker av Madde, blockljus, röd plånbok och rött läppestift! underbart.

så jela göllit!
senare kom sara, och jag fick ett kinderägg, en trisslott och ett fint bambi-kort.

Eftersom jag fyllde år åkte jag lite tidigare från jobbet hem till mamma och fick cheesecake!! Åt asmycket och snodde med mig en bit hem.
Av mamma fick jag handdukar, korgar, blommor och...öh. lampa tror jag. Asbra!

brorsan o mamma!! Önskar att ja fyllde år varje dag!!

27!

Grattis till mig!! Blir fan gammel idag. Usch.

Älskar ändå att fylla år!! Vaknade av att Madde skickade ett grattis-sms till mig, en minut över tolv inatt. Classic!!

Sen ska jag till mamma och käka tårta! ÅHH älskar o fylla år. Ska försöka snika in det i minst varje samtal med alla kunder idag, så att alla känner sig tvingade att säga "grattis" till mig. hehe!!

random

Ibland händer det att man pratar om såna konstiga grejer med sina kunder.
Idag hade jag ett djupt samtal om nazityskland med en kund. Inte en aning om hur vi kom in på ämnet heller. skumt.

semelhelvete!!

Har tänkt hela dagen på att jag ska fan köpa en semla på Konsum när jag kommer hem!! Är helt skogstokig i semlor, men jag har faktiskt lyckats hålla mig från att köpa nån i år!
Ja, så nu jävlar, det är ju lixom fettisdagen imorrn! Så jag köpte två så att jag kunde värma upp mina lakiga smaklökar lagom tills imorrn.

Köpte nåt nytt påfund som kallades för "vaniljsemla". Hihi! mystiskt! spännande! Gissade vilt på att vaniljen satt i grädden. Tyckte inte den smakade så jävla mycket vanilj dock.
När jag äter semlor börjar jag med locket, sen äter jag runt den tills det enda göttiga finns kvar i mitten, mandelmassan!! NOMNOM.

Ja, ni kan ju gissa vad som var i mitten?!!111 vaniljen. jävla jävla vaniljkräm istället för mandelmassan!!11 BESVIKEN!!!

saker ja gjort idag

Hej.
Det här har jag gjort idag ifall ni är sjukt nyfikna!!

  • sovit skitlänge!! Och när jag vaknade vägrade jag gå ur sängen, så jag låg kvar skitlänge och gjorde skuggfigurer som jag skrattade gott åt.
  • Klippt Mormor och Rolf! Tjusigt blev det. Sen snikade jag snålskjuts till Ica Kvantum.
  • Blev helt förvirrad på Kvantum, så jag köpte saker jag tyckte verkade gött. Sen blandade jag ihop allt och gjorde en gratäng av det. Man kan verkligen göra gratäng av allt. Köpte även en tandborste.
  • Testade superdammsugaren!!! Man kunde vrida upp den så den sög skithårt. Nu är det renare än döden här.
  • Tog en tupplur.
  • Kollade alla serier jag missat under veckan.

Japp.

kallar den för "the eagle of death"

pre-birthday!

Fyller ju fan år på onsdag lixom, så idag passade jag på att bli litte för-firad av pappa, åsa och brorsan i hulteby!!!
Käkade så jävla mycket mat att jag hamnade i svår matkoma och fick lägga mig i soffan och självdö ett tag!
Tack för en asbra dag!


blek, bakfull men rätt glad ändå!! Fick ju paket! alla blir glada av paket!!


asbra paket!!


OMG!! fick värste fine dammsugaren! Jävlar vad rent det kommer att bli!!


Brorsan fick en riktig hundpuss i ögat. haha!


Pappa vispade jävla grädde!!


dom tre dvärgarna


brorsan hitta en gitarr!


cake! <3

discofredag!

Igår vare discofredag i höla! Var fett skojj och innehöll billig bärs och bra brudar!


Prickig tjej. Hade inte glajjera på mig, för mycket prickar!!


Madde matchade bärsen


Karin drack whiskey som om det var saft.


Oscar och Karin på mastis!!


mongogirls v 2.0


jag ba "huuuh" o madde ba "ok!!"








här är ja!!!

Ja, ni minns väl i måndags när ja skrev att jag skulle bli lite mer "aktiv" efter jobbet. Och jävlar vad aktiv jag varit. Har varit så aktiv att jag glömt bort bloggen. :((( *snyft*

Men återkommer när jag hittat någon slags överbliven tid!! pözz.

alla hjärtans dag är för töntarna!!

Jag hatar ju alla hjärtans dag. Och jag har skrivit om det vartenda jävla år sen jag var 17. Det är töntigt, tråkigt och jävligt opersonligt.
Det här skrev jag för exakt sju år sen när jag var 19!!

14/2-05 kl 12:03
den här dagen kunde inte bli mer fel. Jag vaknade kallsvettig och hulkade värre än en självmordsbenägen 14-åring (med kajaltårar). Jag drömde att jag hade quicksilver (hur fan stavas det egentligen?) i blodet och skulle dö snabbt. Det var den andra mardrömmen på tre dagar. I förrgår drömde jag att jag var en rosa hubbabubba-fé som var nästan blev uppäten av skitstora fetton. Det var äckligt. När verkligheten hunnit ikapp mig förstod jag hade pms-humör, så jag åt en banan och sju ipren. Som grädden på moset spyr tidningarna galla om ”alla-hjärtansdag”. Mer meningslöst än så kan det inte bli. Jag åker till gymmet och gör mitt. Jag kan glatt skrutta ut och återigen känna mig som he-man. När jag väl är hemma är jag hungrig som ett lodjur och jag tillagar en nyttig, god salmonellafylld kycklingsallad som var fylld med kycklingblod. ”är det blod i kycklingen?” sa mamma tveksamt och glodde på min fina pesto-sallad. För att hon inte skulle se allt blod åt jag upp salladen fortare än fan.
Just nu inväntar jag nästa salmonella-härja i magtrakten. Det kommer nog bli ett fint minne.


vvv
Jag rätt rolig som sur 19-åring.

fyllemess

Igår var jag rätt göddigt bakis du! Hade så ont i huvudet att jag attackspydde typ tre gånger. Moget man är.

Och jag hade skickat fylleässämäss oxå! Höll på att dö av skratt när jag kollade VAD jag hade skickat oxå. Hade skrivit till en kille; "och bilen går bra?". Hahahaha. Va? Det får bli ett olöst fall vafan jag menade egentligen.

aktivert monkey!

Eftersom jag är en slentrianmänniska av rang, rutinernas mästare, bekvämast av alle, har jag tänkt att jag ska bli lite mer "aktiv", försöka bryta rutinerna lite och försöka GÖRA saker efter kneget.

I vanliga fall kan jag deklerara nästan exakt vad jag gör minut för minut varje dag. Nej jag skojjar inte. Jag är en sån jävla rutinmänniska. Värst av alla!! Vilken autistisk människa som helst skulle bli grön av avund av mina exakta vanor. Men jag gillert.

SÅ, den här veckan har jag fan överplanerat allt, varje dag, och det känns spännande och lite nervöst nästan.

måndag; har varit på stan och tagit en kvällsfika! Åt en svindyr macka för 60 spänn och en kaffe. Kaffet var gott, mackan var ej värd pengarna.
tisdag; tvättdag. Och så ska jag färga mammas hår. Moget!
onsdag; ska väl förhoppningsvis färga saras hår och hänga lite! Blir snajsigt.
torsdag; tänkte övertala sara att sola solarium så jag slipper misstas för vampyr igen.
fredag; fest i krillehöla med madde!
lördag; ska eventuellt åka till pappa o Åsa ute i skogen. Har dock ej frågat, meneh...
söndag; klippa mormor o Rolf, gå på bio?

OHH SPENNANDE! pözz.

(P.S, den som bryter mina planer får spö!!!!!!!!)

jordnötssmöret

Och så var jag på´t igen. Jordnötssmöret. Har ätit 2 burkar på typ sju dagar. Älskar jordnötssmör.

Men jag har haft ätstörningar, och det händer ju fortfarande att jag tappar fattningen och häver i mig två burkar jordnötssmör t.ex. Och det är INTE bra. Ni kan ju gissa vad som kommer efter två burkar jordnötssmör? Ofantlig jordnötssmörångest. Why oh why stannade jag inte vid första burken? BUHU! Och sen svär jag på att min dubbelhaka råkar utvecklas till två och jag känner mig lite smutsig, vill skrubba mig ren (helst i jordnötssmör) och skrika besinningslöst.

Nja, inte riktigt kanske. Men TYP så. Nu blire off jordnötssmör minst två månader innan jag kanske eventuellt vågar mig en som är lite äckligare så att jag inte vräker i mig allt.

(hade ingen passande bild att lägga upp, så det fick bli Kungen)

äppeltjäck tjej

Fan vilken jobbig vecka!! Men nu ska vi inte gnälla, nu äre ju lördag.

Förresten måste jag ge en eloge till min dagliga busschaufför som är så jävla rolig. Varje dag säger han typ "men guu, äre inte dags o flytta till stan snart?", eller "stackare, fåru aldrig vara ledig du?". Haha. Sån himla klämkäck o glad gubbe. Värmlänningar is the shit alltså.

Idag ska jag ut med  happy camper Sudden och kanske Madde, om hon inte är skitbakis, det spörs. Men så äre ju jävla rally i stan, och jag räknar med lusekofts-invasion till det fullaste. Norrmän i all ära, men dom är så jävla grisiga och härjiga, plus att när dom börjar sluddra fattar man ju ännu mindre vad dom säger. Jisses.

monkey i måndags. Gilla färgen på tröjan! Kallar det "vårfräscht"

och här är ett volymtips för alla med platt hår; sätt upp det i en skithög tofs, spreja asmycket, gå med tofs hela dagen, för att sedan släppa ut det, skaka lite förföriskt och VOILÁ!

uppåhoppa

Igår "råkade" jag somna i soffan halv nio (20.30), vaknade lagom till nie och tänkte "ähvafan..." så jag gick o la mig. Jävla pucko lixom.
Vaknade ju självklart pigg och utvilad, redo att möta dagen! Då var klockan 04.15. Och jag var skitpigg. Låg raklång i sidoläge tills klockan ringde och tänkte på feministiska feministgrejer eftersom jag är en feministisk feminist som är feminin.


Det är faktiskt skittråkigt att vara vaken. Jag förstår mig inte på släktet "nattugglor" som kan vrida och vända på dygnet, vara vaken till klockan tre på nättera o söve te klockan ett på dagen. HUH. Sjukt osexigt äre oxå. Hatar folk som sover för länge. Man ska lägge sig i tid o gå upp i tid!!!!! Hör ni det ungdomar!

Imorrn äre fredag. Äntligen. Fyfan.

grannarna skojjar till det.

Ja, inatt skojjade verkligen mina grannar till det. Dom skojjade så mycket att dom satte på skojjig, asdålig musik (OMG TAKIDA!!) i flera timmar. Min hjärna ville dö. Så jag satte på lilla al fadji (p3) och försökte somna till det. När jag vaknade lagom till 03.00 så spelades det fortfarande Takida.

Idag hade jag en kund som var så fin. Hon var sådär jävla genomsnäll. Jag blir så himla glad när jag träffar sådana människor, ödmjuka, fina och snälla människor som bryr sig, delar med sig. Och så berättade hon lite om sitt liv, jag blev så jävla rörd att jag hade nästan gråten i halsen. När hon skulle gå ville jag krama henne, men lät bli för det vore nog rätt konstigt.

matblöggen

Justja, kolla in min matblogg!!! Har mest gjort den för min egen skull då jag aldrig går efter recept, vilket ju gör att jag glömmer bort om jag lagat något riktigt gött och vill göra det igen!

HÄR hittar ni den.

lördagsöndag

Jisses vad paranoid jag var när jag vaknade imorse, hade haft en skitläskig dröm som gav mig ännu mer paranoia och fetingångesten. Var tvungen o ringa till min vän (som var med i drömmen) och fråga ifall det var en sanndröm. Det var det inte. Jävla tur.
Har haft en relativt nykter helg. I fredags satt jag mest och såsade framför datorn, och igår var jag på stan o shoppade mig fattig, käkade lurre med Hannill. Och senare på kvällen gick jag till mamma och övertalade henne att följa med ut o ta en bärs. Träffade även moster på bussen som slöt upp med oss.

Men jävlar. JÄVLAR vad norrmän det var ute. 90% av alla svenskar var nog norrmän. Ett gäng norrmän med en hockeyfrille-peruk kom fram o tölade med oss. Jag stod mest o skrattade tills jag sa att jag inte fattade ett ord av vad han så. Då gick han. Jävla norrmänn lixom, dom får väl lära sig o prata som fölk!!

Träffade även en gammal klasskompis, han sa att jag hade blivit värsta "helylle"-tjejen. Kanske var för att jag såg ut som skit på gymnasiet. Dessutom jobbade han på coca-cola, frågade diskret vad den hemliga ingrediensen var, men det fick jag inte veta. Dålig stil! Halv elva satt jag på bussen hem, halv tolv sov jag som ett får.

Var uppe runt åtta imors och svängde mina lurviga på Konsum. Hade ju fan inget kaffe.

snipp snapp snut, så var helgen slut!

OMG scary!!

Igår hade jag en litten "sleep-over" hos madde!! Det var ju görmysigt. Vi solade solarium och nu är jag lite mindre likblek än allmänheten. Dock är magen rödare än döden!
Kvällen avrundades med en film (pans labyrint) och vi la oss i lagom kristlig tid. Madde har den fluffigaste sängen jag någonsin legat i. När man lägger sig ner sjunker man lixom ner i ett kudd och täckhav. GÖTT.

Kom på förut att jag inte har några helgplaner alls (förutom en litten fiking med hannill), så om någon känner sig uttråkad är jag som en fri panter i djungeln!! snabb och svartklädd.
puzz

födelsedag.

22 februari fyller jag ju år!! Blir eh... 21....eh. Och i vanlig ordning har jag skrivit en exellente önskelista!!!

- dammsugare!!! Min dammsugare lär ju vara det värsta som hänt mänskligheten. Det tar fan 30 minuter att dammsuga 26 kvadrat. Illa.
- datahögtalare. Små svarta med asmycket bas!!
- elvisp.
- potatisskalare.
- plattång.
- locktång

- skitmycket pengar!!!
- plånbok
- handdukar, badlakan, från ikea, gärna i bajsbrun kulört.
- svarta korgar att ha ovanför skohyllan där man kan ha mössor o halsdukar o skit i!!
- dra-på-lakan (120 säng!!)
- bodylotion, body butter. älskar sånt klabb.
- fotbad. alltså sånt som man har i vattnet. fotsalt? vafan hetttere...
- blommer. mina dör!!!
- mysiga grejer. typ ljuslyktor och sånt där. eller bara ljus. allt är möjligt.
- rött läppstift

Pattjävel

Idag var jag o Madde o kollade på behåar på lurren. Madde kollade o jag provade, 99 spänn för alla behåsar på Kappahl!!! Perfa. Synd att pattarna är så jävla stora. Pattjävlar!!
Kunde ju inte ens knövla in dom i den största behån. Om det fortsätter i den här takten kommer jag att få sy egna behåar av strumporna.

Köpte ett par strumpor istället som Madde tyckte "såg ut som skit". Skit-samma tyckte jag och har invigt dom hela kvällen i ungkarlsresidenset, jävla skönt med strumpor alltså.


gjorde återigen ett tappert försök att ta kort på min röv. Vet inte varför denna rövfixering på sistone.
Istället får ni en tjuvtjik på mina spänstiga frisör-vader istället.


skitstrumpan och en stock snus.

RSS 2.0