tyst!!!!!!

åhhh. Tystnaden sprider sig likt en fjäderlätt kesostekning i en ny teflonpanna. TYSTNAD!! Fan va gött.
Har ju varit ett jävla liv hela dagen tycker jag. Idag, och igår. Folk överallt i panik o hårrår.

Men nu jävlar, nu sitter jag här med en redig choritzo i min högerhand och en trevlig öl i min vänstra.
Livet ä gött ibland.

men missa bussfan då!!

Fan vad ovärt det är att missa bussen. Dom gångerna jag har missat bussfan så tänker jag alltid att jag kunde använt den förlorade timmen till att sova en timme längre istället. Ifall jag ändå skulle ha missat den lixom. Men njet, vända tebax hem o ba "jaha... nurå?"


finfredag, tema; visa tandköttet.

Nästan som mordbrand fast bättre.

tja bloggen.

Var som vanligt hos distriktssköterskan imorse, klev på bussfan. Njöt av att sola sken rakt i nyllet lixom. Lyssnade på hipp och ungdomlig musik. Frös till is när jag insåg att; FAN i helvetet jag hade glömt att dra ut locktången. Och den låg på soffan. Röv röv megaröv.
Fick attack-ringa till morsan o övertala henne att åka hem till mig o plugga ur skiten. Jävla tur det lixom.
O mamma ba "kanske är dags o skaffa hemförsäkring".
Tro fan det. Kan ju va bra o ha innan man blir medskyldig för mordbrand eller liknande.


Fail of today


onger mä smink

Klippte en unge med smink. Alltså en UNGE. tjej mellan 8-9 bast, med asmycket mascara. Blev lite ledsen. Dels på föräldrarna som faktiskt lät ungen gå ut sådär och dels på att ungen antagligen snappat upp någonstans att brudar har minsann fladderfransar och vulgära kläder (ja, vafan är nästa steg lixom).

Jag tycker fan inte att det är okej alltså. och så började jag tänkte på när jag var sådär 11-12 bast och började fundera på vikten. Klädde mig i skitstora tröjor som skulle täcka "fläsket". och sen började jag banta och gick ner absurt mycket i vikt på bara några veckor.
Får halsbränna när jag tänker på det. Låt barn vara barn!



heppårä

Ja jag vet, har varit lite tölig o nördig på sistone. Det är för att det har hänt så många saker i mitt privatliv som jag inte kan skriva om här (lögn, har bara vart lat). Ska skärpa mig och sluta skriva om köttfärssås.

Har katastrofalt ansiktsminne. På riktigt alltså. En gång gick jag runt på en fest och presenterade mig för värden ungefär fem gånger och frågade "jaha, vet du vem som bor här?". Tror han blev lite sur tillslut.
Gör det ju inte lättare i mitt jobb heller. Klipper i snitt kanske... 250 personer i månaden (obs; ej skämt).
Så hur töligt äre inte när någon tantstackare ba "klipp mig som sist", vilket var för tre månader sen. O man ba "ehh....vem är du?"


Tog en lyckad kortbild på mig imorse. Mina ögon var röda och döda, men blev nästan lika snygg som tyra banks.

Laga mat

Jag är faktiskt väldigt duktig på att laga mat. True story.
Lagar kanske sveriges i särklass godaste köttfärssås, så eftersom jag är en artig apa tänker jag faktiskt bjussa på receptet.

1 pkt krossade tomater, smaksatt eller inte, välj dock inte "vitlök" eftersom det har en förmåga att eh...smaka väldigt mycket vitlök.
1 röd paprika
1 gul lök. eller svettlök.
creme fraiché med smak av fetaost o soltorkade tomater.
strimlade morötter om du känner för det.
litte köttbuljong.
½dec vatten. typ. eller en hel. eller byt ut mot grädde om du gillar flötig mat
kryddor!!! basilikum, vitlök och svartpeppar
litte soya.
fetaost om du vill. gött o bara strö litte på. Undvik i matlådor eftersom det smakar spya efter att man kört det i micron.


Sen vet ni väl proceduren lixom. Kanske jävligt basic recept eller ja vettefan. Hur gör ni köttfärssås?

lite lätt omformatering.

Eller va man säger.

Bytte texten på headern. Va tycker ni? blev det bättre eller sämre? Äsch, skitsamma. Ska väl byta headern lagom till sommarn, om sudden hjälper mig o tar litte pimpiga bilder först. Men måste ju ha en idé först. Kanske ska ligga i en stort bröd, som en korv med bröd, fast jag som ligger i den. hehe.

påskiz

Glad påsk, litte såhär i efterhand.
Igår var jag jävligt bakfull. Knäckte första bärsen klockan 14.29 i lördags och på den vägen är det. Träffade Henke-penke i stan och vi slog ner oss vid teatern och blev påskitna av fiskmåsar. Jävla skitdjur. Vi satt där ett jävla bra tag ända tills vi insåg att vi var akutkissnödiga, så vi fick halvspringa till BK och sen försökte vi leta upp nåt bättre ställe som hade tillgång till någon slags buskage. Hittade inget, däremot en bro.

Sen drog henrik hem och jag drog till Hannill och var full o jävlig. Erik, svante och emmy kom oxå och vi satt mest o tölade hela kvällen, asmysigt!
Och igår vare som sagt soffläge hela dagen. shit pommes.


sommartjejen i fredags!! har blitt litte halvbrun iaf.


henrik multitaskade.


Åkte till Hannill o fylleposade.


satte oss på uteplatsen!! emmy o svantis


Hannill o emmy.


Erik kom oxå! var skitkul o träffa honom! Long time!


Sen gick vi hem till svante o såg på någon film. Emmy o svante höll handz, tyckte det var poetiskt på något sätt.


Igår hittade jag spännande blåmärken på armen. aj

rakperm!!

Vaknade kvart i sju, pigg som ett svin, har gått lös med dammsugaren, renbäddat, rakat benen, smort mig samt rakpermanentat luggen litte.
Spännande! Har aldrig gjort en rakpermanent på migsjälv förut. Har ju fluffigt Carola-hår som jag plattar varje dag för att inte se ut som ett föggelbo i hövvet.
Vill ju inte rakpermanenta hela håret eftersom det sliter nåt så förjävligt på håret, så luggen kan ju va rak istället va.

Blev ju bra, den blev inte helt spikrak, men rakare, så jag kanske kör en omgång till på den.

(OBS; Don´t try this at home kids! Permanenter av olika slag är svårt, svårt svårt, och kan slita på håret såpass mycket att det går av helt.)


Rak-hårig-tjej. Ni ser ju hurpass rak luggen är jämfört mot resten av fluffet.

Pözz.

häxa. :(


Kund
: jaha, har du några planer inför påsk då?
apan: mjaaah....
kund: En tripp till blåkulla kanske?



fina armbandet <3


snake!!!!!!!!!!!!! snuttigt va

Horgranne!!!!!!1

Ok, fult svärord, man skall inte kalla löst folk för horor och luder, rätt oclassy va. Men när min horgranne spelar bajsgangsta-musik (SAMMA LÅT PÅ REPEAT OXÅ!!!!!1) hela jävla natten känns det fan befogat.
Vaknade klockan sju av att han fortfarande spelade. BONK BONK, UNTZ UNTZ, DONK DONK.  Grinade och övervägde att gå och yxmörda honom lite diskret.

WHY WHY!!!!??? vafan äre för fel på folk egentligen. Ska hämnas. Inatt sätter jag fan på vengaboys på repeat, så ska han få se hur jävla kul det är.




"exellent"

Fan i helvetes rövsnor va gött mä kaviarmacka!! Ok, inte riktig macka, mitt failbröd från igår, men whattefuck, close enough. Hyvlade på asmycket smör (smör med macka) och kaviar och saltgurka. Grät nästan av lycka.

Saknar bröd i mitt liv. bröd och bananer. Ok, inte bananer, men det började på B det med. Brananer (obs; påhittat ord)

På sistone har jag varit så jävla uppe i varv och hetsig att jag blir vansinnig på migsjälv. Idag njöt jag hela dagen på jobbet över att jag var sysselsatt med något. När jag är hemma springer jag femton varv i lägenheten innan jag orkar sätta mig ner.
Igår fick jag fan lägga mig runt tio eftersom jag hetsade mig till hjärtklappning.
Är väl exalterad över valfri sak.


bastutron

Har haft en ganska göddig dag ändå. Först drog jag till Peter för litte massage. Det var spännande. Först fick jag ligga i en stor kokong som såg ut som ett solarium typ, fast hövvet stack ut, plus att den skakade och blev asvarm. Önskar jag tog kort, men det gjorde jag inte, så gefan i att klaga.
Sen blev jag knäckt och knådad. Fyfan, ONT I GÖBBKROPPEN!!! Men nu känns det gött. Tror jag var hos Peter i 1½ timme, tiden går fort när man blir knådad.

Var så nöjd över min insats att mitt massage-groggiga anlete tog sig en turné på stan. Köpte ost bara, och belönade mig med lite chili cheese. Sen gick jag längst älven och njöt av det fina vädret och Karlstad, som kanske är sveriges bästa stad. Skojjar ej.
Hela turen avslutades hos morsan där jag blev attack-rastlös och hetsbakade:
Oopsies
chokladmoussé.

enligt LCHF dårå.

Oopsiesarna (som är ett slags bröd) blev skit. Platta och jävliga. Men vafan, värt att äta som bröd ändå. Hyvlade på en jävla massa smör och litte skinka. GÖTT.
Chokladmoussén blev asgod. Hade i mörk choklad med mintsmak. "smakar mint", japp. NÖMNÖM.

Och nu har jag lagat matlådor, korvstroganoff med broccoli, blev oxå asgott. Fan vad bra jag är, borde ställa upp i valfri kock-tävling.







Kille med kryckor

Har varit insnöad på RJD2 på sistone, ungefär 60% av min musik på mobben består av RJD2, asbra. Och så snubblade jag över en video med den här snubben:


Asballt.






Bill Shannon heter han!
Skulle oxå vilja vara lätt invalid och danse med kryckor.

Hatar när saker ser lätt ut och så äre inte det!!!!!!!

massage in a bottle.

Imorrn skall jag på massage!!!! (fyndig rubrik va? hehe). Min rygg ville rånbögmörda mig imorse så jag ringde min rungande massör Peter och han fixade tid tills imöra.
Har en viss hatkärlek till massage. Har hört myter om att massage är "gött", vilket jag starkt betivivlar då min rygg är mör som en halstrad hamster och har börjat inta kamel-form. Däremot är det gött efter. Lite mer flexibel, mindre göbbe i kroppen lixom.

Idag hade vi personal-möte. Har varit high over heels över det där jävla personalmötet i flera veckor nu. Inte pratat om nåt annat "fan va gött dä ska bli o prata ut, rensa luften osv". Och så kom jag bara på två grejer att säga. Kände mig lite tom och ledsen efteråt, men har varit och duschat av det värsta. Lär ju komma på alla vettiga saker jag ville säga imorrn.
Råkade gå med på att börja jobba heltid igen. Röva. MÄN MÄN, EN FÅR VÄLA TA EN FÖR LAGET LIXOM.

Har ringt runt till halva min bekantskap ang. siesta imorrn i solen. Jävla rövar som är upptagna med nördiga töntgrejer som att jobba. Får väl sola ensam rå.

puss.

drethjärna

Har ju sovit som en sengångare i helgen, och har drömt skitkonstiga grejer.

dröm1:
Jobbade på ett badhus för bebisar, bebisarna åkte rutchkana ner i en pool som var skitdjup, längst ner på botten fanns det diamanter som barnen skadade sig på. Hela badhuset var asknasigt, och jag märkte att många ungar hade börjat försvinna. Dessvärre var det en jävla ventil med luftsug som några ungar hade åkt in i och blivit nermalda.
Asäckligt, hade skitdåligt samvete när jag vaknade. Jävla dretbadhus.

dröm2:
Skulle till gynekologen. Kom in i rummet och då hade gynekologen börjat klä stolen i svarta sopsäckar. Hon frågar mig om det går bra och jag ba "ehh ja.." då springer mamma in med flaxande armar och gallskriker "NEEEEEEEEEEEEEJ" och börjar slita i sopsäckarna. Helt galen var hon. Sen skulle hon vara med under undersökningen trots att jag vägrade. Jävla mamma. Gynekologen konstaterade att jag var gravid i v.22 och det gick inte o göra nåt åt det.

Undrar vartfan man får allt ifrån.

chaaaaba

Saknat mig? Hehe. Har varit i stugan i helgen, jorrå. Har sovit och ätit ungefär hela tiden. och igår satt jag i solen i typ 59 timmar, med en bärs och var relativt nöjd, samt skapade en hyffsad bonnbränna.
Gav mig även på den där förbannade slymaskinen igen, men tröttnade rätt fort och fortsatte med ölspillandet.



Åsas djur var med!


Haha, tog kort precis när jag vaknade. Fyfan vad man sover gott i stugan. Skulle kunna sova i tusen år där. Frisk luft o kött ni vet.


Grillmästar´n.


Öl i solen!!!!!


pappa o jag tog oss en promenix ner till sjön.


brasa, fläsksvålisar + öl. Bättre än så blire fan inte.


På kvällen spelade vi sällskapsspel. Fia mä knuff (kom tvåa, jävla skitspel) och ett hemmagjort spel som jag hittade på reglerna till. Vann ändå inte. Skitspel.

Hoppas ni hade en bra helg! Nu ska jag tvätta, allt är aslortigt, inklusive migsjälv.

hurttigrutten

Ok, kul o kolla vad folk googlar på för att hitta hit.



Dalai Lama och "snyter gult". Ok?

fuckfacehelg

Längtar inte till helgen. Ska bli så jävla pisstråkigt att jag får huvudvärk av bara tanken. Om jag ska göra något speciellt? Näpp.
Och det är just det som är så jävla tråkigt. Jag ska inte göra ett skit eftersom jag är fattig minus hundra. Tänkte tvätta litteråsåattehhh....

Om någon förbarmade själ känner sig för att förbena sig över mig är ni välkomna.
puzz

önskeben

Önskar önskar att ja hade något spännande att skriva om. Men det har varit en ospännande dag faktiskt. Var litte marknad ute på "stan", Krillehôlsborna var statiska av lycka och vägrade klippa sig och köpte väl 4 korvar för endast 100 kronor!!!!!!!!!!!!! (ville oxå köpa korven, men hade inga pengz).

Två småglin sprang runt o härjade vilt i salongen. Sara skrattade och pratade o skojjade med ungarna, medans jag var surkärringen som gnällde "här inne ska vi inte va o leka! SÅDÄR SÄJJER MAN VÄL INTE?" (ungen kallade oss/mig för kärring, fattar inte varför).
Vill inte ens tänka på hur jag kommer att bli när jag blir gammal.





såhär ball var jag i håret förra året vid den här tiden. Undrar vad som hänt med min virvel sedan dess, den är helt crazy och putar åt alla håll.

wöööööh!

Inge mer cp-inlägg, lovar. Blev bara så igår, tyckte bloggen såg så apig ut att jag var tvungen o retarda av mig lite. Sorry.

När klockan var 13.00 satt jag förnöjt i min lille soffa och målade naglarna och tänkte "oj vilken produktiv dag". Sen försökte jag dra mig till minnes med exakt hur produktiv jag varit. Det jag var mest nöjd över var nagellackspådraget. Hej och hå. Och det produktiva var väl städningen, annars inte så mycket.

Blev helt insnöad på fönsterputsen förut och fönsterputsade allt. Det blev ju så jävla blankt av den där putsen att jag kunde inte sluta. Men när jag fönsterputsat grytorna så blanka att man kunde se sin egen röv i dom kom jag ihåg att jag skulle ju äta ur skiten oxå. fick göra om och göra rätt med diskmedel så att jag inte skulle få någon slags fönsterputsförgiftning vid senare tillfälle.

Gav upp fönsterputsen och åkte till staden och träffade Hannill och tog en fika. Efter att ha fikat en stund upptäckte jag att min arbetskamrat satt precis brevid mig. Askonstigt, och ännu konstigare var att jag först kände igen hennes klocka - och sedan henne.

Sen tröttnade jag o åkte hem, hälsade på sudden som gödde mig med glass och mutade mig med ballerina kladdkaka. Hon kan fan mina svagheter. Lovar att ge igen någon gång.

Såpp, litte dagsuppdatering vare där ja...eh... ok. Pussokramiz.


gögögög

lagom glögg, gögg, höl. hej hej.

discokväll

Vafan. Idag har jag bakisångest som heter duga. Nästa helg blire fan lugna kanelbullar hörrni. Drack en (1) jävla tequila och efter det äre jävligt luddigt. Rövsprit!!!
Ok. Jag o sudden gjorde oss i ordning tillsammans, åkte till staden o förpartaj hos Martin. Kristin med entourage kom så det var jävligt kul.
Dracks öl, tölades, trollades, tatuerades, ja ni vet, det vanliga. Blev även igenkänd av några småtjejer på stan som fnissade o flaxade "dä ä ju hon, den där lilla". Sa sudden iallafall. Hon kanske bara försökte va snäll, vet ej.

Och ankan. Ankan ankan. discodansades ett tag, bråkade ej så mycket den här gången. Brukar alltid få snefyllor av rang när jag har mens, men klarade mig relativt bra ändå. Blev jävligt kramig och kärleksfull istället. Kramade minst 700 personer. Och nån kille kom fram o frågade mig om "det var jag som var apan?" Det var ju kul. Melvin tror jag han hette. Vi dansade nog lite oxå. Minns ej riktigt.

Kul kväll överlag. Dock så äre luddigt. Jävligt luddigt. Hatar när det blir så, känns så jävla ovärt o gå ut om man inte minns nåt lixom.


Kristin mitt lilla marsvin


bejjs, sudden o tiffany


Kisögat.


mongos


oho.


Martin försöker lära mig o trolla tror jag. Ser ni vad bekväm o nöjd jag ser ut i situationen


het brud -85


Carl kunde göra "tigern", jag försökte men utan resultat.


Sötsudden. <3<3 Har jag sagt att hon är på tjocken? Jag ska bli mormor!!!


Öl i fat på ankan.

Justdetja, samtliga bilder (förutom den siste) är snodda från Tiffany.

Faggan

Igår åkte jag till sommarstugan med pappa och åsa o hunnera. Skönt o komma ut på landet lite o få frisk luft. Och så bara pyssla litte. Kratta löv, rensa polen från löv, mala sly o grilla litte. Och jävlar va varmt o gött det var.


slymaskinen. Råkade tappa sekatören i den. Blev ej till sly.


älskar den där jävla stugan.


pappa grillade.


Fick en bok som dom tydligen tyckte jag behövde. pfff

just det ja, offentlig blogg vare...

Ibland glömmer jag fan bort att jag skriver på en OFFENTLIG BLOGG. Alla kan läsa. Och jag är ju inte så jävla taktisk och diskret jämt lixom.

Och då kan det hända att man får såna här kommenterarer;

ang det HÄR inlägget.

Fan vad pinsamt. Och så är jag ju en ältare av rang, har samvete som kan få en katolik att verka ångestfri.

Men alltså, ni måste ta mig och min blogg med en nypa salt. Allt jag skriver är sant, dock så kan jag krydda ibland. Och i fortsättningen ska jag försöka att censurera vissa händelser lite bättre.

Alla sympatier till dreadskillensflickvän som faktiskt INTE blev sur. Om jag vore i samma situation hade jag blivit skitförbannad. Nån jävla brud som tallar på min karls hår lixom. Skulle eventuellt börjat skrika och flaxa med armarna och begått mindre rånmord. Men det är jag det.

Åka till landet

Idag ska jag åka till vår sommarstuga på landet en svängom. Ringde till pappa igår för att kolla tiderna;

apan: men vi åker väl inte sådär skittidigt va? Inte så att vi åker klockan nio lixom?
pappa: HAHAHA näääääää!!! Vi åker tio.
apan: skönt.


sen ba; fan.


spa-kväll

Har haft spa-kväll. Eller ja, jag rakade benen och la en ansiktsmask. Vet ej varför alla tjejer kallar det för "SPA". Låter kanske lyxigt. Funderar på att hitta på ett lyxigare ord för "bajsa", "duche-toileté" kanske?

Tänkte att det kanske var avkopplande. Och mitt i ansiktsmasken fick jag för mig att steka ägg. Och när äggen var klara var inte ansiktsmasken det. Och maten fick ju inte bli kall lixom, så jag försökte äta äggen med ansiktsmasken på. Fan vad svårt det var. Fick verkligen anstränga mig till max för att ens orka öppna munnen. Blev stressad och ansiktsmasken fjällade ner i maten.
Jävla fail det oxå.


gammel bild. Tyckte jag såg ut som Jokern i batman.

dagens outfit:

FLÄSKSVÅL!!!





Borde icke försöka mig på ett liv som modebloggare alltså, phew!

Jagade fläsksvålisar med Sara i Krillehöla idag. Hittade en påse och fick springa för våra liv. Jävla liv för en påse fläskisar alltså. Men det var det värt.

"TUBEN, typ"

I Karlstad har vi inga häftiga underjordsfordon eller rälsspår överallt. Finns buss och tåg ibland. Annars gör vi som normalt fölk, går eller cyklar.

Idag testade jag och jobbkompis-sara att ta TÅGET från krillehöla till karlstad. Sjukt spännande. Och gött, lite som att sitta i en massagestol. Kände mig som en stockholmare som satt och gnällde på tuben.

OK; buss från krillehöla till karlstad, restid 60 minuter.
tåg från krillehöla till karlstad, restid 23 minuter.


Synd att den inte stannade i kronoparken dock. Vilket resulterade i ytterligare restid; buss från karlstad till krp 10 minuter, samt gångavstånd från tågstationen till busstationen ca 10 minuter.
Räknade ut att vi tjänade ungefär 3 minuter på tåg. Och massa byteskrångel o skit.

Men vi fick ju lite variation iaf.


BRÖD MED KORV. hahaha. :(


Tur att dom har en korvguide ifall man skulle ta fel.



Men skåjja!

Händer rätt ofta att jag skojjar med folk som inte alls fattar. Tror jag är för ironisk ibland, eller så glömmer jag helt enkelt bort att berätta att jag skojjar och jag uppfattas bara som lätt störd.
Idag skojjade jag med en kund. Tyckte han kunde bleka ögonbrynen istället för att färga håret mörkt. Hoppas han inte tog mig på allvar och faktiskt bleker dom. Kommer se skumt ut.

Skojjade lite mer er ang. föregående vlogg. Tyckte det var SKITKUL att hela datorn fick spel och hackade järnet, varav jag lyckades fånga allt på film. Och då skulle ni tänka "åh nej vad seg min dator är". HAHA. APRIL APRIL!!!l (det är ju faktiskt fortfarande april)

FNISS



Hetsäter


Jävla tjat om videobloggar på sistone!!! VARSE!

hoppkostymer

I lördags tjatade Kristin halv ihjäl sig angående det toppmoderna plagget "jumpsuit". En slags byxa och topp som sitter ihop. Helt crazy. Kristin älskade iallefall plagget och tyckte det var exellent på alla sätt. Förutom när man måste kissa och måste ta av sig hela skiten.

Sagt och gjort. Var ju tvungen o testa exakt hur sälig jag såg ut i fanskapet.


såhär sälig såg jag ut. Förjävligt fakiskt, som en stor bäbis. Prövade faktiskt en till och den var om omöjligt ÄNNU värre. Besparar era ögon.


den här såg jag ju gangsta i!! fetta snygg.

sen hade vi hört talas om att det fanns ett "CHOKLADCAFÉ" som hägrade någonstans, drog ju dit och köpte fetaste chokladkakan. Nästan LCHF eftersom den bestod av 80% kokos typ. Jävligt god. Och trevlig personal som snällt förklarade skillnaden på bryggkaffe och grovt kaffe.


här sitter sudden o sniper. Kolla gulliga thékannan!


och här sniper jag. Se va käck o snäll jag ser ut. Trevlig kaffetant -85.

puss



gay unicorn

Hade en skitkonstig dröm inatt.
Jag o Hannill var några slags rymdsuperhjältar som åkte runt och gjorde heroiska grejer - IN SPACE, jag red på en enhörning och hannill red på nån karls axlar.
Varje gång Hannill skulle hoppa upp på karlns axlar så såg det EXAKT ut som I SoR när Legolas slänger sig upp på en pålle i 90 grader. Gick i slowmotion lixom.
Skitbra.

Slutade med att jag o Hannill bestämde oss för att bli ihop med varandra, så resten av drömmen höll vi varandra i händerna när vi fightades med skurkar.

WTF lixom. Vaknade av att jag nös.


"wiieee" säger ho.

partyapan dag 2

Som sagt, igår var jag ur form och hade precis bestämt mig för att stanna hemma när jag blev övertalad att hänga med ut ändå. Fan lixom. Men jag är glad att jag följde med, skitkul vare!

Jag, Kristin, Markus och johan åkte först hem till Johans lya och drack ett par bärs, sen bar det iväg till Emma&Bejjs där det var massa folk. Jävligt kul. Pratade litte med Peterpops;
peter: jag vet mer om dig än du vet om mig.
apan: jasså? läser du min blogg?
peter: nä, du pratar alltid.


haha. Sen bestämde jag, Markus och kristin att dra till ankan. Jag fick springa ut till bankomaten eftersom man inte kunde betala med kort, träffade en sån jävla vidrig människa där. Han sa sjukt snuskiga grejer och jag blev jävligt obekväm. Ångrar att jag inte daskade till honom. Blev mest illa till mods och svamlade nervöst om bajs. Konstigt sätt att reagera på.
In på ankan kom vi tillslut, träffade Lotta som blev kvällens hedersdansare. Jag försökte vara wingman åt Markus.
apan: vilken typ av tjejer gillar du då?
markus: dom som gillar mig.


Hittade tyvärr ingen brud åt Markus, alla var så jävla sura. Träffade dock en Österrikare som var rolig.
österrikare: I´m from Austria.
apan: ok, It´s like Holland, but diffrent.


Och det roliga var antagligen hans namn.
Apan: HAHAHA, han hade jätteroligt namn, SHUTTHEFUCKUP?! HAHAHAHA
Markus: Men allvarligt, hörde du inte att han sa "Javier"?


Sen började österrikaren prata om att han letade efter en "lover" eller nåt, då gick jag och dansade istället.

Kvällen avrundades med att vi gick på efterfest och jag stod och drog någon stackars dreadskille i håret, varav hans flickvän blev sur.

Tack för en asbra kväll! Särskilt Markus som jag totalsnikade på.


Markus, rickard o Johan. Markus bytte byxor med en snubbe under kvällen. Han fick blå byxor.


Peterspops



easy

Ringde nyss till Kristin för att berätta att jag inte orkar hänga med ikväll, är för gammel för tvådagars-gallej osv.

Kristin: Vi tänkte komma o hämta dig?
Apan: jasså....jaha...ja men dåså... det kanske inte blir så dumt ändå.


Är väl antagligen sveriges mest lättövertalade människa.

dimma ner

"Året var 1732, dimman låg tät". Osv. Jävlar va dimma ute hörrni!! Kronoparken är helt dött idag. Inte en själ ute, förutom undertecknad som knivar runt till tvättstugan om vartannat.

Igår var jag och Hannill på Danko Jones, vilket var rätt dretbra. En stund iaf. Ända tills jag blev ihopklämd av massa idioter, fick panik och slet med mig hannill ut ur folkhavet. Dumt att ställa sig längst fram kanske.
Blev skitsur på en brud av okänd anledning och hämnades genom att hälla ut min öl på hennes rygg, jävlar vad sur hon blev. Jag låtsades att det var en olycka och bad om ursäkt ett par gånger innan jag skamset lämnade platsen.

Träffade massa roligt folk, en gubbe som såg ut som Kungen i sagan om ringen. Sa det till honom, tror inte han fattade vem jag menade, var kanske lika bra.


jag o Hannill. Hanna är så snygg, hatar henne lite.


försökte ta kort på danko. Är inte helt säker på exakt vad det är som jag tagit kort på.

RSS 2.0