RSM 2017

Gomöra! I skrivande stund har klockan slagit 06.46 och det börjar kännas som en fullt acceptabel morgon. Ungen sitter brevid mig o pysslar med pussel, något som är väldigt intressant just nu. Bra att jag är en sån superfunktionell morsa som kan blogga o leka med ungen samtidigt (gissar på att inlägget kommer ta ca 6 timmar att skriva färdigt!). 


Igår var vi på retrospelsmässan i götelabörjjjj. Vide var hemma dock. Det var kul men jag har saknat vide väldigt mycket på sistone. När jag hämtade honom på föris i veckan så grinade jag. 
Jaja rsm var det, åkte dit med tre svettiga karlar och så Amelie då. Det var en go resa ner o vi käkade frulle på donken, min frukost kostade 91 spänn, dyrt. Vi åkte i Kims värstingbil, den var automatväxlad och kunde styra sigsjälv ibland. Skitskrämmande, jag vågade inte köra ifall den skulle utveckla känslor och vilja förstöra mänskligheten. Så jag slapp ha det på samvetet iallafall. 

RSM var ganska svårt att hitta men vi följde strömmen av nördar i skinnkläder o långt hår och kom rätt tillslut. Mycket fölk var det och alls var fan klädda i svart. Kände mig som värsta färgklicken som hade en grön kofta på mig. 
 
Gick mest runt o försökte se något vilket var rätt svårt. Köpte en blomma från pappaspärlor, den var fin och rolig, dessutom var pappaspärlor väldigt trevlig, han frågade om jag tyckte att jag betalat ett rimligt pris och det tyckte jag. Hantverk och konst ska man betala för.

Åt mat på mässan, nudlar med pinnar. Hatar att äta med pinnar, tog fan en evighet. 
När killarna gått 140 varv runt mässan så åkte vi hem. 
Kul att se något annat, trots att det kanske inte var min grej. 




Pappas pärlor!
Ser ni hur mycket folk det är eller???
Smoofie o Ronny spelade litte. Alla tv-spel fanns!!

Smärta i hjärta

Så tyst i huset!!! Jonas knegar natt och vide sover. Jag sitter i soffan med ett kattdjur i knät och tänker på saker. 

Runt 22-23 varje kväll så börjar vide gny och vill sova brevid mig. När han ligger där och snarkar brukar jag tänka på Jonna. Det kommer lixom alltid då, på kvällen när hjärnan är relativt tom. Skäms alltid lite. Känns som att jag tänker för lite på henne. Skäms ibland över att jag inte skriver mer om henne på bloggen. Att folk kanske tror att jag glömt och gått vidare. Det gör man ju inte, hon finns alltid där ändå på något sätt, som ett hål i hjärtat. Då blev det verkligen trasigt på riktigt. När hon dog ville jag dö, jag såg ingen större mening med livet alls. Kändes som en jävla omöjlighet att fortsätta leva som förut, att fortsätta vara samma person ens. 
Jag tycker inte att jag är samma person nu heller, det känns som ett före/efter moment i mitt liv. 

Ibland pratar jag med kunder om sorg o smärta och sånt och jag brukar säga att det det blir inte bättre men det blir lättare att leva med. 


Min unge!!

Idag saknar jag min bebiiiiis! Jaja ska sluta kalla honom för bebis, han är ett barn.

 Igår hade vi en görmysig dag. Alltså görmysig. Vi var ute o lekte skitlänge. Vide plockade stenar och gav mig. Sen försökte han äta några, han fick en smoothie istället. 
Efter det så åkte vi till affären och jag släppte lös honom där. Nu tänker ni !!!!!???? men han tyckte det var skitkul att springa runt o härja bland alla grejer. Speciellt tomaterna och vitkålen fastnade han för. 
Vide är en ganska försiktig unge ändå, han känner ganska försiktigt på saker innan han bestämmer sig för ifall det är värt o riva ner eller ej. Innan barn ba "JAG SKULLE ALDRIG TA MED MITT BARN TILL AFFÄREN."
haha. Jag trodde iofs inte att jag skulle gilla samsovning heller, nu är det den bästa stunden på dagen, att gå o lägga sig brevid en liten varm person och hålla handen. Obs, inte lika mysigt när han sparkar en i hövvet eller skriker en i örat... 

Hejdå! 

<3

Lördag!!

Herrejävlar vad slitiga helgerna har blivit på sistone. Vi håller på o renoverar vår sommarstuga som vi ska sälja! Det är jävligt jobbigt att renovera om ni inte visste det. Tur att  vi får hjälp! 


Än så länge har vi:
Målat knutarna. 
Målat fönsterfoder.
Målat verandan.
Målat tre fönster.
Tapetserat två rum.
Målat tak + vägg på ett rum. 

Har bara en miljard fönster + skrapning, byte av några fönsterbrädor, måla jävla plankor vid taket. Måla en vägg till. Pheeew. Och sen ska vi bara åka till tippen en miljon gånger och slänga ett helt garage fyllt med skräp. Säkert mer. 

Varför består helgen bara av två dagar?? 


Satanisten i mig.

Nej haha sorry för så himla dålig rubrik, jag har ingen satanist inom mig, tror det bor ett ulligt litet får som heter Kenta där. 


Jag har varit nåt så förjävla trött sen jag käkat penicillin. Helt slut. Helst av allt vill jag ligga ner i soffan och stirra på färg som torkar. Gah. 

Sökte in till lite kurser igår!!! Haha. Jag är en sån där spontan jävel som får akuta infall, "jurist?? Ja men varför inte!!" (Sökte inte jurist). Så jag vettefan. Starkt tveksam till att jag kommer in på något, men jag tror det vore kul! Känns ultimat att plugga medans man har barn på något sätt. 
Vi får väl se, hinner nog ändra mig 140 ggr till. Kanske slutar som mattläggare, vem vet??

Pussipuss



Så jävla dålig luggdag!!!

Personer jag vill klippa.

Yey och ney. 

Eugene i walking dead. Asså JA! Jag är i övrigt ett stort fan av hockeyfrisyrer, men det är skillnad på hockeyfrisyr o hockeyfrisyr. Jag vill klippa av nackfrisyren!!



Trumpis. Finns väl ingen med lika svinful frisyr som den gamle huliganen. Jag tänker en hård snagg som passar hans personlighet. 


Maria montezami. Nej nu skojjar jag faktiskt jättemycket. Jag ser hela händelseförloppet framför mig: "jag vill göra något spännande! Men vill behålla längden. Ingen lugg, inte mer uppklippt än vad det är." "Jaha så bara topparna då??". Kul Maria! Kul!!!


elisabet Höglund. Jag är mest intresserad av hur hon beskriver sin klippning. Fluffigt? Jag vill ha fluffigt och permanentat hår. Stort. Ej fönat, FLUFF! 

lina + Sudden 17 bast. Alltså åmajgaaad. Detta var innan plattången. Kolla Suddens misslyckade goth-lugg? Den blev aldrig symmetrisk! Jag tror att jag var hennes frisör redan då. Haha. Och min frilla då?! Snaggat på ena sidan och två feta ränder i?? Det hade pappa gjort på min begäran. Största stilikonen var Kitty jutbring. 



Halsfluss.

Känns som att jag hunnit återhämtat mig bara lite efter fredagens terrordåd i Stockholm. Det känns förjävligt att sån här skit händer. För att få oss rädda. Jag är glad över att jag har plockat bort rasisterna på fejjan, men det känns som att jag kan läsa deras statusar ändå, saker som att "vi får skylla oss själva som öppnar gränserna," och liknande. Det gör mig lite nervös över att gå till jobbet, kommer man få se oroliga människor fast fyllda med kärlek, eller kommer folk bli bittra rasister?


När jag jobbade i Karlstad-Vålberg hade jag en kund som var rasist, första gången jag klippte och färgade hen så gjorde jag det väldigt klart vart jag stod i frågan och efter det så pratade vi aldrig mer med varandra förutom det nödvändiga. Jag har funderat på om jag gjorde rätt i att fortsätta ta emot hen. 

Övrigt så var jag hos doktorn idag. Jag har haft feber sen i fredags och käkat friskt med alvedon. Igår var vi i stugan och kämpade rätt hårt med att måla knutar och fönster, samt skrapa färg. Dålig idé, men jag är ganska envis. Idag hade jag så ont i halsen att jag inte kunde svälja, halsen såg ut som en salami invärtes. Doktorn sa att jag hade väldigt hög sänka och skrev ut antibiotika mot halsfluss. Väldigt töligt. Hoppas jag slipper febern inatt och att det går över fort. 

Puss och kram o ta hand om varandra. 

(P.s ursäkta för luddigt och dåligt skrivet inlägg, har feber nu med.) 




Hahaha.

Alltså inlägget jag skrev igår. Jag ba "åhhh vides sömn har blivit bättre, hoppas jag inte jinxar det nu". Ja tji fick jag för inatt sov varken jag eller vide något alls. Herregewd. Känner mig helt slut. Alltså blööhöööhööö. 

Han sov fem minuter i taget o ba gallskrek, tillslut gav jag lixom upp. Jonas jobbade natt och jag smsade att han måste komma hem för jag pallade inte mer. 
Är hemma från jobbet o vilar idag. Mår inget vidare direkt. Tvärslut och huvudvärken. 


Bra sov!

Ahhhh, det börjar styra upp sig lite! Vide har äähnäääntligen börjat sova bra igen. Äntligen alltså. Det har gått i perioder det där med sovingen, långa perioder dåligt och långa perioder bra. Fast mest dåliga känns det som!! Gah.


Värst var det när han vaknade en timme efter läggning, skrek hysteriskt och ville sova i vår säng med valfri förälder. Omajgadd. Det var inte skitkul att lägga sig klockan sju om man säger så. 

Men jaja, dom senaste veckorna har jag börjat sett ljuset, och sommartid för trötta föräldrar med trött onge är verkligen !!!! Lövley. Nuförtin somnar han schuu og vaknar 06.00-06.30 typ. Så mycke guld! Hoppas jag inte jinxar det nu. 

På tal om nåt helt annat så var det lite kaos på vägen hem. Alltså vägen, det var en bil som voltat o kört ner i diket och det var stopp. Sjukt obehagligt. Jag får svår ångest av bilar ibland. Vill bara åka dressin i fortsättningen. :( 


RSS 2.0