jul kul.

Igår satt vi nere hos Anne-lie och tjötade, sippade vin och pratade om julgrejer vi skulle göra, typ pepparkakshus-bak, julklappsinslagning osv. Helt lägligt började det snöa! I oktober! brukar det snöa då? Jag minns inte, det var så längesen jag såg någon snö att jag knappt minns.

Idag ska jag ta med lite cdskivor till salongen. Ska bli jättespännande att se vad tanterna tycker om min musiksmak.
det här har jag packat ner:
blandskiva 1/ gött mos
gorillaz
slagsmålsklubben/ boss for a leader
blandskiva 2
/ Julapa

Tänkte ta med mig en skiva med Christer sjögren oxå, den är tillochmed signad, "till Lina från christer sjögren" står det. Då kan jag visa tanterna den och dom kommer bli jätteimponerade och ge mig asmycket dricks. Jag kanske tillochmed ska säga att jag känner honom lite...


ge mig norrland igen!

åka åka tut tut

Idag blev jag attack-övertalad av sudden att komma hem till karlstad imorrn. Efter två minuters övertalning var jag såld och pixade biljett.
 Jag älskar alla helgona, har sett fram emot halva hösten att vandra runt på kyrkogården med en marshall och tända lite ljus för henrik, farmor och farfar. Tyvärr gick mina planer i stöpet när varken mamma eller pappa faktiskt var hemma. Fan oxå.
Tänker inte missa kyrkogården dock, det är så vackert, så jag får väl åka dit ensam och gola ikapp med spökdjuren.
Men vafan, ska bli jävligt skojj att åka hem iallafall! saknar er alla där hemma, och i USA (sorry hannill för att jag är så förbannat dryg på att skriva, det kommer, ja lovar!)

Imorse var det vrålsegt, mina ögon var i princip ihopklistrade, stapplade iväg till badrummet och där stod emma, pigg och glad och berättade att hon hade gjort värsta mysfrukosten till mig! ûbermysigt hade jag! Massa tända ljus, gröt åt helvetet med asmycket kanel och lite mackor. Mmm. Jag älskar mysfrukost. Kanske gör om det imorrn tillochmed.

Men hörrni, ha en bra helg ifall jag inte hinner/orkar skriva nåt mer!

Banken

Spännande idag. Var på banken för att tjata till mig en ny sån där internetdosa (high tech power!). Bankkillen jag snackade med var helt övertygad om att jag behövde ett sparkonto. Jag påpekade att jag inte hade några pengar att spara eftersom jag är en fattighjon. Han gav sig ändå inte "amenassåå...vettu om du lägger undan 500 spänn i månaden i ett år...då haru typ.öh...sextusen spänn till sommarn vettu!" Blev lite sur men svarade artigt att jag skulle tänka på det. "amenassåå...vettu, dä ä ju viktigt o tänka på framtiden med vettuasså!" Karljävel! "när jag blir rik", kontrade jag med och joggade ut därifrån.

Strövade runt en sväng på stan för att hitta den här trevlig löpsedeln.


Ja fattert, är inte född bakom Stora Enso direkt.  Inte undra på att han ville att jag skulle spara pengar! Karljäveln ville råna mig! Tur att det finns sparbössor i grisformat. oink oink.

coocking emma.

stavade jag rätt där eller blev det snuskigt? rubriken alltså?
I helgen bakade emma världens godaste kladdkaka. Den var så god att jag grät när jag tänkte på den.Lagom kladdig, fluffig...ahh, helt enkelt; perfekt. För fem sekunder sen frågade hon om jag ville äta upp det som var kvar. Klart som fan jag ville det! Och här sitter jag nu och hetsäter kladdkaka som ett barn äter legobitar.

Ja, vafan skulle jag göra utan Emma? Förutom att Emma bjuder på kladdkaka är hon nog en av dom absolut bästa människor jag har träffat. Otroligt fantastisk människa som är fin på alla sätt! Hade jag inte flyttat hit hade jag nog inte stått ut mer än tre månader. Heil to Emma!



Bilääää.

Jag har tagit ett beslut. Jag är ju inte sådär skitnöjd över mitt nuvarande kneg som ni vet, och imorrn ska jag på arbetsintervju. Får jag det jobbet stannar jag ett tag till, får jag inte det jobbet tar jag mitt pick och pack och flyttar tillbaka till karlstad inom en månad.
Är så jävla trött på det, att aldrig ha en spänn till övers, och jag är skyldig folk pengar till höger och vänster (och jag skäms som en hund över det), jag vill ha ett vettigt liv! Och tyvärr får man inte det på den minimilön jag har. Har ju knappt pengar till krubb.
Och det här jobbet vore så jävla bra, verkar vara vettigt och fint folk som jobbar där, mest unga tjejer, och då kanske jag tillochmed får lite nya kompisar. Håll alla era tummar för mig! Bannemig!

tuffa tider

Blondinbella skriver i hennes "nya" diarréfärgade blogg att den ska vara  "en mogen och mer en vuxenblogg". Det är rätt, när man blir 18 år ska man tydligen vara vuxen. Det trodde jag med när jag var 18 och satt och grinade hos kuratorn för jag hade ålderskris (jo, det är sant!). Med ålder kommer ansvar. När jag var 18 hade jag inte en jävla aning om hur man betalade en räkning (och jag är fortfarande lite osäker?), däremot visste jag skitbra saker som:
- att man blev skitfull på treo och öl,
- att man kunde börja snusa, knarka, dricka folkbärs, gifta sig, knarka, få fängelse.
- att man fick köra bil.


Det var väl i princip allt. Sen trodde man att man visste allt i hela världen. Man var så smart och världsvan. När folk frågade hur gammal man var, var man inte längre en liten snorig jänta på sjutton bast, utan man var minsann 18 år! Myndig!
Jag tycker synd om ungdomarna, åldersbenämningen har suddats ut nåt så ofantligt att det är svårt att förstå när man blir vuxen. Ungarna blir ju förvirrade åt helvetet! Det borde vara rättvist att införa myndighetsåldern runt 30, då skulle alla kunna snora järnet så länge att man skulle hata att vara "barn" tillslut. När man blir 30 bast är det alltså kavaj och finbyxor som gäller för alla! Inga undantag.

Det här har jag lärt mig sen jag var 18 år:
- man blir inte skitfull på treo och öl.
- kung är fortfarande gott.
- hur man betalar en räkning.
- hur man är trevlig  o käck mot människor man inte gillar.
- att det var bekvämare när det alltid fanns fil i kylskåpet
- jag kan fortfarande inte hantera pengar.
- trots alla odds passar jag rätt bra i lugg ändå.


det var allt jag hade att komma med idag. Tack för ordet.

äsch

Blev ingen jobbintervju idag, tjejen var sjuk. Typiskt! Blir förhoppningsvis på onsdag istället. Känner mig lagom nervig.
Ont i maghelvetet har jag med.
Helgen var fin förresten! Kristin är bra som fan!

önske!

förresten får ni komma ihåg att önska mig lycka till idag, jag ska ju på arbetsintervju! fyfan!
  <-- så glad är jag idag! Inte lika full dock.

undrar...

...hur många som står på jobbet och svär en timme tidigare idag?

godmorgon!

fredagskul med katten gustaf.




Har ätit paj hela veckan nu. Känner mig helt "paj", hatar paj. Ska aldrig mer äta paj. Chefen bjöd på fika igår, det var paj.
Idag ska jag inte äta paj.

klöver fyra.

Hej och sås alla bloggbesökare!

Idag hände något otroligt. Jättebra. För en gångs skull verkar jag få lite tur. Fan vad bra! På måndag ska jag på jobbintervju, dom ringde idag och jag kilade dit, lortig och svettig som jag var, och stället kryllade av skitsnygga tjejer. Kände mig som en hobbit. Funderade på om jag hade ett bra handslag, brukar vara jävligt viktigt det där, så jag brukar alltid ta i som fan när jag skakar hand med nya människor, så dom fattar att jag är både stark och stabil.
Men det verkade jättebra! Tror säkert dom är trevliga, vore kul att få jobba med vettiga människor istället för min paranoida chef.
Nu ska jag tvätta av mig spacklet och lägga mig tillrätta i mitt superstädade rum. Uh va gött.

fast

Jag sitter fast på stolen!! Jävla skit. Det vore ju verkligen skitsynd om jag inte kommer loss och missar jobbet idag. Jättesynd.


Ops, ja jordät igän.

Har en förmåga att prata för migsjälv, ni vet ju, man får dom bästa svaren då. Brukar även prata med bilar, jag har inte tänkt på det förrän jag kom på det. Såhär kan det låta: "jaha...jaa...nej, nej, kör du! jaha, haha!" "tack tack!" Ungefär. Förra veckan råkade det stå en person brevid mig precis vid ett övergångsställe och jag diskuterade hejvilt med bilen "jaja, nej men åk du, det går bra! haha", männskan bakom mig såg helt vettskrämd ut och jag kom på att jag faktiskt talade högt. Ojdå.
Ibland har jag även råkat tala med folk som t.ex går framför mig "jamen gå lite saktare då..." "vaihelvetet!" Fast oftast brukar jag hinna tysta munnen innan jag sagt hela meningen.
Ska jag vara helt ärlig hade jag faktiskt en poäng med hela det här inlägget, men jag började titta på massa Placebo-videos istället så jag tappade tråden. Så jag bjuder på en Placebo-låt istället.  Jag är väl lite tankspridd.



Placebo - Slave To The Wage , det här är förresten världens bästa åka-tåg låt, eller åka hem från jobbet-låt. Eller flytt-låt.

arg fotograf.

Drömde om bloggen inatt. Jävligt skum dröm, jag hade tydligen lagt upp en bild på en känd fotograf från aftonbladet som blev helt hysterisk och ville stämma skiten ur mig eftersom jag inte hade hans tillåtelse. Först blev jag jätteledsen och grinade för jag inte hade några pengar, sen blev jag förbannad och lade upp typ sjuttio redigerade bilder på honom. Haha, han blev galen. Sen blev han psykotisk och började stalka mig.
Ja herregud, det är väl tur att man inte har brist på fantasi iallafall.

Fege fan.

Fobier. Alla har dom. Har ni några spännande?

Här är mina:
- potatisrötter, det är så jävla jävla äckligt, men det börjar ta sig.
- maneter, det är så jävla jävla äckligt, jag och sudden satt och fantiserade om att det låg maneter på tallriken i gymnasiet. uh.
- övriga djur i saltvatten, jag badar inte i saltvatten om jag inte ser botten jävligt klart och tydligt utan stenar. det finns krabbor, kräftor, maneter, sniglar, bläckfiskar, hajar, you name it. fyfan.
- folk på natten, jag håller alltid hårt i tårgassprayen.
- all kollektivtrafik (utom tåg, men det räknas väl inte?), har ni åkt buss någongång? precis.
- stora hundar, men det börjar ta sig.
- flygplan. eller ja, höjder i sig är skitäckligt, vi såg på "alive" innan första gången jag skulle flyga. haha.
- blod. Jag gråter.
Och här kommer min sista, och absolut fjantigaste fobi;
- frisörsalonger. Jag får rentutsagt panikångest av att gå in ensam i en frisörsalong, jag vet inte varför faktiskt. samma sak med för flashiga butiker, men det tar sig, igår gick jag ensam in en cheap-monday butik, fast jag fick panik efter fem minuter och kutade ut.

If I show you mine, you show me yours. okej?

kristin!

Till helgen kommer Kristin! Ska bli überkul! Kristin är i princip min låtsassyster som jag har växt upp med, hon är görball, och lite utav ett orginal.

En gång gick hon på krogen såhär:

(hon hade varit på maskerad, hon bytte om inne på krogtoaletten, men ändå.. haha!)

"Mitt liv som död"

Håller på o laddar ner en sketabra serie som gick för ett par år sen, "mitt liv som död" heter den på svenska, "dead like me", på engelska. Doh.
Handlar om en tjej som är lagom bitter och cynisk, och dör utav en toalettstol i huvudet (hahaha!) och får jobb som en slags dödgrävare, fett med ball serie! se den!


emo-lover.

Emos älskar mig. Det går rykten om att jag är en bra "emo-klippare", och då dras snorungarna till mig som flugor till socker.
 I smyg är jag förbannad på dom. Dom har spottat våran generation (80-talisterna alltså) i ansiktet och ber inte om ursäkt för det.
Vet ni varför ingen gillar "emo-fenomenet"? Dom tog alla olika stilar, synth, goth, indie, rock, ja allt och blandade ihop det till en gröt som blev "emo-stilen". Jävla skitmusik lyssnar dom på med. "Tokio hotel" vafan är det för skit egentligen? Det låter ju som vilken radiomusik som helst. Kunde dom inte åtminstone haffat något nytt, något orginellt.
Jag förstår ju varför dom blir jagade av allmänheten. Dretonger!
Eller så kanske jag har blivit för gammal för att "hänga med" längre. Längtar tills jag blir pensionär, då ska jag springa efter dom med en käpp och svära som ett borstskaft. Banka in lite vett i skallen på dom.
 

lección española

Så, jag är en hejjare på att tappa bort grejer. ¿dónde está mi cabeza? No habla espanol. El gato negro. Si, si, no, no.
Me llamo Lina.


massage-orgie och svamp.

Jädrer sikken helg! Igår var vi på en fest, jag hade redan bestämt mig innan att jag inte skulle med på krogen, och det höll jag.
Efter att vi flyttat färdigt och städat o grejat i Jimpans lägenhet drog vi hem, käkade lite och spacklade på oss. Sen gick vi ner till haga, där festen skulle vara. Haha, det var en skitliten lägenhet på typ 40 kvadrat med asmycket folk i.  några småbrudar satt och surade i soffan eftersom dom inte längre var festens enda tjejer, men jag var nöjd. Efter ett tag så drog Emma och Jim och jag bestämde mig för att stanna kvar ett tag och gilla läget. Träffade en kille med dreads som jag friade till fem gånger, jag tror han blev rädd. Konstigt.
Satt och tölade med en annan karl som var  desperationen själv. Jävlar vad dryg han var. Han försökte kyssa mig typ fem gånger, tillslut blev jag skitsur och gick därifrån, då satte han sig brevid en av småbrudarna och försökte klänga på dom. Jag frågade om hans raggningsteknik var lyckad, tydligen inte.
Kvällen avslutades i en massage-orgie. Haha! Vi var typ sex stycken som satt på rad och masserade varandra, jävligt sjukt. Tillslut kände jag mig så trött och full att jag bestämde mig för att gå hem, men någon jävel hade snott mina skor! Vem fan snor ett par svettdoftande ballerinapjuck med två stora hål i hälarna? Dåligt kap.
Jag letade igenom hela lägenheten fem gånger utan lycka. Tröttnade och snodde ett par gummistövlar som var minst 8 storlekar förstora. Ja herregud. Men jag sov gott iallafall.
Har träningsvärk i ryggen idag av all massage.


Idag har jag gjort något helt otippat. Vi var i skogen och plockade svamp! Hittade inte så många ätbara, däremot hittade jag asmånga icke-ätbara. Jim blev korad kantarell-kung och plockade så jävla mycket svamp. Jag funderar på om han har någon slags svamp-lasersyn. Vi fick säkert ihop 2 liter eller nåt. Emma var duktig och lagade oss god mat av svampen och lite fläskfilé. Det tackar vi för.
Det är rätt kul att plocka svamp, faktiskt.

Lördag!

Idag är det lördag, och jag har för ovanlighetens skull inte legat däckat i sängen och segat igenom dagen, nejru, idag har vi flyttstädat Jims lägenhet. Har varit relativt trevligt att hitta på något för en gångs skull. Nu sitter jag och kluckar i mig dagens första bärsa och känner mig nöjd med migsjälv. Ikväll ska vi på hemmafest! yey.

Igår skulle vi egentligen ha städat våran lya, men vi kom bara halvvägs när Anne-lie bjöd på champagne, och ingen av oss spottar väl direkt i glaset. Äkta champagne var det tillochmed! Inte något jävla bubbelvatten, kände mig minst som kungen. Han måste ju ha det så varje dag, äta jordgubbar och dricka äkta champagne...Hade nog varit en alkis-kung isåfall.
Ja tänk om man vore kung...

"Dom röda skorna"

I måndags började jag läsa en ny bok, det började rätt så lovande, handlade om en kinesiska med bundna fötter som blev bortgift till en konstig snubbe, så hon rymde, blev hora och blev kär i en vit snubbe. Det var rätt spännande dom första trettio sidorna, sen blev det jättekonstigt, och författaren började ordbajsa nåt så förjävligt att jag inte fattade ett jota. Så jag hoppade över resten av boken och läste slutet, hon tog visst livet av sig. Jävligt kass bok.
Hatar när författare gör sådär, börjar ordbajsa och använda konstiga och poetiska ord typ "ty", jag hatar "ty", känns sååå 1900-tal. Sen använde författaren poetiska liknelser, vilket såklart gjorde det hela 1000 gånger värre.
Ungefär såhär:
" Solen steg upp och lämnade cirklar på himlen som en nykysst bröstvårta"
" Den ensamme tvättaren grät floder som påminde om ett himlavalvs hjärtskärande skri"


Wat thä fuck menas med det? Jag fattar inget. Men det kanske är jag som är korkad, eller så trånade författaren i sig efter ett Nobelpris, dom brukar ju vara jävligt skumma, nobelpristagarna.

Kunden i fokus.

Har alltid varit väldigt tankspridd, och det blir inte bättre.

kund: men mitt var ungefär lika långt som ditt.
apan: eh...mitt vad?
kund: ehum...ditt hår?
apan: va? vaddå för hår?

Och sådär håller det på, varje dag, det märks ju att man inte är 20 längre...

Biologi

Känns som jag blivit överkörd av en traktor. Var på mitt absoluta ärtigaste humör hela dagen, sådär lagom käck och gullig, helt svordomsfri. Sånt tär på krafterna. Är man käck för länge så kommer stomatoltomten och borrar i ens öra, och det vill man ju inte. Så här kommer dagens första svordom; Djävlars jultomtar slåss i garderobhelvetet.


Dom senaste nätterna har jag drabbats av en lagom dos panik, precis innan jag håller på att somna börjar jag tänka på hur jag ser ut inuti kroppen. Mest mitt hjärta faktiskt, i mina tankar ser jag ett stort kohjärta som pumpar runt massa blod, bloood, som en slags motor. Och ju mer jag hör hjärtat slå desto mer panik får jag, tänk om det bara skulle stanna?
Sen börjar tankarna vandra vidare, mot lungtrakterna, och jag börjar tänka på hur jag andas, vilket alltid resulterar i att jag börjar flåsa som Bert Karlsson när han ser semlor. Gah! Och så fortsätter det, när jag kommit lagom till hur livmodern ser ut har jag sådan panik att jag somnar av ren chock.
Jävligt äckligt faktiskt. Kroppen. Uäk!

the avalanches

Det är skittråkigt med folk som ska pracka på en youtube-videos.
Skitsamma tycker jag, den här videon har allt jag älskar! Trumspelande tanter, spök-kör, rappande gubbar, en pratande gubb-sköldpadda. Älskert!!


Pajjävel.

Har väl aldrig varit någon fena på matlagning om jag ska vara helt ärlig. Men jag gör faktiskt mitt bästa (oftast).
Idag har jag gjort ett halvhjärtat försök till tacopaj, det är dömt att gå åt helvete eftersom jag halvimproviserade lite med ingredienserna, eftersom jag inte hade någon ordentlig fyllning (typ creme freiché) hällde jag i vatten istället, tror att det kommer bli en simmig paj. Pajjigt värre.
Hittade förresten en gammal kokbok där jag skrev ner egna recept i, mitt första recept heter "Linas släng-ihop" och består utav mos, wokgrönsaker och soja som man skulle blanda till "en härlig sörja", låter ju jävligt gott, men för all del, pröva om ni vill!
Bon appetit!



( förresten tycker jag att ni kan klicka er in hit och bli medlemmar! gratis kläder är alltid bra skit !)

attack of the dammråttor.

Chefen är på semester för tillfället och jag trodde att jag skulle vara helt "in charge" så att säga, dessvärre är det hennes farsa som bossar runt och tror att han är storfräsarn. Tre gånger per dag har han varit inne i salongen och husat! Tre jävla gånger! Chefen kanske är i min salong en gång i månaden om jag har tur. Om chefen är Stalin så är hennes pappa Hitler.
Jag blir så förbannad.
 Igår gled han in runt elva och skulle visa mig något spännande vid fönstret, jag trodde det var något häftigt som hände på torget, men så lyfte han på gardinen och pekade hysteriskt  på en fläck "ser du, ser du!!" sa han. "Ser vaddå?" sa jag och försökte kolla noggrannt. "Där, dääär, damm, damm!" sa han. Jag kisade och såg ett par fjuttiga dammråttor. "Herrejävlar!!" skrek jag som ett försök till att skojja till det lite. Men han stirrade bara surt på mig och jag blev lika röd som en kommunist. "Tänk om kunderna ser! va? va? Vad ska dom tänka?" sa han. "Ehehe...eh?" skrattade jag. För jag tror ju verkligen att kunderna lyfter på gardinsnutten som hänger på andra sidan i rummet och letar dammråttor.
Sen började han husera om att det var stökigt i fikarummet, jag sa att jag inte hade hunnit diska, vilket såklart var sant, men vafan, det är ju bara jag som är i fikarummet, så spelar roll.
Gubbskrälle.

synthbrudarna.


haha! vilka babes! Suddens hårkörver kommer jag ihåg, men jag har inte ett minne av att jag hade?
 I vilket fall så var det jävligt fult. Antar att vi var 18 bast iallafall eftersom vi är på krogen. Eller...ja vet inte.

Puääähhh

Ja då har jag suttit och trixat halva kvällen med bloggjäveln. Vettefan vad jag tycker än. Giller ni´t?

(P.S, glöm förihelvete inte att trycka på "uppdatera-sidan")

Blondinbella.

Hörde ni att Blondinbella ska sluta blogga?
Då är det ju tur att det finns Blondinkjella.

byxera

Har trots min sjukliga trötthet fått lite grejer gjorda idag.
- gick till affärn och köpte trefemmor och vaniljsås.
- städade mitt rum
- badade och tvättade håret (!!)
- klippte Ansan
- drog ur kort ur mitt fotoalbum
- nästan läst färdigt en bok.
- tvättat.


Inte så jävla dåligt faktiskt.
Förut när jag gick till affären slogs jag av en tanke, jag borde köpa nya byxor. Jag hatar byxor, har alltid kjol, men detta var alltså ett undantag eftersom jag var på tok för lat för att orka med hela klädsprocessen, så det fick bli byxor, t-shirt och min gigantiska jacka som döljde min luffar-look. Byxjävlarna var dock skitstora, och tröjan var för liten, så det var ett jävla projekt att ens ta mig till och från affären. Byxorna åkte ner, tröjan upp och kassen var skittung så jag fick stanna var femte minut för att dra upp byxorna, ner tröjan och ja, ni fattar.
Var tillochmed och kikade på byxor i fredags, har skitsvårt att hitta byxor som ser någorlunda hyffsade ut på mig med. Har enorma höfter, korta ben, tjocka lår och en platt (men bred) röv, så dom enda byxorna som ser lite hyffsade ut på mig är ifrån Vero moda, jävla skitaffär.
 Eller så skiter jag i byxorna och köper asmånga kjolar istället. I sjuan var jag "slips-Lina", kanske borde satsa helhjärtat på att bli "kjol-Lina" istället.
Äsch.

jeeeezez

För ett tag sen hade vi brutal översvämning i källaren, avloppsröret hade fått pms och var helt galet. Tyvärr hade jag packat ner alla mina fotoalbum, ett par dagböcker och lite annat jox där nere. Ett fotoalbum klarade sig helt, ett annat klarade sig inte alls, så jag rev ut alla foton och har dom på tork nu. Töl.


möe dret vare.


haha, hittade den här gamle på Bengan, Hannill och mig. Tror vi gick ut nian då. Hannill och Bengan har jag känt sen dagis!


när jag gick i åttan prövade jag fenomenet "permanent", var väl...sådär, tycker posen är jävligt bra med, ser helt förstoppad.

Det luktar även avloppsrör här inne med. uscha.


En till sak som jag var tvungen att slänga var min vykortssamling. Nu är jag inte någon galen samlare sådär direkt, men jag har alltid plockat på mig gratis vykort överallt och stoppat ner i en slags pärm, gjorde lite ont i hjärtat faktiskt eftersom jag har fått till en rejäl samling, räddade dock mitt favoritvykort med en torsk på, och så står det "soppa-torsk?"hehe...

Glansig katt

Hahahahahhaha, jag dör, jag har skrattat så mycket att jag sitter och grinar åt det här;



Tror jag är brutalt övertrött på alla plan som finns, har ätit asmycket äppelpaj med. Jävligt gott ska ni veta.

//Blank katt.

mobilhelvetet.

Jääääävlaaar i helvetet vad senil jag är, vart i helvete la jag mobilfan? Jag höll ju i den när jag gick hem? Känner mig allmänt sinnesförvirrad, okej, den som läser det här först, ring mobilfan så kanske jag hittern! schysstarå.


Lugnt, hittade fanskapet, den låg ute i trädgården. Pallade lite äpplen av anne-lie förut, så nu gör jag äppelpaj! nomnom!
förhelvetet gött med helg. Jävlar vad jag svär idag, ursäkta, det blir så lite sånt i veckorna.

städa!

Idag har jag städat! Jag vet, jag är faktiskt minst lika förvånad som dig. Mest förvånad är jag över att jag faktiskt gjorde det den här gången istället för att snacka om det. Det gick på en kvart. Men då sket jag i övervåningen, mitt rum och emmas rum, det får väl bli ett helgprojekt istället. Känner mig så jävla bra. Är väl lite som en kille, så fort dom gör något utöver det vanliga förväntar dom sig horder av applåder och små alpfolk som gråter av lycka vid deras fötter.

Hade en jävla dag på jobbet med. Fyfan. Hade bara en enda kund inbokad, och hon ville gå från svarthårig till rödhårig. Jag grät lite när hon berättade det, fan vad jobbigt. Efter fem timmar var mästerverket färdigt, då hade hon en jättefin naturlig
röd färg . Dessvärre hade hon även en jätteful onaturlig lila färg i hårbotten. Det var verkligen knallila. Hur fan kunde det blivit lila? Jag fattar inte. Ringde och frågade chefen vad hon trodde, hon fattade inte heller. Tyckte skitsynd om tjejen som suttit i fem timmar och var säkert vrålhungrig, men hon sa att hennes hår brukade krångla, och så var hon skitlång så det syndes bara om hon böjde sig ner.
Yeps-keps, nu ska jag utfodra migsjälv. Gnägg.



(P.S, det brukar springa harar häromkring, jag brukar jama jättehögt varje gång jag ser dom, och då springder dom skitfort, gör det mig till en ond människa?)

Micke da man




vem vill dansa med mikael persbrandt?

mysmöra.

Tog mig lite obefogad sovmorgon och hoppade över duschen. Jag har ju ändå knappt några kunder, så jag slipper svettas så mycket.
Har tänt lite ljus här brevid mig, lite Arne Weise-vibbar nästan. Sen lyssnar jag på Billy Idol. Har fått dille på "dancing with myself". Sykkt bra låt.
Han var rätt snygg förresten, Billy. Eller ja, mest snygg-ful kanske, han ser jävligt rolig ut iallafall. "TjennareBilly, vaharrustoppatuppirövven?"

Vi hade nog kunnat bli bra kompisar, Billy och jag.

old spice.

I förrgår hade jag en kund som berättade att hon hade jobbat på min salong för 50 år sen. Hon sa att den såg ungefär likadan ut nu (skitful m.a.o).
Hon hade jobbat som frisör i hela sitt liv och berättade massvis med spännande grejer. När hon jobbade på "min" salong jobbade hon för en "fru andersson" som var ett as, andersson ville att frisörerna skulle klippa på en kvart, annars blev hon skitförbannad.
 Efter att ha jobbat ett par år som frisör så tog hon ledigt en tid för att hon började hata tanter, hon sa att hon fick rysningar bara av att se en tant. haha!  Sen så sa hon att hon aldrig färgat sitt hår, det tyckte jag var jättekonstigt.
Förr i tiden var hårfrisörskorna kända för att klippa så dåligt att många damer föredrog att gå till herrfriseringen.
Hon berättade även att hon pluggat på samma utbildning som mig! Fattar ni, det var jag som gammal tant! ballt.

Jaja, ni fattar, jag tyckte såklart det var vrålballt. Frisörer brukar inte hålla så länge i branschen, så jag blev mäkta imponerad.

för mycket fritid.


babekebab

Kvällsmat: vaniljyougurt + flingor + köttbullar med rhode island sås. Hur bra som helst.

Jävligt dryg period nu. För alla frisörer. Drygaste perioden på året är oktober - november. Då köper folk julklappar istället. Sen går alla och klipper sig veckan innan jul. DRYGT.

Chefen brukar alltid fråga mig vad jag gör om dagarna när jag inte har några kunder, "Doner o grejar.." brukar jag alltid svara. Det är faktiskt helt sant. Idag har jag både grejat och donat med allt möjligt.
Donat:
- läst färdigt en jättebra bok som heter "Mig äger ingen".
- Spelat v-rally på mobilen och slagit förra rekordet på 1,33 sekunder!!
- Läst igenom allt i dagens metro.
- kollade hur länge jag kunde hålla andan. Inte länge visade det sig.

Grejat:
- lekte med proppskåpet förut. Bytte alla propparna tre gånger - fram och tillbaka, sen blev jag lite orolig för att jag skulle få en dödstöt så jag sket i det. Men det var kul!
- halvstädade salongen. dammsög och torkade lite. Orkade inte skura. Kanske imorrn.
- rotade bland alla gamla skåp. Hittade en trendguide till killar som jag skrattade aslänge åt.
- försökte fundera ut en bra affärsidé, eventuellt något att ta patent på, Sket sig det med.

Tja, det var väl ungefär det.

färjan



Helt klart sevärt, Färjan. Sjukt konstig besättning på en sjukt konstig båt. klockan åtta på femman ikväll! Se när tanterna är otrogna mot sina göbber! haha!


Sen vet ni ju hur mycket jag avskyr Greenpeace, Magnus Betnér går lös på dom jävlarna ikväll! Hade jag haft orken hade jag sett det med, men jag däckar väl klockan tio i vanlig ordning.

No poo 4 u

Yes, igår kom jag hem från skövde, the city of hell. Eller ja... på ett bra sätt kanske.
Anlände i fredags och Bengan kom och mötte upp mig vid tågstationen, fick sitta och knö i en kupé för omväxlings skull, var skitjobbigt eftersom man satt mittemot någon och kunde inte glo någonstans utan att glo på den som satt mittemot mig, så jag sov hela vägen dit. Enklaste sättet för att slippa närkontakt.

Nåväl, vi bestämde oss för att ta det lite piano i fredags och smuttade lite vin och gonade oss allmänt. Jävligt mysigt. Bengan kommer förresten att bli världens bästa mormor/farmor någon gång, då hon absolut vill stoppa i en mat hela tiden.
I lördags däremot körde vi igång, klippte lite fölk, och pallrade oss iväg till systämet och inhandlade diverse nödigheter (läs:öl). Sen drog vi till en av hennes polare, Johan, och spelade guitar hero, jag vann en gång och kände mig bäst. Sen förlorade jag resten av gångerna, tror det blev glapp i min gitarr...
Efter det så drog vi ytterligare på en förfest hos en tjej som fyllde år, jag glömde att gratta henne, jävligt moget. Om du läser det här nu så Grattis! Dom spelade jättehög musik på den festen så vi fick skrika oss redlösa istället. Höll mig på en fin och städad nivå tyckte jag då.
Efter den andra förfesten gick vi på en tredje förfest (eller mellanfest?), där stod några dårar och dansade disco i köket, jag kände att jag kommit till rätt ställe och shejkade loss jag med. Efter två minuter var den festen slut och vi gick till krogen. Jag fattade aldrig riktigt var jag var, och hela krogstället var för stort, och jag var för liten. Jag som hade hållit en jävligt fin nivå hela kvällen blev helt plötsligt kanonfull och lite sur eftersom Bengan fick en skock beundrare efter sig och jag blev svartsjuk. Men det var kul det med. Stod tillslut och pratade med värsta synthkillen om emos utveckling och öh...ja, det är väl det mesta jag minns av det samtalet, sen bjöd han på gratis öl.
Han kollade ner på mina fina klackeskor, suckade djupt och sa högt till sigsjälv "varför har du inte kängor?". Jag svarade inte. Av någon konstig anledning följde vi med synthkillen och hans lika synthiga kompis på en efterfest och kollade på synthvideos. Har blivit för gammal för synth, kände inte igen nåt.
Han frågade mig vilken klippning jag aldrig skulle klippa, varav jag svarade "UNDERCUT ÄR DET FULASTE JAG VET!", då tog han av sig sin synthiga basker, och ja, ni kan ju gissa fortsättningen...

Kom i säng runt fem tror jag. Sov till halv två, vilket är lite av ett rekord. Men jäler va sköjj dä va!
Nästa helg kommer jag att ligga raklång i fosterställning (haha!) och bli pigg och fräsch.

(P.S bilder kommer inte, eftersom jag glömde att ta med batterier till kameran, men det var nog tur, what happens in skövde, stays in skövde)

skövde

Är för närvarande i skövde. Håller på och fixer bengan i hövvet, hon blir orange, vit och svart, dretaballt!
Mår även prima för tillfället, pencillinet har börjat värka och mitt stora svarta blåmärke har numera en sober och läcker röd färg. Känns ju bra och lite trendigt. Ikväll ska vi ut och härja på alla möjliga ställen, ska bli jävligt spännande det med.
Bengan: Öjjj, harru smakat rökt öl någon gång?
apan: näee...men en gång drack jag en öl med en ciggarett i.


//peace

No pain.

Minns knappt dagen. Jättekonstigt. Vet knappt vad jag gjort. Eller jo, jag har dragit ut allt mitt löshår, måste klippa mitt vanliga hår, var nog ett halvår sen jag såg det sist. Är totalt übersälig. Gcik till apoteket imorse och hämtade medicinen, 500 spänn kostade det kalaset, jävla piss, nu är man fattig som en skomakare igen då. Där sprack min budget då. bajs.
Började må skitkasst runt ett, fattar inte varför jag inte gick hem. Satt och stirrade sönder taket och höll tummarna för att jag inte skulle kasta upp.
Och nu sitter jag här då, korthårig och febrig. Jävligt synd om mig alltså.
Men vafan, det kunde ju varit värre.

Sicko

Igår när jag skulle sova tyckte jag att det var lite ovanligt kallt, så jag drog på mig både strumpor och kofta. Oturligt nog frös jag mer och mer och tillslut så började jag grina och yra. Trodde först att jag valde fel "champinjoner" till maten, så var inte fallet. Jag hade megaüberfeber. Och det blev inte alls bättre av dom tre ibumetin-tabletterna jag mosade i mig. Man får inte feber "bara sådär" och jag är ju varken förkyld eller har ont i halsen, så jag chansade på att det var en infektion från den där blåa bölden jag råkade få på benet för ett tag sen.
Imorse jamade jag på Emma och hon var snäll nog att skjutsa mig till sjukan så jag kunde bli botad. Görsnällt. Fick även skjuts hem utav Anne-Lie, oxå görsnällt.
Har sovit i tre timmar och är fortfarande lite snurrig i bollen, men det ger väl med sig skulle jag tro.
Typiskt mig på något vänster, jag har aldrig talas om någon annan som får skumma sjukdomar på benen? eller i röven? eller på fingrarna?

RSS 2.0