Chuchi

Åt sushi i fredags!! Eller chuchi på karlstamål!! Var helt ok. Tillochmed "gott". Är dock osäker på huruvida jag skulle kunna köpa det igen då det var lika dyrt som en snygg t-shirt från valfri affär. Men det var spännande!! Är ju så wild and crazy ibland att jag överraskar räven över isen ibland.

IDAG VAR JAG PÅ GYMMET. Med betoning på "var". Om jag tränande? Nä, men jag VAR där. Alltid något. Bokade in ett möte med en träningssnubbe/snubba som ska hjälpa mig att gå igenom samtliga maskiner så att jag inte bryter av någon väsentlig kroppsdel. Kan ju vara rätt bra.
Nej jag är inte "peppad" på att börja träna, hatar att träna.
Men har insett att kröppa har fysik som en pigg 90-åring, så det är nödvändigt. Skulle vara trevligt att ha någon slags kondition oxå.

Nu ska jag sova men det är svårt då min sambo ej är hemma och vaggar mig till sömns. *grinar*



Prutt!

Idag har jag "råkat" överboka mig."KLART DÄ GÅR O KLÄMME IN DÄJ", sa hon (jag) och mosade in ca 310 kunder idag.

Hähä, ser fram emot stor hets i eftermiddag. Men skit i det, nu dricker jag kaffi och snart är det hälja!!

Ikväll ska jag förhoppningsvis äta något slags skaldjur med min vän Hannill. Annars får jag stanna hemma och lyssna på festbröl. Har inget emot festbröl, dock lite surt när undertecknad ej skall festa pga jobb imorgon.

(Hihi "snobben" muggen är så festlig)


PATTARNA

Idag började jakten på BEHÅN. Att köpa behå är ett laddat ämne för mig. Laddat och ångestfyllt. Det jävliga med att ha stora pattar är att man hittar fan aldrig en snygg jävla behå, och gör man det så håller den i typ 2 månader.

Så idag sket jag i snyggheten på behån och gick direkt till tantaffären, och se på fan! Pattarna var i patt-paradiset, det fans fantastiska behåar i alla storlekar och rejäla som fan var dom.
Hittade en behå som var så rejäl att den kunde ha funkat som en polotröja. Hehe!
Men vill pattera ha en rejäl behå ska jag faktiskt unna dom det. Dyrt är det dock. :((((((

Mvh pattlisa


konst(iga) tamponger

Ibland så tryter tristessen, och då kan vi tacka den gamle räven som uppfann google. Jag innehar för övrigt en stark hatkärlek till google. 
 
Blåval, det roligaste att googla på är konstiga sammansättningar, ni vet, "horseglitterpoop", "cat arm", "jimmie åkesson + tomten", ni vet, sånt SKOJJ!! 
Igår googlade jag på (håll i er nu); TAMPON ART!!! Tampongkonst. Fan vad fyndiga folk är. Blev genast hysteriskt sugen på att bygga en lampa av tamponger. 
 
ser lite pilligt ut dock?
 
tampong cake!!!!!
 
eller ett par "läckra" skor i tampongisk barockstil.
 
Om man någonsin får en s.k "bad hair day", så är tampongen lösningen. "hehe"
 
Gillade förresten dagens rubrik. Tyckte att det blev "spot on" så att säga. 
 
 

full i rulle helg

Tja!!!
 
I fredags åt jag o Jonas tacomys och jag fick inviga våran skithäftiga tacobricka från år -97 då tacos var i sitt esse. Fatta lyxen att äga en tacobricka år 1997!!!
Dock kändes det inte lika lyxigt år 2013.
 
I lördags så gick jag på stan två ggr, Jonas gick med en gång, varav han blev sur över att han ens gått utanför dörren. Köpte en sallad som inte var skitäcklig. Helt ok faktiskt.
 
På kvällen gick jag till mamma och hängde med mor + moster. Drack litte öl o tölade. Blir ju så exalterad när jag är ibland folk att samma sak oftast händer efter 2 öl, jag börjar prata och sen slutar jag aldrig. PHEW. Gick först till bishop arms (träffade Hanna Hellqvists mamma! hur coolt!! *starstruck*). När jag insåg att jag var i föreskolålder jämfört med resterande samling folk gick jag till koriander där jag var äldst av alla istället.
Var relativt trevligt förutom att jag blev lite full + lätt odräglig. Blir ju så härjig ibland att jag får bakisångest x2000.
 
Kjam!
Jamen ni ser ju. Jag hittade en papperskrona på Burger king och tyckte att det var det roligaste jag sett. ba "TA KORT PÅ MÄJJ!!!"

Mitt inre inredningsmongo

Inredningsmongot börjar ta över helt här känner jag. Kan bistert erkänna att jag googlat "lastpallar", samt mailat företag ang lastpallar, minst två timmar, plus lastpallar igår innan jag bestämde mig för vilka jag skulle maila.
Sen tröttnade lastpallshysterin lite och jag gav mig in på myggnätsspåret.

Ni ba "va skaru gööre mä lastpaller p myggnät då??"

Jodå, tänkte nämligen bygga en sån där skiiiitmysig hörnsoffa till uteplatsen o faggan. Och på uteplatser finns det ju som bekant myggor - därav myggnätet.

Vill göra en budgetrenovering som helst ska vara typ gratis?! Högst 500 spänn!!

Vill ha lite myzbelyzning, en sketen trasmatta, madrass och färg på pallen, tyg.

Ungefär såhär va! Fast mer myyyyz och hysteriska färger som ej matchar.


Maten

En av dom grejer jag hatar mest i hela världen är folk som slänger mat.

Mat som går att äta är ännu värre. Folk ba "men mjölken gick ut igår då är det bäst att slänga". Sånt gör mig på riktigt pissförbannad.
Miljöskäl och ekonomiskt sett så är det svindumt. Jag tillhör kategorin lukta och smaka. Luktar inte mjölken skit så går det ibland att använda i en vecka efteråt. (Jodå!)

Jag har levt på låginkomst i hela mitt vuxna liv och ett par år levde jag på existensminimum (soc!).
Men jag klarade mig "hyfsat" och man blev en jävel på att laga mat på en spik. Slängde i princip ingenting och tog tillvara på allt. Ett år levde jag nästan enbart på pasta och ketchup men det är inget jag rekommenderar dock.

Men det var jävligt nyttigt, dels för att man såg värdet i pengar, plus att det där med maten lever kvar.
Lyckan när man hade pengar och kunde unna sig en jävla ost lixom! Då jävlar var det ostkalas i en vecka. WOHO!!
Ibland fick jag en matkasse av pappa och jävlar kassler! Då gjorde jag en skitstor gratäng och så käkade jag det i fem dagar.

Om man slänger mycket mat så är konservburkar ett bättre alternativ än färskvaror. Frys in överbliven mat på en gång och återanvänd, dricker man skitlite mjölk så köp en pytteliten och se hur snabbt den tar slut.
Köper du en skitstor ost, frys in halva. Det mesta går faktiskt att frysa.

Så länge man har basvarorna går det att laga göddig mat på allt. Jag lovar!

(Vattenglas!!)


Båååtresa

Som ni har legat sömnlösa och funderat på hur fan vi hade det på das båt i fredags!

Nu ska ni få höra, det var sköjj. Mycket sköjj. Varken jag eller Madde hade några större förväntningar på kvällen, vilket antagligen gjorde den så mycket roligare.
Vi anlände ca klockan 18, slängde oss in i buffén och tyckte att varmrätten smakade skit så vi käkade asmycket förrätt istället. Jag råkade spruta räka i hela håret men löste det smidigt genom att gnugga våtservett i hövvet vilket resulterade i en väldigt toalettfräsch doft.
Efterrätten sket vi i och drack skitmånga öl istället. ( efterrätterna brukar ändå oftast smaka blä, en gång fick vi glögg-glass, hysteriskt äckligt)

Ner till hytten och fixa oss partyredo. Jag hade prickig skjorta och skitstort fluffhår. Peg bundy hade blivit avundsjuk.

Sen var det hästfest hela kvällen. Disco, dans o bärsen. Vi hittade ett gäng med småpöjker vi satt och tölade med, jag skällde ut en kille då jag tyckte att han mobbade en av sina polare. "VA SNÄLL" skrek mormor lina i guldloafers.
Gick fel på herrtoan ett par gånger. Tyckte väl att det var ovanligt mycket karlar inne på tjejtoan.

Madde fick en beundrare i form utav fcz-Tore (ni vet, fotbollsnördarna som blev coachade av Glenn Hysén?)
Jag skrattade så jag grinade och en snubbe kom fram och frågade hur fan jag mådde. Sen började snubben prata jävligt mycket om min skjorta så jag gick och la mig.

Hur jag mådde på hemvägen? Jag spydde som en fjortonåring som druckit sin första pava vin och kände mig väl pubertalstinn. Väldigt moget.
Men rätt värt ändå.
Tack gölle-Madde för en asbra resa! Snart igen!!! (OBS, inte för snart)


Boat

Sitter helt ensam på en Viking line buss, dock finns det gott om testosteronstinna gubbar och jag har ej kommit in i någon stämning än. kanske inte så konstigt, Madde har ju inte gått på än!

Men det ska bli KUL. Jag gillar miljöombyte och för en billig peng får man asmycket mat, öl och godaste frukostbuffen!!!

Jag förstår dock dom som inte gillar den här typen av resor då det kryllar av äckel. Sist vi åkte var det ett gäng gubbar som roade sig med att nypa oss i röven och fnissade. Idioter finns det gött om!

Puss! Ha en myzig helg gullizar


Men min kille vill ju inte...

Följande scenario händer ett par ggr i månaden på jobbet:

Jag: ja hur ska vi göra? Ser riktigt långt ut nu, korta ner det rejält?
Kund (oftast av kvinnligt kön): eh, ja nej nu ska jag spara ut det.
Jag: jasså? Varför det? Du passar ju jättebra i det här korta och busiga (jag är en frisör så ja, jag använder ordet "busigt" frekvent)
Kund: min kille gillade det inte, så nu ska jag spara ut det till långt igen.

min första tanke är alltid "va äre för jävla skitkille".
Och varför lyssnar dom så? Jag förstår att det är viktigt för en del att känna sig fin inför sin partner, men att låta någon styra över något som är så viktigt som hår?!
Håret är ett smycke man aldrig kan ta av (om man inte shavar då). Känner man sig fin i kort hår så passar du i det (skit i alla regler om ansiktsform etc) trivs man i något så BÄR man upp det oavsett.
Och man gillar väl inte någon främst för hur den ser ut?
Eller? Hur står ni? Bryr ni er mycket hur er partner ser ut, bryr ni er lite, eller skiter ni fullständigt i det?


I löve me!

Skrev på fejjan för ett tag sen att jag var en sån fantastiskt fin och ödmjuk människa. På skojj då. Är det ödmjukt att säga att man är ödmjuk? HAHA lixom. Men folk hejjade på och ba "fuck jantelagen" istället.

Blev glad. Vi ger oss själva lite för mycket skit ibland. Och jag är faktiskt en fantastisk människa. Glad, empatisk, öppensinnad och rolig ibland. Och väldigt medveten om vilka s.k "brister" jag har, vilket gör det lättare att jobba med dom.

Jag tänker att det måste vara jobbigt att vara en person som inte är medveten om sina brister, såna människor är (brukar) oxå väldigt dåliga på att ta kritik.
När jag var yngre och helt inne i migsjälv kunde jag fan inte ta kritik överhuvudtaget. Det spelade ingen roll vad det var men bortförklaringarna flög som pingisbollar i luften. Jag hade gjort fel, deal with it, gör om gör rätt. Enkelt.

Sen är det ju skillnad på kritik och kritik, skulle någon få för sig att kritisera mitt yttre kan dom få spö, men konstruktiv kritik på t.ex arbete eller om jag skulle bete mig som ett as omedvetet är bara bra. För då kan man utvecklas och utveckling är bra!


Det var ingen sommar

I lördags gjorde jag en snabb bedömning av vädret och utvärderade en kraftig vår då både sol och grönska härjade vilt.

Så vi åkte till sommarstugan i fagerås. Som jag älskar den där skruttiga och mysiga stugan som snart kommer att bli våran!
Men vart fan var våren?! Grönskan? Solen? Allt var borta till förmån av vrålkall blåst och snö i helvetet. Härmed kommer jag att återberätta den här helgen som "kalla kriget del 2". Allt var förjävligt.
När Jonas såg att råttorna härjat vilt (och bajsat friskt) under vintern ville han inte köpa sommarstugan längre utan stod och surade i ett hörn. 2 timmar och 3 öl senare så hade vi eldat skiten ur kaminen så det var helt ok varmt. Så vi satt och spelade kort, käkade god mat och såg på en fett dålig skräckfilm (dog soldiers), summa summarun så blev det en rätt okej helg ändå.

Längtar till sommaren ännu mer nu! Då man kan sitta ute o götte sig grilla o sola o bada.


Meoooow

Jag: Stod du utanför dörren och jamade när jag var på toa förut?
Jonas: ja.


Fladder

Men snuttebloggi da!! Här är jag! Kom till mamma. Såja.

Va har hänt under veckan?
1. Det har varit 1:a april, drog det vanliga gravidskämtet. Ingen trodde mig.
2. Fick cp-rycket och ombreade loss håret och färgade det typ 3 ggr. Nu är jag nästan nöjd. Har ej bestämt mig för ifall det ser lite wt ut eller om det är coolt.
3. Har haft en skitkonstig mage. Måste ha ätit något skumt. Idag bajsade jag 3 ggr.
4. Har även hunnit med en mini-shopping på möra. Köpte en scarf, tröja och skor.
5. Blev scammad av en busschaffis som påstod att jag förstörde hans kortläsare. Ej sanning, förstörde inget!

Slut


RSS 2.0